- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
válasz
=WiNTeR= #229542 üzenetére
Nekem az Octavia 20000km-t kalkulál, de ugye ez már evo tdi. 4000km volt vissza mikor megvettem és rátöltöttem. A 10L kannában kb 2 liter maradt. Én is kúton akartam tankolni pisztolyról, de a szerelőm javaslatára megvettem a gyári VW logósat. Szerinte sokkal jobb minőségű, mint a pisztolyos így kevesebbet fecskendez be ami kímélőleg hat az SCR katalizátorra.
-
-
1stVikman
senior tag
válasz
=WiNTeR= #228244 üzenetére
Ha még aktuális :
Átlagot tudok mondani, pillanatnyi fogyasztás irreleváns.
1.Golf mk7 2014 2.0 cr tdi 110kW, crbc
5.2-6.1L, ez ~108km, ebből olyan 90km pálya, 3-4 fővel.
[kép]
Spritmonitor 2024 nov.-dec.
Nagy átlag, tankolások alapján 116 ezer km alatt 5,48.2. Passat b8.5, 2021 2.0 cr tdi 110kW, dtsb
5.5-6.3L, felhasználás, táv ugyanaz.
[kép]
Spritmonitor 2025. febr. - máj.
Nagy átlag 8500km alapján 5,64. -
bnorci71
addikt
válasz
=WiNTeR= #228248 üzenetére
az biztos, hogy sok mert az ha az említett út 70% GPS 130-140 tettem meg akkor a 5,5L átlag nem jöhetett volna ki.
imyourfriend
50euróval megtámogatom a rothadó osztrák gazdaságotReggie0
be csak nem mindegy mekkora fordulaton, egy keresztmetszet után meg nem fog tudni annyit amennyit kellene, de ez extrém eset, nem véletlen a versenyautókon a turbó szűkítő. -
bnorci71
addikt
válasz
=WiNTeR= #228244 üzenetére
így ezt nem szoktam nézegetni rátankolásos számolásba jobban hiszek
B8 Passat sedan
Miskolc-M3-Bp délután 5kor-M7-8-Rábafüzes-Ausztria 350Km 2-3számjegyű utakon kacskaringózás majd haza Szombathely ez 800Km karika + 2 nap nejemnek munkába menés de amit én vezettem az közigbírság határaszinte végig és 5,3L/100Km az előző két tankolás is 5,3/5.2 szóval náluk valahol itt lesz a fogyija
Ha nagyon ez érdekel jövő héten Debrecenbe megyek hétvégén megnézem neked, de ugye sokat számít majd, hogy ha szél van milyen irányú -
426os
őstag
válasz
=WiNTeR= #227373 üzenetére
Kíváncsi vagyok a tapasztalataidra majd hosszabb távon, hogy milyenek ezek a ledek. Nekem a beltér gyárilag ledes, de ennek ellenére a kesztyűtartóba és a csomagtér világításba hagyományos szofita izzó került. Ezeket cseréltem valami kínai ledre, ami volt itthon, de egy idő után már a második kezd el kicsit villogni. Jó lenne valami minőségibbet beszerezni. Bár azon is gondolkodtam, hogy lehet inkább komplett led-es lámpaegységet kéne venni Aliról.
-
-
válasz
=WiNTeR= #227192 üzenetére
Nincs tapasztalatom döglődő VW akkuval, 7 évesen preventív cseréltem a gyári EFB-t. Bannert kapott, 2 évvel később eladtam az autót.
Volvo hibrid teledobálta hibakóddal a tárolót, szaki javasolta, hogy cseréljem az akkut, ez megoldotta (AGM).
A Mazda állítólag jelezni fogja, hogy cserés. Abban most 9 éves (gyári EFB), látszólag hibátlanul működik még, megy a start-stop. -
grizlisandor
veterán
válasz
=WiNTeR= #227162 üzenetére
Idétlen az oldal, ha simán rákeresel az akkumulátorokra és szűrsz az ERA márkára, akkor ott írja a 3 év garanciát. Mondjuk ott meg nincs pont olyan, mint amit te autóra szűrve linkeltél.
-
válasz
=WiNTeR= #225227 üzenetére
+1 nekem is Ő csinálta a Rav4-et, amihez szerencsére legalább előre beszerezhető volt gyári akusztikus üveg (plug-in-ben az van). Mondjuk a rav4 alapban árához képest elég gyalázatos hangszigeteléssel rendelkezik (facelift t-cross alapban szerintem jobb ebben, ami elég ciki mert legalább 2 kategóriával kisebb).
Szerk: Corsa02: Szerintem ez egyszerűen a részvényesek kirablása ami managment címen nagyon sok helyen megy (csak az adott évi bónusz legyen zsíros)...
-
426os
őstag
válasz
=WiNTeR= #225196 üzenetére
Nem olyan rossz ez az cucc, de nem hiszem, hogy ár-érték arányban olyan jó, plusz a kábelezés az azért meló.
Én inkább egy ajtószigeteléssel és gyári hangszórók cseréjével kezdeném (terveim között szerepel nekem is, de nem tudom lesz-e belőle valami a végén). Mehet egy kis extra zajcsillapítás a dobbetétek mögé is. Ezeket nem muszáj egyszerre csinálni, lehet fokozatonként, akár magadnak is. A mélynyomóhoz viszont egyszerre kell több dolgot szétbombázni. Én ezt elvetettem. -
tibbike01
őstag
válasz
=WiNTeR= #225196 üzenetére
Én is nagyon szeretnék ilyet a O4-be, mert siralmasan szörnyű a gyári hangcucc. Annó nézegettem, de elég sok melóval járna, bekábelezni, erősítő...stb és az ajtóban is ki kellene cserélni a hangszórókat, hogy teljes legyen a kép. Szóval ez a mélynyomó csak 1/10-ed része a bulinak.
-
Lacess
tag
válasz
=WiNTeR= #224855 üzenetére
Benne van a matrica, de garantálom, hogy ha 426-os kimenne az autóhoz, nem tudná egyből lefotózni a sajátját.
A zártartó burkolatnak nevezett elem alatt található a matrica. Ez lényegében a csomagtartó küszöbének borítása. Ezt kell felszedni, és alatta lesz.
Vagy a kézikönyv első oldalába beragasztva. -
426os
őstag
válasz
=WiNTeR= #223250 üzenetére
Ahogy a Rbalint88 is írja, más maga a lámpa. Vagy kicseréled kompletten, vagy kikapod a meglévőből az izzót, leméred a hosszát és szerzel olyan méretű ledet. Ne a legolcsóbbat vedd, de még egy jobb darabbal is olcsóbban jössz ki, mint a komplett lámpa cserével (habár lehet Aliexpresszen van az is...)
Fun fact: nekem a Variant gyárilag ledes belül is, kivéve a kesztyűtartó és a csomagtér. Utóbbi elég wtf, mert az izzónak elég satnya fénye van a többi belső ledhez képest. Nyilván cseréltem ezeket is ledre. -
rbalint88
addikt
válasz
=WiNTeR= #223250 üzenetére
Nem letezik, mert masok a lampatestek. Nekunk az eGolf gyari ledes belul is, jo eros fenye van, de a hidegfeher arnyalat miatt en szemely szerint jobban preferalom az izzosat
Osram ledekkel nagyon nem lohetsz melle, ha van meg 4000 kelvines, akkor szerintem az jobb, mint a 6000-es hidegfeherek.
-
válasz
=WiNTeR= #221467 üzenetére
az van
#221468 Corsa02 maradtam a Jetta (2015 EUR6) használója, és nem terveztem lecserélni, mert az évi 5-6 ezer km-re tökéletes, nem szívesen vezetek& inkább a nyűg számomra az autó, amire párhetente szükség van. Azért került bele annyi szigetelés, mert megtartanám még 4-5 évre. Meg tökmindegy, mit vennék, idővel úgyis adaptálódik az ingerfeldolgozás, ahogy ma már elképzelhetetlen számomra, hogy bárkivel beszélgessek füldugó nélkül
-
válasz
=WiNTeR= #221454 üzenetére
Délelőtt jártam egy régi haveromnál, melléküzletág gyanánt taxikat üzemeltet. Kérdezte, felismerek-e egy alkatrészt, nem tudtam, mondta egy olajos DSG mechatronikai egysége, most érkezett bontott cucc. A konkrét budapesti taxi 600 000 km futott. Nagyon odafigyel az üzemeltetésre, pl. motorolajat 10 ezrenként cserél minden autóban.
-
426os
őstag
válasz
=WiNTeR= #220870 üzenetére
A parkradar kábele lehet mögötte. Inkább az a baj, hogy nagyon vékony az anyag, ha nagyon nyomod elrepedhet. Nekem az volt a "szerencsém", hogy 0km-es korában a márkaker túl hosszú csavarokat használt a rendszámtartó felrögzítésére a gyári rendszámkeret-tartóra, így lett pár plusz lyuk a lökhárítón. Nekem így pont kiadta a Plexiclick-hez, középen pedig megvan támasztva rugalmas anyaggal.
-
válasz
=WiNTeR= #220475 üzenetére
Nem nagyon kellene bántani a gyárit míg bírja. Nálam 370k km-t futott és nem gondolokodom a javításon, cserén. Üzaszűrő cserénél nézd a szűrőházat, ha tiszta benne a nyál, nem aggódnék. Viszont ha sokat autózol kevés üzemanyaggal a tankban, sűrűn gyorsítasz "agresszívan", esetleg nem prémium gázolajjal autózol, akkor nagyobb az esélye a meghibásodásnak.
-
426os
őstag
válasz
=WiNTeR= #218910 üzenetére
Ha a szélvédő a ludas, azzal sokmindent nem tudsz kezdeni sajnos a cserén kívül.... Amit tudsz relatíve egyszerűen (és olcsón, ha magadnak csinálod) kivitelezni: rezgéscsillapító anyag az ajtókba, doblemezekhez, hátsó ülés alá, csomagtér szönyeg alá. Nézesd át a futóművet is, tényleg nem viccből írtam. Egyébként a Golfban nem rossz a hangszigetelés (meg úgy az MQB platformos autókban), szóval ha tényleg nagy a különbség, akkor ott valami egyedi dologra tippelnék, nem biztos, hogy rögtön szétborítanám a kocsit. Érdemes lenne egy harmadikat is kiprobálnod.
Az, hogy a motort is hangosabbnak érzed, érdekes, tényleg megnézném, hogy nincs-e extra szigelelés az Octaviában... -
426os
őstag
válasz
=WiNTeR= #218904 üzenetére
Ha jól értem az Octavia volt csendesebb?
Elvileg a Golfnak jobbnak kéne lennie egy picit ( nem gondolom, hogy egyébként ez valóban észrevehető), de azért ezek elég idős autók ahhoz, hogy egy rosszabb gumi, rosszul beállított futómű, fáradt szilent stb elbillentse a mérleget a másik irányba. Szvsz a kombiság is kicsit a Golf ellen játszik.
Még a szélvédő is eszembe jutott. Ha volt cserélve és utángyártott került bele, az is hangosabb tud lenni, ezen kívül a Skodához lehetett rendelni extra zajszigetelést. Érdemes csekkolni, hogy esetleg ez nincs-e az adott kocsiban... -
-
válasz
=WiNTeR= #218761 üzenetére
Deréktámasz van benne, beállítottad?
Ugyanezen a távon nekem nem fájdul meg (G7, sportülés), viszont biztosan megállok 1x Letenye körül, 1x pedig Zágráb vagy Ljubljana magasságában 10-15 percre.
4 éve Makarska alá mentünk, odafelé félúton megszálltunk, hazafelé 10 órás út -> mindenkinek kurvavoltazanyja, pedig Volvo fullos ülés. -
tibbike01
őstag
-
imyourfriend
őstag
válasz
=WiNTeR= #216635 üzenetére
Körmenden szereltettem ki, EGR-t Szombathelyen tisztították DPF-et Székesfehérváron. Jól ismered a szerelőt/megbeszéled előre miért ne lenne megoldható. Körmenden van egy VAG szerelő aki egész jól ért a dolgokhoz, olajcserét + egyéb kisebb dolgokat szomszéd faluban csináltatom ismeretség miatt vihetek oda alkatrészt igaz akkor szoktam adni + munkadíjat.
-
Asbee
veterán
-
válasz
=WiNTeR= #214750 üzenetére
Nem lesz jele, majd látod a "sárga tengeralattjárót" a műszerfalon oszt csókolom. Az a baj, h szar műanyag fogaskerekes megoldás a mozgatása, a nagy mennyiságű lerakódástól megszorul, nem úgy, vagy egyáltalán nem fog reagálni és kész. A nagy terhelés miatt pedig az elektronikája is beadja a kulcsot.
-
grizlisandor
veterán
válasz
=WiNTeR= #214744 üzenetére
Anyagok hozzá egy helyről, focvis ajánlásából nem olyan régről, + (deszt víz az öblítéshez?) és a munkadíj.(gondolom nem légteleníti le magát a gép)
Ha nem felejtem el, rákérdezek kb mennyi időbe telik egy ilyen mutatvány.
-
válasz
=WiNTeR= #214304 üzenetére
Nagyon sokan dícsérik a OMV prémium dízelét, gondolom nem véletlenül. Én jó magam a MOL-nál tankolok prémiumot, egyetlen okból, ebből a kútból van a legtöbb itthon, és akár még a környező országokban is, így lehetőségekhez mérten mindig egyfajtát kap a gép. Külföldön viszont ha van lehetőség akkor a BP kutakon tankolok az Ultimate prémium gázolajat. Na, ott nagyon érezhető a különbség a MOL sehol sincs hozzá! Rohadt jól megy tőle, nem is büdös, nincs az a szokásos "DPF-es szaga", és nagyon jó a fogyasztás is.
-
grizlisandor
veterán
-
realist
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest