Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Vectra B kombinal a hatso uleseket felhajta van egy lyuk, az micsoda?
-
diablo1984
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
mondom van ott az is, de nem feltétlenül mind! csak annyi a gond, hogy a keleti részt lehalásszák a bolgár-román-lengyel-magyar kupecek, na utána ami marad, azok a túlárazott szarok! passatból így jártam, késtem 2 évet.....
kép alapján max kiinduló pontnak jó, de személyesen is látni kell, hogy mit is hirdetnek! a vectrám is toyotanak indult, csak kollégám kiment és nem merte azt elhozni és inkább ezt választotta én meg rácsaptam mint tyúk a takonyra! már én állítottam itthon forgalomba.... -
zolikaDB
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Akkor jó!
TasiA: azaz de, szabadulnának tőle, de az adók miatt! -
TasiA
senior tag
-
zolikaDB
veterán
-
zolikaDB
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Akkor kalandra fel. Be ne mérgesedjek, mert a kikímélt, állandóan időben, és a legjobbat megkapó Astra megy a lecsóba, és hozok egy ilyet.
A rohadással nem vitázok, de bajor/frank-sváb vidéken láttam csodákat.
A turbót nem tudom, párnál láttam - mert figyelem ezeket-, h új turbó.
Gondolom, ezekben van kettőstömegű is, nemde?! -
Calogero
addikt
Őszinte szavak...
[link]
-
zolikaDB
veterán
Szerintem ezek pont zsir verdak. Gondom rohadnak, gondolom a turbo sem eppen a legf.szabb, kell rakolteni, de eros motor, xenon, bor meg ki tudja mi minden extra van meg bennuk. Gondolom, 1500-ba ide is adnak.
-
-
TasiA
senior tag
-
Okuyama
tag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Gergely nem ,annak már a törlés elindulásakor priccolnia kellene .Ha jössz hozzám 2 Vectra-mon megnézheted hogy végzi a dolgát , lehetséges hogy nem ártana a tartályból kihuzni a motort nincs e ott lerakódva valami .Ha nincs akkor a motorban a tekercs meglehet égve és nem ad le olyan teljesítményt ami elvárható lenne , ha kiderül hogy cserés nálam az is lesz ha kell

-
_seth_
veterán
válasz
adidas4death
üzenetére
Nekem 2009 tavaszán lett körbefestve, semmivel nem gyengébb minőségű a fekete betéteket a festék mint máshol és nem is rövidebb életű.
B vectra ablaktörlő: nem tudom nálatok miért lassú a pumpa de nekem szinte el sem indul a kar máris rányomta a mosó folyadékot az üvegre, nem tudom számít-e de 4 ajtósom van.
amargo: van akinek szempont, hogy jobban nézzen ki az autója, nekem ráadásul ingyen volt a körbefújás így pláne megérte.
-
TasiA
senior tag
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Húzd ki a motort a helyéről. Ami tartja , az egy fekete gumi, aminek az alja apró lukakkal van tele, ami rendszerint eltömődik. Na ezt a gumit is bányászd ki , takarítsd ki, majd vissza az egész. Ha ez a "szűrő" el van dugulva, az új motorral is szar lesz.
B Vectra: nekem is karmozdulásra azonnal indul az ablaktörlő és vele együtt a motor is, csak hát ez pici késéssel jár, mire oda ér a víz. Minél tisztább a fent nevezett szűrő, annál gyorsabban jön a mosószer. ( ez ilyen sajna, nincs késleltetés)
-
adidas4death
aktív tag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Néha nekem is ezt csinálja, de van olyan hogy szinte ahogy elkezd törölni már spriccel is.

mintha laggolna a motor és csak később kapná fel néha a vizet
Én lehet hogy majd megpróbálkozom egy motor cserével, aztán ha nem változik hagyom igy, nem annyira zavaró csak furcsa volt eleinte, de megszoktam.
-
F_Gergely
őstag
B Vectrás társaktól kérdezném, hogy nálatok a szélvédő mosás hogy történik? Spriccel a szélvédőre és utána töröl? Nekem valamiért töröl egyet csont szárazon és csak utána kezd el spriccelni... Ez normális, vagy valami nálam nem működik rendesen, és hol kéne a hibát keressem?
-
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
Sajna az ablakmosó szivattyúm eléggé nehézkesen akarja tenni a dolgát, ezért cserélni vagyok kénytelen

A kérdésem az lenne hozzátok, hogy erről mi a véleményetek:[link]?
Igazából az érdekelne, hogy inkább az általam linkelt terméket, vagy inkább egy bontott gyárit ajánlotok?
Mellesleg csodálkozom kicsit, hogy egy bontott is minimum 3500HUF körül mozog
Nem nagyon értek hozzá, hogy mekkora előnnyel (élettartam, teljesítmény), illetve hátránnyal járna a gyári és egy után gyártott termék teljesítménye.
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
amargo
addikt
Nyáron, amikor szélvédő csere volt kiszedtünk onnan egy kis favonalzót, akkor nem értettem miért volt bent, de a zörgést hivatott meggátolni

Szerk:
Nem értem minek színre fújatni a lökhárítót, egyáltalán azt sem, hogy miért jönnek így ki. Persze munkát ad az mindenkinek, ez tény. -
adidas4death
aktív tag
válasz
_seth_
üzenetére
Én is ezen a szinrefújásos dolgon gondolkodom mert egyébként is menne majd a karosszériás után a festőhöz a kicsike. (mert rügyezik a jobb első ajtóm valamint a bal hátsó ivem is
)Csak én mintha azt olvastam volna valahol hogy ezeket a fekete műanyagokat nem lehet olyan szépre szinre fújni (dszlécek + első hátsó lökös műanyag) és hogy nem tul hosszúéletű.
de javitsatok ki ha nem igy van, én örülnék neki a legjobban
-
Pitu
aktív tag
(#26153) bambano: végül flex volt a barátunk

G astra műszerfal tetején elkezdett zörögni a rács amin keresztül áramlik a levegő a szélvédőre. Csavart nem láttam ott, így gondolom pattintós. Van valakinek ötlete hogyan lehetne ezt "némítani"? -
F_Gergely
őstag
Cromaxnal 16 ezer az utangyartott tempomatos indexkapcsolo

-
tomyoy
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
jogszabály akkor nincs rá? büntetni nem büntethet a rendőr?
Abból az apropóból jött ez föl, hogy fateromat megérte egyik ismerőse, hogy vigye ide meg oda a kislányát meg menjen el neki ezt azt elintézni a kocsijával, mert neki elvették a jogsiját vagy lejárt vagy nem is tudom és faterom íratott vele ilyen papírt mert ha megállítja a rendőr akkor megbünteti 30.000Ft-ra ha nincs ilyen papirja. Szerintem csak faterom túlbuzgó.....eddig összesen életemben 5x ha megállítottak, abból 1x voltam más kocsijával, de ott ült mellettem...
jogos a véleményed
barátnő az tuti, de én ha kérik odaadom a kocsit, ha ismerem az illetőt. Mondjuk én megbízok mindenkiben és naiv is vagyok. -
válasz
tomyoy
üzenetére
külföldre menet erősen javasolt, hogy igazolni tudd az autó használat jogszerűségét.
itthon vannak esetek, amikor nem foglalkoznak vele (pl. ha az autó üzemeltetőjének címe a használó címével megegyezik, ebből látják, hogy közeli családtag vezeti az autót).a kölcsönvétellel és a kölcsönadással az a fő probléma, hogyha szabálytalanságot követtek el, akkor jó, ha tudod igazolni, hogy nem te voltál.
priviát magánvéleményem, hogy barátnőt, autót nem adunk kölcsön

-
tomyoy
senior tag
Kérdés: ki tudja, hogy működik ez az autó kölcsönadási szerződés? mennyire kötelező? mondjuk haverom kocsiját elkérem egy körre? vagy családon belül ? vagy elkérik az én kocsimat stb
-
-
erikke17
őstag
Végül nem került rá sor, volt vele munka bőven fél11-től fél3-ig dolgoztunk rajta..
Komplett levenni az egészet katalizátorral együtt, majd csavarokat levágni kifúrni, hogy újra fel lehessen csavarozni, mivel az eredeti csavarok berohadtak az évek alatt.. Középső rész kicserélve, végeredmény teljes csend
Tavasszal majd vezérműszíjcsere, főtengelyszimering (szórja az olajat) , hátsó lengéscsillapítók és nagyjából ennyi... 
-
erikke17
őstag
Üdv, ma fogom cserélni F astrán a középső dobot mert széthullott a közepe és zörög mint az állat..

Arra gondoltam h mikor szét van kapva kipufogó beröffenteni egy picit, hogy milyen vaddisznó hangja lehet úgy..
Lehet belőle valamiféle kár?

-
válasz
realmadrid
üzenetére
Nagyon hasonló hangom volt, nekem ez volt a baja. Komplett segédmeghajtás csere lett, jó drága volt. Neked nem lesz annyi.
-
F_Gergely
őstag
Ismerosomnek a dizel B vekinel mikor inditod az autot van egy spiral ikon a muszerfalon, az "izzit" neki es ha elalszik lehet inditani az autot, ennek ugye leginkabb hideg idoben van jelentosege - gondolom en. Na ezt a piktogrammot hianyolom a muszerfalamrol, kerdesem hogy tenyleg nincs vagy csak a lampaja nem eg, illetve mindig kell e indulasnal hogy felvillanjon? Az auto 98 decemberi evjarat es egyel regebbi muszerfalas, tehat ennel meg nem latod az index iranyat, csak hogy villog de azt nem melyik iranyba.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Okuyama
üzenetére
Huuuu az nagyon kiralysagos lenne, mert mindenkepp kellene nekem egy komplett belso, gondolom akkor ajtokarpitokat is tudsz majd melle adni. Szolj ha van es megbeszeljuk a reszleteket, remelem sikerul szerezned

Meg ha mar ott vagyok lehet par alkatreszbol feltankolnek nalad
-
realmadrid
aktív tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Én is csapágyra tippelek, másik oldalon volt, aki lánchangra esküdött. Nem tűnik annak, youtube-on vannak lánchangos Z14XEP videók, de azoknak más hangja van. Ez olyan, mintha szárazon mind a két tenyeredet összedörzsölöd körkörösen, erősen. Ez jutott most hirtelen eszembe. Szóval olyan súrlódós, száraz, fémes hangja van.
-
válasz
realmadrid
üzenetére
Csapágy. Feszítőé, szerintem.
-
hdman
őstag
válasz
realmadrid
üzenetére
Ugyan nem vagyok hozzaerto, de nem a generator felol jon? Mondjuk mobilrol nezem, lehet csaloka a hang...
-
realmadrid
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
Sziasztok, hozzáértő véleményét kérném, minek lehet ilyen hangja ?
Hidegindításkor van, melegedés közben halkul, majd elhallgat.
-
válasz
mikoljan
üzenetére
a szinkrongyűrű addig focizik, amíg ki van nyomva a kuplung és erőlteted a váltókart a fokozatba. az a dolga, hogy a különböző fordulatszámmal forgó fogaskerekek fordulatszámát minél közelebbre hozza. amikor "beklattyan" a váltókar a fokozatba, akkor a szinkrongyűrű feladata véget ér, mert akkor már a fogak kapaszkodnak össze és hozzák kapcsolatba a két fogaskereket.
mindezek alatt normális vezetésnél a kuplung ki van nyomva, vagyis az erőátvitel nyitott. tehát a szinkrongyűrű miatt biztosan nem ránt az autó. a kuplung kezelési szokásaidat kellene javítani és összhangba hozni a gázadási szokásaiddal.
ha nagyon ránt a kocsi, mikor felengeded a kuplungot, falusiasan mondva: darabos a benzin, akkor érdemes kis gázt adni és azzal szinkronban felengedni a kuplungot. másik véglet: valaki nem veszi le a lábát a gázról, miközben vált, akkor is rángat.
-
Okuyama
tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Hello nem
Alapból Vectra-s vagyok ,illetve a sógorom is .Nekem 2 van is idehaza ,egy 1.6 benzines és egy fekete 2.0 Dizel 101 lovas kombi . Csak most a sors úgy hozta került hozzám ismerős által is egy másik, és bontásra ítéltük .Bőrbelső egyébként 50 körül mozog állapotul függően világítós ajtókárpittal .Természetesen ez ülésfűtéses is 
-
tomyoy
senior tag
válasz
üzenetére
A ból B be 205 km 13 liter ebből max 10km városi áthaladás, tojással a lábam alatt. Városban legalja 8 liter, de az tényleg tatásan. Az élményért fizetni kell

Amúgy olvasgattam opelfórumon a fogyasztási adatokat: országúton 7-8 körül kijön, városban normál használat mellett 8-10. -
törölt tag
Csak pusztán kíváncsiságból kérdezném:
Van itt valakinek 2.6 vekije?
mennyit fogyaszt, és még inkább érdekelne: hogy megy ?
szerk: bocsi a lényeg kimaradt: B vectra, 2.6 vagy 2.5 motorral szerelt.
-
mikoljan
tag
Sziasztok,
Tavaly május óta vezetem a céges autót és észrevettem, hogy ha 1-ből 2-be váltok, akkor az autó (Opel Astra G - Z14XE) finoman ránt egyet.
Három hónappal ezelőtt a teljes kuplung ki lett cserélve benne, azonban a jelenség megmaradt.
Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de lehet, hogy a szinkrongyűr(űk) haldokolnak vagy a bal lábamon kellene állítani?Köszi előre is!
-
F_Gergely
őstag
Olajfogyast en nem vettem eszre, de egy femes zorgos hang nekem is van inditasnal, a motorter bal oldalabol jon a hang, de nem jottem ra mitol csorompol. De ha benyomom a kuplingot nem hallhato, illetve ha bemelegszik a motor kb 15-20 km utan mar uresjaratban sincs hangja es nem hallhato. Heten viszem szerelohoz, remelem tudja majd orvosolni a hibat, fogalmam sincs mi lehet.
Mas:
En kombi B Vectrahoz vadaszok teljes bor belsot ajtokarpitokkal, de eddig akiket hivtam mar mind eladtak
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Nem túl rég írtam a gyors olajfogyás és az indításkor fellépő erős csörgés miatt. Mindkettő oka kiderült: olajgomba (mellett) gyakorlatilag az összes motorolajat kispriccelte a gépezet ill. az indításnál fellépő zajokat az okozza, hogy az önindító perselyeiből idővel "eltűnik" a kenőzsír és a kenés nélküli állapot és az emiatt fellépő perselykopás miatt az önindító tengelye csörög. Ez elméletileg típushiba, de egyenlőre még nem sikerült orvosolni. (az autóvillamossági szerelőnek nincs csápos emelője/aknája, ezek nélkül viszont az önindítót elhelyezkedése miatt igen nehéz kiszerelni)
Remélem tudtam segíteni valakinek/ötletet adni a hibakereséshez! -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
beefjeez
üzenetére
a fészbukon van 3 csoport ilyen opel adok veszek . én ott szoktam kérdezősködni, eddig minden volt ami kellett. Nem vagyok nagy fészbuk kedvelő" csak ezen meg pár kaminyonos oldalon vagyok fent de már megérte. gyorsabb mint a vatera meg ilyen lim lom apróhirdetések.
amugy astráét simán le lehet szedni sérülés nélkül..
-
beefjeez
senior tag
Sziasztok
Bocs az offért, nem tud valaki astra f-re értelmes áron díszlécet? Igazából csak első két ajtóra kéne.
Köszi -
zolikaDB
veterán
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Másik topikban leb.sztak, h szétvakítom még a kuvikot is az út szélén a 65W-ommal. Jól olvasd át a linkeket. Az 55W-os is inkább 70W körül tud 14V-on, amit egy jó generátor biztosít járó motornál. De a 65W nem fog tudni 100-at. Ott lesz a válasz mindenre.
Én nem tudom, h milyen minőségű az utángyártott foncsor, ezért nem mondhatok rá semmit.
Nekem egy 9 éves Astra G-ben vannak, 1 éve, nyáron is bent voltak, és semmi probléma nincs. Foncsor ép, búra ép, és szép tiszta.
Amiket használtam:
- gyári: gyertyafény
- Osram Night Breaker Plus, H7-be és HB3-ba egyaránt: a fentiek után príma, szép fehér, jól világít. Ilyet már nemnagyon tudsz venni mindenütt, kijött az Unlimited. (a Limited volt a "főpróba", igaz itthon nem árulták) Annyit tapasztaltam, h a garantált nemtudom hány óra nálam is lejárt, ki nem égett, igazából meg is szoktam, de azt tapasztaltam, h gyengült is. Tehát nagyon max 1.5-2 évet adhatsz neki jó esetben. (A HB3-as príma még mindig, azt keveset használom) Ha nem lenne a 65W-os, ezt venném, igaz drága cseppet.
- Osram Allseason H3: ködösbe került, nagyon messze van ez a sárga színtől, mások a H4-esét próbálták tompítottba, állítólag ez is ködfalat csinál, nem drága, de nem is ez az igazi.
- Osram Offroad 65W: a nonpluszultra. Közúti forgalomban nem használható, mert E jelzés nincs benne, de hivatalos forgalamzónál kapható, mert ECE van benne. Vagy mi. De ez a lényeg. 3200K papír szerint, meg az útra világítva nagyon szép fehér. Nem vakít, a színhőmérséklete rendben van, nem emiatt fognak kiszedni.
- Kínai, 55W-osnak vásárolt sárga, de rajta 100W állt, kimérve pedig 85W volt: nagyon sárga, ami attól volt, h volt rajta egy bevonat, ami 2 használat után kezdett leperegni, kuka. Meg amúgysem hagytam volna bent.
- Valeo Aquavision 55W: ez a sárgájuk. Nappal szép sárgásra színezi a foncsort, éjjel sárgás foltok vannak előtted, nekem nem vált be, kicsi a fénye, illetve nem is tetszik, nem homogén, visszakerült az Offroad.Mind Unlimitedhez, mind Offroadhoz, ez a helyzetjelző van bent: Osram 2825 HCBI
Ha nagyon sokat mégy nappal, és kímélni akarod a búrát és az izzókat, ajánlott a nappali menetfény.
-
McDoug6lak
tag
válasz
Spancer RE
üzenetére
Nagyon köszi!!!
Ez a klíma dolog engem teljesen kikészít
Azt mondja a szerelő, sajna az astrának a klímahűtő a gyenge pontja. Na de azzal még ráérek
És ezek az OSRAM izzók kb mennyit bírnak??? Egy évet merész vállalkozás remélni tőlük? Pl. neked mióta van az autódba?
Nagyon gondolkozok a kollega által előbbiekben említett 65W os verzión, vagy pedig azon az unlimited verzión.
Persze kérdés, hogy az után gyártott foncsorok is milyenek lesznek
Neked még gyári foncsoraid vannak?
Egy pát bontott Njoy lámpatest kb mennyit ér szerinted? szerintetek? -
Spancer RE
aktív tag
-
McDoug6lak
tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Szia!
róla van szó??
[link]
A 65 W nem károsítja a foncsort???
Amúgy pl. ezt miért nem lehetne közúti forgalomban használni?
Bocsi a lámáskodásért, de én tényleg sík hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz
Jó az az oldal! Köszi szépen
Ha esetleg közúti forgalomba is használhatót szeretnék, akkor te melyiket javasolnád ezek közül?
Neked milyen autóba van? Tényleg nem bánnám ha visszatudnám állítani az évekkel ezelőtti éllapotokat, világítás terén. Néha amikor hajtom Édesapám clióját, a sírás kap el, olyan frankón világít a lámpája, igaz annak a fél elejét a két lámpa foglalja el
)) -
zolikaDB
veterán
válasz
McDoug6lak
üzenetére
A megalight ultranal jobb az osram nightbreaker unlimited. A vilagitas.eu-n nezelodj.
A kek csodakat hagyd. Nekem Offroad van, ez 65W-os. Kib.szott jo. Indexen Osram topikban olvashatsz rola, ott tobbeknek van. Nem legalis, de soha senki nem villogott. Ezzel tuti jol fogsz latni.
Csak csinalj majd egy elotte-utana kepet sotetben, besza-behu. -
McDoug6lak
tag
Köszönöm a gyors és precíz válaszokat!
Sajna a polírozás már nem megoldás, mert a foncsor hólyagos
Xenonért szerintem hetente ánuszon durrantanának az illetékes nemiszervek, meg az autó értékét nézve is egy irreálisan magas beruházás lenne.
És az általatok említett "csodaizzó", tényleg erősebb fényhatást biztosít, mint egy alap tungsram?
Illetve feltételezem jobb látási viszonyokat is....
Még olvastam valami H.O.D. izzókról is, arról valakinek valami info?
Néztem róla youtuben videókat, de én nem tapasztaltam olyan retinaégető hatást, mint amiket írnak róla.
Akkor megrendelem az általam linkelt után gyártott fényszórókat és beleteszek OSRAM night breaker, vagy GE megalight izzókat és remélem lesz ugyanolyan hatásfoka, mint évekkel ezelőtt!
Köszönöm a tanácsokat, fölösleges költségektől kíméltem meg magam a segítségetekkel!
Abban tudtok segíteni, hogy klíma hűtőt hol tudnék nézni? Valami után gyártott érdekelne, mert bontottat nem mernék venni, a gyári meg......
1.9 es cdti dieselekről van valakinek tapasztalata?? Szemezek egy Astra twintoppal, de semmit nem tudok az említett motorokról. Mennyire szervizigényesek, van e típushibája? stb... -
Calogero
addikt
válasz
McDoug6lak
üzenetére
A LED izzók csak jól mutatnak...
Xenon-ra való átalakítás meg egy kicsit zsebbe nyúlós dolog,mármint ha szabályos átalakítást akarszHa mégis xenon-t akarsz, akkor 3800K-5000K közötti izzókkal látsz a legjobban.
De ugye kell hozzá automata fényszóró magasság állítás, és lámpa mosó.Nekem gyárilag xenon van, én meg vagyok vele elégedve.
Én inkább polirt és egy jobb halogén izzót választanék, olcsóbban kijössz így.
-
HWSW
tag
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Jaja, polírozás és mehet bele ilyen csodaizzó, hogy osram night breaker plus, meg ge megalight ultra plus.
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Szia!
LED izzókat hagyd, pénz kidobás, nem fogsz azokkal semmit sem látni, ezek a fényszórók nem arra lettek tervezve.
Xenonról is ugyan ez a véleményem, de olyat használnak páran, szóval azt neked kell eldöntened.
A linkelt fényszóró nem tűnik rossznak, minőségben nem tudom milyen lehet.
Én pl itt is megnézném.A helyedben utána néznék, hogy a környéken nem políroznak e fényszórót valahol, talán azzal olcsóbban megúszod.

Erről videó: link -
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
Most találtam erre a topicra és örömömben kérnék is tanácsot tőletek

Egy G Astra szolgálja a mindennapjaimat immáron 11 éve és mostanában tapasztaltam, hogy az esti közlekedésem nem valami élvezetes, mert sajna a fényszóróim hatékonysága meglehetősen rossz lett.
Szeretném kicserélni a két lámpatestet, de eléggé bizonytalan vagyok, mi kerüljön a régiek helyére.
Gyári új aranyárban van, ezt el is vetettem.
Gondolkoztam gyári bontottan, vagy után gyártott termék vásárlásán is.
Jelen pillanatban erre a termékre fókuszálok: [link]
Ha esetleg valakinek van véleménye, vagy netán típusismerete az után gyártott termékkel, termékekkel kapcsolatban, lenne szíves megosztani velem?
Természetesen tanácsok, vélemények is érdekelnének!
Találtam még bontott eredeti N-joy fényszórókat is, de azok állapota nem győzött meg igazán...
Ha jól emlékszem, talán a DEPO és a TYC termékei leginkább a legelterjedtebbek?
Esetleg LED izzóval kapcsolatos tapasztalata van valamelyikőtöknek? Az új lámpához valami überhatékony fényforrást is szeretnék
Előre is köszönöm a segítő szándékaitokat és szakértelmeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Búvárkodás
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, szép állapotú nem repedezett .Egyébként Vectra B Sedan ,csapott hátuljú és kombi belső kompatibilis teljesen