- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Jacktor
üzenetére
Nem kell külön betöltened a shockburst-ot, ami egy csomó idő, hanem szinte azonnal el tudod kezdeni lőni, hozza kell rendelni a két egér gombhoz a két külön crossbow shot-ot.
Palsteron videóit amúgy is érdemes megnézni, erről konkrétan itt beszél: [link] de valamelyik videóban úgy emlékszem meg is mutatja hogy mi a különbség.Lvl70-en a fegyóm most max. 130 körül dmg, ez ha jól láttam jónak mondható.
Ez elég gyengének tűnik sajnos, de ez milyen dmg pontosan? Én phys.dps-ről beszéltem, amit a trade oldalon is látsz, ezt a saját crossbown egy külsős trade helper progival tudod csak megnézni, mint pl. a sidekick. Ha a 130 a max dmg amit tud, akkor az főleg nagyon gyenge.
Itt egy jelenleg 5ex-ért, de már 1ért is sokkal sokkal jobbakat lehet venni:
szerk: este ha lesz időm játszani, megnézem, hogy van-e valami korábbi cuccom, szerintem van crossbow-m is, amit még nem adtam el, de nem akarom elkiabálni. Ha találok valamit oda adom.
Amúgy a passzívoknál is igen, így tudsz majd skilleket külön kirakni, ezt még én sem csináltam meg, de sokat tud jelenteni.
"Most 99 spiritem van, ebből a két kék Herald + a Wind Dancer van bekapcsolva, de akkor utóbbit átrakom az Ash-re."
Itt is azt tudom mondani, hogy nézd meg Palsteron videóit, elmondja, hogy mi kell hozzá, ez igen sokat jelent. Aztán ott van még az Overwhelming Presence is ami kellene a három herald, +a wind dancer mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Beperelte a BYD Amerikát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest