Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
a motor belső átmosásának az a fő problémája, hogy mi történik azzal, amit leszed a motorból. ha kijön a blokkból, szerencséd van. ha meg máshol leülepszik, akkor meg peched. vagy szedd szét a blokkot atomjaira és rendesen mosd ki, vagy hagyd békén. legalábbis a szavahihető szerelő ezt javasolja.
adalékot meg azért nem öntünk a motorolajba, mert van benne gyárilag. ha "jól választasz" hozzá adalékot, ki is ütheti egymást a kettő, és akkor sirathatod a motorod.
-
válasz
Declare
üzenetére
nekem is téligumi van az astrán, mivel második autó, csak városban szaladgál vele az asszony. ráadásul a nagyobb meleg egybe esik az iskolaszünettel, amikor még ennél is kevesebbet mennek.
ha meg megyünk valahova, ahol számítana a téligumi, akkor az én autómmal megyünk, azon mindig van rendes gumi. (jó, kicsit túloztam, tavaly március 14-én nem sikerült eltalálni a gumit
köszönöm a védőangyalomnak
)(#29290) Dluinet: a mostani telet simán elvitte volna a nyári gumim is.
(#29294) AMD Power: képzelem. vajon milyen rendkívüli dolog történhet? hint: semmi.
-
válasz
KillHates
üzenetére
A h astrát nem ismerem ilyen szempontból, de nekem a vectrában csak akkor lehet beírni a biztonsági kódot, ha előtte ki van kapcsolva a rádió. vagyis ki kell húzni a gyújtáskulcsot, ki kell várni, míg az időzítés lekapcsolja a komfort elektronikát, akkor kell megnyomni az as-t és utána kell gyújtást adni.
-
válasz
diablo1984
üzenetére
itt zöld fabiak vannak privát kézben, hasonló eredménnyel...
-
-
válasz
AMD Power
üzenetére
"Magyarországon nincs még egy ilyen állapotú OPEL ASTRA ennyi kilométerrel. " ez természetesen nem igaz, nemrég szervizelték a közlekedési múzeumban kiállított első astrát, az még jobb állapotban van.
egyébként meg a tank gyakran nem szabályos forma, ezért nem lineárisan mozog a mutató a fogyasztáshoz képest.
-
-
válasz
diablo1984
üzenetére
vagy nem szintezett betonon áll.
-
-
-
válasz
AMD Power
üzenetére
a gyorstankoló matricát le ne felejtsd, mert az plusz 10 lóerő! és kék ufóledet is rakjál rá, anélkül nem lesz raj a kocsi. kell még egy hűtőszekrény méretű mélynyomó a csomagtartóba, amivel lehetőségszerint hulladék rap zenét nyomatsz a környéknek, hogy megkaphasd a mobilDj titulust.
hangos kipufogódobot csak akkor, ha totálisan egyedül akarsz maradni. mert azt a repedtfazék hangot senki nem bírja hosszú ideig, inkább nem ül be többet az autódba.
-
válasz
diablo1984
üzenetére
szerintem a motort mosni rossz ötlet.
-
válasz
AMD Power
üzenetére
60 km-en ülést tesztelni lol. anno akkor jöttem rá, hogy a borám kényelmes, mikor délelőtt 10-kor beültünk haverral Pesten, és éjjel 1-kor szálltunk ki belőle a Hargitán.
vagy akkor jöttem rá, hogy a vectra kényelmes, amikor úgy sikerült összehozni a dolgokat, hogy aznap 1000 kilométer felett mentem, és az m1/m7-est leszámítva minden magyar autópályán voltam. -
válasz
DeFranco
üzenetére
nekem nem a szinkrongyűrű akasztja meg, hanem a váltókulisszában akad el a váltókar, ha túl gyorsan akarok váltani. lökném kettőből háromba, és az üres síkjában elakad a váltókar, mert nem a háromba akar bemenni magától,hanem az 1-3 közötti elválasztónak megy neki. ilyenkor el kell engedni, hogy magától alaphelyzetbe álljon, majd utána lehet betolni.
ez azért elég gáz.
(#29088) mycso: dupla kuplung, gázfröccs.
-
válasz
Markizmark
üzenetére
a pontos váltót szinte egy pofonnal át lehet tolni egyik fokozatból a következőbe. az opel váltói ebben nagyon nem jeleskedtek, főleg, amikor síkot is kellett váltani, tehát 2-3, 4-5 váltást elég nehéz gyorsan meglépni.
-
válasz
AMD Power
üzenetére
az ecotec motorok tervezésileg olyanok, hogy kicsit több olajat hajlamosak megenni, mint a többi. managger autónak tervezték, arra, hogy reggel a késésben levő managga beleül, hidegen kitapossa a belét, majd hirtelen leállítja, majd hazafelé vagy tárgyalásba menet dettó.
ezért direkt lágyabb anyagból készült dugattyúgyűrűk vannak benne, hogy az kopjon a hidegen üvegeléstől, ne a hengerfal. így az kopik is. amelyik motort nem kínozzák, az nem eszi az olajat.
ráadásul a látszólagos olajfogyasztást emeli az is, hogy a szervizek újabban gyári ajánlásra hivatkozva nem töltik fel teljesen olajjal a motort, hanem a min és a max között félútig. Így amikor min alá megy az olajszint, a kocsi pont egy fél literrel kevesebb olajat fogyasztott, mit amennyit hiszel. a magam részéről sosem értettem, miért nem öntik fel minimum a max. jelig, vagy akár tovább is (spórolást leszámítva). értelmes érvet még nem hallottam erre.
az opel évtizedekig híres volt arról, hogy pocsék váltókat gyárt. csak az utóbbi pár évben szoktak le róla, úgyhogy a váltót érő kifogások valósak.
-
-
Van-e értelme a motoröblítő adaléknak? Nincs.
-
-
válasz
AMD Power
üzenetére
nekem az előző autómon a 4kerben nem érte meg a reggelt a gyári dísztárcsa, meg az antenna se. 36k-t fizettem a pótlásért a popestnek. az astrámat itt debrecenben kopasztották meg, a vectrámon azóta nincs semmi, ami mozdítható. mondjuk anyámék hülyén néznek, mikor beállítok hozzájuk falura és letakarítom az autót, de kutyát nem érdekli.
-
-
-
-
-
-
válasz
Markizmark
üzenetére
az a smiley klikkelhető.
-
válasz
Markizmark
üzenetére
-
-
-
válasz
AMD Power
üzenetére
mindig megyek kútra hosszabb út előtt, mert a vectra olyan gyorsan termeli a benzint, hogy ki kell önteni belőle és ezt csak kúton tudják...
prémiumja válogatja, a 100+ oktános (néhai vpower-racing) és a gyalog benzin között nem 9 forint szokott lenni, de a régi kék benzin (most nitro+) és a gyalog benzin között ilyesmi a differencia adott kút esetén.
-
válasz
diablo1984
üzenetére
hajszálpontosságról beszéltél, abba pedig a nyári délutáni 40-50 fokos felszíni és az éjjeli 15-20 fok számít.
"elvileg bizonyos százalékon belülinek kell lennie az eltérésnek": jól beszélsz, elvileg. gyakorlatilag meg több liter eltérés van egy tankolásnyi adagnál, ami két-három tizedes átlagfogyasztás-különbséget is okozhat.
-
válasz
diablo1984
üzenetére
hajszálpontos akkor lesz, ha ugyanannál a kútfejnél tankolsz és a benzin hőmérséklete is ugyanannyi.
-
-
válasz
AMD Power
üzenetére
szerintem is rakjatok bele, nyitok gyorsan boltot, ami ilyeneket árul

ha pedig komolyan akarjuk venni a kérdést, akkor tudjuk, hogy a benzinben gyárilag benne van minden szükséges adalék. a plusz adalékolásnak két kimenetele lehet:
1. totál felesleges, mint ha ott sem lenne, ez a valószínűbb
2. két adalék összekap és kiütik egymást, ekkor a motor gyors halállal távozik a kocsidból. -
-
válasz
diablo1984
üzenetére
fűnyíró motorhoz elég a laposelem

egyébként régen az ezermester c. újságban volt ilyen jótanács, hogyha nem indul a nagyvérű autó, akkor vedd ki a góliátelemeket a rádióból és próbáld azzal.
-
-
-
válasz
Markizmark
üzenetére
a molt és a kénszegény üzemanyagot nem emlegetjük egy lapon.
"Minden itthoni kút a MOL-tól veszi az alap naftát": ez egyébként nem teljesen igaz.
-
-
válasz
mephi666
üzenetére
a rendőr hívásánál pro:
- ha kihívtad a rendőrt és csinál helyszíni szemlét, abba utólag már nehezebb belekötni. persze vannak biztosítók, amik megteszik, de nehezebb.
- a másik autós nehezebben módosíthatja a balesetről alkotott elképzelését
kontra:
- ha kihívtad a rendőrt, akkor ő rádveri a kresz alapján a szabálysértést is, ez utóbbit megúszod, ha nem jött ki. (tehát rendőr nélkül csak polgári jog szerint felelsz, rendőrrel meg kresz/btk szerint is)
- amit a betétlapra írtál, az túl sokat nem jelent, visszavonhatod később.és tényleg, miért nem nézel tükörbe? az egyik főszabály, hogy elsőbbsége annak van, aki megkapta.
"az 100%, hogy a balkanyar befejezése után, ahogy tekertem vissza a kormányt, már löktem is át az indexet, hogy jobbra sávot szeretnénk váltani": ha ekkor neki már működött az indexe, akkor te vagy a hunyó.
-
-
szerelő panaszkodik, hogy válság meg stb, erre mikor beviszem a kocsit, leírom, hogy mit csináljanak meg, nem csinálják meg. rákérdezek, a válasz: hát nem érünk mi rá arra...
akkor menj tönkre.egyébként itt debrecenben sorban tönkrement az összes opel márkaszerviz, egy jött helyette nyíregyről, de azoknak olyan paraszt a munkafelvevője, hogy nem érdemes odamenni. úgyhogy ha komoly baja lesz a szekérnek, gödöllőre viszem, vagy még messzebb.
-
válasz
Kokkantas
üzenetére
ezt max. motorcsere után tudom elképzelni, mert egyébként rendesebb kereskedők alvázszám alapján megmondják, hogy mi való bele.
(#28487) JanR: akkor te szerencsés vagy, ha van megbízható és hozzáértő szerelőd. én meg egy csomó szerelőt láttam elkurvulni az évek során.
-
-
-
-
-
ha tanácsot adok neki, azért illik felelősséget vállalni. olyan nincsen, hogy megmondom, mit vegyen (mindegy, hogy számítógép vagy autó), megfogadja a tanácsomat és utána benne hagyom a szmötyiben. ha meg nem azt tanácsolom, ami szerintem jó, és utána rámlőcsöli, hogy akkor rakjam rendbe, magammal toltam ki.
de oké, játsszuk azt, hogy én most elhallgatok ebben a threadben, és megtekintjük, hogy lesz-e következő "megvettem az autót de minden rossz rajta, hogy kell ilyenolyan bizbaszokat cserélni rajta" thread

(#28314) bzoley: nem, teljesen jó hasonlat, mert az én megítélésem szerint a velünk közölt célra egyik verzió sem alkalmas (sem a játék célra vett 60k-s gép, sem a közlekedni vett 300k-s 15 éves f astra). tehát a két eset az én véleményem szerint pontos analógia.
-
-
válasz
bzoley
üzenetére
idézetek tőled: "nem ismerem" és "A műanyagosodás viszont igaz."
én pár ezer kilométert vezettem f astrát, meg vagy 10-et utazhattam benne, és vagy 60 ezret vezettem g astrát. a g astra az f-hez képest nem műanyag, nem szűkebb, minden paraméterében messze jobb (max. a tömegében nem).
-
-
a fateromnak van egy f astrája, a pontos korára nem emlékszem, de 1999-ben én már tapostam a gázpedálját és akkor sem volt nullkilométeres. nekem van egy 99-es g astrám, az asszony jár vele 12 éve, én csak akkor, amikor szervizbe viszem és fizetem a számláit.
maradjunk annyiban, hogy van elképzelésem, milyen egy jól karbantartott astra (f is, g is). persze győzködhetsz, hogy milyen rossz autó a g astra, de azok után, hogy a női pilóta 12 év alatt is csak egy kuplungszetet bírt leharcolni, meg 1-2 stab pálcát, ezen túlmenően a hátsó ablaktörlő és az ablakmosó motorja sült be, nehéz lesz megmagyarázni, hogy a g astra rossz autó.
de látom, hogy fárad az autó, akárhogy is erőltetik, nem bír ki 15-20 éveket azonos minőséggel. egyszerre romlik le mindene, a szilentblokkoktól kezdve a felfüggesztésen át az erőátvitelig, minden. majd próbáld ki, vegyél elő egy nagy ollót, kicsit lazítsd meg a közepén a csavart és próbálj vele vágni. na az egy 20 éves autó. meg szorítsd meg rendesen, az az új autó.
nem úgy romlik el a 15 éves autó, hogy nem tudod beindítani, majd amikor kiszállsz belőle, leesnek az alkatrészei, mint egy rendes francia vígjátékban, hanem úgy, hogy már érezni, hogy nem annyira határozott a pedálok nyomáspontja, kicsit elkezd kóvályogni az íveken, a motorja sem úgy kapja fel a fordulatot, mint régen, stb. stb. mindenhol csak egy kicsit kopottak az alkatrészek, a vége meg egy lötyögő, támolygó ócskaság ahhoz képest, amilyen 1-2 évesen volt.
persze lehet, hogy ezeket a dolgokat úrvezető egyszerűen nem érzi. akkor vegye meg a 300 rugós bontószökevényt, nekem mindegy.
-
de, jobb lesz.
a g astra újkorában is sokkal jobb autó volt, mint az f újonnan, következésképp 6 évesen még inkább jobb autó lesz, mint egy 15 éves f. akkor is, ha ugyanannyit futott."Szóval sokszor egyáltalán nem rosszabb": de, rosszabb. a g meg az f között például a kasztni tervezési módszer alapján is nagyságrendi különbség van. több, mintha egy ezeröcsit hasoníltanál az f-hez.
-
válasz
AMD Power
üzenetére
mennyit adnak érte a bontóban?
15 éves astra nem jó. pláne, hogy nem galvanizált a kasztnija. 15 éves korára elfárad az anyag, hiába néz ki jónak, a rezgések, csavaró erőhatások kifárasztják a kasztnit, csökken a merevsége. és akkor nem beszéltünk arról, hogy az f astra kasztnija egyébként is gyengébb, mint a g-é.szerintem ha most nem tudsz megfizetni egy rendes autót, akkor ne vegyél semmit.
-
-
-
-
-
-
-
-
jaja.
de nem csak erre gondolok, hogy a tatter/mammer átmegy fittipaldiba, hanem:
- nem biztos, hogy kikerüli a kátyúkat
- nem biztos, hogy rendesen lelassít fekvőrendőr előtt
- nem biztos, hogy megtanult rendesen kuplungolni
- nem biztos, hogy észreveszi, hogy szilent blokk kikészült
- nem biztos, hogy időben elviszi olajcserére az autót
- nem biztos, hogy kivárja, amíg az ecu katalizátor takarító programja teljesen lefut
- nem biztos, hogy visszahűti a turbót
- nem biztos, hogy felfogta, miért nem tankolunk benzines kannából gagyi üzemanyagotstb. dolgoztam olyan helyen, ahol a jogi főnök addig hajtotta az opelssont, amíg ment. nem foglalkozott azzal, hogy karácsonyfa a műszerfal, ráadásul kutyát is szállított. Azután egyszer a motor úgy gondolta, hogy most már elég, összeolvadt, komplett motorcsere. a szerelők meg nem voltak hajlandók beleülni a kocsiba, mert a kutya miatt annyira koszos volt.
-
válasz
batai15
üzenetére
egy autónál sosem tudhatod előre, mi fogja megadni magát. úgyhogy lehet abból sértődés, hogy megvetted, utána rá kell költeni a gatyádat is, mire autó formája lesz. azt pedig soha nem fogod megtudni, hogy tudtak-e a hibákról vagy sem.
az idős néni meg kiemelten az a kategória, akinek eszébe nem jut, hogy az az autó másképp is mehetne, szervizelni kellett volna, javítani való van rajta.
-
-
-
-
-
-
-
-
ne vedd személyeskedésnek, de mindig felbosszantanak azok a hsz-ek, amik meg akarják magyarázni nekem, hogy az én autóm hogy működik.
úgyhogy hagyjátok a hülyeségeket, a c vectrában a jobb bajuszkapcsolóról szokás a fedcompot irányítani. hogy a rádióról lehet-e, azt nem tudom, sosem próbáltam, de hogy a kormányról az enyémet nem lehet, az biztos.
-
-
Pesten van egy figura, aki sárga, taxinak kinéző autóval közeledik, de nem taxis, az ilyen helyi híresség zárnyitó szakember. szerintem ha megkérdezel egy nagyobb taxivállalatot, két perc alatt előkerítik neked.
egyébként én totál meglepődtem, de a pesti taxisok eszméletlen helyzetekre is fel vannak készülve és szívesen segítenek (nyilván zsetonért).
ilyet dob a gugli, ez nem ő, de ezek is jók lehetnek.
szerk: az autóklubot is érdemes lehet megkérdezni...
-
-
-
-
-
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
nekem eddig minden olajcserénél cserélték a leeresztő csavar tömítését is (gumigyűrűs).
-
-
válasz
akos86
üzenetére
én a bosch tecnikus kezére adnám a szekeret, más megoldási módszerek szerintem hosszan elhúzódó és összességében drágább folyamatot eredményeznének.
ha az az autó rendben van, akkor egy kísérlet kedvéért elkövetett tisztán országutas óvatos tesztvezetés alatt inkább 5-öt kellene fogyasszon, mint hatot, a 10 pedig egyértelműen hiba. lehet ott kohn féle taktushiba, esetleg elugrott egy fogat a vezérlés, vagy bármi más is.
de kezdheted a guminyomás ellenőrzésével is, meg kísérlet kedvéért valami jobb benzin tankolásával.
-
-
válasz
Calogero
üzenetére
az enyémben addig nyomja a vizet, amíg húzom a kart. ráadásul kizárólag kikapcsolt lámpára hajlandó nyomni, ezért ha be van kapcsolva a lámpa, akkor azt előbb kikapcsolja, rányomja a vizet, majd visszakapcsolja.
"-Nem mindig indult az autó, nem ismerte fel a kulcsot, ilyenkor ki kellett szállni a kocsitól, bezárni, majd úja be szállni.": ilyet okozhat a rengeteg vas is a benzinkúton. nekem volt már olyan a gyöngyösi pályás labanc kúton, hogy ki kellett tolni az autót a benzinkút fém teteje alól, és csak utána indult el, mert az immo megkergült a vastól.
-
-
válasz
diablo1984
üzenetére
én meg a benzintemetőt nem hiszem el. vagyis nem hit kérdése, tudom, hogy nem benzintemető.
nem mondtam, és nem is volt célom bebizonyítani, hogy az enyém mindig kevesebbet fogyaszt, mint a többieké. csak a 7.5-ös spúr fogyasztás, meg a benzintemetés, amivel az enyémet vádolod, két szélsőség, és egyik sem igaz minden helyzetben.másrészt meg: ki nem sz.rja le, hogy egy literrel többet fogyaszt, miközben nem áll benne az a sokszázezer forint, ami a dízel piaci felára volt? még mindig azon a nyiszlett fogyasztáson lovagolsz, miközben a többi más fontos tényezőt elegánsan nem veszed figyelembe, mert azokon meg bukik a többi szekér.
de semmi gond, nem győzködlek tovább, higgy csak a mítoszaidban, az nekem eddig is jó volt, ezután is extra jó lesz.
-
válasz
_seth_
üzenetére
A 99-es astra 1.6 idei adója 13690, a 2003-as vectráé 35650. biztosítás nem összehasonlítható, össze-vissza biztosítók és kategória miatt. de ha jól tudok számlát olvasni, akkor a vectra 33602 éves biztosítási díjú, az astra 19297, de az vagy 3 kategóriával jobb.
a te fogyasztásod (emlékeim szerint 2 literes benzinesed van) állításod szerint 7.5, az enyém (szintén ha odafigyelek és tempomatozok, mint te) 7.88 volt. Calogero téli átlaga (emlékeim szerint 1.6-os H astrája van) 7.92.
karbantartás-javítás: az enyém valamivel drágább, mert komolyabb alkatrészek vannak benne, mint a gyalog vectrában, cserébe hamarabb megáll és jobban kanyarodik. a motor faék egyszerűségű, semmi nincs benne, amit bonyolult lenne javítani, se nagynyomású szivattyú, se porlasztócsúcs, se turbó, semmi.
egy csomó tesztet lehet olvasni a totálkáron, ahol hasonló méretű autók (új, kis köbcentis, stb.) mennyit zabáltak a teszten. pláne a turbós. azok a benzintemetők.
aki dízellel jár, az sokkal drágábban vette és közben kevesebbet tankol. én meg nagyon-nagyon sokkal olcsóbban vettem, és kicsivel többért tankolok. cserébe üthetem-vághatom, ez a motor nem fog elromlani, nincs benne semmi, ami a modern kori kehesedéseket okozza. azt is elfogadom, lehet venni a-ból b-be autót, ami kevesebbet fogyaszt. de az ekkora? ne hasonlítsunk már össze egy 1100 kilós astrát egy 1600 kilós vectrával (mert a végén még megveri
)na hát ez az a benzintemető autó. vegyük még hozzá, hogy nagyon nem ugyanazt a szolgáltatást nyújtja, mint egy astra.
ami pedig különösen "érdekes", hogy a kibic fogalma nem világos mindenkinek. de nyilván a számlákról meg a bizonylatokról kimásolt számok semmit nem érnek a tuttival szemben...
-
válasz
diablo1984
üzenetére
meghajlok az érveid súlya alatt. az, hogy nekem van, fizetem a számláit, semmit nem ér, mert te tuttira tudod, hogy milyen. igazad van, én kérek elnézést!
-
válasz
diablo1984
üzenetére
a valódi kérdés az, hogy te tudsz-e bármit is cáfolni a 3.2-vel kapcsolatban.
szerk: csak ismétlem magam: az, hogy a 3.2 mennyi benzint zabál, csak egy kis része a spórolási kérdésnek. a tco számít.
-
válasz
diablo1984
üzenetére
maradjunk annyiban, hogy vannak az agyhalott idióták, akiknél a takarékoskodás a tankolási számlával egyenlő, meg vannak az okosok, akik a tco-t veszik figyelembe.
egyébként meg szívesen olvasnék tőled olyan hsz-eket, ahol saját tapasztalatról írsz, akár a 3.2V6-tal kapcsolatban is. mert a van egy szomszédod, aki látott már a neten róla valamit típusú pletykák meg mítoszok nem sokat érnek.
-
válasz
diablo1984
üzenetére
világolás helyett fyi: a gázt lehet szabályozni. ha spúr vagy, lehet szegényíteni, ha nyomnád, lehet dúsítani.
-
-
-
válasz
Spancer RE
üzenetére
használt autó esetén is van egy halom alkatrész, aminek vagy pontosan tudják igazolni az előéletét, vagy azonnal cserés. és igen, ha a teherviselő elemek állapota kétséges, akkor nem vesszük meg.
-
válasz
Spancer RE
üzenetére
továbbra is azt erőltetném, hogy használt gumit, felnit nem veszünk.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszönöm a védőangyalomnak
)