- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Ez csak egy interjú volt, nem vagyok felvéve!
Legalábbis még
Nem volt hirdetve az ismert oldalakon, olvasok egy online magazint, abban hirdették. Mondta is a főnök ő maga is tudja ez egy elbacott hirdetés, mert így ilyet nem talál, aki a címben van, legalábbis soha nem hallott még róla, hogy az és kapcsolat működne, mégis kiírták, de inkább infós legyen mint a másik, mert a másik felére van bőven ember.(#24666) lujó55 : megírom persze
-
Mawyx
őstag
Weblap frisítős, de elég összetett, kevésbé informatikusi vagyis felemás. Van benne kollégák segítése, konkurencia figyelése, bannerek készítése, a weblapfeltöltés olyan, hogy általában tartalommal is a jelöltnek kéne feltölteni, azaz írni kell hozzá pár frappáns sort. A témakör nekem való, egész álló nap túrhatnám az ilyen témájú oldalakat, ami a hobbim
Felhívtak aktuális-e még vagy találtam már munkát. mondom tegnap jelentkeztem, azóta még nem sikerült állást találnom, úgyhogy aktuális még, nagyot nevetett
A meló ma is egy rémálom volt, sörrel próbálok felejteni. -
Kassadin
addikt
Végzettséged?
Amúgy meg nyakadba kell venni a várost, ne várj csak az internettől eredményt. Amikor munkanélküli voltam, ugyan interneten láttam meg az álláshirdetést, de személyesen vittem be az önéletrajzomat, biztos, ami biztos alapon. Az, hogy maga a munka borzalom volt és éhbérért dolgoztam, egy dolog. De jobb még mindig, mint a 0 forint bevétel.
-
fokukac
nagyúr
nem arra gondoltam, hanem a másikra, ami a pesti oldalon a vágóhídi villamos-végállomásnál nyílik majd (állítólag)
amúgy megnéztem a guglimaps-en, valszeg tényleg az lesz az. pont abból az irányból hallom.
-
BlacKSouL
addikt
és azt jó nézni?
ez ilyen búgató show a miaszaton.
mint mikor nagyapám felrakta a baknyulat az eméhez. na azok ott futottak 2 kört, összerugdalták a letaposott aljazót, telerúgták az itatót táppal oszt utána addig koptatták a deszkát, míg nagyapám véget nem vetett a kúrótúránakez gyerekkoromban érdekes volt nézni, na de ez a sok összeeresztett baszatlan ...
-
gaborbol
őstag
Nekem bejon a hirdetes ugy ahogy van:
"motor hiányzik! AUTÓINKAT A VÁLSÁGRA VALÓ TEKINTETTEL TELI TANKAL ADJUK ÁT"Pl megveszed beletakolsz valami motort. Vagy csak leallitod a panel ele, hetvegente lemosod, nefelj igy nem eszi le a gatyadat. Elllopni is nehezebb.Igazabol rengeteg elonye van, ha jol belegondolsz.
-
-
-
tildy
nagyúr
Ha Lisszabonba mennel, es nem feltetlen akarsz hotelben lakni, mi nala voltunk: [link] Egy tunder , abszolut segitett , mit hol talalunk, imadtunk nala lenni.
A wimdun amugy erdemes szetnezni, jo szallasok vannak.
Jo oke, nem hotel, de nem is az volt a lenyeg, hogy minden luxus legyen, csak hogy egy ejszaka legyen hol aludnunk -
tildy
nagyúr
42 fok, augusztusban. Mi tavaly voltunk, nem egy leanyalom az a meleg , ami ott van. Viszont ha valasztanom kene Spanyolorszag vagy Portugalia kozul, egyertelmu, hogy Portugalia.
Barki, meg a 70 eves bacsi is kezel-labbal magyarazott, hgy segitsen. Nagyon bejott
Lisszabon meg hangulatos
A melegrol annyit, hogy vettunk jegkremet, Esmeinnek mondtak, kezdje enni, mert megolvad... En elkezdtem enni, de o meg ivott egy kis vizet, mikor kibontotta, kb 2 perccel kesobb mint en, mar folyt szejjel az egesz.
-
-
Az egyik barátom egy ilyen Lexus IS 200 Sport típusú járgányt vett, nekem bőven elég lenne egy olyan, ha luxusra vágyom és nem akarok senkit sem magamra haragítani. Persze mikor megvette, ki is próbáltam, hát talán az első autó amit nagyon-nagyon el tudnék képzelni úgy, mint ember-gép közötti kialakult bensőséges kapcsolatot. Meg az a műszerfal, ehhh, nagyon tetszik minden része.
-
-
-
Pisztillus
senior tag
Attól még DeFranco nem mond hülyeséget. Fő a fokozatosság. Lehet széntablettával kezdeni, az megköti a megkötnivalót, de meg kell várni, míg az egész (fekete) mindenség távozik. Ha ezután sem szűnik a hasmenés, akkor jöhet a Lopedium vagy a Bolus adstringens (ez utóbbi bizmuttartalma révén egy kicsit fertőtlenít is). No meg azt is figyelembe kell venni, hogy az emésztőrendszer (is) mindenkinél másképp működik, ergo a hatásos kezelés sem lesz ugyanaz.
-
Megtaláltam...
-
asuspc96
senior tag
utánna/utána elméletileg mindkettő elfogadott...neten mindenféle van...bár ha tévedek beismerem...
visszatérve az eredetihez:
Azért elég bunkók, hogy kifejtsem röviden és tömören a gondolataimat...Én biztos kellemetlenül érezném magam, ha ezt tettem volna..De bekaphatják ami a lábam között himbálódzik...
Végül úgy voltam, hogy nem megyek oda mert akkor biztos, hogy egész Mo.-n megszüntetem a turisztikai forgalmatasuspc96
-
akartam venni, de minden gyógyszertárban mást ajánlottak helyette
Tothgera: igen, én is ettől tartok... de elég elbaszott rosszkor jött
bár inkább itthon, mint kint madridban... de akkoris, már úgy vártam az utazást is, emg a meccset is, erre úgytűnik nem lesz belőle semmi :/
-
lujó55
addikt
Kecskehúsból tudod mit jó kipróbálni? Gyrost! Amikor Rodoszon voltunk ellátogattunk eldugott hegyi kisfalvakba is ahol már nincs akkora nyüzsi. Ott kecske-birkahúsból csináltak nekünk, ropogósra piritva. Isteni!!!
Na, megyek, odabújok asszonkámhoz, ne fázzon
(szerk. ne fázzak)
Jóéjt -
Áh, pár éve nagymamámnál benyúlt az egyik ugyan ilyen típusú kölyök a kerítésen, a kutya megharapta az úját. Ott vergődött szegény nagyimnak az egész rokonsága pár napig, azután egyik nap a kutya holtestét találták a kapunál, mint utóbb kiderült, megmérgezték. Szerintem nem véletlen. Alvint pedig nagyon féltem, jóhiszemű kiskutya, ha odahívnák a kerítéshez, biztos odamenne, szinte el is rabolhatnék ha akarják. Tehát nem akartam ebből problémát, de szívesen elvertem volna mindkettőt, legalábbis egy-két atyai pofon elkélt volna, ha már otthon nem nevelik őket, bár szerintem ezzel már elkéstem, munkamorált nem nevetlek beléjük, csak lopni és és az érveiket/jogaikat érvényesíteni tanították őket.
-
bobsys
veterán
Nem para, ami nagy nem bant (multko is volt egy a furdoszobaban, olyan jo nagy tenyermeretu). A kicsiket kell irtani, mert azok harapnak es tolnak valami idegmerget is. Nem halalos csak nem leszel jol par napig
(#21807) bandus: pedig egy felev kulfoldon sokat dobna az angolodon
-
mert ez van most jóárasítva, illetve ezt ajánlották inkább a monitoros topikban, mint a nagyobb tesóját. szebb a feketéje talán, vagy mifene.
lujó: persze úgy is menni fog, de hogy tökéletesek legyenek a színek, meg minden ilyesmi, ezekkel az ips panelekkel kell valamit hekkelni. azt a pár ezrest meg megéri nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest