- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Mika1227 #61847 üzenetére
Bizony van, bar nekem multisocketben ( amibe mindegy , hogy eu , vagy amerikai, vagy uk dugo megy bele) lenne jo. egyszer talaltam itteni gyartotol ( kinaitol lenne), valahova elmentettem, persze, hogymost nem lelem. Kinabol persze lenne.
-
bobsys
veterán
válasz
Mika1227 #61847 üzenetére
Lehet, azt kell megnezni hany wattot tud leadni az usb resze. A kepeken lathatoak 12W/usb aljzat amivel mar az ipadom is toltheto rendesen. Ha pedig ugyis felujitunk akkor lecserelek par meglevot ilyenre (meg lehet cat5 kabelt is behuzok, de ezen meg gondolgodnom kell meg latni, hogy hova megy majd a modem stb..)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Mika1227 #60040 üzenetére
Cavtat, Dubrovnik, Gradac megvolt, ezek délebbre vannak, illetve északabbra Trogir, Sibenik is, de Makarska pont kimaradt Dalmáciából. Isztriából is nehéz lenne újat mondani, meg Krk-en is voltam már kétszer.
Tehát ha általános infók kellenek, akkor van segítség, de ez abban a topikban is ott van többnyire, ha viszont kifejezetten lokális infó kell, akkor én passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- További aktív témák...
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest