- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
Tákolás, de olyat tudsz, hogy a szerveren fut egy tail -f | nc -l 1234, a php-s gépeden meg van szerverenként egy folyamatosan futó script, ami az 1234-es portjára kapcsolódik és folyamatosan olvassa, ami jön. Aztán ezt teheted dbbe, redisbe, akármibe, ahonnan tudod olvasni és a régi bejegyzéseket automatikusan takarítani.
-
Tele von Zsinór
őstag
Ez már az a téma, amire nem php-t használnék. Nálunk éles gépek simán file-ba írnak, azt filebeat olvassa fel és tolja logstash fele, az meg tovább elasticsearchbe, ami előtt van egy kibana (kb. ez ismert ELK stack néven is).
Kibanában éles hozzáférés nélkül, realtime, kereshetőek a logok. Elastic fölé akár te is tudsz felületet gyártani.
-
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
DNReNTi #18075 üzenetére
Saját megoldás helyett eseteg: paragonie/random_compat
A php7 új csprng függvényeire polyfill php5-re, a'la password_compat.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
DNReNTi #18036 üzenetére
Szimultán dolgozom sf1.4, sf2 projektekkel, és pár napja már sf3-mal is. A maga idejében remek volt az 1.4, mára már elavult, mai szemmel egyszerűen nem szép. A kettes bőven a kedvencem, eddig, de a 3-assal még alig van tapasztalatom - mondjuk nincs is akkora különbség, mint az 1-2 közt volt.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Sk8erPeter #17588 üzenetére
És én mindig tök hálás vagyok ám a reklámért
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
fordfairlane #17477 üzenetére
Ja úgy ok, a hozzászólásod alapján azt hittem, a swiftet, azért furcsállottam picit.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
fordfairlane #17465 üzenetére
Te mit néztél? Nekem nem tűnik egy classnak: https://github.com/swiftmailer/swiftmailer
-
Tele von Zsinór
őstag
Symfonyt használtam már úgy is, mint kis komponensek gyűjteménye, úgy is, mint nagy framework, illetve úgy is, mint egy másik fw része (silex). Elégedett voltam vele és bátran ajánlom másoknak is. Laravellel kollégám játszott, neki nagyon tetszett az is, de ő meg a Symfonyt nem próbálta soha
Annyira érdemes mindkettőbe belemenni, hogy összerakj egy minimál blogot, az csak pár oldal, de sok részére rálátsz, hogy hogyan kell megcsinálni. Annyi alapján el tudod dönteni, melyik jön be annyira, hogy mélyebben megnézd.
-
Tele von Zsinór
őstag
Az extract függvénnyel egyszerűbb ez:
extract($_SESSION);
extract($_SERVER);
extract($_GET);
extract($_POST);
extract($_COOKIE);Az echo pedig zárójellel, illetve nélküle ugyanúgy viselkedik. Ez az egyik olyan nyelvi elem, ahol nem kötelezőek a zárójelek, így kapásból csak a return jut még eszembe, mint másik ilyen.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
PumpkinSeed #17029 üzenetére
Kezdd például itt: https://wiki.php.net/rfc#php_70
Ez a lista folyamatosan bővülni fog a kiadásig, ami még bőven odébb van (lásd itt a php 7.0 timeline rfc-t).
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
kemkriszt98 #16170 üzenetére
Ez jónak tűnik, ha futtatod (parancssorból!), akkor is hibádzik?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
kemkriszt98 #16168 üzenetére
Akkor mutasd, a cront hogy állítottad be.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
PumpkinSeed #16133 üzenetére
Valahol levágod túl rövidre. Az egyik 30 hosszú (nem tudom, ez, hogy jön létre), a másik 40 hosszú, ez a helyes.
PeachMan: nem kell ide osztály, elég ez a beépített függvény: exif_read_data().
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
fordfairlane #16105 üzenetére
Széttöredezni? Az 5.3 régóta nem támogatott, a következő kiadástól (pár hét) az 5.4-es ág is security-only lesz. Onnantól a teljes supporttal rendelkező két ág az 5.5 és az 5.6. Ha 5.2-vel kellett még mostanában szívnod, az nem a platform hibája, hanem a cégé (, szolgáltatóé, stb.).
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
CharlieDrop #15956 üzenetére
Nyugodtan hanyagold az 5.4-et is. Várhatóan egy hónapon belül (az 5.6 megjelenésével párhuzamosan) átlép az is abba a fázisba, hogy már csak a biztonsági hibákat javítják.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
kemkriszt98 #15848 üzenetére
Arra kell, hogy működjön a feltöltés
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
kemkriszt98 #15845 üzenetére
Hiányzik a formodról az enctype="multipart/form-data" attribútum.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
PumpkinSeed #15843 üzenetére
Akkor már inkább password_hash() legyen a javaslat. Ha még nem lenne 5.5-ös php-d, arra is van megoldás.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
#68216320 #15824 üzenetére
Igen, ezzel az is megbízhatóan megoldható. A feladat ennyi:
- kigyűjteni az összes képet (erre nagyon jó az xpath)
- végigmenni ezeken, és:
- csinálni egy linket úgy, hogy működjön vele a JS nézegető
- gyerekének berakni a képet
- majd a képet az eredetiben kicserélni a linkrekemkriszt98 a problémád az (volt), hogy az end() függvénynek nem változót adtál át - megcsinálja, de ha úgy van beállítva a hibajelzésed, akkor figyelmeztet, hogy nem jó.
Ez a függvény a paraméterében referenciát vár, mert módosítja a kapott változót, egészen konkrétan a tömb belső mutatóját átállítja az utolsó elemre majd visszaadja azt. Ennek az átállításnak nincs értelme akkor, ha nem változót adsz át, mint ahogy te tetted először. És ezért oldódott meg, amikor fordfairlane kolléga tanácsára hallgatva szedted szét a kódod.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
kemkriszt98 #15809 üzenetére
Macen ugyanúgy sendmail kell neki. Hogy ilyened legyen, telepíteni kell egy levelezőszervert, mint a postfix vagy az exim.
Ezt megúszhatod a korábban írt valamelyik mailer lib használatával, amiknek meg lehet adni, hogy smtp felett küldjék ki a leveled, ide meg beállíthatod mondjuk a mailtrapot, ami direkt erre lett kitalálva.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
kemkriszt98 #15804 üzenetére
Önmagában az, hogy a php helyesen fut, még nem elég a levélküldéshez. Windowson be kell állítani SMTP szervert, linuxon pedig helyesen működő sendmail kell; mindkettőt php.ini-ben tudod utána beállítani, merre találja a php.
A mail függvény helyett nézd meg a Swiftmailer vagy a PHPMailer könyvtárakat, értelmesebben, megbízhatóbban működnek, mint a mail().
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #15794 üzenetére
Úgy érted, hogy request header és request body? Mert akkor igen.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
TomyLeeBoy #15782 üzenetére
Simán elképzelhető, hogy a böngésződ nem engedi, hogy random weboldalak helyi file-ra linkeljenek. Ha a relatív (és továbbra is http-s) link működik, maradj annál.
-
Tele von Zsinór
őstag
Ez a "feature" egyébként ennek mitigálására került be: CVE-2011-4885
Röviden: triviális módon lehetett DoS-elni a szervert úgy, ha olyan inputot adtál neki (mondjuk postban), ahol a tömb kulcsainak ugyanaz a hash-e így arra kényszerítve, hogy ugyanabba a láncolt listába nagymennyiségű adatok tegyen - ez pedig abból jön, ahogy belsőleg a php kezeli a tömböket.
Úgy rémlik, ugyanakkor több nyelv is belefutott ugyanebbe (java és c# rémlik határozottan).
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #15680 üzenetére
Nem értem, mit akarsz kérdezni. Ha van egy try blokkod, azon belül ha (akármennyi függvényhívással beljebb) létrejön egy exception, akkor el fogja kapni, ha:
- nincs beljebb másik try blokk, ami elkapja
- van az exceptionnek megfelelő catch ágad -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
trisztan94 #15653 üzenetére
Tippre ez a gond, igen. Mélyebb belenézés nélkül:
vagrant ssh
sudo -i
vim /etc/php.ini
service httpd restartHa a centos 6.5 úgy működik, mint emlékszem, ennyi elég lesz.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
TomyLeeBoy #15559 üzenetére
Mutasd, hogy írod ki!
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #15512 üzenetére
Már létező gépen módosítasz, vagy ilyenkor nulláról újrabuildeled? Ha az előbbi, akkor próbáld meg újrabuildelni, akkor jó-e, én futottam már emiatt előjövő gondban, de ~20 perc múlva ott volt a jó gépem.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #15215 üzenetére
Próbáltál a letöltött file-ba belenézni, nincs-e ott valami hibaüzenet? Diffelted az eredetivel, hogy lásd, mi a különbség?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
LonGleY #15089 üzenetére
Mehet egy gépen a kettő, de tudnod kell háttérprogramot indítanod, ami az ős-seedet megcsinálja. Vannak viszonylag egyszerű, parancssoros torrent kliensek, de ha jól értem, sima osztott tárhelyed van, még talán ssh-d sincs - ekkor nem (vagy nem látom, hogyan) megoldható.
Jobb híján arra gondoltatok már, hogy az oldal csak a torrentet szolgálja ki, és ti páran kollégák otthonról seedelitek amikor amúgy is torrenteztek?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Sk8erPeter #15031 üzenetére
A nagy baj, hogy nem egyértelmű, mi lenne itt a helyes megoldás. A példádnál maradva: január 31-éhez egy hónapot adva mit vársz? Februárt? De hiszen ott nincs 31-e, ha meg a 28-át adod vissza, akkor nem egy hónapot adtál hozzá. Március? De hiszen én csak egy hónapot akartam hozzáadni.
Inkább maradtak annál, hogy a +1 hónap az +30 napot jelent, és igyekeznek felhívni erre a figyelmet. A hónap egy instabil időtartam (kicsit olyan ez, mint timestampeknél a 86400 mint egy nap - általában igaz, de néha mégsem).
-
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #14901 üzenetére
A kézzel felsorolás helyett nem jobb-e, ha kódból:
- listázod az összes mappát
- kiszűröd az említett kettőt
- átadod importálni a maradékotKöszi
azóta elég sokat változott, még alpha volt, mikor azt tartottam.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #14898 üzenetére
Nincs ilyen lehetőség. Alapvetően nincs rá szükség, mert azzal, hogy az autoloadert is generálja neked, nem kell tudnod, mi hova kerül. Az már csak kényelmi szempont, hogy így elég egy mappát ignorálni.
Persze a érme másik oldala az adott mappában dolgozó auto-discovery, ami neked kéne. Nem lehet a yii-ben az ezért felelős classt felülírni valami okosabb algoritmussal?
Esetleg a saját installer fejezetet nézd még meg.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #14879 üzenetére
Tiltott függvények közt nincs?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
PumpkinSeed #14849 üzenetére
Ne v6-on kérd az oldalt. Modern oprendszereken a localhost ::1-re mutat, használd a 127.0.0.1-et (vagy szerkeszd a hosts file-odat).
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
PumpkinSeed #14821 üzenetére
Pici fogalmi hiba: a superglobalok a $_GET, $_POST, $_REQUEST, $_SERVER, stb. tömbök. Azért superglobalok, mert nem kell importálnod őket függvényekbe, mindenütt elérhetőek korlátozás nélkül.
Amire te gondolsz (és amit használsz) az a sima global változó, ezt minden egyes függvénybe külön kell behúznod.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Dave-11 #14806 üzenetére
Próbálhatod akárhogy ellenőrizni, abban mindig lehet probléma, egy olyan eset, amire nem gondoltál. A teljesen biztos megoldás az, ha te generálod a fileneveket.
Pontosan erre gondoltam. Ha ő kontrollálja az index.php-t, akkor onnantól azt csinál a gépeden, amit akar. Itt nyilván korlátot szab a webszerver/php beállítása, de bármi, amit ezután csinálsz, csak kármentés lehet, ráadásul a gépet is nulláról újra kell telepíteni. Ez a téma viszont túlmutat a topik keretein.
A típusellenőrzés meg szerintem nem evidens olyannak, aki feltöltött file-t nem tud áthelyezni. Ráadásul az egy olyan probléma, amit messzi nem triviális jól megoldani.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Dave-11 #14802 üzenetére
Ez így biztonsági hiba. A file neve usertől kapott adat, így megbízhatatlan. Mi van például akkor, ha valaki "../index.php" néven feltölt valamit? Rögtön felülírod a saját kódod és máris nem a tiéd a szerver. (Persze ha tényleg ott az indexed.)
Én úgy szoktam megoldani, hogy insert után a primary key alapján nevezem el a feltöltött filet; az megbízható adat.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Sk8erPeter #14754 üzenetére
Valóban arra is. De ha a bajszok helyett szögletes zárójelet képzelsz oda, plusz az idézőjeleket, akkor máris van egy json tömböd; én meg erre gondoltam.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
trisztan94 #14751 üzenetére
Lehet egyszerre:
$replace = array(
"{" => "",
"}" => "",
"," => ", ",
);
$output = str_replace(array_keys($replace), array_values($replace), $input);De az érdekesebb kérdés: honnan jön ez az adat eredetileg? Emlékeztet a jsonra, ha valóban az a forrás, akkor már tárold a json_encode kimenetét adatbázisban, és azt egyszerűbb (és szebb) dekódolni. Hosszútávon a legjobb meg ezt nem tömbként, hanem kapcsolótáblával tárolni.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Lacces #14747 üzenetére
Közel jártál. Kezdetnek felejtsd el azt a simplexml dolgot, és próbáld meg így:
<?php
$xml = <<<END
<?xml version="1.0"?>
<node>
<pass>test</pass>
</node>
END;
$domd = new DOMDocument();
$domd->loadXML($xml);
$node = $domd->getElementsByTagName("pass")->item(0);
$node->nodeValue = "000";
var_dump($domd->saveXML());A kimenet pedig:
maerlyn@biliskner:~/tmp$ php xml.php
string(58) "<?xml version="1.0"?>
<node>
<pass>000</pass>
</node>
"Ami hiányzik: annak lekezelése, ha nincs pass node az xml-ben. A getElementsByTagName egy DOMNodeList-et ad vissza, aminek a számosságát le tudod kérni.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #14683 üzenetére
Nem csak szerinted - valóban van teljesítménybeli különbség a C-ben írt ciklus és a php-ban írt között. Én is pont ezért használom az array_map és array_filter függvényeket, illetve társaikat napi szinten.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
PumpkinSeed #14595 üzenetére
Mi az, hogy "jegyzettömb"?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
trisztan94 #14275 üzenetére
pg_fetch_all() vagy fetchAll() attól függően, mit használsz.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
trisztan94 #14267 üzenetére
Nem értem a kérdést. Egy teljes foreach így néz ki:
foreach ($array as $k => $v) {}
Ekkor az aktuális elem kulcsa a $k-ba, értéke a $v-be kerül. A [$k =>] rész nem kötelező, ha kihagyod, akkor nem férsz hozzá a kulcshoz, csak az elemhez a $v-ben.
-
Tele von Zsinór
őstag
URL esetén (mint nálad a gfonts) teljesen felesleges az assetic, linkeld úgy, mintha Sf nélkül tennéd.
Assetic akkor jön a képbe, amikor helyi erőforrást szolgálsz ki, ezeket tudja jól összepakolni egybe, esetleg minimalizálni, illetve persze az assets:install után a helyes linket megadni.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #14143 üzenetére
Konkrét ötletem nincs, én így konfiguráltam és működik 5.5.3-ban.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Lacces #14119 üzenetére
Integrációs teszt - több komponens együttes működésének ellenőrzése.
Headless - nincs rajta grafikus felület, szervereken ez az általános.
A PhantomJS egy teljesértékű, webkit alapú böngésző, csak a nevében látod, hogy JS. A gyakorlatban nálam egy úgy megy, hogy Behatban van a teszt, a Mink be van húzva extensiönnek, annak a Sahi driverét használom, ami meg a PhantomJS-t használja böngészőnek. Összetettnek hangzik, de vagy tíz perc volt belőni elsőre; és remekül muzsikál azóta is.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Lacces #14116 üzenetére
A PHPUnit (ahogy a neve is sugallja) unit tesztek írását segíti. A selenium integrációs tesztekhez használható.
A különbség: unit tesztben azt próbálod ki, hogy az a-ból b-t csinál ez az x osztály y függvénye z paraméterekkel hívva. Integrációs tesztben meg komplex működést vizsgálsz, szóval mondjuk a regisztráció oldalon rossz adatokat megadva kapsz-e helyesen hibaüzenetet.
Integrációs tesztekhez nézd meg a Behatot, én ezzel játszom mostanság. Selenium helyett PhantomJS-t ajánlom, jóval gyorsabb, és headless szerveren is jól működik.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
trisztan94 #14097 üzenetére
Ha opensource fw, akkor ott lesz a licenszinfo minden file-jában. De az is lehet, hogy az előző srác saját rendszere, ekkor viszont igyál egy felest, mielőtt mélyen belemész
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Dave-11 #14095 üzenetére
Először fel kell tölteni, utána történnek az ellenőrzések. Amíg nincs nálad a file, értelmetlen volna bármit ellenőrizni, hisz könnyedén meg tudnám csinálni, hogy képet mondok, de phpt küldök.
Ilyennel nincs gond, mind webszerver, mind php oldalon meg lehet adni egy felső korlátot, amin túl nem foglalkozik a feltöltéssel. Ekkor a tmp-be sem kerül, a te scripted sem hívódik meg.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Sk8erPeter #14012 üzenetére
Vagy kukacoskodsz:
php > $timestamp = "1356057844";
php > var_dump(date("Y-m-d H:i:s", $timestamp));
string(19) "2012-12-21 03:44:04"
php > var_dump((new \DateTime("@" . $timestamp))->format("Y-m-d H:i:s"));
string(19) "2012-12-21 02:44:04" -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
trisztan94 #13979 üzenetére
Érdekes, nekem ez egy tök logikus és könnyen követhető parancs
Rendszeresen dolgozom ennél jóval cifrábbakkal is. Mondjuk nekem szívszerelmem a terminál, ez belejátszik. Próbáljuk meg lebontani akkor:
setfacl - set file access control list
-R - recursive
-dR - default, recursive
-m modify
u:www-data:rwX - a www-data usernek legyen olvasási, írási és végrehajtási joga -
Tele von Zsinór
őstag
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #13963 üzenetére
Nézd meg a gitlabot, nálunk ez van. Rubys, nem is tudok php-ban készült hasonlót.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
19.Norbika #13902 üzenetére
Egyébként ez a szép hosszú változó a $_POST elődje, régen ebbe kerültek be a post adatok. Analóg módon létezett a többi superglobal elődje is.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #13866 üzenetére
Az igazán szép ez: pathinfo($filename, PATHINFO_EXTENSION)
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #13842 üzenetére
Nem fura az. A segmentation fault egy memóriakorrupciós hiba, amikor egy hibás művelet (illetve a szándéka) miatt az OS lelövi a processt.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #13840 üzenetére
Gyanús, hogy php bugba futottál. Ki tudod próbálni újabb verzióval?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
trisztan94 #13791 üzenetére
Igen, és annak, hogy mely szerző melyiket írta, úgy szokás letárolni, hogy az írások táblába mented az id-ját (persze akkor, ha csak egy szerzője lehet). Még mindig nem teljesen értem, amit írsz: 1:n relációhoz is kapcsolótáblát szoktál használni?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Brown ügynök #13771 üzenetére
Nem lesz a csatolmányokkal túl nagy a levél? Lehet, hogy útközben valahol csonkolódik (a teljes visszadobás helyett).
-
Tele von Zsinór
őstag
Az elsőre: az & karakter speciális jelentéssel bír a html-ben, entity kezdést jelent, így ha tényleges &-et akarsz írni, akkor azt entityként kell, ez pedig az & A böngésző persze dekódolja, mikor szükséges, így ha a hrefbe &-ként írod, akkor az később csak &-ként lesz használva.
Másodikra: helyesen konfigurált szervernél nem lehet hozzáférni a php forráshoz (most tekintsünk el a sebezhetőségektől), szóval azt nem olvashatja. Gyorsteszt alapján nálam validnak mondja az olyat is, ahol php-val generálom az oldalt, szóval a hiba nálad lesz. Milyen content-type-ot szolgálsz ki?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
spammer #13717 üzenetére
Érdekes, nekem sosem működött a limit paramétere, de én nem bindelek, hanem az execute-nak adok át egy tömböt.
biker: van néhány karakterkódolással kapcsolatos sebezhetőség, de általánosan az mondható, hogy tényleg nem kell ellenőrzigetni és kézzel escape-elni. Annyi történik, hogy átküldesz egy parancsot a szervernek azzal, hogy itt és itt lesz benne paraméter, így a későbbiekben ha oda érvényes sql-t tesznek, akkor sem fogja parancsként értelmezni.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #13709 üzenetére
Az mit csinál? A doksiban nem látok erről említést.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Speeedfire #13674 üzenetére
Az érvényben levő release process éves ciklust határoz meg. Az 5.4 februárban jött ki, ezt is akkorra tervezték, de csúszott az utolsó pillanatban beesett OPcache miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- OTP Bank topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- ASUS routerek
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest