Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
-
-
NoLF
veterán
válasz
koshmar #8023 üzenetére
nekem anno nem szóltak hogy altatás lesz, úgyhogy reggeliztem, tízóraiztam, ebédeltem, uzsonnáztam, és úgy mentem edzésre ahol megesett a baleset este 8kor, 11kor már műtöttek és közben persze aludtam. reggel 5kor ébredtem arra hogy pisilnem kell, nem értettem a szúrást a karomban (infúzió) és mikor leszálltam az ágyról hogy kimenjek wcre és összeestem a fájdalomtól, akkor jöttem rá hogy a bal lábam közel sem megfelelően funkcionál, és véletlenül sem otthon vagyok
-
-
-
-
válasz
koshmar #5556 üzenetére
A C4 totális katasztrófa, főleg a Xsara után jól elbaltázták. A C5 pedig Bazsónál talán egy maximum egy hónapot töltött. Még ha 10 évig használja, akkor elhiszem hogy elmondja a véleményét, de ez így nem okés, én is beleülhetek, lemondhatom hogy kényelmes meg puha és még jól is megy, de mit sem tudok arról hogy mennyi pl. a szervízköltsége, alkatrészköltsége, fenntartási költsége (ami egy családi autónál nagyon fontos szempont). BX-ben pedig ültem, és az tényleg rohadt jó (he-he-he, rohadt is rendesen), de ott is a felfüggesztés romlott el legtöbbször, és nem olcsó mulatság egy olyan autóba olyan drága alkatrészt venni ami majdnem annyiba kerül mind maga a gépjármű.
-
válasz
koshmar #5504 üzenetére
64bites lenne rajta!
#5505 Jhonny06: Szívesen.
#5506 zoltanz: Azért egy óra öltöztet, és sok mindent elárul a tulajdonosáról. Mondjuk akin egy Certina vagy Omega van, az eléggé igényes lehet, és minőségi termékeket vásárol.
#5507 Winner_hun: Köszönöm a linket, később megnézem részletesen.
ui.: Indulok szemészre Várdába Lengyel Annához!
-
lujó55
addikt
válasz
koshmar #5477 üzenetére
látszik, hogy statikából/dinamikából szereztél PhD-t
A kamionos is nyomta neki, csak kipörgött a kerék, mert az abroncs alatt már jegesedésnek indult a hó. A lovak segítségével egy kis kibillentés elég volt ahoz, hogy a friss hóban megtapadjanak a kerekek és probléma megoldva. (Ilyet mi is csináltunk már kicsiben: Lada elakadt a hóban, elég volt csak két embernek himbálni egy kicsit és máris ki tudta kaparni magát, csak a jeges zónán kívűl kell az abroncsnak kontakt felületet találni).
Respect a lovaknak, meg a hajtónak aki valós életveszélyben volt amikor úgy tervezte meg biztonságosnak a vontatást, hogy a kocsi elemelkedett a talajtól -
bnss
veterán
-
bnss
veterán
válasz
koshmar #5422 üzenetére
Tudom, tapasztaltam már az évek során párszor. Egy kis havas bringázás jól esne, lehet hogy holnap előszedem...
90-es tempó a relatíve tiszta külső sávban volt, nem kockáztatom sem a saját, sem más épségét (volt néhány talán túlzottan is bátor autós, de szerencsére megúszta mindenki).
(Inkább autózóm ilyen körülmények között autópályán, mert szemből nem olyan egyszerűen tudnak neked menni.)
-
lujó55
addikt
-
bnss
veterán
válasz
koshmar #5415 üzenetére
Rémhírekre van szükség, aztán majd követi a valóság...
---
Szép estét! Kissé felháborítónak tartom, hogy kifizettem az autópályadíjat, és ennek ellenére 70km-en keresztül kellett kvázi takarítatlan úton közlekednem. A belső sávot csak nagy bátorsággal lehetett használni...
-
kételkedem
addikt
válasz
koshmar #5383 üzenetére
Flémgyanús téma, nem akarok senkinek a lelkébe gázolni. Magam részéről még azt is nehezen viselem, ha a járdán előttem megy egy dohányos én meg belesétálok az ő füstjébe. Vendéglátó helyen nagyon zavar, különösen ha én vacsorázok, a mellettem levő asztalnál pedig dohányoznak.
(#5384) zolynet nem lehet ebbe beletekerni, most éppen tök uncsi!
-
kételkedem
addikt
válasz
koshmar #5254 üzenetére
18 ezres város szakközépiskolájának 10. osztályába.
philoxenia: nem 10 fős az osztálylétszám, hanem huszon valamennyi. Betegség miatti hiányzások miatt simán lemegy pl 15-re is akár.
#5259) bandus logisztikai okokból. Nem egyszerű a szögről leakasztani egy vagont. Sőt a rendszer sem olyan rugalmas, hogy egy szerelvényre bármikor rá lehessen kapcsolni néhány vagont, vagy éppen levenni róla, ha félig üresen megy.
-
válasz
koshmar #5142 üzenetére
...Pár éve egy ismerősöm megjósolta: "Haver, ha nem húzunk el a megyéből, pár év múlva Chicago lesz, és nem a szebbik fele, hanem a gettó stílusú, bandaháborúkkal, drogokkal, kúrvákkal." Tehát erősen tervezem hogy nyissak külföld felé, még fiatal vagyok, jelenleg semmilyen komolyabb párkapcsolatom nem fűz ide, így nem sok értelme lenne maradni, kivéve ha normálisan fizetnének...
-
fokukac
nagyúr
válasz
koshmar #5121 üzenetére
Az angolszászok azért angolszászok, mert az ilyen saját ősi, könnyen átváltható mértékegységeiket használhatják.
mit nem értesz ezen?
2,54 cm az 1 inch
12 inch az 1 láb (foot)
3 láb az 1 yard
220 yard az 1 furlong
8 furlong az 1 mérföld.tehát 1 mérföld az pontosan 5280 yard
ki van ez találva!
mondjuk van ott más is, pl. a súly az font (pound)...
a kedvencem a PSI, ami a nyomás mértékegysége, és pound per square inch, azaz font per négyzetinch
Amikor anno a miskolci egyetemen átképeztek egy hét alatt olajmérnökké (1000 dollárért), akkor ez volt a kedvencem a számításokban.
-
válasz
koshmar #5074 üzenetére
ebben van valami. de amúgy egy laptop töltő nem olyan bonyolult szerkezet,amin sok mindent el tudnának cseszni. jó értékeléseket kapott az eladó ebayen, ráadásul eredetinek is tnik a cucc (nem utángyártott). így volt 4k zusammen, míg itthon 12k körül vannak az utángyárottak. nevetséges
-
föccer
nagyúr
válasz
koshmar #5037 üzenetére
Köszi. Látom a hsz számod már megvan hozzá
Az előbb elkövettem az idei év eddig legnagyobb hibáját. Rákattintottam a vv4 topikra... Szerencse a szerencsétlenségben, hogy még az előtt észbe kaptam, mint hogy esélyem lett volna beleolvasni bármelyik hozzászólásba....
üdv, föccer
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest