- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
EQMontoya #47721 üzenetére
nem tudom, ehhez számokat kellene látni.
szerintem nem is kimutatható ez így igazán, legalábbis számunkra nem, ellenben a presztízs és a szájbeszéd elvitathatatlan.
amúgy már az előző reklám kampányában is poénra vette magát -
bobsys
veterán
válasz
EQMontoya #47625 üzenetére
Ki se mennenek, csak siman lerakjak a telefont amint meghalljjak, hogy egy hangoskodo kisgyerek miatt kene menniuk.
A mi szomszedunk ellenben kifejezetten mondta, hogy ha majd sir a pici toljuk oda a kozos falhoz, mert szereti hallani (idos roman hazaspar akinek nincsen gyereke). Kicsit freak, de megteszem, mert kerte es en ilyan jofej vagyok -
Integra
titán
válasz
EQMontoya #47620 üzenetére
igen, kódolásban komoly koponyák tanítanak náluk, sybase tréningen voltam anno én is páran, de azt én zsebből kifizetni... ilyeneket alapvetően cégek rendelnek meg. és azért is tettem kérdőjelbe, mert egy excel szerintem nekik nem igazán komoly történet és ha van is képzésük, azt zsebből kifizetni....
-
Integra
titán
-
FehérHolló
veterán
válasz
EQMontoya #47599 üzenetére
Múlt héten eljutottam odáig, hogy ilyesmiket írtam a release-elendő kódba. Achievement unlocked.
Release előtti utolsó nap volt fő requirement változtatás (feature freeze után néhány hónappal), aztán teszteléskor kiderült, hogy totál faszság az egész, és mindent vissza. A verziókövető kapott közben/utána szép commit üzeneteket.
Arról nem is beszélve, hogy egy kért specifikációsértés workaroundjához később még három másik workaroundot kellett implementálni, majd meghekkelni a platform szoftvert. Na oda is mentek kedves kommentek és idézetek a vevők emailjeiből alátámasztásképp, hogy nem mi vagyunk a hülyék.
-
válasz
EQMontoya #47592 üzenetére
catched: 7 talalat
readed: 1 (valodi talalat(linux-3.11)
925: if (!tries)
926: printk(KERN_ERR "happy meal: Fry guys.");
927:
928: /* Remember: "Different name, same old buggy as shit hardware." */
929: HMD(("done\n"));4285: * So if this function was called and none of the GPIOs was set,
4286: * it means the shit hit the fan.147: case XFS_BTNUM_MAX: ASSERT(0); /* fucking gcc */ ; break; \
515: /* XXX: where the fuck does 750MHz come from? */
30:/* master list of VME vectors -- don't fuck with this */
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #47495 üzenetére
Én itthon is használom, ha csak netezek és nem kell sokat gépelni, teljesen jó szerintem. Aláírom amúgy, hogy a tablet nem épp létfontosságú eszköz, "csak" már-már extrém módon kényelmes tud lenni a használata - egészen addig, amíg nincs szó komolyabb
produktív munkárólszövegbevitelről. Olyankor én is inkább átülök a szintén dokkolón tartott laptophoz.A barátnőm egyébként hasonló okokból nem szereti a tabletet, mint te, ő sokat gépel.
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya #47483 üzenetére
Én például a laptopot szeretném kiváltani a tablettel (telefon és desktop közé), főleg azért, mert alapvetően baromira nem használom ki. Otthon dokkolón van, útközben vezetek, repülőn ilyesmi macerás. Hsz-t írni klasszissal jobb rajta mint telón, szal. Csak az igények miatt írom, hogy bőven jó tud egy ilyen cucc lenni.
-
válasz
EQMontoya #47491 üzenetére
ha én nem is, de az asszony lehet
ennyit nyilván nem fogok fizetni érte, valszeg jó lesz a mini, a remek hitelkártyámnak köszönhetően 73k-ért
peterkeT: csak wifiseket nézek, szerintem a 3g, meg egyéb cuccok irreálisan túlárazottak a tabletekben. az általad említett modellek meg nagyok nekem, csak 7-8"-ban nézelődök.
-
válasz
EQMontoya #47483 üzenetére
ez teljesen rendben van, arra próbáltam utalni, hogy mivel vezetés közben nincs fölös időd, így érthető, hogy tabletre sincs szükséged. viszont a tömegközlekedésen el kell ütni valahogy az időt.
tildy: igen, néztem ott is, de itthon most pariban van az áruk, nem lenne értelme külföldről rendelni. megvárom azért, hátha jön még valami tuti karácsonyi akció
-
-
-
Elims
veterán
válasz
EQMontoya #47113 üzenetére
Fasza.. :-/
Miért ne lehetne válaszolni?Legfeljebb nem ír vissza senki.
Örökzöld témát fogtál meg szinte minden bejegyzésedben. (na jó,talán a "friss kakaóscsiga" kicsit jobban megszáradhatott,de a többi jó :-) )
Ha nem olyan lenne,akár törölhetted is volna.Szerk.:
Lortech: bocs,hogy beleszólók. Pedig ha vmi szutyok ital,még annyit sem ér,hogy a szádhoz emeld.Egy jó kávé -lehet akár gépi is- 100x többet ér mint ezek az új 10fillért nem érő semmik.
Kivéve persze ha red bull.De már az sem teljesen olyan mint a régi. :-/ -
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #47109 üzenetére
Nem probalkozunk, maradunk annal ami bevalt, ahol emberszamba vesznek, ahol egyszeruen, gyorsan, pontosan javitanak ha kell.
Mikor a volt pro-mnal bad sectoros volt a vinyo, kicsereltek. Mikor a toltokabel ment masfel ev utan tonkre, csereltek. Mikor a videokarrtya kezdett sakktabalt rajzolni a kijelzore, akkor pedig megkerdeztek, elfogadok -e egyet a legujabb 13"-bol. Elfogadtam.
-
Integra
titán
válasz
EQMontoya #46385 üzenetére
nem minden pozíció oncall.. amúgy megfizetik, sokan csinálják, mert jó plusz pénz. de az oncall az esetek legnagyobb %-ban support-ot jelent, vagyis futó rendszerek felügyelete, ha lehalnak a job-ok, akkor kódfejtegetés és javítás. nem olyan rossz az az oncall, én is csináltam egy ideig. és most nem a pénzről beszélek, hanem a tapasztalatról. jó tud az lenni, főleg a stressz miatt, továbbá visibility miatt sem elhanyagolható
azt pedig ne felejtsd el, hogy azok a munkák, amelyek nem szimpik (férfi ne szimpizzen, mondja azt, hogy nem szimpatikus vagy antipatikus), azok fejlesztik a legjobban a karaktert hosszú távon! -
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya #46341 üzenetére
Lol, a felső 19%-ban voltam az otthoni fizetésemmel. Ráadásul nem is közalkalmazottként, hanem versenyszférában, tehát mondhatjuk, hogy nem csak egyik zsebből a másikba tette át a pénzét állambácsi. Mondjuk pont ezt szoktam magyarázni, amikor a pályaelhagyó pedagógusokat hazaárulózták, hogy elköltött rájuk az állam egy csomó pénzt fölöslegesen. Pedig én igenis tudtam használni a pedagógiai főiskolán összeszedett tudást a munkámban (amennyi óvodás és kisikolás hisztit kellett hallgatnom
), másrészt pedig ha elmentem volna tanítani, éhen is dögölhettünk volna családilag a fejenként havi 100k nettóból (már amikor ugye nem gyesen volt Katica valamelyik gyerekkel még ennél is jóval kevesebbért).
Ja, amúgy, ha már ilyesmikről beszélgetünk, a napokban találtam rá a Kozmosz nevű nagyszerű zenekarra, akik, mint kiderült már évek óta tolják, de valamiért nekem ez eddig kimaradt. Pedig ez a klipp nagyon ütős, és nemcsak szövegben, de képi világban is rég láttam már ezt a szintet.
p
-
Mawyx
őstag
válasz
EQMontoya #46323 üzenetére
Sejtettem, hogy csak addig érdekes ez, amig ritka és ujdonság, mint gyerekkorban a mozgólépcsö vagy villamos. Nap mint nap tömegközlekedni már undorító és úgy van ahogy mondod, rosszul van az ember a sok paraszttól, az órákig üvöltö kisgyerektöl, a csámcsogva rágózó üléstárstól...
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #46232 üzenetére
Apume mas tipus, az nem csinal ilyet, egy tévé van a vegen, az sem nagy adatforgalom generator. Visszont az itteninel muszaj voltunk vagy pinget, vagy torrent vagy egyeb hasonlo progit beizzitani a gepen, kulonben rendszeresen ures weboldal jott be, ha x ideig nem volt rajta adatforgalom.
Ma lehet megnezem a firmwaret ra, illetve hogy kikapcsolhato-e a power saving mode.
Egyebkent nagyon szuper volt, 2-3* 50 centis valyogfalon nem igazan ment at a wifi jel, ezzel probllema nelkul van net a leghatso szobban is.
-
NoLF
veterán
-
Integra
titán
válasz
EQMontoya #46119 üzenetére
természetesen
értelem szerűen 80kg-os férfi nem fog 80kg-os nőt teperni (egy próbát megér, hogy tudja, hogy nem ez kell), inkább 50-55,max 60 kg, hacsak nincsen ferdülése és tényleg az anorexiás 40kg-os pálcikákra bukikvannak genetikai, természetben működő arányok. persze ez nagyban függ attól is, hogy adott személynek az anyja milyen testfelépítésű, mivel kisgyerekként már szoptatáskor is az anya fizikai arányai rögzülnek a lurkóban. nagy valószínűség szerint párkapcsolatában is majd azt az alakot fogja keresni tudat alatt. és ezt befolyásolja nagyban, hogy adott férfi mennyire figyel magára és mennyire lesz fizikailag is alfa hím.
persze tévében rendszeresen látni debellát az 50kg-os pali mellett - ennek is megvan az oka.Tim:
egészséges felnőtt, erős, jó kiállású férfi megkapja a legszebb, legjobb nőket, válogathat és megtermékenyíthet, ha akar. erősebb kutya baszik. nem az van, hogy jó lesz neki x vagy y is, ebben a tálban azok vannak, akik az elsőbe nem tartoznak már bele. így működik a kiválasztódás, még mindig a fizikai paraméterek az elsők és nem a belső. a belsőre azok hivatkoznak akik hiányosságokkal kűzdenek testi adottságokban.
amit mondasz, egyébként igen, ott már valami a fenteb írtból fakató ferdülés van, aminek oka van, és amit a legtöbben nem mernek maguknak bevallani sem, ilyenkor van önigazolás és kifogás keresés.
egy túlsúlyos nő nem fog adonis palikra hajtani, illetve túlsúlyos férfi nem fog szépségkirálynőkre vadászni, hacsak nincsen tele pénzzel. pálcika férfi sem fog szépségkirálynőkre vadászni, mert esélye nincsen. hacsak nincsen tele megint pénzzel. pálcika lányok sem fognak tudni vadászni adonisokra. mindenki megtalálja azt, amiből válogathat - ha teheti egyáltalán. -
-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya #45991 üzenetére
Aha, nem terveztem, de elnéztem a repülőmet visszafelé, aztán végül így alakult.
@: azzal is tapasztaltam fogycsökkenést, de csak 1-2 decit, meg az mindig átutazós-száguldozós helyzet volt. De itt most 60% autópálya 40% város felállásban ilyen 6.4-6.5 körüli fogyasztást produkál a gépezet, ez igen jelentős különbség.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya #45936 üzenetére
És akkor tudják ezt fokozni. 20 éves Vectra(vagy bármi más lepukkant, gondozatlan, lógó lökhárítójú, saras ajtajú bármilyen kocsi) áll a rokiparkoló és a bejárat közötti 5 méteren, elfoglalva a közlekedőrész felét, benne füstöl a bagó a füstösképű szájába', üvölt a nótárméri meg a kisgrofó 100%-on, hátul ugrál 4-5 'jövőreménysége', és aki arra menne kocsival, kerülgetheti, miközben purdéanyu meg bent a másik 5 gyerekkel veszi tele a 2 kocsit, mert ugye harmadika van, a segély má' kijött, be kell vásárolni, nagy a család.
És ez a normális, mondjuk ha tehetnék akkor a kocsival mennének be a boltba is.
Hozzáteszem NEM CSAK a többségikisebbség sajátos stílusa ez. De a parkoló mellé parkolás itt szintén gyakori alap. Kisbusz, kisteher, mikrobusz rendszeresen ott áll.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya #45881 üzenetére
A legközelebbi garázsok úgy féltávon lehetnek. Villany nélkül... Anélkül meg akkut tölteni, világítani, fűteni elég nehéz. Ahol már nagyobb garázssor van, az meg kb 50-60 méterrel van csak közelebb
Nem azért van az ott nekünk, mert szeretek esőben-hóban-kánikulában gyalogolni..Egyébként ezt úgy 84-85 környékén vettük.
Ja, ugyehogy így már másképp néz ki az időjárás..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest