- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doink
aktív tag
válasz
kezdosql #19686 üzenetére
Az url-ben található változókat dobja be oda a php, könyvet azért ne írj róla mert így ennyi.
pl:
prohardver.hu/muvelet/hsz/uj.php?thrid=552418&rtoid=19686&url=%2Ftema%2Fphp_kerdesek_2%2Ffriss.html
<?php
$_GET['thrid'] // = 552418
$_GET['rtoid'] // = 19686
$_GET['url'] // = urldecode("%2Ftema%2Fphp_kerdesek_2%2Ffriss.html")
//......
?> -
Doink
aktív tag
válasz
kezdosql #19683 üzenetére
Úgy hogy GET-ben küldöd, és akkor php-ban alapból ki lesznek töltve az értékek ha kimásolod az url-t a submit után. Viszont GET-ben ne küldj semmi szenzitívet.
Szóval itt egy durva kód ami lehet le se fordul de szerintem érezhető:
<form action="filter" method="get">
<input type="number" name="id" value="<?=$_GET['id']?>">
<input type="submit">
</form>
<ul>
<?php for($resultList as $item) { ?>
<li>
<a href="/filter?id=<?=$_GET['id']&megValami=<?=$item.valami?>"><?=$item.name?></a>
<li>
<?php } ?>
</ul> -
bandi0000
nagyúr
válasz
kezdosql #19683 üzenetére
PHP-ba szerintem annyira nem egyszerű ez, vagyis szerintem kellene csinálni egy másik html-t, amibe a részletes nézet van, amit ugye megnyitsz a linkkel, és abba illetve a PHP fájlban csinálsz még1 lekérdezést,de ez azért már összetettebb dolog, hogy szépen meg lehessen oldani PHP+HTML-ben
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest