- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Szia, nekem ez még aktuális.
-
IO.sys
őstag
A FEMÁban volt jó a pizza ejjjhh de hiányzik... Tepsiben sütötték, négyzet formájú volt, de nagyon finom volt.
Más:
Útitárskrémről valaki hallott? 15 éve nem gyártják, de elég sokat adnék azért, hogy újra ehessek. Nincs kép se róla a neten. A csípős snack májkrém íze egy picit emlékeztet rá. -
M_AND_Ms
veterán
Maestro nálam tiltólistán van, a többszörös hibáik miatt: számlát, blokkot sohasem adott, elmaradt tételek, beígért, de elmaradt ajándékok ("majd a legközelebbi rendelésnél kihozzuk" - haha ), felcserélt pizzák, kihagyott összetevők (pl: cézár saliból a csirkemell és a kruton) és a bónusz....
csótány tetem a sültkrumpliban, a nagy mennyiségű sütőolaj-sár között megbújva.
Itt fejeztem be velük... -
Tegla80
addikt
Jo dontes es ha osszejon akkor a ps4 topik es osszefoglalo a baratod lesz a felmerulo kerdeseidre.
Plusz csak mondom....
Aug 31-ig jelenleg 15e az eves plus ami kell a multihoz,mig szept 1-tol 18e lesz.
Jelenleg akcio is van ra igy ha most veszed akkor 15e ert 12+3honapot kapsz.
Ha multis vonalon szeretned hasznalni es tartos kapcsolatra gondolsz,akkor erdemes most beszerezni akar tobb evre is elore....
Hajra . -
-
a2d2
addikt
Antennát nézném meg. Ha kicserélted a kártyát a tiédre akkor csak azzal lehet a gond.
Ha tényleg az a gondja akkor kb 1 dolláros tétel lenne én most rendeltem: [link]Vagy ha egyértelműen látszik hogy valahol el van törve akkor azt is csinálhatod hogy a kiindulási ponntól 3,1cm-re elvágod az antennát.
-
-
Exian
addikt
Köszi Neked is.
Ha AA akkuméret lesz, akkor ilyet fogok venni. Az a fő gondom, hogy nem 4, hanem hülye módon, 6db kell az eszközbe. Ezért problémás 4-esével töltögetni, legjobb lenne, ha lenne 6-os töltő
Akkor lenne 2x6-os szettem és mindig egyszerre merülnének, egyszerre töltődnének.
Vagy a töltő az lemeríti őket teljesen feltöltés előtt? Mert akkor persze nem nagy gond, ha nem egyszerre töltögetem őket.
A másik opció, hogy tudok az eszközben gyári, egyedi formájú akkut is használni (abból 2db megy bele, de működik 1db-bal is), lehet, hogy inkább az lesz a megoldás, hogy veszek 1 vagy 2db gyári akkut bele.
Egyébként a nemrég említett portrémarkolatról van szó. Ahogy a képen látszik, kétféle "betét" van hozzá, egyikbe normál AA elem vagy akku megy bele (6db), a másikba 1db vagy 2db gyári forma akku.
A gond csak az, hogy a gyári akkujaim kinyúltak.
Viszont épp ezért IS vettem a portrémarkolatot, mert marha jó, hogy ha nagy vész van, akkor megtöltöm akármilyen ceruzaelemmel hirtelen és tudok tovább fotózni. Meg persze azért is vettem, mert nagyon kényelmes vele fotózni álló képeknél, na meg piszok jó áron adták.
De most akkukérdés az dilemma, hogy AA akkukban gondolkodjak (ami jó lehet máshoz is, ha kell), vagy vegyek a gépbe való gyári forma akkut.
-
Sir Riccio
addikt
Köszi az újabb ajánlást! Lassan én is bekerülök majd a témaösszefoglalóba.
Más: Egy ideje (két éve) mi is társasházban (Uránváros) lakunk és mint mindenhol itt is vannak olyanok akikkel nehezebb együtt élni, de összességében messze úgy érezzük (pont most beszéltünk róla, ahogy hazaértünk), hogy jó nekünk itt. Nekem is húzták már meg a frissen összerakott és felpolírozott kocsimat az utcában, de ezt megtehetik bárhol ahol éppen leparkolsz, nem kell hozzá ott lakni.
-
-
moriak
tag
Az az érdekes, hogy a Vidanet a T hálózatát használja/bérli. Van is tulajdona a Tnek benne. Nálunk a cégnél Vidanet van elsődlegesként meg T másodban ugyan ezekkel a sávszélekkel amiket írtál. Az hogy melyik a jobb? Egyik se... Ígymásra licitálnak a szerencsétlenkedésben. Sokszor szakadozik a net. Mondjuk most már ritkábban, de heti 1X biztos. Volt olyan, hogy a fix ipt módosították. Mi meg csak lestünk. Sebességgel mondjuk probléma nem volt.
-
newwave0507
aktív tag
Youtuben megtalálható a tolvajkergetők csapat . Direkt bicikli tolvajokkal foglalkoznak , rengeteg más helyen is felkérték őket műszaki cikk megvédése érdekében . Pesti felső kategóriás diszkóban rengeteg volt a lopás , amióta felkérték őket , nagyon nagy számban csökkent a lopások száma . A lényeg nem is itt van .. , ha végignézed a videókat láthatod hogy a leg lelakottabb c..ány nő mennyi idő alatt nyit ki egy profi zárat . Elmondanám: mindössze 2 másodperc alatt kettékapja . , a legszomorúbb , hogy általában mindig már előre megvan a bicikli "megrendelője" , de ha nem is igy van , 1 órán belül rommá szedik a biciklit . A tolvajkergető fiuk biciklibe épített GPSel kapták el az embereket . Volt egy eset , amikor még így sem tudták elkapni a tolvajt , mert annyira rafinált , és gyors volt .. 70-80 ezer egy olyan beépített GPS . Londonbol hozták őket a fiuk . Elegük lett hogy hiába kapják el a toljvajt , nem szabnak az értékhatár miatt megfelelő büntetést . Az egyik nézőjük egy 3 millió forintos bringát adott nekik , csalinak . Azt is ellopták , 1 orán belül egy kocsi csomagtartójában volt darabokban . Vannak nekik minden felé szervezeteik , facen próbálj meg segítséget kérni tőlük. Hátha hirdető oldalon vagy bárhol észreveszik . Nem akarlak elszomorítani .. De mocskos egy emberek vannak , remélem mielőbb meglesz a bringa .
-
Vertigo18
addikt
Sajnálattal közlöm, hogy az ilyen egyedi, és drágább kerékpárokat általában lefestik, vagy szétszedik, és úgy értékesítik, kb. 90%-ban így történik.
Ha szerencséd van, akkor valami barbár, vagy kóborbarom lopta el, aki minél előbb pénzt akar kapni érte, ebben az esetben meglehet...
-
-
Új tulaja van a gömbnek asszem kevesebb mint 3 év óta. Rá kéne keresni a neten. Van valami park is körülötte most, belépős. Mellesleg a naplementét ajánlom onnan, mert a napfelkelte nem a tó felől kel. Kb. olyan, mint Pécsen
Zsolt19900: azért eléggé korán kel még a nap ilyenkor. Ki ne rángasd az ágyból ezért
romantika ide, vagy oda. A holnapi napon ez 5:40-et jelent.
Ha Boglár környékére viszed, akkor cool hely, megfizethető: www.pierobar.hu
Gyönyörű kilátással a Balatonra, naplementével együtt (kb. 19:55), de drágább: http://hovamenjek.hu/balatonlelle/majthenyi-preshaz-etterem-borozo
-
-
-
-
-
-
-
-
Exian
addikt
A digitális adás kicsit más, vagy jó lesz a szobaantenna, vagy nem. Amúgy maga az antenna alkalmas rá, mi is hagyományos, eredetileg analóg adókhoz készült szobaantennával használtuk eleinte a DVB-T vevőnket. Azóta persze lecseréltük kültéri, rendes nagy antennára, mert ha nem is sokat, de áramot zabál az erősítős szobaantenna. DE! Lehet, hogy ott, ahol a mamád használja majd, kevés lesz a szobaantenna. Kell tenni egy próbát. Nálunk jó volt (panelban), de bizony minden vacakra bepixelesedett, vagy beállt teljesen a kép, elsősorban mobiltelefonálni nem kell a közelében, az teljesen meghülyíti.
A kültéri antennánk (erkélyre kirakva) erre érzéketlen, tehát sokkal jobb.
Inkább én azt mondom, rakj ki az ablakba egy pillangó antennát, sokkal jobb lesz az eredmény és nincs áramzabálás.
-
ha3fis
tag
En Szalantan ilyen antennat hasznalok a lapos tevehez, amiben van digitalis tuner, a Forma 1-et az M1-en HD-ben tokeletesen neztem. A tv melletti szekreny tetejen van az antenna, nem lat ra a TV toronyra kozvetlenul, az innen kb. 15 km.
Hasonlo vagy ilyesmi belterije Mikinek vagy Norbinak volt ugy emlekszem (a2d2, rnrn). -
-
Csepy
őstag
Hát, nem tuom, vajon eredetiek voltak-e azok a Samsungok.
Nekem és minden ismerősömnek beszerezve is Samsung van, az Infolexben vettük őket és tökéletes minegyik (kopp-kopp), és van, amelyik már több éves. Ráadásul az infolexbe a Samsungokra 10 év gari van, úgyhogy nem lenne (az adatokon felül) nagy gond az elhalálozás, amit én még nem láttam tőlük.Regards: Csepy
-
#TOTTI
őstag
Most néztem fotoplusban, szóval akkor arra benevezek.
-
-
ha3fis
tag
Nem É78? Zsolnay negyed térkép.
-
Bandus99
őstag
Ertem en hogy nagyon sok jo kinectes jatek van, de nem lehet allandoan ugralni, radasul radobbentem, annyira rossz a fodem nalunk, hogy ha en elkezdek intenziven ugralni akkor mozog minden. (el is vagyok keseredve mert lovesem sincs mit lehetne ezzel kezdeni nem csillagaszati osszegekbol)
a linket es a cimeket koszonom
-
-
Bandus99
őstag
Van itt a PHn egy fules topik fizik vagy ki rendelget kulfoldrol mindenfele cuccosokat, lehet erdemes lenne megkeresni, hatha tud vmit szerezni.
Kismeretu SD kartyaja van elado vkinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest