- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
válasz
DeltaPower #4210 üzenetére
szia!
A scriptedet lefuttatva azt dobta ki, hogy nincs nincs mysql. De nem értem. Fel van telepítve.
Php.ini-ben beírtam az ext könyvtár elérési útját. Path-hoz is hozzá van adva illetve a mysql is.
Viszont lehet elkövettem egy hibát. Újratelepítettem a myql-t és most a másodszori telepítésnél hibát jelez ki, amiről készítettem egy screenshotot:
Nemtudom mi a baj. Újratelepítésnél ugyanazt a jelszót adtam meg és nem fogadja el. Ugyan kiirja, hogyha újratettem akkor nem törlődik minden, de kézzel lepucoltam amit az uninstaller nem szedett le.
Mikor újratettem és a costm setupon végig mentem akkor az fogadott annak ellenére, hogy mintha már adtam volna meg jelszót pedig nem adtam meg, mert letörölem. Szóval most mi van? Hogy oldhatnám meg a dolgot?A mysql command line Clientbe nem tudok bejelentkezni. Ez nagyon fura.
A mysql server instance configuration wizardban hiába megyek a remove instane-ra a jelszó rész bajos továbbra is.
Illetve megnéztem amit mondtál: A php myadmin ezt dobja be a setupra
Az adatbázis nagyon idegesít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Home server / házi szerver építése
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motoros topic
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest