- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
domesz #54469 üzenetére
Én is jártam már így. Konkrétan Dombóvárra postáztam egy komplett gépet, 10e Ft körüli pénzért, nálam még működő állapotban. A vevőnél már el sem indult egyáltalán.
Én voltam a hibás, tesztet még csak "munkapadon" gyors összedugott állapotban csináltam. Miután összeraktam a gépet a házban, már nem teszteltem, így is el voltam késve, gyors postáznom kellett. Viszont már összerakáskor kicsit furcsa volt a CPU hűtő felhelyezése, éreztem, hogy valami nem oké, nem úgy ment rá, ahogy szokott, de ennyi, nem foglalkoztam vele. Aztán utólag kiderült, hogy a CPU-t frankón lesarkaztam, ugyanis elfelejtettem rárakni a CPU-ra a lesarkazásvédőt, ugyanis ez még az a fajta CPU volt, ami igen hajlamos volt a saroktörésre. Egy Athlon akármi proci volt. Tuti, hogy nem a vevő bohóckodott vele és nem ő szúrta el, mert 1-2 árulkodó jel volt, hogy nem volt megbontva a gép. Akkoriban még matricáztam meg a csavarokat jelöltem is néha, hogy megbontás esetén legyen valami nyoma.
Úgyhogy ezt a dolgot buktam, pedig először magabiztosan vállaltam a garanciát, úgy, hogy lementem autóval a helyszínre, mivel vállalta a vevő, hogy ha még is működik a gép, akkor kifizeti az "életrekeltését". Sajnos ez nem sikerült ott helyben, úgyhogy buktam a benzinköltséget, meg az odaküldéskori postaköltséget.
Simán mondhattam volna, hogy "bocs, nem vállaltam garanciát, ez a gép még működött nálam, csinálj vele, amit akarsz". De nem, sokkal fontosabb volt, hogy ezen eset után még jópárszor üzleteltünk, épp azért, mert tudta, hogy nálam nincs zsákbamacska, és utána nem is volt soha semmi probléma többet egyik alkatrésszel-géppel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest