- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Robb202
tag
válasz
DeltaPower #4210 üzenetére
szia!
A scriptedet lefuttatva azt dobta ki, hogy nincs nincs mysql. De nem értem. Fel van telepítve.
Php.ini-ben beírtam az ext könyvtár elérési útját. Path-hoz is hozzá van adva illetve a mysql is.
Viszont lehet elkövettem egy hibát. Újratelepítettem a myql-t és most a másodszori telepítésnél hibát jelez ki, amiről készítettem egy screenshotot:
Nemtudom mi a baj. Újratelepítésnél ugyanazt a jelszót adtam meg és nem fogadja el. Ugyan kiirja, hogyha újratettem akkor nem törlődik minden, de kézzel lepucoltam amit az uninstaller nem szedett le.
Mikor újratettem és a costm setupon végig mentem akkor az fogadott annak ellenére, hogy mintha már adtam volna meg jelszót pedig nem adtam meg, mert letörölem. Szóval most mi van? Hogy oldhatnám meg a dolgot?A mysql command line Clientbe nem tudok bejelentkezni. Ez nagyon fura.
A mysql server instance configuration wizardban hiába megyek a remove instane-ra a jelszó rész bajos továbbra is.
Illetve megnéztem amit mondtál: A php myadmin ezt dobja be a setupra
Az adatbázis nagyon idegesít.
-
Robb202
tag
Köszönöm a segítséget. A threat safe moddal sikerült összeborolnálni őket.
Felraktam a Mysql-t is. De ehhez szeretném még a phpmyadmint is feltenni, hogy egyszerűbb legyen sql-ezni
Mikor szeretném a futtatni a phpmyadmint miután az apache web könyvtárába beletettem az a hiba fogad, hogy :
Nem tölthető be a mysql kiterjesztés. Ellenőrizze a PHP beállításait. - Dokumentáció
de a PHP-ban az extension résznél a mysql és a mysqli engedélyezve van.
Mi lehet a gond? -
Robb202
tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok és szeretném rávenni az apachot hogy a PHP-t is lássa. De sikertelnül
"Apache is running a threaded MPM, but your PHP Module is not compiled to be threadsafe. You need to recompile PHP.
Pre-configuration failed"Mikor indítom ez a hiba. Tulajdonképpen itt jön elő a hiba:
LoadModule php5_module e:/webdev/php5/php5apache2_2.dll
Ezzel van baja. Próbáltam mindenhogyan. Idézőjellel ahogy csak lehet. Ha ki van remmelve akkor elindul az apache, de így nem.
Verziószámok:
Apache 2.2.15
PHP: 5.2.13Kérlek segítsetek, egész nap ezzel szoptam és nemtom mi a szitu. Windows 7-et használok 64bit.
Kézileg szeretném feltenni az egyes komponenseket, ennek a tutorialnak az alapján:
De nem megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged