Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBoss67
aktív tag
Másnak aki xboxon (series x) tolja, jók a textúrák? Act 3-ba érve, és azóta is minden elmosódott. A talaj mindenhol fénylő, homogén, mintha vízfestékkel készült volna. A láda tartalma sokszor láthatatlan. Szinte minden pályán van, hogy hirtelen olyan lesz a képernyő mintha egy vödör vörös festékkel leöntötték volna és persze lefagy így. llyesmire pc-sek szoktak panaszkodni. Valaki tudna segíteni? Megpróbálom újra telepíteni addig is.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Megvan a nyomorult. Előbb a skill bind, azután a skillen az advanced , és ott már kiválasztható a set skill.
Gyenge angolsággal a videókat nézve ez eddig nem jött le. Sőt olyan is volt, ahol máshogy jött elő, vaszószínűleg az előző szezoné lehetett.
Most először csinálok olyat, hogy 2 fegyver kell. -
LittleBoss67
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nekem a skill alatt (ez advanced infora jönne elő) sincs ilyen. Csak a skill kinézete, utána pedig a lírás stb.
-
LittleBoss67
aktív tag
Segítség kellene ahhoz, hogy hogyan kell a skill-t hozzárendelni a másodlagos fegyverhez konzolnál ?
Ha rámegyek a skillre, előjön a manage soket, az advanced info, a set skill bind, meg a back lehetőség. Itt kellene legyen a "Skill Options" lehetőség is, de az nincs.
Kb 2 órája küzdök ezzel, de magamtól nem fogom tudni megoldani.Köszönöm.
-
LittleBoss67
aktív tag
A jó tetvesbe. Direkt kivettem még az elején a töltést a sorból, mert akkor még volt rapid is, de azt nem komáltam, hogy ne váltsak mindig akaratlanul más lövés típusra. Most nem tudom, hogy sikerült deaktiválnom.
Több pályabosst is letudtam halál nélkül amúgy. Már mapozok.
Nagyon köszi a segítséget.
-
LittleBoss67
aktív tag
Miért nem robbantja be az explosive shot a gránátaimat ? A kavicsok 13. szintjéig tökéletesen működött. Beérve kriar village-be emeltem 14-re a szintjeiket. Onnantól se itt, se máshol ahol már voltam nem működik.
A mortar cannon és cluster grenade nélkül nem is tudnék haladni, de ez is csak úgy működik, hogy a gránát robbanási ideje után szór annyi szilánkot, ami elégséges.
Az explosive gránátra hiába lövök.
Meglepő, hogy így se halok. Mintha az ellenfél is gyengébben "küzdene".
Valaki?
Már cseréltem fegyvert, cseréltem skillt alacsonyabbra. Tuti megint valamit csak benéztem. -
LittleBoss67
aktív tag
Mindegyik trade felület csak 78-as szintkövetelményű cuccot talál (például gemini bow).
Hiába ütöm be, hogy 68 (ami vagyok) , úgy egyet sem. Kereső halott, vagy én vagyok hülye? -
LittleBoss67
aktív tag
Konzolos (xbox) ha van, és tudja a választ, miért nem tudok bukfencezni. Nyomom a "B"-t, az ikon villog amint nyomom, de semmi. A3 ban a majom elől nem tudok kitérni. Észre vettem ezt régebben, de nem zavart.
Semmit se állítottam (szándékosan), és nem is hiszem hogy valaki olyan mazo legyen, hogy így szereti.Bocs: a rohadt ezomyte speak fejes. ennyire tudok angolul, és csak találomra vettem le, mivel nem tudtam mi az a "unwavering stance"
-
LittleBoss67
aktív tag
Amazon twister vagy valami totem
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Sokan segítettek, azért leírom.
Normal Act2 első pálya boss (rathbreaker) csak halál nélkül csapható le, különben a játék nem engedi az újraélesztést, de semmilyen más parancsvégrehajtást sem, csak a játékból durva kiszállást és újraindítást. -
LittleBoss67
aktív tag
Xbox-on nekem act2-ben halál esetén (rathbreaker), nemhogy nem éleszti újra a játékost, de semmilyen gombra nem reagál (kivéve újraészetés, de mint írtam az is nulla). Sőt ! Az item filtert is újra kellett engedélyezni.
Valaki tud esetleg segíteni? -
LittleBoss67
aktív tag
Konzol (xbox)
Fegyveren adott egy minion skill. Hogyan lehet soketet növelni jeweller orbbal, mivel nem tudom a skill-t kivenni ehhez ?
Így viszont ha használni szeretném az orbot, a skeletal warriort sehogy sem tudom választani. Szóval 2-ről 3-ra, vagy később (most act 3-nál tartok) nagyobb orbbal többre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest