- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbela365
tag
Fűkaszálás Pécs és Környékén ⋆ Zöldterület Kezelő Pécs és Kertépítés Pécs / Kerttervezés / Kertépítés / Kertfenntartás - A pécsi Kertész
Mind a kettőjükkel van tapasztalat, megbízhatóan teljesítették amit vállaltak. Nem tudom, hogy most a szezonban mikorra tudnak bármit is vállalni, de egy próbát megérhet. -
-
Exian
addikt
Én nemrég csináltam 512 Gb-s pendriveot egy ilyenből meg egy ilyenből. Ez így a létező legapróbb pendrive, ami már nagy tárolókapacitású és meg van 22e-ből. Persze nem valami gyors, egy USB 3-as SSD-s megoldás gyorsabb, de nekem speciel ez nem volt szempont. Csak a nagy tároló méret és a mikroszkopikus fizikai méret számított.
-
Exian
addikt
"Nekem az valt be a legjobban hogy a FF filmet itthon hivom"
Igazából leginkább FF analóg fotózás, ami érdekel. Otthoni előhívás! Huh de klafa lenne, de én azt hiszem ehhez nagyon nagyon nem értek
megtanulható ez könnyen?
mert baromira tetszene az itthoni laborálás! De halvány lila dunsztom sincs a dologhoz. Azt se tudom, hogyan megy ez, mi kell hozzá, stb.
-
-
Amikor ront, akkor rosszul csinálod, vagy nem arra használod, amire jó lenne. Egy jó fotós tud eszközt választani (már ha van miből éppen, mert ugye mindig az a legjobb váz/obi, ami nálad van
- mindig igaz az ellenkezője is az összes alapelvnek).
Azt kell észrevenni, hogy a fotó nem arról szól, hogy több, meg jobb, meg tökéletes, mert az utóbbi úgysincs soha; arról, hogy egyedi, amilyet más nem csinál. És ehhez jó eszköz (de nem magában) egy olyan obi, ami sajátos képet ad.Ha eljössz Fehérvárra, akkor van Jupiter 37A, Helios 44, Smena 4 obi (csak m4/3-ra - na ilyen nagyjából senki másnak nincs
), Flektogon 20/2.8, Industar 50-es
ilyesmik
Ezeket is ajándékba kaptam a Smena 4-en kívül. Az ajtókukucskálóból mókolt m4/3-as izét, meg a freelensing-adaptert m4/3-ra nem is mondom
-
A csillagszűrőt inkább hagyjuk, lágyításra OK, más egyebekre OK. Egyedi képi világot tudsz vele csinálni, és hogyan? Elrontod az obit.
Ezt is meg lehet oldani mindenféle egyéb effektekkel, még jobban is (egy TS-E-vel), de így csak freelensinggel lehetett(Meg amiket ebbe be se tettem, amik sokkal szürreálisabbak...
)
-
" Ertem amit mondasz de marha ritka hogy "jol kiadja". "
Tehetséges fotós köll hozzá. De egy jó képhez amúgy is az kell. (Nem én)
" Ilyen esetekre pedig ott az effektszuro lehetosege ami opcionalis. "
Rossz embernek mondod. Én úgy vagyok vele, hogy ami optikailag megoldható, azt megoldom úgy, de utómunkában csak az alap RAW konverziót használom, és nem rajzolgatok utólag át semmit, nem tüntetek el dolgokat a képekről, stb. -
Sir Riccio
addikt
Nem vagyok semmilyen fetisiszta, de pont azért cseréltem le a Sony 55/1.8-am egy Sigma 50/1.4 Art-ra, mert nem tetszett, ahogyan az 55-ös ellenfényben csillan. Gondolkodtam akkor a Zeiss verzión, mert az 50-est használom legtöbbet, de annyira steril a képe, hogy elengedtem.
-
Nem, annyiról van szó, hogy a megfelelő hangulathoz egy nem tökéletes, odaillő obival hozzá lehet tenni.
Nyilván nem a rossz képminőséget jelenti ez - nekem is borzalmas optikáim vannak, de nem ugyanaz a kettő : arról van szó, hogy a borotvaéles, steril kép nem mindenhol előny, sokszor kell valami attól különböző képi világ. (Pl. a videós topicban nemrég beszélgettek valami filmes lágyító szűrről, csilliókért lehet kapni, a tökéletes képű optika elrontásához)
-
-
-
Exian
addikt
Nem az hogy tartok tőle, dehogy. Hanem nem bírom. Elájulok. Ahogyan gyerekkoromban a vidámparkban is kizárólag a dodzsemben tudtam csak játszani, mert azt én tudtam irányítani. Bármi másban, amit NEM ÉN IRÁNYÍTOTTAM, abban elájultam
Jah, ez akkor is igaz, ha autóval megyünk és nem én vezetek. Attól is rosszul vagyok. Szerencsére ilyen ritkán van, mert még a melóhelyen is én vagyok a "hivatásos" sofőr
Szóval igen, a repülés a legbiztonságosabb utazási mód az autóhoz/buszhoz, bármihez képest, de attól még sajnos fizikailag rosszul vagyok tőle.
Ami nagy szó, hogy nagy nagy nehézségek árán, de pl. már bobozni tudok, majdnem ájulásmentesen
Gyerekeim rávettek... először azt hittem, ott halok meg rajta (vagy legalábbis ájulok el), de nagynehezen az megy valahogy, mert azt legalább FÉLIG én irányítom
Irányt nem tudok változtatni szándékom szerint, viszont fékezni legalább lehet...
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Meg azon is múlik, hogy van-e 6. fokozatod. Az 1.9-es octaviank (kicsivel 130le alatt, mert a 105le-s megkapta a 130le-s programját, így már csak a turbó méretében térnek el) 90-110 között 4.5 körül fogyaszt, 130 körül meg 5.5 lesz ugyanez. Ha lenne 6. fokozatunk, akkor 130-on is jelentősen kevesebbet enne.
Amúgy az említett pici Corsa-k is el szoktak húzni a pályán, pedig az aztán kell nekik mint állat.
samu2062: passz, ez akkor nem jutott eszembe.
-
Exian
addikt
Hm, ez sem rossz. Van a konyhapultnak egy része, ahová szépen be is tudnám fixen építeni a palackot, meg ami kell hozzá. Az a pultrész amúgy is a szikvizes palackoknak lett tervezve, most annak a rekesze van ott. Ezen elgondolkodom, köszi a tippet! Azt tudod esetleg, hogy most Pécsen hol lehet ilyen 15 kg-s palackot venni, majd cseréltetni-töltetni? Illetve, hol lehet beszerezni a Sodastreames cucchoz ilyen átalakítót?
-
Exian
addikt
Köszi, az összerakás mellékes, nem gond, ha lesz alatta por. Gyereknek "játszós" telefon. Harmadszorra tört az üveg
Kétszer kicseréltem kijelzőstül (10k/db...), harmadszorra már csak nagyon olcsón vagy inkább sehogy sem akarom, csak ha házilag meg tudnám oldani csak az üveg cserét. Két ilyen telefon is van most itthon, mindkettőnek törött az üvege, sajnálom őket, mert amúgy még mindig abszolút életképes telefonok (8 mag CPU, 2 GB ram, FHD kijelző, stb, teljesen jó még játékokon túl is).
Kösz a linket, ez a damilos dolog akár még működhet is. Fűtött padnak jó lesz az egyik gyenge villanyrezsóm
-
A dinamikusan de másokat nem veszélyeztető motorosokkal nekem speciel nem lenne bajom, de a friss jogsis, vagy gyengébb képességű, illetve az idősebb vezetők számára sajnos ezek a motorosok ijesztőek tudnak lenni és okozhatnak számukra ijedtséget, ami kiválthat rossz reakciót.
Amúgy az utakon rendkívül figyelmetlenek sokan és a visszapillantót hírből sem ismerik. Pl. Szentlőrinc felől Pécsre jövet úgy kb. 6 km-el a város előtt előttem egy fazon elhagyta a jobb első dísztárcsáját, ami ráadásul nem is volt veszélytelen mert elém gurult, majd a túl oldali árokba. Ekkor kicsit rámentem és elkezdtem villogni neki, hogy észrevegyen, de semmi. Kb. 5 km után, amikor már a 4 sávoson voltunk, gyorsan mellé hajtottam és dudáltam. Na akkor vette először a lapot. Végül egy megállóban félreálltunk. Mondtam neki, hogy 5 km-en keresztül próbálok jelezni. Ebből mindvégig ő semmit nem vett észre... szóval elég döbbenet mennyire zombi mód vezetnek sokan.
-
"Megérkezek mögéd, magasabb sebességi fokozatban, -motorfékkel- viszonylag csendben... "
Megérkezik az én sebességem másfélszeresével, majd egyből húzz is el mellettem, nem ám a másik sáv közepén... Kár, hogy nem jobb felbontású a fedélzeti kamerám, elég sok ilyet tudnék videózni." Ugyan miért rántanád át azokban a másodpercekben el a kormányt amikor melletted vagyok? "
Mert aki megijed a kövérebbtől, annak a reakciói kiszámíthatatlanok.
Másrészt kvára nem kéne úgy előzni, hogy az bárkit megijesszen. A közlekedés nem erről szól.
Aki azt hiszi magáról, hogy jól vezet, azt megnézném egy pályanapon. Ott lehet gyorsan menni, meg jól esően előzni, a közúton inkább hagyjuk.A tiszta terepről is annyit, hogy ehhez képest elég sokszor nekem kell elhúzni az autót jobbra, hogy a motoros éppen beférjen a szembejövő előtt - mert ő very dinamikus, és akkor is előz, ha jönnek szembe. Mondjuk ugyanígy autósok is.
"Oké, lehet vad vagy durrdefekt, de ennek szerencsére elég alacsony a valószínűsége."
Amikor meg pont veled történik, akkor meg elég szar."(csak ezt sokan nem hiszik el nekik mert" a másik oldalról nem így néz ki.
-
Na várj. Lehet, hogy robbanékony, de nem kötelező kihasználni. Ha durván eltér a sebességed a többiekétől, akkor abból nagyon érdekes dolgok következnek, pl. nem tudnak leragálni a többiek, s abból az is kijöhet, hogy akármilyen ügyes vagy, te mész bele valakibe. Mitől ijed meg az ember? A hirtelen erős hangtól, stb. Meg nem csak szándékosan szállhat beléd. Az is van, hogy elcsúszik véletlenül, és úgy száll beléd. Bármi.
A közlekedés kölcsönösen betartott szabályokon alapul, amik a motorra is vonatkoznak, akármilyen dinamikus. Ha nem tartod be, azaz sokkal gyorsabb vagy a többinél, és a forgalmat zavaróan vezetsz, akkor ne csodálkozz, hogy nem fognak szeretni, ahogy Sir Riccio írta.""Loud pipes save lives""
A szabályok betartása még többet. -
Sir Riccio
addikt
Amúgy akkor mi van ha eléd húzom, hogy kikerüljek valamit/valakit? Mert ugye észrevennem, hogy előzöl, esélyem sincs. Korábbiakra reagálva: én nem magamat féltem, bár egy közel másféltonnás nagyszedánban ülök amiben nyolc légzsák van, azt azért tudom, hogy ha egy ilyen kétkerekű nagy sebességgel bejön az ablakon, abban ott tudok maradni. Én mégis a motorost féltem, mert mint mondtam, másfél tonna van alattam és még akkor is szar dolog elvenni valakinek az életét ha az Ő hibájából történik az egész, hát még ha esetleg rád húzzák, hogy (részben) a Tiédből és aztán mehetsz húzni a strigulákat a kóter falára. Ráadásul azzal a tudattal, hogy akkor is valakinek a rokona/barátja/hidegburkolója volt, ha ott épp nem volt észnél és ment mint a barom. Szóval, kösz, de engem ne előzz meg úgy, hogy mire felocsúdok már előttem vagy, mert előfordulhat, hogy elém lép valaki/valami és ripityomra törlek, pedig eskü nincs veled semmi bajom.
-
samu2062
senior tag
"Lehet,hogy sok autós utál,mert felsír a gyerek..."
Én hozzátenném az előzőleg írtakhoz,hogy engem nem az zavar,ha felsír a gyerek és nem is felsírásról van szó pontosan.Ugyanis nem csecsemőről van szó,vagy pici gyerekről,hanem egy 7 évesről.Ő már azért felfogja mi történik vele és nem ok nélkül kezd el sírni,hanem mert rohadtul megijedt.Én nem általánosítok,elhiszem,hogy van normális motoros is,de nekem ezek a mutatványok nem férnek bele az értékrendembe. -
dunc
nagyúr
Igazad van ezt külön kéne tanítani! Nekem kell felkészülni erre, a 90 az 90, de egy ilyen motorral nem elég a 90 az tuti! (ismerősbe 180 al ment bele a motoros a Komlói úton, az anyósa meghalt a helyszínen, igaz nem mostanában, hanem jó pár éve, úgy tudom a motorosnak leszakadt egy vagy két keze, de túlélte ) A normális motoros tud ésszel motorozni, de a vagánykodó szánalomszínt, szereti ha félelmet kell, a motor viselkedésével, és hangjával. Az is baj 600 körül már igen durci motort lehet venne, de persze a gumi, és a saját védőfelszerelés már drága, jó a farmer, póló, sportcipő....Ismerek amúgy több rendes motorost.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csodálatos. Tegnap DU 5 körül történt az eset. Fogalmam sincs milyen motor volt, nem volt időm felfogni. Azt hiszem fekete volt...
De amúgy persze, nem hülyék a motorosok, a Mecseki szerpentinre se meghalni mennek, meg a buszba se direkt mennek bele, meg a hídpillérnek se szándékosan mennek neki nyélgázzal, csak hogy pár emlékezetes / gyászos esetet említsek.
Elhiszem, hogy nagy a dinamikája egy ilyen szörnyetegnek, de hogyan kellene ilyenre felkészülnöm nekem mint egyszeri autósnak?
Ugye a 90-es közút az akkor is 90-es közút, ha seggrakétád van. Egyértelműen leírja a kresz, hogy előzés céljából sem lépheted át a sebességhatárt. Akkor sem, ha drága motorod van, ha céges autónak taposod ki a belét, ha taxis vagy. Nyilván ezt a szabályt kb. senki nem tartja be, de akkor se normális egy ilyen jellegű seggrakétás előzés.
Ne csodálkozz, ha nem jól reagálják le az emberek. -
Lacko87
tag
Sörös Szilárd - Hivatalos Velux beépítő.
Kapcsolati információk:
szilardablak2016@gmail.com
+36 30 708 0753Ha Velux ablakot kell beépíteni, akkor nincs értelme tovább gondolkodni, mert a listaárból ő tud kedvezményt adni és tényleg az előírásnak megfelelően építi be.
A felmérés, ajánlatkérés ingyenes.
Ha nem Velux ablakot akarsz beépíteni, akkor gondold át mert a Veluxnak egyértelműen nincs alternatívája
-
Exian
addikt
Szereti a franc, csak tegnap vettünk egy cipőt az egyik gyereknek, de óóóriási lett, azt mentünk most kicserélni. Annyira szeretem, hogy én ha tehetem be sem megyek, tegnap is ott előtte találkoztunk, nem?
asszony bent volt, én kint várakoztam... Ma csak azért kellett bemennem, mert a feleségem nem szereti intézni az ilyen "nemjóamérethaddcseréljükki" akciókat.
-
Hiányzik egy enzimjük a lebontásához, tényleg könnyebben berúgnak
Kínaiak is.
A szaké nem véletlenül harmatgyenge pálesz.
A Bud, stb, az amcsiktól indult gyengesör-divat. -
s7evcsenko
addikt
Szerintem meg minden épeszű ember nettóban számol... kit érdekel mennyi a bruttód, ha annak a kb. 40%-át lenyúlják.
Az a lényeg, amit fizetéskor a számládra kapsz, és az pedig a nettód.
(a béren kívüliket ne vegyük ide, mert azok elkölthetősége korlátozott)
Vagyis jól elmatekoztál korábban, de az a 190k igen messze van a 300k nettótól, amiről a kolléga korábban írt.Nagyon szerencsések vagytok itt jópáran, hogy ennyire jól kerestek, de azért ez a 300k nettó itt pécsen szerintem nem sokaknak adatik meg bejelentve, hivatalosan lepapírozva.
Persze akinek van 3 gyereke és kap +100k adó-jóváírást, az más tészta, az nem biztos, hogy ide tartozik.Mondjuk a maszek világ az más tészta most, mert annyira nincs szakember, hogy az a kevés festő, villanyszerelő, asztalos, kőműves most annyi pénzt kér a munkájáért, amennyit nem szégyell...
de már pedzegetik, hogy túlépítkezések vannak, és ha ennek vége, akkor majd felszabadul egy csomó vállalkozó, akkor meg megindul a verseny a kis emberek pénzéért. -
Weareus
addikt
Igen, ebben van valami. Elbeszéltem melletted.
A Soproni APA és IPA vállalható kategória, viszont próbálj meg belőlük egy sörözős hétvégi délutánon mennyiséget fogyasztani. Kevéssé valószínű, hogy jól fog esni. Nem tipikus ivósörök, én legalább is hamar el tudok telni velük, az első kettő jól szokott esni, utána már túl fűszeres, túl citrusos, amivel persze semmi baj nincs. Egyszerűen nem kell belőle sok...
Itt viszont igazzá is válik a nóta: "...világos sörtől savanyú a szád...".
A Pécsi APA-ból még nem ittam mennyiséget, csak egyet-egyet és az mindig jól esett, valóban kevésbé testes sör.
A kocsmában nálunk a Borsodi-Soproni vonalat nyomják, szerencsébe ez utóbbiból van APA, amiből (mivel, ahogy írtad is, kukoricamentes) el tudok fogyasztani párat.
Ha jobb sörre vágyom, irány a Varga kocsma és Szalon (sima).
Ha pedig "alkalom" van, akkor Belga Sörház vagy a Tesco-ból valami kézműves sör. ált. a Szent András Sörfőzde kínálatából vagy belga craft vonalon, de a cseh sörök között is sok jó van. -
Weareus
addikt
Ízlésekről persze felesleges vitatkozni, de azért annyit legyen szabad hozzátennem, hogy a sör egyik alapvető összetevője - mint tudjuk - a maláta (=csíráztatott majd leaszalt gabona). A legjobb minőségű malátát árpából készítik. (Ez az utolsó mondat messze nem szubjektív).
Ebből adódóan már adja magát az a tény, hogy amibe kukoricagrízt raknak, - amely kevés ízt ad hozzá - már olcsósítás-gyanús. Vegyél például egy Stellát, abból amit itt, nálunk gyártanak. (...és ára alapján prémium lagerként pozícionálják). Szinte ihatatlan. Utána kóstolj meg egy Pilsner Urquellt (gyanúsan jó sör) és árban minimális a különbség.
A Soproni sem az volt valaha, ami most. (És a Szalon sem). Ez utóbbi ismét jó (viszonylag kevés szénsav, kellemes árpamalátás íz). A Sopronival az a bajom, hogy tele van nyomva szénsavval, ami elfedi az íztelenségét, de a lecsengése után érzed, hogy kb. semmi íze. (Régen a Soproni ihatóbb volt, mint most...) A Szalonnak van íze (és jó)."Mindenféle gabona alkalmazható a malátakészítés céljaira, de legalkalmasabb az árpa."
-
-
a2d2
addikt
Nekünk is almafáink vannak (illetve két kicsi körtefa), de családból be tudok szerezni nagy mennyiségű körtét is de abból inkább gyümölcslét préselnék.
Londonban az étteremben ahol dolgoztam volt egy kis mikrosörfőzde és a tulaj készítette a cidert. Munka után kaptam egy pint frissen csapolt cidert, szerelem volt első kóstolásra
Hozzá kell tennem hogy kint az icelandes 2L-es petpalackos 1-2 Fontos cider is magasan verte az ilyen sommersby meg hasonló cukrozott szarokat. Azt a kinti ízvilágot szeretném valahogy viszontlátni, majd utánaolvasok a technológiának. -
Exian
addikt
Erről kellene beszélnünk tényleg. A '87 óta működő borklubunk mellett én nagyon örülnék, ha lenne "Házi Sörfőzők Klubja" is a falainkon belül
Szívesen lennék tag. Tapasztalat csere, főzési tanácsadások, egymás végtermékének kóstolása, Sörverseny indítása (ahogyan van a nagyszabású borversenyünk is!).
Na, na?
Vagy van már ilyen Pécsen? De attól tartok, hogy ahogyan házi borkészítők is egyre kevesebben vannak (gyakorlatilag a klubunk sem tud megújulni, hiába vannak kezdeményezések, kiöregedik az egész klub...), úgy gondolom ezen a területen még kevesebben ténykednek városunkban.
-
Utka
aktív tag
Khm... Lehet, de 18 évesen - még a múlt évezredben - volt szerencsém Dániában meglátogatni a Tuborg gyárat és azóta .... Bár mintha annak másabb lett volna az íze. de az régen volt.
A Szalon most milyen? Ezer éve nem ittam.
Otthoni főzés:
Először is nagy gratula!!
Másodszor ez nálam az olyan, mit a pecázás: Magam nem csinálom, de haverokkal élvezem minden percét. Bár a cájg néha nagyon zavar .....
Írtad a gyümölcsös - málnás -házi sörödet. Hát-őőő....Biztos finom lett.... csak nekem fene izlésem van
A másik az, hogy öregszem és egyre kevesebb sör fogy, bor meg egyre több. Ezzel együtt szívesen elmennék egy házi sörfőzdébe kóstolásra. Vonyarc mellett van egy panzió-sörfőző és mindig mondom életem párjának, hogy aljunk meg egy korsóra. de valahogy eddig elmaradt. Exian említette a dombóvárit. Lehet, teszek egy túrát arra..... -
Exian
addikt
PC kell, és kész
Megaztán spéci hangkártyáról van szó, aminek a minőségét semmi sem közelítette meg, bármilyen eszközt is próbáltam (telefon, mp3 lejátszó, stb). Meg a hardveres EQ-ja is jobb. Ja és fejhallgatóval hallgatok, amivel még jobban kihallani a minőséget. Legalábbis nekem vájt a fülem hozzá
persze szeretnék bakelitről hallgatni valami klafa fejhallgató erősítővel zenét hallgatni, de ahhoz sajna sokszázezer forint kellene
-
A Lidl-ben szokott lenni a citrommal együtt. Annyit azért elmondok, hogy volt szerencsém a Zacher Gábor erről szóló előadását hallgatni pár hete, aki elmondta, hogy ezzel kapcsolatban feleslegesen megy a rémhírterjesztés. Vizsgálták a citromokat és kimutatták, hogy naponta több kiló reszelt héjat kellene megenni, hogy negatívan befolyásoljon. Azt mondta meg kell mosni meleg vízben, hogy a viaszolás lejöjjön róla, illetve érdemes magszagolni. Ha jó az illata, akkor nincs baj.
-
Exian
addikt
Dejó, hogy mindezeket otthagytuk (tökingyen), amikor eladtuk a telket
Az új tulajnál vélhetően már minden az enyészeté lett, ha csak arra gondolok, hogy az első héten kiirtotta a ~10 sor szőlőmet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged