Hirdetés
- Megint kristályozik a Motorola
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Mobil flották
- Netfone
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exakt
aktív tag
válasz
DeltaPower
üzenetére
köszi azota megoldodott a problema, vegulis lemondtam a gmailes fiokrol, helyette a netszolgaltato mailomat hasznaltam erre a celra..
-
Exakt
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem, mert egyedul nem nagyon boldogulok vele, elöre is köszi mindenkinek.
Egy weblaprol lenne szo, ami szinte teljes mertekben kesz amit html-be van agyazva, ugyan az egyik resze az oldalnak ami arrol szol hogy az ugyfel a arajanlatot tudd kerni az oldalrol amint beirja a parametereket, majd az elkuld gombra katintva elkuldesre kerul egy adott mail cimre. mivel nem ertek a phphoz ezert egy progi segitsegevel probaltam osszeokositani amit
simfatic forms-nak hivnak, szoval ezzel a resszel is kesz lennek. De az emailek nem nem akkarnak megerkezni, hiaba gmail fiokot adtam meg ehez tartozo smpt serverrel vagy a netszolgaltatom alltal biztositott mail cimet adtam meg ehez tartozo kimeno smpt serverrel.szoval a kerdes kicsit több retu, de nagyon fontos lenne a ceg szempontjabol hogy kesz lenne ez a resz is.
ime az [oldal]
itt a dizajn meg elso verzios, most csak mukodokepesseg lenne a fontoselore is koszonom
szivessen felveszlek msnre a gyorsabb egyutmukodes erdekeben
elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest