Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Ne haragudj, hogy 100+1-edjére is visszakérdezek
, de ez tényleg a legelső találkozásom szinte mindennel, amikről eddig beszéltünk, és nem szeretném "rosszul kezdeni", érteni szeretném a miérteket.Ha csak mentesz akkor ne php-ból futtasd mert felesleges.
Cron job-ként fog futni a backup, viszont ott .php szkriptet hívok majd meg, és minden példában így is láttam. (Ezt is csak szolgáltatónál tudom majd élesben kipróbálni.) Mire érted azt, hogy ne php-ból futtassam? Php-ban írtam meg mindent hozzá, kapcsolódás az adatbázishoz, backup, tömörítés, felhőbe feltöltés stb. Ez van egy .php szkriptben, ezt fogom majd valamilyen időközönként futtatni:* * * * * /usr/bin/php /home/user/public_html/index.php > /dev/null 2>&1
(csak copy-paste egy sample linkről)Ha mentés előtt valamit csinálsz, pl. takarítasz
Takarítani? Bocs, tényleg olyan balféknek érzem magam, de nem értem, mire gondolsz. Az egész processzben, de még az egész életciklus alatt sem volt takarítás "betervezve". Milyen takarításra gondolsz?Én csak örülök és hálás vagyok, ha tippeket kapok, hogy hogyan kell ezt jól csinálni. Szóval ha előtte takarítani kell (vagy előtte-utána bármi mást), kérlek, terelj a helyes irányba.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- További aktív témák...
- Apple MacBook MC9E4MG/A (Bontatlan)
- Eladó Belépő Ryzen Pc
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, de ez tényleg a legelső találkozásom szinte mindennel, amikről eddig beszéltünk, és nem szeretném "rosszul kezdeni", érteni szeretném a miérteket.