- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Van egy tömböm, amikben fájl nevek vannak. Hogyan tudom ennek a tömbnek az elemeit hátulról olvasni, addig amíg egy ponthoz el nem érek? Tehát, a fájl kiterjesztés típusa kell nekem külön. Ez rendszerint zip, doc, docx, pdf stb lesz, ha megint megfordítom az állomány olvasási sorrendjét.
-
Adatbázisban van kép, de hogyan tudom megmondani a böngészőnek, hogy képként írja ki, és ne "adatként"?
-
válasz
raczger #1729 üzenetére
Hasonló tapasztalat: saját php-mat átírták, úgy, h az egész tartalmát kitörölték, és csak a rossz indulatú kód maradt benne. A javascriptes topikban van is egy ilyen.
De hogy a francba írták át? Magán a szerveren garázdálkodik valami, vagy tőlem, amikor töltöm fel az ftp-re akkor ugrik rá? Bár ezt kizárnám, mert utána megszoktam nézni, h jók-e a feltöltések, és akkor még jó voltJah extra.hu alatt volt ez, uw.hu-t nem néztem, de lehet h ott is volt hasonló.
És nem egy filét, és olyat is, ami nem php volt.
-
Ilyen hibát még nem láttam.
Az első képen ASC szerint rendeztem, a betűk rendesen voltak listázva, de a számok pont fordítottan, nem a kicsitől ment a nagy felé, hanem a nagytól a kicsi felé.
DESC-nél meg fordítva. A betűk jól listázódtak, de a számok fordítva, ez miért van?
(Ami az input mezőben van, pirossal bekarikázva, az van az adatbázisban is.
-
van egy dátum, és vissza kéne alakítani idő bélyegbe. pl 2008. 05 . 06 -->> 321654521346442
van erre fügvény?
-
csak a mikor hozzáfűzöd, nemmondod meg neki, h mit csináljon, feliratkozik, vagy törli. Én a gomb inputját egy névre nevezném.
<input type="submit" name="mittegyen" value="Feliratkozás">
<input type="submit" name="mittegyen" value="Leiratkozás">fwrite($f, $_POST["email"]." ".$_POST["mittegyen"]."\n")
-
válasz
paramparya #883 üzenetére
valami, amit a lapomra tudok rakni
-
Hali!
Valaki tud nekem adni egy linket, amin letudok tölteni egy galéria kezelőt? Legyen igényes, ingyenesm egyszerű. A mappákat tudja kezelni, tubnail jó ha van, ha lehet minősítani a képet az bónusz. A mappákban lévő képet képes kilistázni és felismeri a bennük lévő képet.
-
RSS-el próbálkozok hamarosan, vagyis csinálnék. Azt szeretbém én megkérdezni, hogy jó úton logikázok-e a felé, hogy jól működjön.
A hírolvasó kap egy linket. Ez lehet-e .php kiterjesztésű, vagy xml-nek kell lennie? Mert ha php lehet, akkor nagyon nincsen gond, elvileg megtudom oldani a dolgokat. Deha xml-nek kell lennie, akkor azt most hogyan generáljam le? Ha rakok bele php kódót az xml-be azt akkor most lefuttatja? szerver: extra és uw, de inkább extra lenne.
meg ez mi? <ttl>10</ttl> [link]
[Szerkesztve] -
Annyira sok volt a gépemnek, h már ablakot sem tudtam normálisan váltani, minden 2.-ra dobta fel az ablakokat, az msn-es ablakot meg egyáltalán nem, csak ha az ikon-nál rámentem a megnyitásra, és utána a beszélgető ablakra. Nemérdemes ennyit vele szenvedni. Inkább vettem ugyanabbol a képből egy kisebbet, végülis az is megoldotta a szükségletet.
-
válasz
Tele von Zsinór #178 üzenetére
nemtudom.
if( isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']) && $_SERVER['PHP_AUTH_USER'] == $admin_nev && $_SERVER['PHP_AUTH_PW'] == $admin_jelszo)
{
...
}else
{
Header(''WWW-Authenticate: Basic realm=\''Azonosítás\'''');
Header(''HTTP/1.0 401 Unauthorized'');
echo $header.''<center><h1>Sikertelen belépés!</h1></center>\r\n</body>\r\n</html>'';
exit;
}
És lenne még egy problémám:
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 6400 bytes) in E:\AppServ\www\l.php on line 26
Ez egy kép átalakító méreteiben, ha nagy átméretezi. Namost ez csakis localhoston menne elvileg, és az a bajom, hogyha túl nagy a kép, akkor kiirja ezt a hibaüzit. Hol tudnám átírni ezt a limitet? A php.ini-ben rákerestem a 6400-ra de semmi érdemleges, httpd.conf filébe is belekerestem, de semmi. Ötlet?
[Szerkesztve] -
az miért van, ha van egy oldal (én csináltam) azonosítást kér, de3 ha elrontom, akkor még 2x feldobja. persze nem egymás után, magyarán, összesen 3x probálkozhatok. ez így benne normális?
-
-
válasz
DeltaPower #172 üzenetére
nem erre gondolok. A php ellenőrizne adott ''mappát'' h frissült-e a tartama. nem nálam van a mappa, külön másik szerveren. Ezért kérdezem, hogy hogyan tudnám leellenőrzni, van-e rá valami.
-
hogyan tudom leellenőrizni, h egy adott link létezik-e vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest