Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Maximálisan egyetértek Dokar kollegával! Dízel Opelt hanyagold! Még talán az 1.7-es nagy duzzogva, annak csak az elektronikája (általában computer) hal be, de a 2.0-át azt messziről kerüld! Úgy fos ahogy van és még csak annyival kevesebbet sem eszik, na meg gyenge is.
-
dokar
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
opelosként mondom, hogy egyiket se vedd meg.
ha dízelben gondolkodsz, akkor corsa 1.3 cdti: totalcar teszt -
AMD Power
titán
Sziasztok.
Nézegettem két Opelt is ami tetszik. Csak érdeklődés szinten kérdezem ,hogy mi a tapasztalat vélemény róluk.
Még ez a Corsa ami nagyon tetszik. Bár ez érzelmileg is közel áll hozzám. Ilyen volt az egyik kocsi amin tanultam vezetni.
-
e.vid
senior tag
-
dokar
addikt
ezt rakja be vki a #1-be, előre kösz

-
e.vid
senior tag
Grat, szépen csillognak az autóitok.
Enyém is csili-vili… főleg a baloldali két ajtó, amivel ma készültek el a fényezők… valami fa..kalap a múlthéten meghúzta a két ajtót valami hegyes eszközzel…
-
Calogero
addikt
Én is jövök egy tiszta képpel

Ilyen "sok" még nem volt.
Ebbe van:
- autópálya (M3-M7) (tempomat)
- keresztül fővároson (kétszer) (Hősők tere - Andrássy - Erzsébet híd - Budaörsi út)
- hegyi menet (volt emelkedő rendesen) Az 1.4-es mocit nem hegymászásra találták ki.
- hegyi városi menet
- Visszafelé sikerült elkapni a F1-es dugót. Hiába volt kitáblázva, hogy ki merre menjen, a sok birka tolakodott, így senki sem haladt. A rendőrök meg már akkor jöttek, amikor bedugult a pálya. (ez megvolt mindkét lejárónál) (45 perc döcögés)Klíma ment 18-20 fok között, fullra pakolva a csomagokkal (kalaptartót is ki kellett venni) + 4 személy.
A váltó automatamódban használtam, de hegyen néha manuálba. (Jobb volt visszaváltani egyet, minthogy tovább szenvedjen a vérszegény motor) -
<NewL>
addikt
[link]
mint a salamon töki
jól beállitott kép
-
dokar
addikt

Nem gyönyörű?

-
Mania
senior tag
-
Sotho
őstag
Oké.
Megoldottam a porblémát, már szól mindenhol. Bele volt gányolva egy nokiás telefonos hülyeség. Össze forrasztgatva, egy kilóméter szigszalaggal áttekerve, kiműtöttem, volt vagy 2 kiló, visszakötöttem a drótokat rendesen és kész.
Következő kérdésem milyen hangszórókat érdemes beletenni?
Nem akarom hogy elkapjon a gépszíj de amikor meghallottam hogyan szól cdről a Megadeth hát... 
-
Sotho
őstag
Múkodik!

-
dokar
addikt
A piros vonal mentén fűrészeld el a csatlakozót és akkor kapsz egy szabvány méretet. Nagyon egyszerű, talán még egy enyhén recés késsel is el lehet vágni.

A3-at vágd el.
A7-ben lévő vezetéket tedd át A4 helyre.Még esetleg lehet problémád az antenna csatlakozásával. Ekkor vehetsz egy autós RF csatlakozót híradástechnikai boltban.
Sok sikert.

Mellékes infó a gyári képhez: A KL30 az állandó 12V-ot jelenti, a KL15 pedig a gyújtás utánit.
-
Sotho
őstag
-
dokar
addikt
hogy az új szabványos rádióba be tudd dugni, ahhoz le kell fűrészelned a felső részét, hogy ne 3 magas, hanem csak 2 legyen. továbbá az egyik kábelt el kell vágnod (kék színe van), különben indítás után 1-2 perc múlva leáll a motor (nem vicc), a harmadik lépés pedig, hogy 2 kábelt fel kell cserélni. majd utána nézek, hogy pontosan mely pinekről van szó, de addig is írd meg milyen rádiót (pontos típus) vettél a verdába.
-
Sotho
őstag
Vettem egy cd-s rádiót de a csatlakozósor nem passzol a kocsiban lévőéhez. 98-as opel astra f caravan. Segítsetek megfejteni a talányt!
Ez a régi blaupunkt car300 d csatlakozó, az ezen lévő tüskéket kéne beazonosítani. köszi

-
buherka
addikt
Az én F Astra Sedan verdámban is van hátsó hagszóró 16.5cm-es...tehát végül is 6 hangszórós rendszer volt.
Előre az ajtóba csináltattam kiemelőket is.
De, már lapátra raktam minden gyári hangszórót + a fejegységet is....Azóta már kicsit nagyobbat durrannak a Blaupunkt+MacAudio cincogók![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Maxxter
senior tag
Arról nem készül videó
Komolyabbra véve van olyan videó, szerencsére nem sok.
A legnagyobb baj az, hogy nem lehet mindent egyszerre csinálni. Videózni és segíteni az autó körül, ezért nincsen minden futamunk megörökítve. Sajnos az utolsó versenyen is volt 3-4 szoros meccs ahol csak egyen kaptunk ki
-
Sotho
őstag
Opel astra f kombiban elnémult az első 4 (2+2cincogó) hangfal a rádió szart be vagy mi történhetett? A hátsó kettő szól.
-
Maxxter
senior tag
Akkor nem, mert gázt sem nyomunk. Csak akkor megy a nitró, ha a főkapcsoló, a nitrógomb és a padlógáz kapcsoló is átad. Ha bármelyik hiányzik akkor már nem megy. Ennél biztonságosabb csak az automata. Tervben van az is, mert az új komputer, már tudja kezelni a nitrót is.
-
-Nemtom-
őstag
hi, az létezik, h. sedan f astraban nincs hátul hangszóró? Vagy csak csak én vagyok láma és nem találom?

-
Maxxter
senior tag
Nem Omegában van a motor, ezért kitűnik a többi kocsi miatt. 50-60-nal mentem az Árpád hídon mikor mellém jött egy taxis, lehúzta az ablakot és mondta, hogy király az autó, örülne ha lepadlóznám (=elrugnám) neki. Vissza 3.-ba, elrugtam, húztam kb 50m-es csíkot, majd mentem tovább haza. A Taxist nem láttam többet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Maxxter
senior tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem:
Omega MV6-tal fordult elő, hogy jöttünk haza és elkezdett halványan világítani a töltés lámpa, majd egyre erősebb lett, végül el kezdett ingadozni a fordulat és leállt az autó, lámpák is lekapcsoltak. Örültem neki, Bp-től 140km-re volt este 10kor. Megpróbáltam indítózni és pöcre indult az autó. Minden tökéletesen működött, töltés lámpa elaludt, majd kb. 10km után újra kigyulladt, egyre erősebben égett, de már nem vártam meg, hogy leálljon a motor. Én leállítottam, majd újra indít és a lámpa megint nem világított. Így jöttem haza, majd a Petőfi hídon elrugtam az autónak egy taxis miatt (akkor már kezdett világítani megint a töltéslámpa) és láss csodát elaludt. Azóta nem csinált ilyet. Akksiban megvan a feszültség, generátor jó.Van valakinek valami ötlete, hogy mitől csinálhatta?
Én arra gondolok, hogy valahol nincsen meg a testem
-
-
Mr X
veterán
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Opel Kadett 1.6 benzines 1988-as. A gyújtáselosztón van egy csatlakozó oldalt. Annak a csatlakozónak a párjára lenne iszonyatosan szükségem.
Nincs valakinek otthon egy elfekvő darabja? Hálás lennék érte...
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Arc Raiders
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

viszont a maradék hangszórókon állat jó a hangzás (lett basszus).