- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
szia!
mi pl. holnap fogunk hazaindulni rogoznicából zágráb-letenye irányába. épp most nézelődöm, hogy hol lehetne kellene lehajtani, hogy azt a zagrabi csomópontot elkerüljük, ahol olyan nagy szokott lenni a sor
igoba esetleg van valami pontos település tipped, amit ha beírok pl "zágrábig" és utána beírom letenyét akkor kikerüli azt a szakaszt amit ki érdemes?
-
newwave0507
aktív tag
Azt azért nem kell elfelejteni, hogy nem csak a biciklitolvajokat fogták meg, hanem diszkókban is nagy számmal fogtak meg tolvajokat. Meg lehet nézni azokat az embereket, akik eltulajdonították a holmikat .., nem csoda hogy testi sértés történt, mikor még nekik állt feljebb, hogy loptak.
Azért pár videót érdemes megnézni Tomcatről , vannak problémái saját magával is, szerintem! Részben jó dolog ez, részben pedig nem. De még mindig azt tudom mondani, hogy legalább valamilyen módon csökken a lopások száma. Air, neked pedig csak annyit tudnék mondani, mint az előttem hozzászóló, ha neked lopnák el a 200.000 bringádat, te is örülnél neki, ha a srácok visszaszereznék neked, akár 1-2 pofon leadta után is
-
A telefon behalásához is elég tud lenni a pára. Elég beázott telót javítottam 2000-2005 között
Amúgy a magyar szervizek (amik úgy hivatalosak, hogy szerződött partnerek, aztán szarnak mindenre) is megérnének egy misét.
Viszont az ügyfelet meg ez pont nem érdekli, ha ő a szolgáltatóhoz adja le a telót. -
eastsider
nagyúr
nekem amúgy van egy valahol... de ha megölnének se tudnám megmondani hol, valahol leraktam otthon, amikor költöztem be a N4-be, és azóta nem találom -
iphoneresell
tag
Nem hajtok jómunkás ember címre.
Magamról tudom,hogy akkora tapasztalatom dolgokban,főként számitástecknika,nincs.
De mivel Hardveraprón árulok dolgokat,illetve szeretnék fórumozgatni is,szeretnék egy kicsivel jobb rangot a késöbbiekben.
Tehát jelenleg nem CSAK azért koptatok itt nektek,hogy plusz 1 hsz-em legyen,hanem,hogy a kis szabadidőmben amikor fórumozgatok,mindig legyen hova írnom,ezáltal közöm is lesz valahova,és persze a hszek is nőlnek. -
-
-
-
dag
tag
Nemár
Szóval a mi kertünktől azért nem jön ilyen hang mert nincs kerti tavunk? De lehet igazatok lesz és béka, de mellette hallatszik a brekegés is, azért nem értem hogy mi ez. De többen mondjátok szóval valószínűleg az lesz. Szóval bele kell szoknom?
A kerti tó keringtetőjét is elég nehéz volt megszokni most meg ellepték a békák?
Jobban örültem volna ha valami hangkeltő az mert én nem a szerencsétlen békákat csapkodnám meg
Na jó azért ezt az utolsót nem gondoltam komolyan. De mondhatni jó iszonyban vagyunk ezzel a szomszéddal. Engem viszont idegesít ez a hang, nyitott ablak mellet alig tudok elaludni, pedig az kell mert már meleg van. De muszáj lesz, majd megszokom
Köszi srácok!
-
Dare2Live
félisten
Elején zavart, hogy aktív használattal 1-1.5nap az aksiidő de már megszoktam. Ezen felül gyak semmi rosszat nem tudok róla elmondani az eladás oka, hogy nagyon-nagyon jutányos áron tudnak nekem N900at adni. (Ami azért más dimenzió.)
Volt 3napig pulsem cseréltettem Spicara két ok miatt: Nem arról van szó, hogy szarok a gombok hanem, hogy ráhányták. Használhatósági tanulmányt kellett volna csinálni. De ezt lehet szokni a nagyobb baj avval van amire Pulse topikban is sokan panszkodnak: Kritikán alul bírja az aksija. Aktív használattal dura elköszönt. Aztán megint. Aztán visszavittem.
-
NovaBlue
aktív tag
Persze,hogy nincs ilyen cég csak ez nem kicsi pofátlanság,hogy reklámozzák a 80 vagy akárhány megabitet és hazamész és 25Mbit-el "kinlódsz".
Csak én érzem ezt szar helyzetnek vagy másoknak ez igy tök termsézetes.
1 ember előfizet teszem azt 120Megás vonalra de csak 20 a garantált ezért azt kapja és még rajta kivül 5 emberrel "osztozik" a vonalon.
A szolgáltatónak persze,hogy ez az érdeke csak tudjátok ez jellemző az egész országra és sajnos nagyon sok emberre is. -
Sir Riccio
addikt
Sajnos csak Yagi antennával látom a HotSpot_Pecs SSID-jű cuccot egy Ovislink AirLive WL-5460 AP-n keresztül ami most igencsak betegeskedik(nem megy rá semmilyen firmware
), pedig jó volna akár valakivel társbérletben netezni mert nem igen akarnak hűségnyilatkozni a páromék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Bestbuy játékok
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest