- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
Arra figyelj, hogy ha veszel belépőt (ha nem esik) a minimum lvl követelményest használd, keresd, mondjuk ezek néha drágábbak kicsit mint a nagyok... minden belépő legyen az 1-4 ig Shekemas vagy 4-10-ig Chaos rendelkezik egy tól ig szinttel, most fejből meg nem mondom a hármasnak mi a lekisebb szintje (talán az egyiknél 60 a másiknál 70). de a négyes pl 75-80 között van úgy rémlik, logikus módon minél kisebb a szint annál "könnyebb". Ez mondjuk a csapdákon nem segít, de a moboknál, bossoknál számít. Én a hármasnál és négyesnél is 5760 honorral indultam, mert előtte a sok próba alatt jó relic-ek estek és fel tudtam húzni a pontokat is és a resistet is.
A négyes nem sikerült még lvl 82-n egyiknél sem, de talán az ultimátumnál jutottam legközelebb... mondjuk az melee karival nem lehet egyszerű.
Én a hármast Shekemasban csináltam meg lvl 70 környékén a kulcs ha jól emlékszem lvl 62 volt. Minionos buildel nem volt nehéz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Crimson Desert
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- PC /i5-3470/8GB/240GB SSD/WIN10/
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest