Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Winner_hun
félisten
Lehet hogy maga az oldal betöltése nem lassú, de a böngészés az más tészta, az egér - billentyű kombinációját nem lehet felvenni telefonnal. Legalábbis nekem van egy igen jól beállított konfigom böngészésre mind hardveres, mind szoftveres téren, ennél lassabbat nem is igen akarok, mert az tényleg csak időpocsékolás
És vagyok annyit a gépem előtt hogy máshol ne érezzem szükségesnek a net használatát.
-
Winner_hun
félisten
Miért, csak netezéshez van értelme ilyen telefont venni?
És mit netezzek egy kis képernyőn kényelmetlenül, lassan, időtpazarolva ha ugyanazt sokkal gyorsabban meg tudom csinálni a PC-n? Van benne GPS és wifi, ezeket akartam. Wifi se feltétlen kéne, de néha jól jöhet. Ha netezni akarok akkor netezek itthon és kész. Menetrend? Mielőtt elmegyek itthonról megnézem. Már ha tömegközlekedek. Nem cigizek, nem sörözök. Számomra felesleges pénzkidobás a mobilnet is, mivel úgyse használnám ki. Nem érdekel a telefonos világ, pl a 3g-ről meg a hsdpa (vagy minek hívják)-ról se tudom hogy eszik-e vagy isszák.
Árban a 30k a fájdalomküszöb, ez meg belefér, ahogy olvastam ennyiért ez éri meg legjobban. -
Verus
senior tag
Az a helyzet hogy igazad van.
A múltkor itt is majdnem elütöttek, dehát nekem volt zöld én meg kemény vagyok
Így van ezek a versenyek pont jó feszültséglevezetésnek, ami valljuk be Rád is rádférÉn a Plázába voltam a Mekibe, tudod mennyien vártak a mozi előtt. Ja, meg előttem is voltak 2-en a Mekibe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest