Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
pckownz
üzenetére
(#18023) DNReNTi
Így mind a kettőtöknek címezve meg is értem, hogy nagy a kereslet Java szakember irányába, mert abból tényleg szinte nulla a szakember, és meg is értem, hogy miért. 3 féléven keresztül tanultam, de nem tudom magam elképzelni Java vonalon. Amit belém öntöttek 3 félév alatt az kb a tényleges Java tudás nagyon kicsiny része (bár a magyar közoktatás a Java Swing-el ismét kitett magért). Szóval elhiszem, hogy keresett nyelv, de nekem nem éri meg arra átképezni magam, inkább az arra fordított időt amit a Java mélyebben való megismerésére fordítok a jelenlegi tudásom bővítésére fordítanám.
Amúgy nekem a 3 félév alatt sikerült borzasztóan meggyűlölnöm a Java-t, főleg az Androidos részét, azon belül is az offline térképes részénél az OSMBonusPack ami tényleg meggyűlöltette velem a Java-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő