- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
gPoint #17067 üzenetére
Itt próbáld meg, igaz a tag kaposvári, de lehet megoldható a dolog
Amikor én vettem nála még volt Seasonic S12-e is
5k-ért
-
-
#TOTTI
őstag
Én 11 Exxxx es intel procin leszek tul most jön a 12edik kb 10 honap alatt addig X2 párti voltam... volt már nagyon jo is és nagyon szar is..
E2180 380*10 en meg E2220 3Ghzen alig..
de rájöttem hogy nekem nem kell ilyen proci mert am hasznalom ki.. persze proci sebességből sose elég.. de felesleges inkább probálkozok tuningal... az is egyfajta játék...
-
a2d2
addikt
Itt vannak a hiányzó FPS-eid: Catalyst 8.6 tölthető
Call of Duty 4: Performance increases across the ATI Radeon™ HD 3000 Series and the ATI Radeon™ HD 2000 Series of products, with performance gains as large as 35% in specific maps.
Mondjuk jobban örülnék stabil 10%-nak, minthogy néhány pályán akár 35-nek -
Dare2Live
félisten
de mi a célod? mivel lesz jobb ha pl 60Chelyett 54Cn fut az E4300ad? Oké 2venti hangosabb mint egy ez egyértelmű, de a -6C mire jó? 3200mhz helyett 3230hoz?
felfogatásra nem tudok választ adni de egy ebböl doktorált áramlástanos is azt mondaná modellezd le. Lemodellezni, kipróbálni 30perc. Rendesen kiszámolni "lehetetlen", körübelülre kiszámolni meg 1hét. Nagyon szép egy dolog az áramlástan a "fix" Reynolds számával és hasonlóival.
-
Sztem ha egymás áramába fújnak akkor bezavarnak egymásnak... Elég messze kell lenniük hogy ne így legyen. Egymás mellett sztem jobb.
Persze ha más eredményre jutsz akkor nem szóltam@ha3fis : köszi a cuccokat! a 6600 nem megy, tettem rá hűtőt, de meg se nyikkan vele a gép, elenben erősen büdös...
Szerencsére nem nyírt ki semmit.
Szóval most a falon lóg a kártyaA többi meg majd elfogy! Köszi!
-
Dare2Live
félisten
de mi a célod?
-Ha komoly légnyomást akarsz mert sürü lamellás hütőd van pl jellezően ilyenek a vizes radiátor blokkok akkor jó a Kaze. Arra ügyelj, hogy az a venti elég dundi.
-Ha egy szimpla, átlagos de "örökélet" ventit akarsz akkor jó az SFlex ahol "elöbb kopik el a müanyag a levegőtöl" mindhogy a csapágyzása megadná magát. és ennek a ventinek 0 a csapágyhangja.
-Slip Stream meg egy "9pengés" venti: Alacsony fordulaton is magas a légszállítása, cserébe alacsony légnyomást hoz létre.Infinity egy nagyon jó hütő ha nincs alatta egy 4magos durván tuningolt core2 szerintem fölös rá 2ventit rakni, egy 1200at forgó 120as venti bőven elég rá.
btw Én noctua NF-P12es ventiket használok, ez lényegében az SFlex és a SlipStream elönyös tulajdonságait kombinálja azaz magas légszállítás alacsony fordulaton is + hangtalan és extra tartós csapágyazással rendelkezik. Ehez a ventihez adnak "gumicsavart" is, azse hátrány. Én csak ajánlani tudom, nekem ilyen jó ventim még sose volt. Darabja BPen 3500-4000ft körül van Pécsen is kb annyi lesz ld VH Computer vagy mi.
-
4sal3
aktív tag
engedtessék meg nekem hogy számváltozásomat húsvét idején ne kelljen minden másodpercben jelenteni. (meg ha anyámékat látom egy évben kb 4x akkor velük lehessek egykicsit, ne kelljen mindíg itt lógnom) a nick+pass aki elhiszi elhiszi aki nem az nem. aki "ismer" annak már úgyis megvan a véleménye.
részemről ennyi. a telefont visszavettem. ha vkinek kell alkatrésznek, szóljon. -
aneda
senior tag
itten vannak a zárak, a 17" végett meg felhívlak!
-
baluhell
tag
-
Thomas1
addikt
Esetleg lenne egy Leadtek Geforce 6600-as kártya. 128MB/128bit. Jobb az általad említett összes kártyánál. AGP 8x-os.
Árat írj priviben, aztán továbbítom a tulajnak. -
rollins
őstag
Lenne itt egy FSP 350PNF gari már lejárt sajna. Tökéletesen működik, viszont halk sípolásba kezd ha pihen a cpu. [link] Biosban ha bennt vagyok pl., nem hallom, oprendszer alatt bármilyen terhelés alatt nem hallom, csak ha pihi van. Még az sem 100% hogy belőle jön, de nagy az esély rá. Nem tudom mi lehet. Így is érdekel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged