- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Exian
addikt
válasz
domesz #56446 üzenetére
Csinálj magadnak
Lehet kapni dugót mindkét végére (MicrOHM, RAM Alkatrészbolt), össze kell csak rakni (forrasztani). Arra figyelj, hogy normális, megfelelően szigetelt kábelt használj. Bár gondolom nem kilówattok fognak menni rajta, de azért ne a legócskább kábellel rakd össze.
Egyébként nem véletlenül ilyen rövidek ezek a kábelek. Nem "hosszú" távra vannak tervezve. Inkább konnektort-hosszabbítót juttass közelebb az eszközhöz.
-
Exian
addikt
válasz
domesz #54469 üzenetére
Én is jártam már így. Konkrétan Dombóvárra postáztam egy komplett gépet, 10e Ft körüli pénzért, nálam még működő állapotban. A vevőnél már el sem indult egyáltalán.
Én voltam a hibás, tesztet még csak "munkapadon" gyors összedugott állapotban csináltam. Miután összeraktam a gépet a házban, már nem teszteltem, így is el voltam késve, gyors postáznom kellett. Viszont már összerakáskor kicsit furcsa volt a CPU hűtő felhelyezése, éreztem, hogy valami nem oké, nem úgy ment rá, ahogy szokott, de ennyi, nem foglalkoztam vele. Aztán utólag kiderült, hogy a CPU-t frankón lesarkaztam, ugyanis elfelejtettem rárakni a CPU-ra a lesarkazásvédőt, ugyanis ez még az a fajta CPU volt, ami igen hajlamos volt a saroktörésre. Egy Athlon akármi proci volt. Tuti, hogy nem a vevő bohóckodott vele és nem ő szúrta el, mert 1-2 árulkodó jel volt, hogy nem volt megbontva a gép. Akkoriban még matricáztam meg a csavarokat jelöltem is néha, hogy megbontás esetén legyen valami nyoma.
Úgyhogy ezt a dolgot buktam, pedig először magabiztosan vállaltam a garanciát, úgy, hogy lementem autóval a helyszínre, mivel vállalta a vevő, hogy ha még is működik a gép, akkor kifizeti az "életrekeltését". Sajnos ez nem sikerült ott helyben, úgyhogy buktam a benzinköltséget, meg az odaküldéskori postaköltséget.
Simán mondhattam volna, hogy "bocs, nem vállaltam garanciát, ez a gép még működött nálam, csinálj vele, amit akarsz". De nem, sokkal fontosabb volt, hogy ezen eset után még jópárszor üzleteltünk, épp azért, mert tudta, hogy nálam nincs zsákbamacska, és utána nem is volt soha semmi probléma többet egyik alkatrésszel-géppel sem.
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
válasz
domesz #54458 üzenetére
Én ilyenkor visszaküldetem, visszaadom a lóvéját, meg a postát is. A posta bukó, de ha kamuzik, nem adja vissza, vagy ha igen, akkor megszopatta magát.
Nekem is volt már ilyen, fasza lap, elküldöm, célállomáson már meg se nyikkan. Szopás.
Ha már újra nálad van, akkor ki lehet tesztelni, és kibújik a szög a zsákból. Ha jó, eladod még egyszer. -
air
nagyúr
válasz
domesz #54455 üzenetére
Ha biztos vagy benne, hogy a lap jó, akkor én azt javasolnám a helyedben, hogy próbálja ki másik processzorral, memóriával, videokártyával. Ha ő biztos benne, hogy a te lapod a rossz, akkor jobb a békesség alapon érdemes visszavenned. Felesleges szívózni, és negatív értékelést kockáztatni, ha rosszindulatú a tag.
-
-
-
-
-
Hunter2
addikt
válasz
domesz #42167 üzenetére
repetagyros sem rossz.
-
-
-
-
-
-
Bandus99
őstag
válasz
domesz #32155 üzenetére
Akkor miert eri meg toled megvenni a hasznaltat 4500ert
infolexben meg 4340Ft kiskerben szamlasan es van is raktaron? -
Palafi
aktív tag
válasz
domesz #32134 üzenetére
Pokolian sok munka lehet velük, de ezek nekem már annyira nem tetszenek.
Szerintem nem annyira igényes munka, inkább "tömeggyártás".
Az első linken a 4.-5. képen láthatóak sokkal igényesebbek.
Persze gondolom az áruk sem 2 forint.Szerk.:
Esetleg ha valakinek lenne eladó:
-számítógépház (jobb minőség, de nem 20-30k-ért)
-táp (jobb minőség, preferált: Corsair VX-450)
-DVD író lehetőleg fekete
-HD5770 szintű drx11-es vidkari -
plaszy
őstag
válasz
domesz #31647 üzenetére
Szia!
Ezt találtam egyelőre. Kiindulásnak talán segít.
-
-
válasz
domesz #23486 üzenetére
Szálkacsipesz, nagyító, remegésmentes kéz.
Valszeg pár föld nem érintkezik a foglalatban, azért csak alapon megy, ott még elbírja a zajt valahogy. Vissza kell hajtogatni, nincs mese.Őrölt pirospaprika valakinek? Nagyon minőségi, nagyon piros, asszony nagyanyja termeli, ő is őrli. Nálam megkóstolható
-
-
-
válasz
domesz #16394 üzenetére
Ha 2 láb elgörbült akkor minek rakták össze? Egyből jeleznie kellett volna hogy mi van.
Avagy ha a proci berakása után seképsehang meg elgörbültláb, akkor meg ők basztak el valamit.Simán elhiszem hogy a postások beletúrtak a cuccba, és ott történt a malőr...
Kemény dobozban volt amúgy?@Kaics : Gondolom S775 mert ott vannak lábak az alaplapon, hacsak nem jumperre gonolt, de az meg nem baj ha elgörbül (ha nem szakad ki).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- The First Berserker: Khazan
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest