- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
DeltaPower #7346 üzenetére
chown() és chmod() függvények.
Persze, elképzelhető, hogy nem fognak működni a szerver beállításai vagy jogosultság gondok miatt, ez esetben szólni kell a rendszergazdának. -
sellerbuyer
őstag
válasz
DeltaPower #7286 üzenetére
Így néz ki az egész valahogy, hátha ez segít:
RewriteEngine On
# Options +FollowSymLinks
# RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
# define system languages - ahogy elnézem, az a lényege, hogy 2 karakteres az országkód
RewriteRule ^([^//]+)/?(.{2})?/$ index.php?page=$1 [QSA,L]
# define paging
RewriteRule ^([^//]+)/?(.*)?/index([0-9]*).ht(m?ml?)$ index.php?page=$1&rlVareables=$2&pg=$3 [QSA,L]
# define listing
RewriteRule ^([^//]+)/(.*)-l([0-9]*).ht(m?ml?)$ index.php?page=$1&rlVareables=$2&listing_id=$3 [QSA,L]
# define single pages
RewriteRule ^([^//]+)/?(^/*)?.ht(m?ml?)$ index.php?page=$1 [QSA,L]
# define other pages
RewriteRule ^([^//]+)/?(.*)?/?(.*)?(.ht(m?ml?)|/+)$ index.php?page=$1&rlVareables=$2 [QSA,L]
#Google and Yahoo sitemap
RewriteRule ^sitemap.xml$ /plugins/sitemap/sitemap.php?search=google [QSA,L]
RewriteRule ^yahoo-sitemap.txt$ /plugins/sitemap/sitemap.php?search=yahoo [QSA,L]
RewriteRule ^urllist.txt$ /plugins/sitemap/sitemap.php?search=urllist [QSA,L] -
sellerbuyer
őstag
válasz
DeltaPower #7286 üzenetére
Sajna nem műxik.
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
DeltaPower #7166 üzenetére
Nem kapok ilyesmit. Címsorba írva címet megtalálja pedig.
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
DeltaPower #7164 üzenetére
Annyit még megjegyeznék - nem tudom segít-e - hogy ez egy subdomain alatt működő oldal. Tehát a könyvtárszerkezet így néz ki :
/oldal mappája {
/az én oldalam mappája { }
/ide raktam a fájlokat tartalmazó mappát amit el kellene érni { }
} -
Siriusb
veterán
válasz
DeltaPower #7121 üzenetére
Kösz. A <pre> taget eddig csak var_dump()-nál használtam.
-
Speeedfire
félisten
válasz
DeltaPower #7107 üzenetére
Igaz.
-
Speeedfire
félisten
válasz
DeltaPower #7105 üzenetére
Valóban! Emiatt lett volna akkor az elején a gond? Ma is tanultam valamit.
Coyote-nak akkor igaza volt. Elnézést, hogy kételkedtem benned! -
Brown ügynök
senior tag
válasz
DeltaPower #6978 üzenetére
Köszi, ez kellett nekem.
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
DeltaPower #6976 üzenetére
Mint egy falat kenyér.
A másik kérdés még fenn áll.
-
Brown ügynök
senior tag
válasz
DeltaPower #6950 üzenetére
Egyelőre igen.
Erről a sózás dologról tudnál bővebb információt adni / linkelni. Sokszor olvastam róla, de nem tudom mit is takar pontosan.
-
kadam4
tag
válasz
DeltaPower #6919 üzenetére
Rendben, akkor megfogadom a tanácsodat és kijavítom.
Köszönöm, hogy szóltál. -
ArchElf
addikt
válasz
DeltaPower #6880 üzenetére
Túl sok indexnél meg lassulnak a manipulációs eljárások (I/U/D), ráadásul nő az adatbázisméret, mint a bolondgomba...
AE
-
Alukard
senior tag
válasz
DeltaPower #6880 üzenetére
A joint azért kerülöm ebben az esetben, mert átlag 22 kisebb csak az értékek szöveges megfelelőjét tartalmazó táblát kéne hozzá fűznöm ehhez a nagy táblához attól függően, hogy milyen típusú ingatlanról van szó...
A 11 kisebb tábla csak 1 alternatív 5let volt... -
Santosh
tag
válasz
DeltaPower #6819 üzenetére
Nagyon köszönöm, ez megoldotta a problémát:
$zip->extractTo('./valami/'); -
Speeedfire
félisten
válasz
DeltaPower #6420 üzenetére
Nem változott semmi sem.
Ugyan az a hiba így is:interface Nyithato {
abstract public function nyitas();
abstract public function zaras();
} -
Siriusb
veterán
válasz
DeltaPower #6322 üzenetére
Köszönöm a választ mindkettőtöknek.
-
PazsitZ
addikt
válasz
DeltaPower #6322 üzenetére
vagy ahelyett:
list($this->valtozo1,$this->valtozo2,$this->valtozo3) = mysql_fetch_array($qry); -
PazsitZ
addikt
válasz
DeltaPower #6252 üzenetére
kódszerkesztőkben a szintaxis kiemelés nem ismeri fel az idézőjelen belül használt változókat
Mondjuk azt, hogy van olyan szerkesztő amely nem. -
Speeedfire
félisten
válasz
DeltaPower #6054 üzenetére
Az első linknél, hogy vissza tudd kódolni ezt kell beírni a címsorba:
javascript:document.getElementById('decode-script').removeAttribute('disabled');document.getElementById('output').removeAttribute('readonly');
-
Speeedfire
félisten
válasz
DeltaPower #6052 üzenetére
-
maestro87
őstag
válasz
DeltaPower #5707 üzenetére
Így sem jó, ugyanazt csinálja.
És még a betűk is feketék. A text="white"-ot hova kell tenni? -
Reborn1
csendes tag
válasz
DeltaPower #5707 üzenetére
A fixed-et nem kell külön választani.
<style>
body
{
background: url(aa.jpg) top center fixed no-repeat;
}
</style> -
TomyLeeBoy
tag
válasz
DeltaPower #5640 üzenetére
Köszönöm, működik.
-
TomyLeeBoy
tag
válasz
DeltaPower #5630 üzenetére
Szia!
Igen, ezen az úton próbáltam elindulni, de a webmail indexében nincsen benne a bejelentkező form. Ha jól értelmezem, mindig az index fájlt híja meg, és egy bizonyos session alapján include-olja a funkciókat. Csak magát a belépési formot nemtalálom sehogy. :S Feltegyem esetleg az index fájl artalmát, hátha tudunk vele valamit kezdeni?
Üdv.: Kev.
-
Gyuri16
senior tag
válasz
DeltaPower #5586 üzenetére
igen, pont ezert irtam. felrevezeto a valasza, mivel mas problemat old meg. amit foleg ki kell szurni az a . es / ezeket az altala hasznalt fuggvenyek beken hagyjak.
termeszetesen jobb lenne valamilyen adatbazison keresztul, vagy legalabb egy switch/casen keresztul hozzarendelni az igazi fajlnevet a usertol kapott ertekhez, es akkor kellene az sql escape, de itt szerintem csak a biztonsag latszatat kelti. -
spammer
veterán
válasz
DeltaPower #5576 üzenetére
Működik, köszönöm! Azt mondod, hogy jobb ha nem használok kiterjesztést? Végülis igaz, mert így könnyebben elérhető a file kívülről. Ha kiterjesztés nélkül rakom a szöveges filet egy alkönyvtárba, az jobb, vagy milyen megoldást javasolsz?
Adatbázisozni azért nem akarok, mert itt nincs sok adatról szó, jóval egyszerűbb egy fileból kiolvastatnom. Persze szívesen fogadom a tanácsokat, hogy hogyan legyen ez biztonságos is
-
biker
nagyúr
válasz
DeltaPower #5559 üzenetére
nem, friss és kevésbé friss ff esetén is volt gond, illetve volt más browsernél is gond sajnos sok.
egyelőre keressük az okotfutás közben új id-t generál magának, és azzal fut tovább
-
biker
nagyúr
válasz
DeltaPower #5541 üzenetére
böngésző típusával nincs összefüggésben?
nincs
Nálam 1.gépem: Mac osx + safari, opera, firefox
2. gépem: win xp + FF, chrome, ie
3. gépem: ubuntu netbook + FF, chromeHIBA 0db
elhozták a két gépet, egyiken a mobilnet ugyan gond volt, de kis frissítgetés után meg cache ürítés után jó lett
a másik is egy FF3.0 >> 3.6.4-re frissítés után jó lett, ment egy órát, majd onnantól folyamatosan kiléptette, eldobta a sessiont, stb
azon a gépen ie és chrome alatt azóta ismét jó.
megőrülök.
-
biker
nagyúr
válasz
DeltaPower #5530 üzenetére
hát, nem tudom, mi lehet, de már azt is átadom, tehát a linkben ott a sesion_name és a session_id, és mégis van hogy nem kapja meg, logban üres a session változók tartalma
és ez rendkívül bosszantó, mert ezen áll vagy bukik az oldal működése!mi megoldás van még? toljam át get-el amire szükség van bent?
-
biker
nagyúr
válasz
DeltaPower #5499 üzenetére
érthetelen módon ahogy belenyúltam a tömbbe, megborult az AS a flashben, ami sorban, növekvő id-re várja az üzeneteket.
pl lekértem fordított sorrendben a szólásokat, kiírta a tartalmat, és soha többet nem frissült, hiába ment be új adat, ugyanez volt normál lekérés és array_reverse esetén, és mindig, már bevezettem a $i és $i++ rendszert, hogy az id sorban legyen 1-től, de array revers után akkor is megborult.
itt adtam fel
-
Speeedfire
félisten
válasz
DeltaPower #5219 üzenetére
köszönöm mindkettőtök segítségét
-
Speeedfire
félisten
válasz
DeltaPower #5214 üzenetére
Távoli tartalom, csak 1-2 ilyen lesz, szóval simán létrehozok majd egy változót és azt nézem majd meg.
más:
Meglehet oldani azt h pl fel akarok tölteni tartalmat mondjuk az 1-es táblába ezekkel az adatokkal:
kék, piros, zöld, sárga
majd egy másik táblából megnézem hogy melyik van már meg
pl ott megvan már a piros és a kéka maradékot meg egy foreach fügvénnyel feltöltöm?
mindegyik egy külön "sor" lenne
mennyire érzékeny erre a mysql? pl lehet h egymás után fel kellene tölteni vagy 10-et
-
Siriusb
veterán
válasz
DeltaPower #5157 üzenetére
kösz. és tényleg
-
Siriusb
veterán
válasz
DeltaPower #5157 üzenetére
dupla
-
Speeedfire
félisten
válasz
DeltaPower #5140 üzenetére
php-s melóra gondoltam, így admin felületen egyszerűbb, nem kell felmenni phpmyadmin-ra és ott kiválasztani h mit is szeretnék csinálni
a lényeg h megoldható de sok munka van vele
lehet h még nem tudom mibe kezdek de megpróbálom -
pckownz
őstag
válasz
DeltaPower #5049 üzenetére
body { } és
header_setup { } is megkapta az auto left-right-ot, most úgylátszik középen van minden felbontáson. Köszöntem a segítséget, még úgy is jövök. -
Speeedfire
félisten
válasz
DeltaPower #5001 üzenetére
ezt nem tudtam
köszi a segítséget -
Speeedfire
félisten
válasz
DeltaPower #4886 üzenetére
a form dolgot már értem, viszont az adatok visszaírását nem igazán tudom hogy kellene megoldani
más: az miért lehet ha valaki feltölt adatokat az adatbázisba akkor van olyan, hogy 0-át ír be, holott már előtte beírta már vagy 5x ugyan az a felhasználó rendesen
2 dolog szokott rosszul felkerülni
a felhasználó id, melyet a session-ből olvas ki
a másik a tartalom azonosító ami egy select listából van kiválasztva
kb 30 esetből most már volt kb 5 ilyen -
Orb1337
tag
válasz
DeltaPower #4857 üzenetére
Köszi, még keresgéltem, úgytűnik az SWFUpload jó lesz
-
Speeedfire
félisten
válasz
DeltaPower #4812 üzenetére
igaz, úgy néz ki szépen
lakisoft: a legtöbb webshop az oscommer-et használja vagy a joombla kiegészítőjét a virtualmark-ot esetleg opencartsztem néz meg őket és ami megtetszik azt használd
-
Exakt
aktív tag
válasz
DeltaPower #4730 üzenetére
köszi azota megoldodott a problema, vegulis lemondtam a gmailes fiokrol, helyette a netszolgaltato mailomat hasznaltam erre a celra..
-
Speeedfire
félisten
válasz
DeltaPower #4660 üzenetére
ezt az fopen-t nem igazán értem
tgabi333: maga a script annyi, hogy megadom neki, hogy honnan milyen képet töltsön fel és azt egy adott mappába felrakja -
daninet
veterán
válasz
DeltaPower #4612 üzenetére
köszönöm mindkettőtöknek, ez a 2. megoldás szimpatikusabb.. jólett
-
8nemesis8
veterán
válasz
DeltaPower #4597 üzenetére
Nah igen én is ezen az elven indultam el.
Elvileg pont ezért használjuk az oracle-t is, hogy tudja kezelni a sok rekordot, méghozzá hatékonyan. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DeltaPower #4523 üzenetére
Akkor már több értelme lenne inkább elsőként azt ellenőrizni, hogy egyáltalán be vannak-e állítva a megadott POST változók...
Pl. valahogy így:<?php
if(isset($_POST['acc']) && isset($_POST['jelszo']){
if ( trim($_POST['acc']) == "" || trim($_POST['jelszo']) == "" ) {
header('Location: reglap.php');
}
else{
require_once("muveletek.php");
}
}
else{
// ... ??
}
?> -
daninet
veterán
válasz
DeltaPower #4468 üzenetére
leköteleztél... 15 perce próbálgattam mindenhova \n-t írni
ezembe se jutott, hogy esetleg a php-n kívülre kell
-
BM#2
csendes tag
válasz
DeltaPower #4321 üzenetére
Utána fogok nézni a szintaktikájának és kipróbálom ezt is, köszi!
-
egyjotakaro2
tag
válasz
DeltaPower #4279 üzenetére
Tnx
-
brunzwik
csendes tag
válasz
DeltaPower #4263 üzenetére
Az a baj, hogy a kódót bele kellene illeszteni egy forum motorba(SMF RC 2.0), viszont ezt nem tudom, hogy mit és hova kellene beilleszteni, mert külön van egy stilus file(CSS), és külön van egy index.template.php
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DeltaPower #4263 üzenetére
Azt nem értem, hogy a JavaScript miért engedi meg, hogy lehagyja az ember a sor, ill. összetartozó utasításblokk végéről a pontosvesszőt...
Pl. az utóbbi linknél borzalmasan néz ki a kód, így, hogy minden sor vége tök üres, sehol egy pontosvessző...sztem ez az engedékenység nagyon helytelen programozói szokások kialakulásához is vezethet, így lehet abszolút átláthatatlan kódot írni. Persze a linken szereplő még elmegy, de egyébként nagyon rossz, hogy nem lehet szemmel elkülöníteni, hol van az egyes különálló "blokkok" vége.
Ráadásul az ilayer sor vége is igen érdekes, sehol egy elválasztó idézőjel:
<ilayer id="slidensmain" width=&{slidewidth}; height=&{slideheight}; bgColor=&{slidebgcolor}; visibility=hide>
Pff, hát nem tudtam, hogy a dynamicdrive-ra is felkerülnek ilyen gány kódok. -
brunzwik
csendes tag
válasz
DeltaPower #4261 üzenetére
Szia Pontosítok.
Azt kellene megoldani, hogy ha már betöltődött az oldal akkor folyamatosan ismételgesse a képeket.
Üdv:Zoli
-
1ed
csendes tag
válasz
DeltaPower #4207 üzenetére
Azt inkább így szokták:
<?php if ($helyesBelepes): ?>
(soksok html kód)
<?php endif; ?>Szebb
a <?php } ?> elég zavaró lehet ha sok a HTML köztük
http://php.net/manual/en/control-structures.alternative-syntax.php -
Robb202
tag
válasz
DeltaPower #4210 üzenetére
szia!
A scriptedet lefuttatva azt dobta ki, hogy nincs nincs mysql. De nem értem. Fel van telepítve.
Php.ini-ben beírtam az ext könyvtár elérési útját. Path-hoz is hozzá van adva illetve a mysql is.
Viszont lehet elkövettem egy hibát. Újratelepítettem a myql-t és most a másodszori telepítésnél hibát jelez ki, amiről készítettem egy screenshotot:
Nemtudom mi a baj. Újratelepítésnél ugyanazt a jelszót adtam meg és nem fogadja el. Ugyan kiirja, hogyha újratettem akkor nem törlődik minden, de kézzel lepucoltam amit az uninstaller nem szedett le.
Mikor újratettem és a costm setupon végig mentem akkor az fogadott annak ellenére, hogy mintha már adtam volna meg jelszót pedig nem adtam meg, mert letörölem. Szóval most mi van? Hogy oldhatnám meg a dolgot?A mysql command line Clientbe nem tudok bejelentkezni. Ez nagyon fura.
A mysql server instance configuration wizardban hiába megyek a remove instane-ra a jelszó rész bajos továbbra is.
Illetve megnéztem amit mondtál: A php myadmin ezt dobja be a setupra
Az adatbázis nagyon idegesít.
-
Inv1sus
addikt
válasz
DeltaPower #4207 üzenetére
Ja, hogy lehet így is lehet programkódot alkotni
. Köszönöm az segítségedet másodszor is
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
DeltaPower #4203 üzenetére
Komolyan veszik
hasznos tag.
-
egyjotakaro2
tag
válasz
DeltaPower #4113 üzenetére
aha persze az
xD de linket adhatnál arról amit találtál
-
egyjotakaro2
tag
válasz
DeltaPower #4111 üzenetére
Én is ismerem, már évek óta, de olyan hülye hogy nem mond nekem semmit.... Hiába keresem nem találom, már mindent próbáltam, de nem találtam...
-
RoyalFlush
őstag
válasz
DeltaPower #4064 üzenetére
A problem oka ez lesz...
Warning: Unknown: Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively in Unknown on line 0
szerk: session_register nem tetszik neki.
(#4064) DeltaPower: nem próbáltam
-
biker
nagyúr
válasz
DeltaPower #4002 üzenetére
igaz
ilyeneket soha nem állítok be hogy ilyen legyen, és hála évek óta default ofjogos a 2 pont
-
biker
nagyúr
válasz
DeltaPower #3999 üzenetére
fileonként 1 perc
if (sizeof($HTTP_POST_VARS)>0) { while(list($a,$b)=each($HTTP_POST_VARS)) { ${$a}=$b; } }
if (sizeof($HTTP_GET_VARS)>0) { while(list($a,$b)=each($HTTP_GET_VARS)) { ${$a}=$b; } }
if (sizeof($HTTP_SESSION_VARS)>0) { while(list($a,$b)=each($HTTP_SESSION_VARS)) { ${$a}=$b; } }
if (sizeof($HTTP_SERVER_VARS)>0) { while(list($a,$b)=each($HTTP_SERVER_VARS)) { ${$a}=$b; } }és kész. a szarul megírt program már működik is.
persze én jobban szeretem, ha a GET['valami'] nem azonos a POST['valami']-vel és főleg nem a SESSION['valami']-vel, mert az nem mindig okos dolog.
-
biker
nagyúr
válasz
DeltaPower #3996 üzenetére
a régi serveren nem látok bele, csak a fileokat kaptam meg
a sajátomon nincs buhera.
mégsem megy -
akopacsi
csendes tag
válasz
DeltaPower #3872 üzenetére
Köszönöm. A jelszóra nem is gondoltam... de a tovább post-olás nekem sem tűnt elég elegánsnak.
-
vakondka
őstag
válasz
DeltaPower #3828 üzenetére
Szia,
Köszi a segítséget.
Ezzel már majdnem jó is lenne:
RewriteRule ^(.*)/([^/\.]+)$ index.php?lang=$1&p=$2 [QSA]Csak most az oldal mindent (css, js, képek, stb) /magyar/ mappában keres
The requested URL /szobak/magyar/stylesheet.css was not found on this server.
-
akopacsi
csendes tag
válasz
DeltaPower #3669 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam. Köszönöm.
-
animatrix11
őstag
válasz
DeltaPower #3153 üzenetére
thx!
igen másik topciba is ezt irták, ha fullra rakom akkor megjelenik a csúszka, de előre tekerni igy sem tudok benne, ez valami media player betegség lehet
normal modban pedig nem lehet elinditani a lejátszást
eseteg abban tudnál sergitni hogy flsaht hogy ágyazok be, egy kód kéne
-
Bazsesz
őstag
válasz
DeltaPower #1577 üzenetére
A trim se segített, strlen-re annyit ír ki, ahány számjeyből áll a zám, ami a Q tagok közt van.
-
válasz
DeltaPower #1429 üzenetére
anno én is néztem az adodb-t de bonyolultabb mint kéne, ezért írtam egy újat
. Egyenlőre mysql és postgres megy alatta, de lehet majd bővíteni
-
Poctar
senior tag
válasz
DeltaPower #1426 üzenetére
A probléma megoldva
És valóban rossz volt a parancs. -
válasz
DeltaPower #1335 üzenetére
maximális müködő képfelbontás átméretezés után 4800x3200 utánna elszál
az eredeti kép az 3888x2592...Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 5000 bytes)
ezen a destroyok sem segítettek ...
-
válasz
DeltaPower #1331 üzenetére
nem értem miért foglal annyit beolvas egy 4,5 megabyteos képet, majd abból elkezd különböző méreteket csinálni 160x, 640x, 1280x, 1600x, 2400x, (ezt már nem csinálja meg) 3200x, 6400x. A képeket memóriában tárolja, img-t csinál belőle átméretezi, kirakja jpgként a ob-be, majd ezt az obbe lévőt beteszi az adatbázisba ... majd kiüríti az ob-t s újra meghívom ezt a függvényt ... így csinálja minden méretnél ...
-
válasz
DeltaPower #1324 üzenetére
úgy tünik csak a méretétől ...
-
hemu
csendes tag
válasz
DeltaPower #1315 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Belevágok, oszt meglássuk, hogy sikerál-e!
)
-
tkazmer
addikt
válasz
DeltaPower #1186 üzenetére
köszi szépen
-
tkazmer
addikt
válasz
DeltaPower #1176 üzenetére
hogyan ne escapeljem az alulvonást? egyszerűen kiveszem az adatbázisból a karaktereket, szerintem nincs ott escapelve semmi
az urlencode sem működik, minden esetben %241 lesz a kimenete. mi lehet a baja?
a http-hez van külön egy preg_replace alkalmazva -
tkazmer
addikt
válasz
DeltaPower #1166 üzenetére
de nem lehetne valahogy úgy paraméterezni a fenti fv-t, hogy a felkiáltójel ne legyen gond? ha nagyon nem, akkor átírom a dolgot, de mivel működik felkiáltójellel, ezért reméltem, hogy csak megoldható.
Az alulvonás sajnos nem jó, itt, baloldalt alul, az üzeneteknél látható, hogy rossz sajnos... -
vancha2
aktív tag
válasz
DeltaPower #1153 üzenetére
Hát nem tudom mi a hiba, az mb_substr-rel is csak kérdőjeleket ír ki. Egyébként UTF-8 kódolást használok...
-
Sanyix
őstag
válasz
DeltaPower #1140 üzenetére
Na és akkor melyik a legjobb ingyenes tárhely amin minden működik? Ez atw volt, itt ez nem működik...
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
DeltaPower #1050 üzenetére
Limitálva van, hogy egy domain mennyi cookie-t tárolhat, szerintem jobb elindítani egy sessiont, és a szerveroldalon tárolni ezt.
-
vancha2
aktív tag
válasz
DeltaPower #1050 üzenetére
Köszi a segítséget, sikerül megoldanom a problémát.
-
Alex123
senior tag
válasz
DeltaPower #1032 üzenetére
Ez egy Joomlás komponens alá megvásárolt modul, és Nekem a PHP "kínaiul" van, sajnos...
-
vakondka
őstag
válasz
DeltaPower #1028 üzenetére
Sikerült ! Ezer hála és köszönet !
-
djozike
csendes tag
válasz
DeltaPower #1017 üzenetére
Nem mukodik ugye se,de egy txt kiterjesztesu filenal tokeletesen mukodik vmi szerver beallitasi hiba lehet?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
DeltaPower #1002 üzenetére
Viszont oda nem rakja be a változókat.
-
cucka
addikt
válasz
DeltaPower #861 üzenetére
semmi vudu medzsik, a komponensek gyakorlatilag dobozok a weboldalon, pl. ha ki akarok listázni valamit, akkor csinálok egy listázó dobozt, a html sablonban pedig meghívom a listázó doboz objektumpéldányának a kiíró függvényét.
(a listázó dobozt természetesen fel kell paraméterezni, hogy mit hogyan listázzon) -
cucka
addikt
válasz
DeltaPower #859 üzenetére
számomra a komponens-orientált dolgok sokkal jobban kézreállnak, mint a template-esek, de igazából ízlés kérdése.
persze egy komponens-orientált cuccban is szokott lenni valamiféle template, csak ott nem kell belőle ekkora faksznit csinálni. -
válasz
DeltaPower #852 üzenetére
szerintem az ilyen placemarkoknak ajánlott html kommentet használni.
<!-- MEZONEV -->
ennek az az előnye, hogyha valamiért bennemarad a echozott face-ben akkor mivel html komment ezért nem jelenik meg, persze bizonyos esetben fejlesztés közepette lehet hátrány is.
-
cucka
addikt
válasz
DeltaPower #852 üzenetére
ok, megoldható php-s függvénnyel is a csere, a sebsséget az is lerontja. meg aztán tényleg nem látom annak előnyét, hogy még egy plusz réteget beraktok az alalmazáslogika és a megjelenítés közé.
-
lúzer
veterán
válasz
DeltaPower #791 üzenetére
Egyébként ilyenkor is kell előtte utána a <form></form> közrefogás?
(merthogy űrlapelemeket íratok ki) -
Hujikolp
őstag
válasz
DeltaPower #172 üzenetére
nem erre gondolok. A php ellenőrizne adott ''mappát'' h frissült-e a tartama. nem nálam van a mappa, külön másik szerveren. Ezért kérdezem, hogy hogyan tudnám leellenőrzni, van-e rá valami.
-
zeix
senior tag
válasz
DeltaPower #149 üzenetére
Köszönöm működik!
-
DeltaPower
addikt
válasz
DeltaPower #20 üzenetére
elírtam... ehelyett:
$tartalom=join('', readfile('file.txt'));
ez kell:
$tartalom=join('', file('file.txt'));
(mod)Vladimir: az se egy rossz megoldás
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
DeltaPower #22 üzenetére
itt a hatodik: apt-get install php5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 3D nyomtatás
- Amazon
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest