Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyira nem jó, hogy csak úgy pl. másodpercenként futtassak valamit, mert amúgy csak akkor kell futnia, amikor valaki nézi az oldalt. Különben minek generálja a hálózati forgalmat, meg terhelje a szervert? (A szerver egy OpenWrt alapú router, nincs semmi erőforrás.)
Iframe meg, azzal legalább működik
Tegnap kipróbáltam, lett egy PHP oldal, amiben ott van a shell script meghívása exec-cel, ezt betettem egy iframe-be, azt már tudom frissíteni Javascripttel. Ez is balta, de meg lehet rá csinálni azt, hogy változóban legyen a frissítési időköz, és pl. lehessen állítani, milyen gyakran frissül.Az este nagy részét gúglizással töltöttem, hogy hogyan lehetne ezt PHP-ben megoldani
De az időzítésre nem találtam értelmes megoldást, a shell scriptet meg PHP-ből a legegyszerűbb hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Yettel topik
- Windows 10
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tegnap kipróbáltam, lett egy PHP oldal, amiben ott van a shell script meghívása exec-cel, ezt betettem egy iframe-be, azt már tudom frissíteni Javascripttel. Ez is balta, de meg lehet rá csinálni azt, hogy változóban legyen a frissítési időköz, és pl. lehessen állítani, milyen gyakran frissül.