Új hozzászólás Aktív témák

• -FreaK-

veterán

válasz Jacktor #2839 üzenetére

Nem kell külön betöltened a shockburst-ot, ami egy csomó idő, hanem szinte azonnal el tudod kezdeni lőni, hozza kell rendelni a két egér gombhoz a két külön crossbow shot-ot.
    Palsteron videóit amúgy is érdemes megnézni, erről konkrétan itt beszél: [link] de valamelyik videóban úgy emlékszem meg is mutatja hogy mi a különbség.

Lvl70-en a fegyóm most max. 130 körül dmg, ez ha jól láttam jónak mondható.
    Ez elég gyengének tűnik sajnos, de ez milyen dmg pontosan? Én phys.dps-ről beszéltem, amit a trade oldalon is látsz, ezt a saját crossbown egy külsős trade helper progival tudod csak megnézni, mint pl. a sidekick. Ha a 130 a max dmg amit tud, akkor az főleg nagyon gyenge.
    Itt egy jelenleg 5ex-ért, de már 1ért is sokkal sokkal jobbakat lehet venni:

szerk: este ha lesz időm játszani, megnézem, hogy van-e valami korábbi cuccom, szerintem van crossbow-m is, amit még nem adtam el, de nem akarom elkiabálni. Ha találok valamit oda adom.

Amúgy a passzívoknál is igen, így tudsz majd skilleket külön kirakni, ezt még én sem csináltam meg, de sokat tud jelenteni.

"Most 99 spiritem van, ebből a két kék Herald + a Wind Dancer van bekapcsolva, de akkor utóbbit átrakom az Ash-re."
    Itt is azt tudom mondani, hogy nézd meg Palsteron videóit, elmondja, hogy mi kell hozzá, ez igen sokat jelent. Aztán ott van még az Overwhelming Presence is ami kellene a három herald, +a wind dancer mellett.

#2840Argh!
    ja, hogy 18as a tár, oké így már elég jónak tűnik :) :R

Új hozzászólás Aktív témák