- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
-
-
-
-
-
Bandus99
őstag
válasz
cserkész #79485 üzenetére
Koszonom szepen, mostanra mar targytalan.
microohmnak irtam kíváncsiságból, náluk sincs de 1 het alatt be tudjak szerezni, igaz tobbe kerulne mint a weboldalról lerendelve postakoltseggel.
Igy fogtam magam es megrendeltem netrol.
Viszont ha kell vmi, jovoben tudom kihez kell fordulni.
-
Hunter2
addikt
válasz
cserkész #52774 üzenetére
van hozzá új kijelzőm 20000Ft-ért vagy használt esztétikai hibás 10000-ért.
-
válasz
cserkész #47744 üzenetére
Kifejezetten Lenovora nem találtam, de más droidos tableteknél azt írják, hogy le van szedve az az app, ami telefonként működteti. Fel kell tenni, de az sem tűnik egyszerűnek. (Nem értek hozzá, csak beírtam a keresőbe
)
@zsolt19900 : Hát nekem alapállapotban is előfordul 2 héttől 2 hónapig mindenféle idő
-
a2d2
addikt
válasz
cserkész #46013 üzenetére
Jól, bár az usb-je nem az erőssége a készüléknek (vagy a htc-nek).
A munkahelyi laptopom 10-ből 10-szer felismeri a telót, bárhova dugom, otthon az asztalimnál viszont csak bizonyos usb portra dughatom rá.
Nem tudom miért van így.Ja közben most esett le hogy a diamondot kérdezed?
Az különben jól működik, semmi baja, csak a kijelző tropa. -
a2d2
addikt
válasz
cserkész #46010 üzenetére
Igen, nekem is betört a diamondom kijelzője, kb 4-5e Ft-ért megjött e-bay-ről az új.
A sors iróniája hogy az új kijelzőt 2 hét múlva újra összetörtem.
Inkább vettem egy Desire-t gyorsan és azóta ez bent pihen a szekrényben.Ha valakit érdekel egy diamond törött kijelzővel olcsón megszámítom
-
tajcsi
őstag
válasz
cserkész #42602 üzenetére
Mielott elkezdesz egyoldaluan irogatni kicsit elkene gondolkdni hogy arra mit fog lepni a masik mert nem mindig kellemes...
Igazad van a kesessel kapcsolatban es nincs igazad mert jeleztem hogy kesek.. Tudtommal neked mindegy vhogy szemelyesen v postan adom a cuccot...kulonben ekkora erteku es sulyu csomag kezbesitese 5ezer ft felett van.
Mivel kestem gondoltam megkerem egy ismerost hogy vigyen el pecsre es nem 3ezerert tankoltam. Mivel pentekre kellett neked a cucc ugye nem felelt
meg a csutortoki postazas - tengerre mentel az.informatikus ocsiked meg nem tudta osszeszerelni a gepet(lol?)
Apad pedig ugy gondolta -15k es mehet a biznisz (milyen fura hogy nem ert ra viszont 15k csodakra kepes). Ha azt mondja ok fiuk levonunk par ezret minden gond nelkul belementem volna viszont az ajanlata a pofatlansag netovabbja volt...ha valami gondod van gyere privatba megbeszelunk egy randit aztan meglatjuk mire jutunk, t*kom kivan akik ilyesmivel sz*rjak tele a forumot meg fel ev utan kezdenek el pocskolodndi...mik vannak... -
tajcsi
őstag
válasz
cserkész #42598 üzenetére
Akarod mondani a benzin arat amikor szegedrol elundultam pecsre hogy elvigyem neked a cuccot, kolcsonkert autoval ami lerobbant s mikor felhivtam apadat h jolenne ha eltudna jonni egy darabig (kb 50km oda vissza) 15k-t akart alkudni?
Mas: tud e valaki ajanlanu olyan ufest ettermet ahol normalisak az arak es hazhoz szallitjak a kajat?
Tovabba erdekelne hogy hol erdemes ruhazkodni?
Jo konditerem merre van? -
válasz
cserkész #41369 üzenetére
Érteni ezalatt ismerősöket is, akik mondjuk chaten kérdeznek, és akikkel azért közelibb viszonban vagyok, mint itt a fórumon.
Meg mondjuk az Ubi fórumban sokszor csak akkor derül ki nekem is, hogy nem nézett utána, amikor odateszem neki a választ.@Enszuke :
Extreme Digital Zrt.
Település: Pécs
Albejegyzések:
Pécs 7621 Rákóczi út 49 (72) 211-017MT tudatkozó.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
cserkész #41365 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy az Edigital honlapján minden ott van annak, aki fel akarja venni velük a kapcsolatot. Talán nem véletlen, hogy nincs ott közvetlen pécsi szám
.
Amúgy egy szóval se említettem a Google-t és azt sem hogy, ott mit, és hogyan kell keresni, mit lehet találni. Valakivel összekeversz. Én csak belinkeltem a kérdező kérdésére az Edigital elérhetőségeit felsoroló oldalt, ahol megadják, hogy az ügyfelek milyen csatornákon és címeken vehetik fel velük a kapcsolatot.Idézem: "Megrendelés felől érdeklődnék, mert lejárt az előzetesen jelzett határidő..."
Ez ügyben pedig egyértelmű, hogy hol kell érdeklődni. Oda van írva.Részemről befejeztem! Good bye!
-
válasz
cserkész #41365 üzenetére
Én akkor szoktam kérdezni, ha a gúglizás nem vezet eredményre. OK, nemrég az autómosós telszámát nem néztem meg, mert álmomban nem gondoltam volna, hogy annak a helynek bármi elérhetősége van a neten, illetve azt sem tudtam, hogy hívják az arcot
Viszont egy csomó esetben annyit csinálok az ilyen kérdésekkel, hogy beírom a gúgliba, és az 1. találatot odanyomom a kérdezőnek, mert azt keresi... És ez egy idő után már unalmas.
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
cserkész #41349 üzenetére
Nem hurrogtam le!
Ha egy szobában ülünk és a falon van egy óra, akkor miért kérdezi valaki, hogy "nem tudjátok mennyi az idő" Értelmetlen és felesleges.Ennyi. Nem kell kikérni magadnak se neki! Ez egy beszélhetős topik. Engedd már meg légyszíves, hogy furcsálljam, az értelmetlen kérdéseket
-
-
-
-
válasz
cserkész #39579 üzenetére
Normális eladó ilyenkor visszautalja a lóvét, főleg, ha visszakapja a csomagot (én is kaptam vissza, pedig a címzett létezett, másodikra megtalálták), másrészt ilyenkor a feladó tud tudakozódni, és kártérítést kap.
Persze ez emberen múlik, ha nagyon nem hajlandó együttműködni az arc, Vaterán felnyomod csalásért, itt meg mehet a fekete, illetve szólsz egy moderátornakMondjuk találkoztam már olyan webshoppal, hogy a rendelést igazoló mailt egy hét alatt küldték el, és akkor még el se kezdték feladni a cuccot - na mire a levél odaért, máshonnan már nálam volt az áru, így meg is írtam nekik, hogy ne törjék magukat
-
válasz
cserkész #39579 üzenetére
Én szoktam kérni a másnapi feladást és elsőbbségit, de rendszerint +2-3 nappal később adják fel, elsőbbségi nélkül, de az árát felszámítja.
Tehát ha kérem, hogy szerdán adja fel elsőbbségivel, akkor legjobb esetben is szombaton adja fel simán. Ami legkorábban jövő hét kedden érkezik meg.
-
-
-
-
-
-
ha3fis
tag
válasz
cserkész #38332 üzenetére
"Akik rendelkeznek érvényes B kategóriás jogosítvánnyal, azok egyszerűsített képzési és vizsgáztatási eljárás után megszerezhetik az A1 kategóriájú, legfeljebb 125 köbcentis motorok vezetéséhez szükséges papírt. Az elméleti oktatás kötelező óraszáma három, a járművezetési gyakorlaté két óra, a képzés tehát akár egyetlen délután alatt is elvégezhető. Ezt követően az elméleti vizsga mellett egy összességében ötvenperces járműkezelési és forgalmi vizsgán kell a biztonságos közlekedésre alkalmasságot bizonyítani."
Inception: Ment privi.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cserkész #37975 üzenetére
Néztem egy rakás tesztet mikor DDR2->DDR3 cserét megléptem, igazából hibahatáron, vagy pl. játékoknál 1-2 FPS-en belül volt az eltérés a ram sebességek között. Szóval inkább én is vettem olcsó 1333-as ramot.
Ha IGP-t használsz, akkor viszont mivel a ramot a VGA ramjának is használja, ott számít a sebesség, de ez nem érint senkit akinél nincs IGP, vagy külön VGA-t vesz a gépbe.
TRob1: hmm? Jah izé, majdnem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest