- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #11472 üzenetére
sys32-ből nézz ki magadnak egy mappát és shift+del
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #11472 üzenetére
format c:
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #11435 üzenetére
Meg deréktájban is.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #11395 üzenetére
Itt 4 napja szinte állandóan fúj a szél.
Fékbetét majd kopik magától, ha jól van berakva, addig meg nyikorog.
A macskáid is benzinesek? -
7
addikt
válasz
Tothgera30 #11361 üzenetére
Nem is mondtam, hogy nem fogadom meg.
Mondjuk kíváncsi vagyok, milyen eredménnyel zárul a garanciális javítás. -
7
addikt
válasz
Tothgera30 #11351 üzenetére
Olvastam már akkor is a reakciódat.
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #11181 üzenetére
A négyesen végigmenni Kisvárda - Nyíregyháza viszonylatban nem kis kalandtúra!
Ha be akarod tartani a sebességkorlátozásokat, akkor először csak a terepjárós ukránok akarnak letolni az útról, aztán lassan mindenki. Te okozol balesetveszélyes helyzetet azzal, hogy betartod a szabályokat. Ha nem tartod be a szabályokat, akkor vagy a kocsid, vagy a zsebed, esetleg mindkettő bánja. Én már nagyon várom, hogy több évi tákolás után végre befejezzék az építést! -
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #11063 üzenetére
63k km-nél? Nekem 160k+-nál is még a gyáriak vannak, köszönik szépen jól vannak. Így jár az aki kocsit vesz. Máskor Hondát vegyél
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #11057 üzenetére
sajnos? szerintem inkább szilentet cserélj, minthogy egy kanyarban kimenjen alólad az autó mert a futómű egy hulladék... vagy mikor autót vettél nem gondoltál rá hogy nem csak üzemanyag fog kelleni bele?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #10942 üzenetére
Még régebben próbáltam azt is,de valamiért nem jött be.De most biztos maradok a Chromnál,mert a sebessége nagyon meglepett.
-
MmDorian
őstag
válasz
Tothgera30 #10915 üzenetére
kaptam fülest a reptérről, hogy 11 re ide is ideér. jólesz. zépébe leszek...
-
MmDorian
őstag
válasz
Tothgera30 #10913 üzenetére
nálunk egésznap süt a nap
-
Z0C!
őstag
válasz
Tothgera30 #10751 üzenetére
én kérek elnézést
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #10511 üzenetére
Amúgyis.
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #10507 üzenetére
Sajnos nem nyaralás volt.
Munkahelyi kiküldetés 1 hónapra. Napi 14 óra munka, este meg a megérdemelt két sör után arccal előre beestem az ágyba. Nem kímélik a munkaerőt, de legalább tisztességesen fizetnek -
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #10347 üzenetére
Nem lépett le! Csak párszor eljátszotta már, hogy szakítsunk, de sose akart szakítani, csak élvezi a körbehízelgést.
Elmondtam már ezt neki és döntöttem, hogy van tovább, eszem ágában sincs szakítani vele.
Most morcog, hogy kifogásoltam, hogy "fiú napot" (a csajos nap analógiájára) tartottak és ezzel akar fordítani a szitun, hogy nehogy már neki kelljen engem kiengesztelnie, ahnem hízelegjek én, elvégre én vagyok a macska, az én dolgom.
(#10349) Dylen : én nem így gondolom
de ha szakítunk majd jövök úgyis ide nyavajogni -
Ramius
őstag
válasz
Tothgera30 #10347 üzenetére
Igyekszem én is nők közé keveredni, de Isten ments, hogy úgy is gondolkozzak
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #10343 üzenetére
nem jó
nincsen kocsija
egyéb?(#10344) Verus: ezt én már mondtam neki, már vagy 20szor szakított velem
sok álmatlan éjszakám volt, de csak mert nem tökéletes valami, attól még nem dobom ki. Néha olyan képtelenségeket kitalál, hogy csak meredten állok és nézek miből sikerült ezt a sok baromságot összekombinálnia.
Ha nem érdekelném, egészen egyszerűen eltűnne az életemből, de nem teszi, én is fontos vagyok neki, csak nem tudja kezelni a féltékenységét. -
Ramius
őstag
válasz
Tothgera30 #10343 üzenetére
Ilyet csak egy nő találhat ki...
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #10310 üzenetére
Nem
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #10308 üzenetére
Te valami ultimate topic-killer vagy
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #10173 üzenetére
Kemény idők, kemény topicgyilkosok...!
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #10159 üzenetére
Szerintem azt hitték, hogy maffia fejes, főleg amikor Coronitákkal távozott.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #10095 üzenetére
Hát itt is valami hasonló a reakció, amikor leszalad az útra, de mint mondtam, itt törekednek arra, hogy a járdán maradjanak (pl. motorozás közben is).
Attól én is félek, hogy egyszer véletlen elcsapok egyet, amikor kiállok a kocsival a mélygarázsból. Egy 2-3 éves gyereknek elég az, ha csak 10-zel megyek neki. A hülye dőlésszög miatt meg nem látom rendesen a kocsi előtt a földet a kritikus szakaszon. (Pl. motorozás közben olyan 50cm magasan van a fejük...)
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #10093 üzenetére
Halál komolyan ledöbbentem, nem vigyorogtam.
Itt a barnák általában nem engedik az útra a kisgyerekeket, ha meg kimegy a purdé, gyorsan visszaterelik.
fokukac: Hogy egyértelművé tegyem a helyzetet: a 10-es szám köztünk (12) és az iskola (8) között van.
Önkormányzati bérház, tehát elvileg valahol számnak is kellene lenni rajta. -
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #9965 üzenetére
meg a napnak, végre. nem bánom.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #9875 üzenetére
Csak rendőrségi eljárás során adják ki a felhasználó adatait, és akkor sem neked.
Egy ismerős kell a szolgáltatónál. -
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #9875 üzenetére
Azért írtam, hogy ezek a fotók átlagos, teljesen vállalható fotók! Iskolában, utcán készült mosolygós fotók, amit nyugodtan feltehet magáról. Nem arról van szó, hogy félrészegen, bekatizva egymást nyalná, falná két tini lány, vagy hasonló. A gond azzal van, hogy valaki feltölt mondjuk egy félprofil képet és leribancozza a képen látható lányt.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #9832 üzenetére
Egyik ismerünk a havanna lakótelepen el akart addni egy gyönyörűen felújított lakást.
Jött is egy roma asszonyság aki azt mondta, "nagyság nagyon szíp ez a lakás, de hát ez a környék - én ide nem költözöm." - Szóval a normálisabbja tényleg kerüli a tezsvíreket. -
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #9825 üzenetére
Egyik cigány barátomat kitagadták otthonról, mert jelentkezett fősulira. Hamarosan el is fogja végezni. Ja, őt nem zavarja, ha lecigányozom. Büszke arra, amit elért és ahogyan (beleértve a származását is) elérte.
Ettől függetlenül vannak olyan romák (itt a közvetlen szomszédomban), akiket legszívesebben kiirtanék, de nem a származásuk miatt. Ne nézzetek álszentnek. -
ClayMore
aktív tag
válasz
Tothgera30 #9733 üzenetére
tessék, megkaptad, most mehetek nadrágban a boltba
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #9667 üzenetére
Az lesz! Bár a legjobb az lenne, ha nem lenne vihar!
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #9488 üzenetére
Reggel 80 percet késett a Tisza, hazafelé a tiéd késett 130-at. Mi a fene van most? Se hó, se fagy, se kánikula csak a vonatok késnek.
Holnap meg a gyerekek utaznak átölelni a parlamentet:
Az előzetes jelzések alapján mintegy hatezren vonattal utaznak pénteken a "Parlament körüli élő gyermeklánc" rekordkísérletre, emiatt a vasúti szerelvényeken zsúfoltságra kell készülni, közölte a Mávinform csütörtökön.
A vasúttársaság több mint száz vonatát plusz kocsikkal erősíti meg, továbbá menetrenden felüli mentesítő járatot is indít, továbbá a MÁV-csoport - az utaztatásban érintett egyéb területeken is - több vasutas bevonásával, megerősített szolgálattal készül.
A közlemény szerint a megnövekvő utasforgalomra a reggeli, délelőtti órákban Budapest irányába, a délutáni időszakban pedig a főváros irányából kell számítani. A MÁV-csoport azt javasolja, hogy aki teheti, pénteki utazását tegye át az említettnél korábbi vagy későbbi időpontra.
Az élőláncban az előzetesen jelentkező több mint száz iskola tanulója, azaz több mint tízezer gyerek vesz részt.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #9450 üzenetére
Óhh, engem az ilyen apróságok egyáltalán nem zavarnak. Ha hetekig nem múlik el akkor majd tán észreveszem hogy wtf van, de addig is teszek rá magasról, úgyis elmúlik mindenféle orvosi vacak nélkül is
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #9424 üzenetére
Hát, inkább keményített
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #9426 üzenetére
Pálinka.
Eh, off.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #9426 üzenetére
Jóformán egész nap itthon vagyok, így nem igazán tud zavarni ha épp hív a természet
A hasmenéses móka meg majd elmúlik. Lehet egy kis fokhagymával rá kéne segíteni, de azt hiszem már mindegy. Különösebben amúgy nem zavar. -
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #9424 üzenetére
Ok, akkor jöhet a sör. Úgyis hasmenésezek meg fingok pár napja, fel se fog tűnni
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #9354 üzenetére
Nem mondanám, hogy nem értelmesek, akik vevők az ilyen típusú műsorokra, újságokra de örülök, hogy a srácaimat totál hidegen hagyja az összes celeb!
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #9306 üzenetére
Nem neked küldtem a pulcsit?
Az is levélként ment
-
Ramius
őstag
válasz
Tothgera30 #9304 üzenetére
Ez már nem mehet levélként?
Ja és természetesen cm
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #9260 üzenetére
Tessék mondani, a keresőt tetszik ismerni? [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30 #9048 üzenetére
A tavalyit csodálom, irgalmatlan pocsék esős év volt, mondjuk májusban nem fagyott szarrá minden, az már egy óriási előnye a normális kontinentális éghajlatnak, ismétlem májusról beszélünk. De sajnos ez nem normális.
Régen volt soksok mezőgazdaság. Állami vót, meg téesz, meg muszáj, meg kommunizmus, meg mindenizmus, de valahogy úgy emlékszem normális időjárás volt. Mellette volt fasza nehéz- és könnyűiparunk, igaz, az is terv, meg úgy gazdaság, meg kommunizmus, meg cocalizmus, meg izmusizmus, de valahogy mégis volt ipar. Volt munka. Volt termék. Volt termény, volt állat, volt étel.
Most is van. Kínában.
Itt mi van? Ipar '90-től keménykézzel szisztematikusan tönkreb.szva. Mezőgazdaság hanyatlóban, téeszszétverés után átmenet, de vegetálás, majd jött torgyánjóska és diktorral karöltve agynb.szta szépen alaposan a mezőgazdaságot is. Azóta semmi. Apró cégek, meg egypár amelyikben a politikusok évtizedek óta benne vannak, de ez így is töredéke a réginek. Lehet éljenezni, örvendezni, rendszert váltottunk, egy sokat szidott rendszert, majd utat nyitottunk mindennek mindenhonnan mindenhova, beálltunk a működő ajrópai gazdaságok közé, akik borogatták a magyar gyümölccsel megrakott kamionokat, mi meg hagytuk, sőt "megértettük", és hagyták hogy a sok köcsög nyugati arrogáns francia meg angol meg német meg osztrák fasz legyilkolja legvégül a cukoriparunkat mondjuk pl. De tök jó, nem kell a cukorral szarakodnunk, vehetjük a zúniótól. Végülis, amelyik segget nyaljuk, attól akár vásárolhatunk is többszörös áron.És akkor mielőtt politizálást látna ebben valaki, az egészet megfejelte az időjárás a maga gec.ségével így ahogy van. De annak nagyon, szívből, istenigazából örülök, hogy egyeseknek azért mégis kurvajó. Akiknek akkor is jó ha másoknak is jó, meg akkor is jó ha másoknak szar. Ők boldogok, más meg nem érdekel.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30 #9026 üzenetére
Hétvégére sose számíts. Vegyél ki szabit hétköznap. Akkor tuti süt a nap. Hétvégén kizárt. Itt most elállt, így szűk 6-7 óra esés után, viszont napnak nyoma sincs, de eddig 11 fok volt, most megnéztem: 8. Azért értem én hogy májusi eső, meg májusi fagyok, meg maradjakmá', de hogy május 8-án 8 fok legyen délben...azért az nem dicső
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #8964 üzenetére
Úgy értem, az ő munkakörük is veszélyes (a rendőröké is az, de kevésbé gyakran vannak azért kitéve életveszélynek).
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #8962 üzenetére
Nem értem, hogy a tűzoltóktól miért sajnálod...
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #8960 üzenetére
-
zolynet
veterán
válasz
Tothgera30 #8902 üzenetére
köszkösz
van még 5-6féle belga sör a hűtőbe, sznapomra kaptam, lehet megbontok mégegyet,
hisz bizonytalan csütörtök vaaaaan -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Tothgera30 #8853 üzenetére
Egészségedre
mp
-
zolynet
veterán
válasz
Tothgera30 #8853 üzenetére
na látod, megérte felkelni, grat
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #8817 üzenetére
Én valami sport motor vinnyogására ébredtem jó másfél órája, fene tudja, minek kellett annyiszor pörgetni a parkolóban. Ez ilyen, akinek nem tetszik, költözzön ki valami, közeli szomszédoktól mentes tanyára.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Tothgera30 #8792 üzenetére
NDK?
mp
-
vikvuk
senior tag
válasz
Tothgera30 #8706 üzenetére
pl. 7:30 hírTV, ha érdekel a friss infó
-
vikvuk
senior tag
válasz
Tothgera30 #8703 üzenetére
amcsi kommandósok, pakisztánban, múlt héten, mert a szept. 11-el vádolják (+elismerte)
#8704: azonosították a holttestet
-
Jhonny06
veterán
válasz
Tothgera30 #8693 üzenetére
Azt bírom az ilyen újratelepítéseknél, hogy az első 1 hétben vigyázol, hogy még véletlenül se kerüljön rá semmi, mindent azonnal letörölsz, nem telepítesz felesleges programokat, aztán elindulsz a leejtőn és megint elborít a szemét.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30 #8660 üzenetére
Tavalyi afférom után egy negyvenessel(munkahelyi, nem bulis) nekem igazából semmi. Csak sokukon akik ott vannak látszik a kétségbeesés, a kiábrándultság, a kiégettség, hogy látszik hogy anno hiába mondták nekik hogy ne menj hozzá, nem hozzád való, mégis hozzáment, most meg ugye...meg az, hogy ilyen helyre járnak faszit keresni maguknak, és még válogatnak is. Akkor válogassanak csak..válogattak volna előbb ésszel.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #8660 üzenetére
Hogy van gyerekük, meg ki tudja, milyen lelkiállapotban kerültek ki a házasságból...
-
válasz
Tothgera30 #8637 üzenetére
A levagyok törve itt is jelen van, olyan
kib"jó" hangulatom van nekem is, pedig csicseregnek a madarak, süt a nap, de -
vikvuk
senior tag
válasz
Tothgera30 #8450 üzenetére
jó utat
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #8450 üzenetére
A paprika miatt nem nagyon tudok most szorítani!
A robogó pofás darab, mikor a Hondát vettük, mi is nézegettünk NRG-t, de csak lepukkant példányokat találtunk.
-
válasz
Tothgera30 #8424 üzenetére
Ha van, akkor hiába teszed újra
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #8424 üzenetére
ó, bővel elég neki
-
válasz
Tothgera30 #8419 üzenetére
Tuning nincs, mert érzékeny a lelke rá
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #8419 üzenetére
10-15GB körül
jaj ez a kellesz, az ablakon ugranék ki ha ezt látom/olvasom -
válasz
Tothgera30 #8415 üzenetére
Mond mi a baja, kb. 2 éve használom
-
válasz
Tothgera30 #8388 üzenetére
Ki korán kell, álmos marad
Szépet, sok locsolkodót, vagy piros tojást
-
válasz
Tothgera30 #8364 üzenetére
Nem jött át a poén teljesen
-
válasz
Tothgera30 #8362 üzenetére
Miért is, tán nem tetszene Dylen ?, hogy plasztikáztatni kellene, pedig képről már láttam, szerintem csinos
-
válasz
Tothgera30 #8357 üzenetére
Hát nem vagyok én Dave, sem Dave+
(
)
-
válasz
Tothgera30 #8338 üzenetére
Ez most Dylen-ről készült ?
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #8236 üzenetére
ebbe most mi a vicces?
-
Lortech
addikt
válasz
Tothgera30 #8130 üzenetére
Értő olvasás, hagyjuk már, tudod is te kitől jött a pénz, meg amúgy is pont ez volt a lényeg.
Tudod, ha nem tetszik a vevő, akkor el kell küldeni a fenébe, de így meg üzleteltél egy általad megvetendő társasággal, és még meg is írtad, hát te azért, én meg ezért vetlek meg.
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #8130 üzenetére
vagy gyorsan elkölteni
-
Lortech
addikt
válasz
Tothgera30 #8123 üzenetére
Azt' a pénze nem volt büdös?
-
nike_
addikt
válasz
Tothgera30 #8123 üzenetére
ezeket én is úgy bírom. múltkor hirdettem a telefonom 40k HUF-ért, erre mi az első üzenet? szia nike_, 30k-t adok érte, többet nem. na mondom, akkor neked se lesz tőlem telefonod.
-
koshmar
veterán
válasz
Tothgera30 #8046 üzenetére
Nekem sem kéne nézni, de hát a szokás hatalma ugye.
-
koshmar
veterán
válasz
Tothgera30 #8027 üzenetére
Ne akard megismerni VV Évát.
Én ilyen rosszindulatú embert még az életben nem láttam. -
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #8027 üzenetére
VV
-
koshmar
veterán
válasz
Tothgera30 #8022 üzenetére
Lehet.
Nekem már az altató előhírnökeként adták be. Hogy éhen ne pusztuljak.
Mert ugye az altatás előtt 24 órával már nem lehet enni.
Hozzáteszem, én óránként szoktam enni. Egy óra után, bármit is bármennyit is ettem előtte, éhes vagyok. Gyors anyagcsere.Na de aztán kiműtötték amit kellett (daganat), 1 nap "lábadozás", aztán haza.
Jól elkeveredtünk...mindegy, itt minden ON. -
koshmar
veterán
válasz
Tothgera30 #8020 üzenetére
Igazad van.
Nekem 12 órára kellett elviseljem az infúziót, de akkora már az altatás elkezdődött, szóval annyira., de olyan szinten kómás voltam, hogy azt se tudtam, hogy hívnak...
Azt se tudtam hol vagyok, és miért pont ott...
Nem éreztem én semmit. Pedig egy tű lenne az, jó mélyen a karhajlatban. -
koshmar
veterán
válasz
Tothgera30 #8018 üzenetére
Ááá, napi 5 óra szerintem egyáltalán nem sok. (3+2).
Hétvégén sem több.Akik napi 8-12 órákat fórumoznak, azokra már simán vonatkozhat ez.
Jó ez a kép.
De nem feltétlenül igaz, én már 18 évesen is részesültem az infúzió örömeiben.
Kórház, műtét, nővérkék, rossz kaja,... -
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30 #7983 üzenetére
Mi TNT-vel szoktuk küldeni, bár igaz hogy többségében belefér 100 kg-ba. Viszont megoldják.
Egy 850 x 700 x 650 mm-es 105 kg-os doboz Budapest-Temesvár fuvar:
9:00 EXPRESS 265 864.00HUF
10:00 EXPRESS 262 673.00HUF
12:00 EXPRESS 258 479.00HUF
EXPRESSPRIORITY 258 797.00HUF
EXPRESS 254 607.00HUF
12:00 ECONOMY EXPRESS 61 315.00HUF
ECONOMY EXPRESSPRIORITY 61 634.00HUF
ECONOMY EXPRESS 57 444.00HUFmod:
EUR raklap méretben 1200 x 800 x 650 x 105kg:
9:00 EXPRESS 310 120.00HUF
10:00 EXPRESS 306 929.00HUF
12:00 EXPRESS 302 735.00HUF
EXPRESSPRIORITY 303 053.00HUF
EXPRESS 298 863.00HUF
12:00 ECONOMY EXPRESS 69 952.00HUF
ECONOMY EXPRESSPRIORITY 70 271.00HUF
ECONOMY EXPRESS 66 081.00HUFTNT honlapján keresgélhetsz.
DHL, UPS szintén megoldják kb hasonló árakon.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #7983 üzenetére
Vállalhatják, de nem akarod tudni, hogy mennyiért.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #7860 üzenetére
Igaza volt kukacnak. Az ilyen nők nem érdekelnek.
kételkedem: Net nem volt, csak rém? Részvétem.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #7804 üzenetére
Komoly, mint az akut vakbélgyulladás.
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #7768 üzenetére
befúj a tetőablakon is
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #7726 üzenetére
Én is úgy gondolom hogy birom/szeretem az erőset,de ettől a wasabitól bekönnyeztem
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #7726 üzenetére
nemhogy egy kis Pepsit ittál volna rá
bár a serben is van elég szénsav, megteszi az is -
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #7540 üzenetére
Nem olcsóbb. Romániában pl. drágább.
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #7540 üzenetére
Az EU nem az árakat, csak a benzin jövedéki adó tartalmát szabályozza és az sem fix, hanem egy -tól -ig százalék. A nagyker ár, az ÁFA, a kisker ár és bizonyos határokon belül a jövedéki adó tagországonként eltérő.
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #7538 üzenetére
Én is olvastam, tulajdonképpen elgondolkodtató!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Tothgera30 #7418 üzenetére
én indulok libegőzni .
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Tothgera30 #7415 üzenetére
Feküdj vissza
-
válasz
Tothgera30 #7415 üzenetére
Én is ...
-
válasz
Tothgera30 #7395 üzenetére
Jó neked
Na felmosva is felvan ahol porszívóztam, már csak ott kéne folytatni, ahol ezeket még nem csináltam, meg utána még 1-2 dolog, és elég volt mára, inkább kimennék élvezni a napsütést, bár most az ablakon látva ép nem süt, sebaj, ráveszem magam a haladásra, és hip-hop kész vagyok.
-
válasz
Tothgera30 #7385 üzenetére
Szívügyek. Igaz a nap süt szépen, gyönyörű idő van, de ilyenkor valahogy az ember nem arra figyel igazán.
Mondjuk kis takarítás (szekrény törölgetés, pakolás, porszívózás) ma már letudva nagyrészben, délután folytatás (befejezni a porszívózást, majd felmosás ...) addig se gondolok a történtekre.UI: Az értelmeről annyit, hogy a pénz amit keresek kevés, éphogy 0-ra jövök ki a bevétel-kiadás oldalon, elvileg ennek segítésére pizzafutárnak fogok állni, de az nem hiszem hogy megoldaná hosszú távon, mert a szabadidőm lesz nem kicsit el
b@szv@ezzel, és időm nem lesz semmi másra. Kerti munka itt is kéne, fűnyírás, sövénytvágni, igaz ezeket szeretem csinálni, de most úgy kiba...úl nincs kedvem erre. -
PH-User
addikt
válasz
Tothgera30 #7381 üzenetére
Van napfény és minden egyéb, szóval jó reggelt!
-
válasz
Annyira nem az, legalábbis ami tegnap volt az sosem teszi azzá a következő napokat, de túl kell lenni rajta
-
venember83
nagyúr
válasz
Legyen.
-
PH-User
addikt
válasz
Tothgera30 #7355 üzenetére
Na, az nem jó.
Nekem olyan volt, hogy 2 napot vártam az alaplapomra, pedig helyben volt már az egyik boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Revolut
- Napelem
- Klaus Duran: 2025 dude
- Android játékok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest