- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
Magnum_ #73864 üzenetére
800 g-s verzió kevesebb, mint 1000 Ft? Bakter
Be kell szereznem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Magnum_ #73861 üzenetére
Azt nem tudom mi. Én először féktisztítóval ki szoktam takarítani ezeket a cuccokat, aztán adok nekik ezt: https://shop.berner.eu/hu-hu//p/157982-drotkoetel-fogaskerek-kenanyag-500-ml.html?article_id=157982
Mondjuk ez egy picit viszkózusabb a kelleténél így az állaga nem ideális de azért ez is jó.
-
hattrickuser
aktív tag
válasz
Magnum_ #73330 üzenetére
Köszi a tippet. Azt a típust néztem már, a teljesítménye nem tudom megfelelő lenne-e az említett játékhoz. Csak a játék miatt venném, minden más tulajdonsága sokadlagos szempont.
Annyiért valóban jó vétel volt, bár a 32ezres mostani ár is elég korrekt ajánlat lehet érte.
Ha nem lesz megfelelő használt ajánlat és újat veszek, akkor kivárom a black fridayt. Minden évben sikerül valami nagyon jó vételt összehoznom, idén akkor tablet lesz. -
Exian
addikt
válasz
Magnum_ #73330 üzenetére
"kulon vasracsos ajtonk van, szinten biztonsagi zarral"
Nálunk ezek a vasrácsok voltak az elsők, amiket a tűzoltók betiltottak és nem volt szabad zárni többet. Nálatok nem szórakoznak miatta? Mert ugye menekülési útvonal, meg tűz esetén nem könnyű a ki-be jutás, szerintük. Volt nálunk hepaj ebből. Mármint ha olyanra gondolsz, hogy a lépcsőházban az ajtótól odébb van vasrács külön.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Magnum_ #72323 üzenetére
Én kivettem a nagyszülők Linuxos gépéből az SSD-t, mert a Debian a Firefoxal együtt mindössze 12mp alatt betöltött (Core2-es régebbi gép!) és ennyi idő nem volt elég a hálózat kiépüléséig a rooterrel, ami miatt azt írta a böngésző, hogy nincs internet kapcsolat.
Beraktam egy sima satás vinyót, azzal 45mp a bootolás és a böngésző megnyitása, így is jó. -
-
-
-
-
hattrickuser
aktív tag
válasz
Magnum_ #71448 üzenetére
Nem szoktam screenshotot csinálni. Sajnos jelen esetben sem tudom, mit tudnék vele kezdeni. Azt soha nem vitatta, hogy hibátlanként hirdette, hisz állítása szerint postázáskor is rendben volt. Utólag viszont elismerte, hogy a "be nem kapcsolós hiba" már előfordult a tablettel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Magnum_ #71405 üzenetére
Most ez mire kell? Úgy emlékszem 3-an is írtatok töltőt aznap, de egyikőtöké sem volt jó ehhez a telóhoz és egy hozzászólásban válaszoltam mindenkinek.
Nem tudom melyik nap volt, ha esetleg kimaradtál a sorból akkor bocs, nem szoktam nem válaszolni embereknek, ezt bárki megerősítheti itt.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Magnum_ #71390 üzenetére
Mikor legelőször beszéltünk Emre kollégával, akkor is teljesen korrekten álltam hozzá, mikor nem találtam a dokkolót azonnal visszautaltam. Lehet, hogy most vacilálok, de nehéz ilyen jó monitort kifogni, és jól használható 2.ként főleg, ezért próbálkozom beállítani. De köszi a hozzászólást!
Emre; igen, egyszer már kifizetted, majd jeleztem, hogy nem találom a dokkolót, ezért azonnal visszautaltam
-
-
-
-
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Magnum_ #71223 üzenetére
Én tudom hogy jó, de nem az enyém tudod.., az övé.. az Ő pénze.. , láttam rajta hogy nagyon nem kell neki.., nagyon nem tetszik neki, ennyit meg nem ér az egész. De beteltem vele én is, meg az anyukája is, lesz neki egy asztali gép valamilyen, és pontot teszünk a dologra. 2 évente dobálja el a kommerz laptopokat - átlag 130-140e- kateg.., azért próbáltam valami üzletibe beleválasztani, de ez tényleg nagyon nem jött be neki.., félre értés ne essék, minden kicsit megbecsül, és nem nagy igényű lány, csak szimplán nagyon nem tudott vele megbékélni.
Helyben vettem itt Barcson , vagyis vette, és rendes a srác nagyon, ezért megtudtam vele beszélni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Magnum_ #71022 üzenetére
Ez se törvényszerű. Már a második diesel Octavia-t nyúzzuk napi városi használattal, előtte diesel Jettánk volt. Ebből fakadó szerviz költsége nem volt egyiknek sem, csak a városi használattól eltunyuló motor nagyobb üzemanyag fogyasztása, amit persze hosszabb utak egy időre rendbe tesznek, de ez minden autót érint.
-
-
Exian
addikt
válasz
Magnum_ #69495 üzenetére
Köszi, de nem hibakód probléma van. Csak meg kellene nézni, hogy miért nem műxik a kocsimban a hideg-meleg állító cuccos. Elektromos vezérlésű, kis szervo motor hajtja, vagyis hajtotta eddig, de most nem. Kérdés, hogy maga a motor rossz, vagy biztosíték, vagy kábel... szóval nem nagy cucc, csak én már nem boldogulok vele egy bizonos szint felett.
Kösz az ajánlásokat mindenkinek, lehet, hogy Pálfiékhoz elgurulok, közel vannak és végül is ők jók voltak eddig mindig és nem is túl drága.
-
Zewa
senior tag
válasz
Magnum_ #68805 üzenetére
Innen rendeltem. Visszakerestem a visszaigazoló emailt és 2015. 07. 20 -n rendeltem 4490Ft-os bruttó áron, 890-es postával. Summa 5380,- és 1 nap alatt itt volt. (Ajánlom mert jól vág és nagyon alacsony az önkisülése az akksinak, pedig NiMH.
csucsbicep: Nagy királyság pedig amikor rohansz valahova és öltöny, ing, díszhuszárruha fel és a kocsiban tologatod az arcodon a borotvát. A pirosnál néztek már emiatt furcsán rám de az a pár perc nagyon kellett amit nyertem vele.
-
Zewa
senior tag
válasz
Magnum_ #68644 üzenetére
Végzettség, nyelvtudás és szerencse függő. Egy angol+német nyelvtudással tárt karokkal több cég is, ha van mellé valami felsőfokú végzettséged főleg. Mérnökként sem okoz különösebb gondot a munkahely találás.
Ettől függetlenül ha nincs komoly indok ami ide húz, maradj Pesten. Sokkal több lehetőség, jobb fizuk.Keresek 20literes használt marmonkannát. Akinek van elfekvőben egy, az kérem jelezze.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest