- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
Mennyire biztonsagos megoldas, ha login helyett cpanelbol jelszavazok le egy php file-t?
-
pckownz
őstag
válasz
PumpkinSeed #18020 üzenetére
Angliaban elek, itt 3 IT-s melobol 2 Java.
-
pckownz
őstag
válasz
szupermacs #18018 üzenetére
Szvsz Python-t ajanlanek kezdesnek. Bar azert 1-2 evet nyugodtan raaldozhatsz a tanulasra, hogy meg is elj belole.
Ha belejossz a Python-ba, akkor ugy is latni fogod merre szeretnel tovabb mozdulni. Ha mindenkepp sok penzt akarsz, es ugy erzed jol fog menni a dolog, akkor java
-
pckownz
őstag
Egyszerűen megfogalmazva az alábbi problémám van:
Kiiratom egy változó tartalmát, azonban ez túl hosszú olykor számomra. Függvénnyel kellene csonkolnom, vagy akad valami szép css/html megoldás is?
Legjobb lenne szó végén csonkolni, de ha "...." -tal lezárom a kiírást, azt se bánom, mivel linkekről beszélünk.Valaki aki tud egy elegánsat, kérem
-
pckownz
őstag
Sziasztok.
Remélem nem fogtok elküldeni, mert nem igazán találtam a fórumon Druplal-lal foglalkozó topicot, ezért ide jöttem, hátha tud valaki segíteni.Drupal 7.0 -ról lenne szó.
Sikerült elérnem, hogy egy feltöltött kép a posthoz, a /node/id lap alatt [medium] thumbnail-ben jelenjen meg, ami mögött egy link van az eredeti mérethez.
Viszont szeretném azt, hogy a főoldalon a content részben, ahogy a node-ok fel vannak sorolva, ne csak a post szövege legyen látható, hanem a feltöltött kép [small] thumbnail-je is.Tudnátok segíteni?
-
pckownz
őstag
válasz
DeltaPower #5049 üzenetére
body { } és
header_setup { } is megkapta az auto left-right-ot, most úgylátszik középen van minden felbontáson. Köszöntem a segítséget, még úgy is jövök. -
pckownz
őstag
válasz
Speeedfire #5047 üzenetére
Igen itt egy body{ } nevű rész. Itt ha margin:0 auto; -t adok meg, akkor marad a helyén.
Viszont ha margin-left: ; margin-right: ; és a left-et növelem, akkor betolja középre. Van olyan parancs amivel statikusan lehetne középre lőni? Most jelenleg 1024-alól vagyok, és ami nekem közép, az nem hinném, hogy az 1440*x felbontáson is közép lenne. -
pckownz
őstag
Sziasztok!
E107-tel bohóckodok, de van egy kis problémám.
Az egész weboldalt szeretném középre igazzítatni, mert jelenleg balra van zárva az egész.
Keresgéltem a theme.php -ban illetve a css-ben de nem találtam erre utaló sorokat.
Szóval ötleteket szeretnék kérni -
pckownz
őstag
Sziasztok.
e107 legújabb verzióját használom, és a problémám a következő lenne.
Menübe kinthagytam az alap download.php hivatkozást, és ha rákattintok, úgy jeleníti meg, hogy nincs ott a menü. Ugyan ez lenne a User/settings menüponton is a bajom. Ezt lehet valahogy orvosolni?
A user/settings még nem is lenne nagy probléma, mert azt leokézom és visszadob a kezdőlapra, de a download-ból csak backspace-szel tudok visszamenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- UHD filmek lejátszása
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest