- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Én itt csináltattam már többször.
Elég olcsó volt emlékeim szerint és rögtön helyben megcsinálta mindig a nőci. De ez évekkel ezelőtt volt, azóta az árakról nincs infóm és arról sem, hogy vállalja e azonnal. Esetleg kérdezd meg.
Azóta van saját gépem, mondanám, hogy megcsinálom, de azonnal nem biztos, hogy tudom. Hány oldalas cuccról van szó? Illetve, hány darab?
-
-
Exian
addikt
-
Sir Riccio
addikt
Itt pont akad egy. Írj PÜ-t és megbeszéljük hol/hogyan veszed át!
Más: Nem vásárolt valaki Fitbit Zip aktivitásmérőt a Tesco-ban mostanában amikor akciós volt és nem jött rá, hogy mégsem kell? Asszonyka kapott és nagyon szerette de valahogy sikerült elhagynia és most szomorú.
-
Exian
addikt
-
Attix70
aktív tag
Véleményem szerint nem infrás hanem fűtőfilmes ( vékony filmszerű anyagra van ráragasztva ellenállás ).
Én kutyaólba raktam ilyen megoldást ( szalagparkettát rá ) és tökéletesen megfelelt a célnak.
Szerintem csak kiegészítő fűtésnek ( komfortérzet javítás ) használható.
A saját véleményem volt ez, lehet más máshogy gondolja. -
Infrás plafonon vagy falon lévő fűtésről már hallottam, de az infrás padlófűtésről még nem. Kb. olyan lehet, mintegy nonstop parázson futás, mert az infra fűtőtestek kb. 90-95°-os felülettel fűtenek.
Nem az elektomos hőtárolós padlófűtésre vagy az elektomos csempefűtésre gondoltál?
-
-
air
nagyúr
Jelen. Garázs betonozás és vakolás volt.
4 szaki volt nálam.
A munkára mindenki kb. azonos összeget mondott, csak az egyik 1, a másik 2, a harmadik 3 napra becsülte a munka elvégzését.
Az anyagárban viszont szépen volt szórás. Egy nem tudott pontos árat mondani, mert nem volt tisztában az aktuális árakkal. 2 emailben küldte el a részletes ajánlatát, egy pedig a helyszínen mondott azonnal árakat.
Ez utóbbi kapta a megbízást. A keretet 1000Ft-tal lépte túl a végén. Szépen dolgozott, precíz és megbízható volt.
A másik két szakember 50%-kal többre kalkulálta az anyagszükségletet. -
Tegla80
addikt
4et....bakker
( ha,van elado is kozuluk amugy,tok ra vevot. Dobj pm et ha nem nyereszkedni akarsz vele ,es este pecsen elhozom,ha....)
Gondolom meg tegnap este intezted Te is...
Ez amugy akcios vagy mifene volt,h ennyibe kaptuk??(haver hozta,nemtok semmit,h ott mi volt,mit latott. ) -
-
Exian
addikt
Autófényező engem is érdekelne. Két helyen igen durván megadta magát a lakkréteg
Szerintetek hogyan lehet ezt orvosolni? Remélem, nem kell miatta az egész elemet lakkozni. Nem kell, hogy csúcsszuperül legyen megcsinálva, az a lényeg, hogy ne terjedjen tovább. Mert most főleg, amikor esik az eső, pattog le nagyobb területen a lakkozás.
-
Baumaxban többféle van az olcsótól a horror-árig. Múltkor láttam, de az árakra csak ennyiben emlékszem. Volt az átlagnál magasabb is, de hogy 2 méter lett volna....
De itt jobban megéri még kiszállítással is. (szerk: pontosabban nem éri meg jobban
)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szokott lenni olyan helyen, ahol árulnak pl. bóvli HAMA termékeket, meg kisebb elektronikai boltokban. Azt hiszem láttam a Microohmban is (kerház). A transmittert én sem javaslom, eddig amennyi nálam járt, az még mindig összeszedte a recsegést a kocsi elektromos rendszerén keresztül.
Ance: hát van ára, ahhoz képest hogy alkatrészköltsége maximum 500Ft.
-
Exian
addikt
Tudok helyet, ahol olcsón megbuherálják Neked az akármilyen rádiódat, úgy, hogy rászerkesztenek egy bemenetet és a rádió AM sávjára kapcsolva kiváló minőségben tudod hallgatni a rákötött akármit (AM-et úgy sem használod már, remélem
), legyen az mp3 lejátszó vagy akár mobiltelefon (amit így kihangosítani is tudsz beszélgetéshez, ha olyan kábelt raksz rá, amin van mikrofon).
Régen 1500ért csinálták ezt a műtétet, de az már nagyon régen volt
-
Hidd el, hogy nem szeretnél te olyat. Ha nem hiszel, akkor odaadom az enyémet kipróbálásra szívesen, hogy soha ne jusson eszedbe ilyet venni. Egy ilyen van nekem, legalábbis így néz ki, de drágább volt, mit amit ő ír. Mindenesetre amit ír a minőségről az színtiszta hazugság, vagy nem tudom min hallgatta, a kép meg fotóbolt, mert azért nem ilyen csinos a cucc.
Kb. 10-szer használtam, abból 5 próbálkozás volt, 1 igazi használat szitkozódásokkal, hogy mekkora egy f.stalicska, 4 olyan, hogyha már megvettem, akkor használom csakazértis.
Egyszóval még fóliás darab (komolyan rajta van), megvan a távirányítója is. Ha valami véletlen folytán mégis azt mondod, hogy kell, akkor megbeszéljük, de előre nem fogadok érte el semmit, mert méltóságom is van azért. Szóval ha érdekel, akkor priviben jelentkezz.
Szerk: közben megtaláltam, ilyen.
-
zsolt19900
őstag
nekem valahogy az egész olyan fujj
Exian: érdemes, ha nem találsz ismit akkor nem ocsó, és pár csavar vagy patent megy ki és slussz, de óvatosan nehogy elpattanjon ez az amaz
Amúgy ha a kábel is gyanús szerintem érdemes megnézni először az ajtóba menő gumiba bújtatott valamit hát ha ott tört meg
-
Exian
addikt
Egyébként rendes 3G-s router is mehet telepre, ha tudsz rácuppantani valamilyen nagyobb akkut és/vagy szintén megoldod a napelem kérdését. Vagy pedig veszel pár jófajta 12V-os akkut és megoldod a töltésvezérlést, akkor talán azokról is elmenne pár órát / napot.
Én egészen biztos, hogy valamilyen napelemes dolgot csinálnék, ahogy pl. méhészek szokták a GSM/GPRS-es riasztócuccokat ellátni árammal.
-
Exian
addikt
Ha terepre kell és megtudod oldani a kihelyezést: létezik nem is túl drágán napelemes cucc mobilhoz. Én is gondolkodtam rajta, de még nem mélyültem bele. Azzal nonstop mehetne (nappal hajtja + akkut, akkukat tölt, éjjel akkuról megy).
Vagy van dinamós is, azt tekered egész nap, akkor megy nonstop
-
Exian
addikt
Egy olcsó 4.1-es Androidos telefon
Így a hordozhatóság is kipipálva, ahogyan igényelted.
Én azt használok erre a célra... Benne a SIM, azon 3G net, wifi tethering opció bekapcsolva, és wifin keresztül így netezek a laptopon. Ennyi.
Nyaraláskor is jó szolgálatot tett, telefon úgy is kell, így meg pluszban tudtunk még netezni is bármelyik wifis eszözünkkel (laptop, másik okostelefon, stb).
-
a2d2
addikt
Ha nem esne útba az Aka, akkor:
- Corel Graphic Studió az Irgalmasok u. tetején
- Rubinszki reklámstúdió a Somogyi Béla utcában
- Dekorsprint a Felsővámház utcábanKözben eszembe jutott hogy a CGS-ben csak vágógép van (ezzel is lehet ugyan matricát vágni), a másik kettőben van jó kis nyomtató kültéri matricákhoz.
-
Exian
addikt
"Ati x700-asom van valahol. PCI-E"
Kösz, találtam itthon egy PCI-E DualHead X550-est. Egy a gond, hogy ehhez ugye egy ilyen spéci kábel kell, ami elosztja 1 vagy 2 monitorra a képet. Van is nekem ilyenem, de csak 1db, viszont egy másik gépemben is ilyen kártya van (csak az nVidia), így arról kellett elvennem. Többnyire az a gép csak szerverként megy, így nem kell monitor hozzá mindig, viszont néha kell, úgyhogy keresek megvételre 1db ilyen kábelt. Van valakinek egy felesleges?
-
Exian
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged