- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
0xmilan
addikt
válasz
Silenzio #94417 üzenetére
A vicc faktortol eltekintve nyilvan a SEO miatt tomik tele a hirdetesek cimet minel tobb kulszoval, akkor is, ha emiatt ilyen szerencsetlen kifejezesek szuletnek.
Az alairasodbol vedd ki a www-t. A TLS cert nem ervenyes a subdomainre, a sima https://pte3d.hu/ viszont mukodik.
-
Exian
addikt
válasz
Silenzio #92299 üzenetére
Lehet, hogy félreértettem, de nem ő keres céget egy adott feladatra, hanen ő ajánlott egy "szolgáltatást" egy leendő partnernek az emlitett területeken, aki hasznosítani tudná az ő gépparkját.
Vagy én értettem félre?
aztán lehet, hogy senki sem értette félre és te azért írtál, mert hasznosítani tudnátok a kapacitását, ezesetben bocs.
-
-
válasz
Silenzio #92287 üzenetére
Jónak kéne lennie, a képeken sima 4 pines PWM ventinek látszik, mint az összes Intel hűtőn. Ha fel tudod valahogyan lógatni rá, akkor hűtenie kéne.
Mondjuk az is kérdés, hogy milyen form factor, bár nem hiszem, hogy a tower meg az SFF verziók más bekötést használnának... Különben a tornyosban még a hűtő is hajaz az Intelesre, de gondolom csak szemre, és tényleg máshol vannak a furatok.
A SFF-ben meg ilyen a venti, de ez is 4 lábú.Ha semmi nem megy vele, akkor a SATA tápról elvinni 12V egy mezei 8cm ventinek... már ha a BIOS engedi úgy működni, hogy nem látja a CPU ventit.
-
válasz
Silenzio #88112 üzenetére
Minden xiaomin rossz a video. Egyszerűen nem tudják normálisan megcsinálni. De aztán valaki portolja rá a google camera-t és minden a helyére kattan. Eddig így volt az összessel, amit használtam, ez nálam a Mi Mix sorozat. Jelenleg az 1 és a 2 után a 2S-t használom, mert a 3-mas csúsztatós nem tetszett. A haverom most vett Mi9-et és az az alap kameraszoftverrel sz@rabb képet csinál beltérben mint az enyém a google camera-val. Sosem értem, hogy mindent ellopnak, ez miért nem megy.
Szóval a kamera szempontjából türelmetlen voltál.
Ettől függetlenül a következő szerintem már nem xiaomi lesz. Utálom, hogy random jelzi az értesítéseket az ikonokon. Tényleg attól függ milyen napja van. Most meg azzal szórakozik, hogy 2 naponta a főképernyőre kirakott ikonra rábökök és kapom a “nem engedélyezett” üzenetet. Ha belépek a programok közé, onnan meg megy. Ez hülye.
Csak nem tudom mi legyen helyette. Iphone kéne, de aminek jó a kamerája, annak brutál az ára, akkor inkább veszek egy 65-ös oledet otthonra, ami röhejes összehasonlításként.
Tényleg. One Plus-t használ valaki? Arról tapasztalat érdekelne, mert jó a kamerája.
-
-
válasz
Silenzio #86340 üzenetére
Csótányirtó céget kérj meg. A géles irtás is jó, mert azt felzabálja, és beviszi a bolyba, ahol megdöglik, és a többieknek is jut (megeszik a hullát).
Viszont az irtók mondták, hogy a permetezés jobb, mert abból többféle anyag van, nehezebben szokják meg. A permet is megmarad pár hónapig.
Nekünk bevált mind a kettő, az előző albérletünkben (panel) felettünk volt egy meredekebb család, onnan mentek szét a házban, de igazából egy kezemen meg tudom számolni, hányat láttunk konkrétan - rendszeresen volt irtás. Tehát az első csótány éjszakai megpillantása (és kinyírása) után rovarirtózás, majd valamelyik lakó kihívta az irtókat, és kértük mi is.
2-3000Ft volt amúgy max. egy alkalom, és rendszeresen ismételni kell.Különben ha az elhagyatott házból jön, akkor azt kéne megoldani, hogy ott legyen irtás, mert különben sosem lesz vége, gyorsabban termelődik újra a csótány, mint ahogy kipusztulna. Ha van tulaja, azt megkeresni, ha nincs, akkor megoldani, hogy az önkormányzat, ÁNTSZ utódja, stb. be tudjon jutni. Ilyesmire ugraniuk kéne...
Akik nálunk irtottak, az a fedora.hu , elvileg Pécsett is működnek.
-
-
válasz
Silenzio #84674 üzenetére
1. ha nagyon kókányolni akar, akkor ahogy elnézem (élőben nem láttam még ilyet) én P3-hoz, vagy AthlonXP-hez valót néznék oda
2. szerintem hamarabb vezet eredményre, ha valami gagyi hűtőt vesz, és abból pótolja... Az alaplapon levő részt láttam külön ebay-en, de csak magát a leszorítót nem...
(Ha meg az alaplapon levő keretről tört le a fül, akkor hibás lap beszerzése...) eléggé szabvány a dolog adott foglalathoz, másikról is jónak kéne lennie. -
-
TRob1
veterán
válasz
Silenzio #81325 üzenetére
"Aki meg olyan helyen lakik, ami nekik nem szolgáltatási terület, az meg b@szódjon meg, igaz? " - Ebből ez jött le?
Végülis, ki mibe mit lát bele... De legyen ha így akarod.
ui: Csak a tisztán látás végett: 33.6kbps majd 56kbps modem Matáv, aztán adsl Matáv, évekig UPC a sok faxságával, korlátozásaival, kihagyásaival, majd asszem "csak" 2008 óta Digi (tehát mióta elérhető)… Anyáméknál Invitel... tehát ne gondolod hogy nem tudom hogy létezik más - igaz mind xarabb - szolgáltató.
-
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Silenzio #81327 üzenetére
Kihívás harcolni az ügyfelekért?
Csak ott tudnak ügyfeleket fogni, ahol nincs vagy nagyon rossz alternatíva van, és ez így ebben a formában nem hiszem, hogy kihívás, mert jobb híján mit válasszon az ember?
Nem mellesleg ezt ki is használják az áraikkal.
Legalább is a kollégám valami brutál összeget fizet Nagykozárban... (digihez képest) -
-
válasz
Silenzio #78108 üzenetére
Ez Mini Plus. 4 mag, nem kettő, és több RAM. Tök más hardver , és nem jók rá a sima Mini cuccai sem. Na erre nincs semmi. Egy XDA-s csóka csinált rá 7.1.2-t, az szép és jó, csak májusi az utolsó, szóval ami az alternatív OS számomra legnagyobb előnye lenne, hogy vannak security updatek, az így nincs.
Nem véletlenül kérdeztem, hogy tudsz-e majd eladó S5...A sima Minire persze van minden, elvileg official Lineage, meg amit akarsz
-
Exian
addikt
válasz
Silenzio #62604 üzenetére
Nem tudom, én épp ezért szeretem a Linuxot, mert mindent megtudok oldani parancssorból. Ha nem netezek épp, akkor 90%-ban konzolban ügyködöm
Egy telepítésre nem igazán kell sok idő, egy "apt-get install <appneve>" elég hamar meg van, nem kell weben keresgélni az adott program letöltési linkjét, letölteni, kattintgatni, kattintgatással felvinni egy csomó felesleges szemetet, mint ahogy általában a Windowsos ingyenes programoknál így van ez, aztán jön a csillió reklám minden egyes webes kattintásnál.
Ahogy múltkor írtam, melóm nagy része ezeknek a vackoknak a kiirtásából áll, érdekes, Linuxon még nem találkoztam ilyen jelenséggel, azt is beleszámolva, hogy jóval kevesebben használják az ismerettségi és ügyfélkörben.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Ismeretek hiányán alapuló sztereotípia.
Amúgy meg az új Windows 10 annyira jó lesz, hogy már lesz benne paranccssoros csomag telepítő [link], a Debianos apt-get mintájára, one-get lesz a neve, lehet majd vele officet meg minden vackot telepíteni, meg eltávolítani a cmd-ből, kultúrált módon, automatizáltan. A WMF5.0 részeként 8.1-re is meg fog érkezni. Szóval a Redmondiaknak is biztos 6 anyjuk van.
-
válasz
Töltögessen le (és crackeljen) programokat akinek hat ajyja van, kulturált helyeken ez van.
Majd ha windóz alatt nem kell parancssoroznom melóhelyen (vagy ha wifi AP-t akarsz létrehozni a gépeden ugye), akkor lehet szólni -
-
air
nagyúr
válasz
Silenzio #59815 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Úgy látszik ez a hozzáállás a Telekom munkatársainál elvárás.
Mindenért a felhasználó a hibás. Gratulálok.
Csak néhány kérdésem lenne, amivel rávilágítanék, hogy azért nem mindig ebből a szemszögből kell nézni a dolgokat.
1. Ha nem szervizelik a készülékeket, akkor miért kell egy lefagyott készüléket hátravinni, és úgy csinálni vele valamit, hogy azt az ügyfél nem látja? Egy lefagyott készüléket nem lehet a tulajdonos előtt újraindítani?
2. A tokból kivett, makulátlan készülék a hátsó helyiségből való visszahozás után miért volt elől, hátul "olajos" trutyis? Persze, biztosan nem direkt volt. Elképzelhető hogy akkor, ott borult rá valami, véletlenül. De könnyebb azt mondani az ügyfélnek, hogy ne vigye wellnesbe a készüléket, mint elismerni azt, hogy hibázott az ember.
Persze senki nem volt ott a "tisztelt" munkatárssal, így soha nem fog kiderülni, hogy abban a 4-5 percben mi történt. Sajnos a nagynéném sem tudja bizonyítani, hogy ott tették tönkre a készüléket. Viszont a garanciális időn belül a cégnek a kötelessége bizonyítani a külső behatást, vagy a nem rendeltetésszerű használatból eredő károsodást. Így bemondásra nem elég.
3. A lakmusz nem olyan helyen van valahol belül, ahol csak szétszedés után látszik, hogy a készülék valóban beázott? Ha így van, akkor nem is láthatta, hogy elszíneződött, mert ugyebár nem szedheti szét. Bár abban sem vagyok biztos, hogy ebben a készülékben valóban van ilyen indikátor.Igazából nem várok választ a kérdésekre, mert nagyjából sejtem, hogy mire számíthatok.
-
air
nagyúr
válasz
Silenzio #59781 üzenetére
Mai tapasztalat a Telekomról. Nagynéném - 65 éves nő - első okostelefonja egy Lumia 625 lefagyott, már nem először. Éppen az Árkádban volt, bement a T-pontba. Várt 3/4 órát, hogy közöljék vele, itt nem tud neki senki segíteni, "mert nincs szerviz". Menjen át a Rákóczi útra. Ott újabb 50 perc után egy "szakértő" elvitte a telefont egy hátsó helyiségbe, hogy megnézze. Miután visszajött közölte, hogy a telefonnal nem tud semmit kezdeni, mert beázott. Amikor visszaadta a telefont, nagynéném elmondása szerint valami olajos trutyi volt rajt elöl és hátul is. Mikor átadta semmi ilyesmi nem volt rajta, tokból vette ki.
Ezután az illető közölte vele, hogy egyébként ők már semmit nem is tudnának csinálni vele, mert hivatalosan már nem szervizelik a készülékeket. Ha akarja vigye át a Nokiához, de ők kapából el fogják utasítani, mert elszíneződött a lakmusz. Illetve még hozzátette, hogy nem kellene a telefont velneszbe vinni, vagy kólát beleönteni.
Köpni-nyelni nem tudott, hogy milyen ocsmány hangnemben beszéltek vele és mit mondtak neki. Vadidegen emberek előtt megszégyenítették. Sajnos nem volt lélekjelenléte, hogy ilyenkor mit kell csinálni, így elkullogott. Szegény nincs ilyesmihez szokva, mert az év 3/4 részét Németországban tölti. 65 éves létére idősebb emberek jár gondozni. Jó lelkű, becsületes ember.
Most ott egy garanciáját vesztett telefonja, amire még részletet is kell fizetnie, még fél évig.
Annyit tudtam tanácsolni neki, hogy hívja fel az ügyfélszolgálatot és tegyen panaszt. De igazából nem hiszem, hogy a vizsgálatnak lesz bármilyen számára pozitív eredménye.
Elképesztő, hogy mit mert megengedni magának valaki egy ilyen cégnél. -
Nevil2
tag
válasz
Silenzio #59776 üzenetére
Prosti futtatás miatt nem kell Svájcba menni. Magyarmecske közelebb van. Amikor még T-Home-oztam, akkor ott összeakadtam pár témába vágó "szakemberrel" - mivel jó üzletet kötöttünk, adni akartak kedvezményt
De a témához annyit, hogy bárki bárhogy fikázza a Telekomot, ma, kishazánkban az egyik legjobb szolgáltató a profiljában (minden problémával és nyűggel együtt)! Pedig csoda, hogy működik
-
válasz
Silenzio #59781 üzenetére
Megnyugtatásul. 1997. óta vagyok Telekomos (Westeles
) ügyfél, ugyanazzal a számmal és még egyszer sem volt problémám. Mondjuk én az a fajta vagyok, aki befizeti a számláit, nem hagyja el a telefonját stb.. Esetleg a mobilnetem lehetne olcsóbb (900ft/100mb kicsit túlzás havonta) de ha lefogyott, akkor is megy. Ja, meg adhatnának a 20. évben egy free telefont majd.
Jubíleumi jutalom.
-
-
nesa
veterán
válasz
Silenzio #56431 üzenetére
Masban is birsz segiteni,tobb mint 1 eve hurcoltam a szamom, azota nembirnak felhivni telefonon, direkt kertem a nostenyt hogy nem kell hangposta 1500 csenges utan se, hangpostam az nincs is, de par csorges utan vege a bulinak,ez nekem keves a szolgaltatas igy szamomra nulla jo lenne ha legalabb 1,5-2 percig kicsorogne.
-
-
blaca83
őstag
válasz
Silenzio #51274 üzenetére
Milyen VGA-t keresel és mennyit szánnál a fejlesztésre???
@zsolt19900:
Munkavédelmi boltot pedig a Mártírok útján találsz....
(uránváros felé a Novro mellett kb: 20 méterre.)-Ha jól emlékszem közvetlen a Tappancs vévre keresztelt kisállat-kereskedés mellett van a munkavédelmi bolt.
-
-
rnrn
aktív tag
válasz
Silenzio #49999 üzenetére
Szia, no, eldöntöttem, eladom a gépet. Természetesen ez másnak is szól.
Megkímélt, nagyon jó állapotban, az akksija is ok. Asszony szerint 3 éves, én nem emlékszem pontosan...Szóval 1 évet állt, kb. 1 éve használjuk újra napi szinten kb. 1 órácskát mél+Inet miatt. 2. gép, e miatt keveset futott. De tényleg, a lényeg, amivel kezdenem kellett volna: ASUS EEE PC 900 HA a típus. Ára 32.000 Ft. Van hozzá zsír tatyó 2.000 Ft-ért, és külső DVD-Író 3.000 Ft-ért. Ha mindent visztek egyben, mehet 35.000-ért. Ha a 3-ból csak kettő kellene, 1 ezrest tudok engedni a kettő összárából.
Többen vásároltatok már tőlem elégedetten, most sem zsákbamacskát árulok, tényleg rendben van a gép!
Kertvárosban megtekinthető, vagy egyéb egyeztetett helyszínen. Google Drive-on vannak képek bőven mindenről, ha priviben kapok mail címet, megosztom a címre!
Köszi, Norbi
ui. az eladás oka: 2 gép eladásából (a másik egy Lenovo R61) egy újat szeretnénk venni, 15" fölött.
-
-
-
-
-
Nevil2
tag
válasz
Silenzio #48177 üzenetére
Na még egy off:
Nálam T-Home optika van (Szigeti városrész). IPTV családi (felvevős) + 20/10 optinet + teló... két év hűséggel az első évben 3300Ft volt, most 6600Ft/hó. UPC-ről váltottam úgy négy-öt éve... eddig semmi bajom nem volt soha (de tényleg). Nem hiányzik a DigiSport, mert van másik 5 vagy 6 sport csatorna és amúgy sem izgat a BL. A sávszélesség elég és mindig a max. közelében van. Árban pedig versenyképes...
Ja és dolgoztam is a trének két évig... lehet szidni, meg vannak furcsaságok (de a konkurenciánál dolgozó ismerősök is meséltek hajmeresztő sztorikat), de folyamatosan fejleszt - vidéken is. Persze sosem ott, ahol éppen kellene
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Nem tudom, hogy biztos nekem kellene-e megtanulnom olvasni, ugyanis egy szóval sem állítottam, hogy jelenleg mivel foglalkozhatsz...
Ahhoz, hogy példával állj elő, nem kell dolgoznod egy konkurenciánál sem... én sem vagyok digis üzletkötő...
Hm... "Te tudsz adni" Bár ez a pár szó, valóban utalhat rá, ezért annyiban módosítanám, hogy ha tudsz ajánlani... elnézésedet kérem eme félreértésért! -
NGA
addikt
válasz
Nálunk 40 lakás van a házban. A wifi kb 20-25 jelet fog. Azaz ennyien neteznek is. Hogy mennyi torrentezik azt nem tudom, de még nem volt lassulás. Nekem tök mindegy ki a szolgáltató, de eddig (4 év) nem csalódtam bennük.
50/25:
"A nagy sávszélességet a Magyar Telekom hálózatán belül jelenleg az 50/25 Mbps-es optikai kapcsolat jelenti, de a cég az optikai hálózat bővítésével egy időben megkezdte kábelhálózatának továbbfejlesztését az újabb szabványnak megfelelően"
"leggyorsabb, az Optinet Super pedig 50/25 Mbps-os sávszélességet biztosít. A csomagok esetében az elméleti maximumként megadott sávszélesség felének elérhetőségét garantálja a szolgáltató; a konstrukciók akciós ára egyelőre nem ismert."Ez a Magyar Telekom volt 2009-ben.
-
válasz
Ha nem lenne jó a szolgáltatásuk itt Pécsett, akkor nem mondaná senki, hogy jó.
Érdekes, barátnőméknél Fehérváron is jó.
Amúgy az a "16-ból 12 torrentezik" - bármilyen más szolgáltatónál is megeshetne, csak a UPC pl. alapból korlátoz, tehát esélyed nincs megtudni, mit bír valójában a háló.
Az optikát mondjuk nehezebb eldugítani, ennyi. Csak az nem sok helyen van.Az 50/25 elég jutányos volt, csak kérdés, hogy az embernek szüksége van-e rá, meg hogy az min ment? Ha optikán, akkor ugye behatároltak a lehetőségek, meg volt ilyen akció is, hogy egy ideig kaptad a nagyobb sávszélt, aztán utána visszament 30-as letöltésre
@Sutszi : Asszem a UPC.
-
NGA
addikt
válasz
Silenzio #48151 üzenetére
Körösiben laktunk, hozzánk senki nem jött ilyen ajánlattal.
Digi: Én bementem a digihez, és ott kötöttem meg a csomagot, havi 9-et fizetek a 40/20, 55 tv, telefon, mobilnetre.
Ahol most lakunk atomstabil, sávszélesség megvan fel/le, semmi korlátozás. Ennél jobbat nem tudok.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Silenzio #48153 üzenetére
Szerintem Te vagy szívtál valamit meló közben, vagy a Digi "undorod" miatt minden plakátban a digi plakátját vizionáltad, még ha közük sem volt hozzá.
Rózsadombon sincs társasházi kedvezmény, és környékbeli haverokhoz mikor mentem, mindnél ugyan az a plakát volt kint, ugyan azzal az árral.
Itt volt már korábban is egy kolléga, aki próbálta szapulni a digit, csak hogy az Ő általa árult terméknek utat vágjon, de szerintem ez egy egy elég elcseszett stratégia...
Vesd szavakba, írásos formában itt nekünk, hogy Te tudsz adni a diginél jobb, vagy ugyan olyan jó szolgáltatást, ugyan ennyi pénzért, és ha ez megy, akkor van miről beszélgetnünk...
A leterhelt hálózatról sem tudom, hogy melyik haverodnak, a testvérének a barátnője mesélt, mert amióta digim van, nem vettem észre, hogy le lenne terhelve a hálózat, vagy amikor le volt, akkor pont nem voltam itthon.
A netem, ami 40/20-as, megfelelő igény esetén folyamat tudja a max sávszélt le/föl egyszerre...
Ebben semmi digi bálványozás nincs, csupán ezek a száraz tények, amit bármikor bárkinek meg tudok mutatni.
Nyilván a digi sem tökéletes, vannak hibái, de nekem jelenleg az a legnagyobb problémám velük, hogy nem Ők közvetítik a Seria A meccseit, így lemaradok a Milan bajnokiairól... viszont ez miatt tuti nem váltok. -
-
válasz
Silenzio #48145 üzenetére
Nem olcsóbb másoknál -> amikor megkérdezem a UPC-s arcot, aki néha felhív, hogy váltsak, hogy mekkora feltöltést adnak kicsit többért, mint ami moost van, akkor el szokott akadni a dolog. Máshol lehet, hogy olcsóbb, nálam nem.
Másrészt, miután a jelenlegi szolgáltatómmal nincs gondom (sem macerám), miért akarjak magamnak plusz intéznivalót azzal, hogy váltok?A Fiber Power 10 valóban olcsóbb, de azzal 10/1mbit, a Fiber power 25-nél már 25mbit a lefelé, de 1,5 a felfelé - és nekem felfelé is kell, mert a VNC nem szereti az alacsony sávszélt
A 25-ös meg már 3250Ft.
A 25Mbites feltöltés meg azért nem zavar, mert a 10 elég, afölött meg nem javul annyival a dolog használati értéke, hogy egy fillérrel többet is fizessek.
A könnyen szarrá terhelhető hálóról annyit, hogy nálam az elmúlt években ha kétszer volt kimaradás, akkor sem értelmezhető ideig, hanem csak percekre-órákra.
Nem mintha fanatikus lennék, egyszerűen csak ez a legolcsóbb. Ha valaki tudna hozni ilyen paraméterű netet olcsóbban, akkor lehet, hogy váltanék.
@Zsolt19900 : Köszi
-
-
sagit
veterán
válasz
Silenzio #48110 üzenetére
SGS topikból emlékeznek rám szerintem. Ez már a második SGS-em, ezzel már nem bohóckodtam annyit mint az elsővel. Az még HC volt romolva, első hsz-be segítettem, első ICS leírásom volt, sokaknak segítettem a topikban. Csak ráuntam a rombolásra.
Am minden nélkül ez is vihető 27-ért.
Ami kimaradt a hirdetésből mert tegnap telóról adtam fel, hardveres GPS Fix-et is megcsináltam rajta gari után.
-
-
-
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Silenzio #47934 üzenetére
Hát nem mondom, nagyon gyors volt. Már gazdát cserélt a cucc, ha mindig így menne minden...
Lenne egy eladó ZTE Blade is, doboz és minden egyéb megvan hozzá természetesen, 2 éve vásároltam a számlás előfizetésem mellé. (T-mobil függő a gyári 2.2-es romjával, custom romokkal független.) Árra legyen 12 ezer Ft, mert a jobb alsó saroknál van egy kis repedés a felső keretén. Nem dobtam le, nem tudom mitől van. Adok hozzá új kijelzővédő fóliát, és egy gumi tokot is a vászon tok mellé. Én így is használtam, szép állapotban van, akku állapota újkori önmagához képest kb 90%.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Silenzio #47874 üzenetére
Amikor én anno a mostani gépem építettem az pont az árvíz előtt volt ami feltolta volna a HDD árakat. Nagyon durva, hogy mennyire fent ragadtak még most is a kétszeresébe kerülnek mint amennyiért én vettem, pedig lassan megint vennem kell majd.
(#47875) Janoska26: Az 5670-et benéztem pont ezért marad meg. Egyébként akkor itt és most szólok, hogy némiképp alkuképes.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest