- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #9270 üzenetére
Erről az Így jártam anyátokkal c. sorozatból ez a rész jutott eszembe, szóval aki nem ismeri nézze mert rákattan, de nagyon...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #8602 üzenetére
Hogy értelmeznéd a szimmetriára vonatkozó tűrést ezen a rajzrészleten?
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #8994 üzenetére
Még bekerülhet, csak "elfelejtik" róla értesíteni az állampolgárokat.
-
kraftxld
félisten
válasz
FehérHolló #8991 üzenetére
Ezt ki mondta, hogy itt a szárazföld 92%-a sivatag? Az Északi sziget tetején van egy kicsi, meg itt a Déli-sziget északnyugati csücskében egy 300m x 35km-es földnyelv.
[link] -
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #8982 üzenetére
Szerintem pl. Skócia kellős közepén nincsen állandó halszag.
Amúgy a tenger illatát ugyan már ne keverjük össze a halpiacéval!
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #8908 üzenetére
-
vikvuk
senior tag
válasz
FehérHolló #8908 üzenetére
uuuuuu, kössz
-
válasz
FehérHolló #8854 üzenetére
Még nem tusom, csak azt látom hogy ki van írva
!
#8855 zolynet: Köszi
.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #8620 üzenetére
Igen, azt.
És sajnos annyiféle a feladat, hogy alapvetően minimum 3 hnap, a hatékony önálló munkavégzéshez meg minimum 6 hónap kell mindeannyiunk tapasztlaata szerint. Nekem egy évet mondtak, hát mai napig van amit nem tudok, de más se nagyon. Rendkívül változó szakma ez. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #8611 üzenetére
No még 10 perc míg elfogy a söröm..haver hívott, jeee, nem egyedül megyek le...
Nem én vettem fel, de nekem/nekünk fog segíteni. Minél előbb, minél jobban átadjuk a tudást, annál gyorsabban, jobban, eredményesebben veszi le a vállunkról a terhet. A saját érdekünk hogy jól kiokítsuk. Én 3 év 3 hónapja vagyok a cégnél, kollégám 4 és fél éve, két éve ketten visszük a beszerzést 35-36 beszállítóval, 5 új projekttel, 39 új alkatrésszel, 24 lokalizálás alatt álló régi alkatrésszel, meg az összes többivel ami csak úgy megy a maga útján menetrend szerint. Mikor én odakerültem, még 4-en voltunk. Feleannyian lettünk, ugyanannyi, vagy talán még több melóra. Ha idén beindulnak az idei, jövőre az akkori projektek, megkezdődik a tömeggyártás, akkor utána átvitt értelemben a mostanihoz képest hátra is dőlhetünk. Plusz egy kollégával egész jók leszünk. De kb 3-4 hónapig, vagyis a jelenleg legkritikusabb időben garantáltan semmit nem fog tudni érdemben segíteni, de optimistán úgy mondom hogy nem fog kielégítően mindent érteni. Nem. Ez sem igaz, a legnehezebb részén már túl vagyunk, már majdnem minden projektre ki van adva a szerszámmegrendelő, már főleg csak nyomonkövetés van, de az sem kis meló.
Csak vázlatosan: VW Passat, Passat CC, Scirocco, Honda 9gen új Civic, Nissan Pathfinder/Navara első ablaktörlőrendszer, Suzuki Swift, SX4, Splash, Nissan Note, Land Rover Range Rover Sport, Honda CRV, Honda Jazz, BMW 1-es hátsó ablaktörlő motor, és akkor lesz még új Nissan középkategória első, meg VW Tiguan első ablaktörlő.Szóval így hogy segítséget kaptunk, nem szeretnénk a saját magunk érdekében megtehető kis apró de jelentőségteljes lépéseket nagyvonalúan kezelni.
Na most már húzok lefelé, viszlát holnap...
Ui: Kiegészítem: egy alkatrész egy beszállító esetén:
Árajánlatkérés, ártárgyalás, csoamgolási egység meghatározása, szállítási költség, fuvarparitás kérdése, árajánlatok alapján beszállító kiválasztás, szerszám megrendelő kiadása, standard contract, minőségügyi szabályzat, első minták rendelése, további minták rendelése, első, második, harmadik szerszámköltség-részlet kifizetése, szerszám-felújítási megállapodás, tömeggyártás elő rendelése.
Ezek a minimum alapvető feladatok, és ezekhez kapcsolódóan még vagy 50 egyéb feladat. Nem panasz, csak megjegyzés.NA léptem, tutira már..
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #8611 üzenetére
De, problem, mivel neki kell betanítania. Már ha jól vettem ki a szavaiból.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #8606 üzenetére
Miért, van egy összefoglaló táblázat csak jelölésekkel? Nincs, legalábbis én anno sem találkoztam vele, meg azóta sem. Hogy a tananyagban részletezve benne van azt jól tudom, és jobb mintha nem lenne, de hétfőn jön egy új kolléga, akinek semmi műszaki jellegű végzettsége nincs. Na most neki hogy nyomjam a kezébe a 140-150 oldalas első féléves jegyzetet, hogy akkor keddre nézd át és lehetőleg csak a legfontosabb lényeget jegyezd meg? Na ezért kéne.
Mindegy, jobb híján a jegyzetből kinyomtatom neki azt a pár oldalt, meg átlapozok vele 1-2 tengely, csavar, csőkeret, motorház, műanyag ferdefogazású fogaskerék, préselt acélrúd, meg csapágygolyó rajzot, aztán ezeken nagyjából minden szerepel. Majd menet közben megtanulja. Az is valami.vén: nálunk csak bokor, de orgonának hívják
na, ne tartsatok fel, megyek le az éccakába
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #8602 üzenetére
Hátőőizé, én amolyan félig-háromnegyedig gépészmérnök vónék, csak mégse. Meg 3 éve autóipari alkatrészek műszaki rajzait lesegetem, lévén a munkám része. Csak néha ritkán látott alkatrésztípusoknál előferdül 1-1 régen látott jelölés és olyankor jól jönne a pontos értelmezés. Mert a dizájner meg a gyártó elképzelése nem mindig egyezik, és olyankor mi vagyunk a köztespont, a tolmács, a hírvivő, a szakkibic.
2l: még előtte. de ittam mást mi itthon volt. most szerintem elindulok, de Vilmos ma már nem lesz se egy se Kate.
Esküszöm beszkennelek majd nektek egy Suzuki Swift hátsó ablaktörlő motor alu motorház rajzot, na ember legyen a talpán aki az alapján 3D nélkül megtervezi hozzá mondjuk a magasnyomású öntőszerszámot
Egyáltalán minden méretet, tűrést azonosítani tud
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #8032 üzenetére
-
SpongyaBob
veterán
válasz
FehérHolló #8032 üzenetére
Sajnos itt folyamatosak az idős emberek, nyugdíjasok verése.. Azt gondolná az ember, hogy ettől már nincs rosszabb..
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #8028 üzenetére
pofám beszakad.
varjúkárogás és füstszag... -
SpongyaBob
veterán
válasz
FehérHolló #8028 üzenetére
Azt hittem, hogy csak itt Borsodban ilyen sz@r a helyzet..
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #8009 üzenetére
Maganszemelykent adja fel es csomag tartalmakent a gift szot hasznalja
(igy is lehet megakad a vamon, talalomra valogatnak a gift cuccok kozul es nezik meg oket)
125 USD felett kell fizetned vamot es a vetelar+vam ossszege utan 25% AFAt -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #6902 üzenetére
ja, a csatornakód...
, most auto-n van, majd eljátszogatok akkor azzal is
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #6892 üzenetére
ó, danke.
a router egyTP-Link WR1043ND
a wifi adapter pedig egy TP-Link WN821N.
A kódolás WPA2-PSK, AES.
Lakótelepi, 10. emeleti lakás, még 3 hálózatot lát a közelben, ebből kettő max erővel, (szerintem az alattam és a mellettem lakó).
Szóval van interferencia rendesen. Az én lakásomban más nem használ rádiót, se kékfog, se más nincs.
Lehet, hogy a 45-tel tényleg örülnöm kell. Persze az is lehet, hogy csak álmodtam, éjjel kettőkor már nem voltam magamnál -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #6889 üzenetére
hi! És a 300 Mbit-esből mennyit kéne érzékelnie a felhasználónak?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #6635 üzenetére
Nem néztem meg még, de ha arra akarsz utalni, hogy a taper serration az nem ferde hanem kúpos fogazás, akkor még igazad is van
Na de mindjá' megnézem.
-
fokukac
nagyúr
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #6499 üzenetére
ja
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #6456 üzenetére
Hmm, akkor ez olyan, mint a mindennapi élet. Csak meg kell látni a szépet és nem végigrobogni, az utat nézve.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #6451 üzenetére
Milyen alfaja ez a túrázásnak?
Ideje továbbképeznem magam ez ügyben.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
FehérHolló #6451 üzenetére
Attól, hogy téged ez nem érdekel, még ez van/marad.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
FehérHolló #6448 üzenetére
Ez van nézz csak fel a közöségiportálokra, tele van képekkel ki hol nyaralt, karneválozott, mikulásozott stb.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
FehérHolló #6407 üzenetére
"így történt ez 1956-ban, 1990-ben és 2010-ben is."
És így fog 2030 is.
-
lujó55
addikt
válasz
és 2014-ben is...
-
kételkedem
addikt
válasz
De ez neked nem okozott meglepetést, ugye?
A NENYI és az uj Alaptörvény is ezt hangoztatja, sőt a választások óta használt 2/3-os forradalom kifejezés is ezt sulykolja. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #6351 üzenetére
Hálistennek nem vagyok bölcsész
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #6260 üzenetére
Nem az a baj, hogy több szavazatot kapnak, hanem, hogy csak egy X-et kell tenni és nem leírni a jelölt, vagy párt nevét. Na akkor lennének nagy gondban
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #6230 üzenetére
Évtizedekkel ezelőtt a tv-ben és a rádióban volt műsora. Sokat hallgattam, egy kicsit biztos hatással van arra, ahogyan nevelem a gyerekeimet! Nyugodjék békében!
lujó55 járdáról, járdaszélről össze kell szedni, erdőben, susnyásban nem.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #6227 üzenetére
Csúnya sztori, de a vége sokkal csúnyább lehetett volna. Továbbra is azt mondom, hogy örülni kell a szülők sértetlenségének.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #6208 üzenetére
Azóta fél óránként változott a mentési program, én meg még mindig itthon rágom a körmöm. A román rendőrök végül voltak olyan kedvesek, és 2.5 óra huza-vona (és 1 órás helyszínelés) után elhozzák őket a határig. A vétkes sofőr a hazaszállításuk költségét nem állja. Az autó meg majd biztosítón keresztül lesz intézve, ami a nemzetköziség miatt legalább fél éves, de általában 1 éves átfutású. Szép kilátások.
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #6208 üzenetére
hogy nem lehet észrevenni egy álló kocsit az út közepén? meg városban 130-cal? -
macikos
addikt
válasz
FehérHolló #6206 üzenetére
Megsérültek?
Milyen autóval voltak és mi ment beléjük?
-
macikos
addikt
válasz
FehérHolló #6203 üzenetére
Szerinted Csernobilban atomrobbanás volt?
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #6155 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #6155 üzenetére
hát forma függő a dolog, mostanában ilyen kenyeret sütünk itthon, mint amilyet Esm sütött
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló #6083 üzenetére
ott se lesz olcsó, ugyanis a termeltnek kb. 3-5x-ösét használják. ráadásul ott szivattyúzni kell az olajat, arabuséknál meg feltör magától (még).
jelenleg az olajkutak a nagyon könnyen kitermelhető olajat adják. ha ez a mennyiség lecsökkenne, akkor már bőséggel rendelkezésre állnak a technikák a nehezebben hozzáférhető mezők kitermelésére. az olaj nem egyik napról a másikra fog elfogyni, hanem szép lassan drágulni kezd, és mikor a piacnak választania kell a kényelem és az ár között, előbb-utóbb átáll az olaj alapról más alapra. csodálkoznék, ha nem lenne valamelyik páncélszekrényben biomassza alapra épített vegyipari gyár terve, csak még nem éri meg átállni, mert "olcsó" az olaj. de utána megindul a fahulladék, szalma, kender, mezőgazdasági hulladék alapú energiatermelés és szerves vegyipar. bár meglátásom szerint a vegyipar lesz az utolsó, ami teljesen elengedi a kőolajat, épp azért, mert az olajtermelőket meg tudja fenyegetni, hogy elveszítik a nagy piacot.
amúgy a "világvége" nem az olaj elfogyása miatt fog bekövetkezni, sok egyéb lehetőség is van. például ha sikerül megépíteni és programozni a kvantumszámítógépeket, akkor a jelenlegi pénzvilág egy csapásra összeomlik, visszaállunk a valódi, kézzel fogható vagyonra. lassan ideje lenne...
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #6083 üzenetére
Az olaj elérhetetlenné válása (akár az ára, akár a mennyisége miatt) jelentősen át fogja alakítani a ma ismert világunkat. Ma még annyira függünk a kőolajtól, hogy nélküle működésképtelen lenne a (világ)gazdaság.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #6078 üzenetére
Lelopják egy parkoló autóról, átteszik, tankolás után meg eldobják. Nem kell hozzá nagy agykapacitás.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #6011 üzenetére
Nem igazán. Mondjuk nem várhattam el, mindenkinek van valakije (rajtam kívül), ami persze nem feltétlenül kell hogy jelentsen bármit, ezért én mindig elvárom persze
de sosem ajánl fel senki semmit sem amúgy, sem viszonzásképp.
Más: értem én hogy tavasz, meg gólya meg fogalmatlan meteorológusok, de ehhez miért kell -12 foknak lennie??
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #5934 üzenetére
áhh, most kezdek felperegni..
több mint egy hete nem gyúrtam, nemtom milyen szerencsének köszönhető, hogy a súlyom mégsem változott semmit(az október óta lenyomott 14,5 kg jól van ott ahol), de most hogy elkezdtem ma este megint mozogni (1 óra) érzem, hogy tavasz(-i fáradtság) ide vagy oda, jó ez, kell, muszáj mozognom, építeni az izmot, pusztítani a zsírt. Valahogy hangulatcsinálónak is jobb.Ööö, vagy most mi is volt a kérdés?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló #5913 üzenetére
töröljük el az összes elmosogatott tányért!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló #5913 üzenetére
legfrissebb>ffdshow legfrisebb>legfrissebb
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló #5910 üzenetére
és ennél mélyebben már ne is menjünk bele, mert innentől aktuálpolitika
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló #5910 üzenetére
De nem az összes youtube videonál csinálja ez a fura benne.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #5902 üzenetére
Erről is a szüleim tehetnek!
ngabor2: az átkosban nem tiltották, de volt akinél nem nézték jó szemmel, ha gyakorolta a vallását. Az elmúlt 20 évben szerintem vallásszabadság volt, mindenki a meggyőződése szerinti vallást gyakorolhatta ha akarta. Ellenben ha így haladunk, akkor ajánlatos lesz mindenkinek jó kereszt(y)énynek lennie!
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #5902 üzenetére
ignorance is bliss...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló #5866 üzenetére
Így van
De nem edigitáltól nyertem,csak akitől nyertem tőlük rendelték a nyeremény cuccokat.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #5642 üzenetére
Bele merjek olvasni? Mondjuk propagandaszöveg a javából. Anyum is kezdte ma magyarázni, hogy ez nem reform, ez terv.jahm, mondom , a fing sem fing, csak bélgáz.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #5532 üzenetére
az jó,
végre valaki, akinek nincsenek előítéletei...Ui. segélyt csak adóbevételből lehet fizeni. ha senki nem dolgozik, aki meg dolgoztatni akar, az elhúz kínába meg vietnamba, ahol nincsenek ilyen baromságok, hogy tb, meg fizetett szabadság, meg háromnapos munkahét...
ez van. -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #5529 üzenetére
tök mindegy, a hét első napját mindig útálnád, akárhogy is hívnák...
amúgy meg szépen visszesne a gdp, lásd még a nyugat-európai államok 10-15 évvel ezelőtti erőfeszítéseit a 35 órás munkahétre...
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #5524 üzenetére
ez nagyon garfield-i megoldás lenne.
És mit szeretnél helyette?
P -
Csyppa
senior tag
válasz
FehérHolló #5513 üzenetére
Ma már semmi sincs ingyen. Ezvan.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #5512 üzenetére
Gyilkosság az ára a csendnek.
-
kenwood3
addikt
válasz
FehérHolló #5397 üzenetére
ez simán ebbe a topikba megállná a helyét [link]
napi szinten megy ott ennek a kibeszélése -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #5397 üzenetére
hát ezt én sem értem, de apuci-anyuci inkább ad hetente egy 10-est, 20-ast, csak ne kelljen addig se otthon látni a kölyköt. bár nemtom, még nem vagyok szülő, és mikor az leszek sem tudom mi lesz a trendi, de én azért nagyon igyekezni fogok, hogy az általam normálisabbnak mondott életstílust vegye magára.
mindenesetre azzal hogy mások füsttel tartósítják magukat, azzal semmi bajom, ha én ebből nem érzékelek semmit, de legyen már választási lehetőségem. a dohányosok meg önző érvekkel támasztanak alá. "ha nem tetszik a füst menj máshova" "Csakhogy a másik helyen is ott füstölsz te vagy a haverod, gyökérkém.." és visszakanyarodtunk a problémához, hogy minden egyes hely dohányzó. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #5389 üzenetére
Akkor vegyük Salgótarjánt, én a belvárosban lakom, gyakorlatilag a városhoz tartozó kocsmák és vendéglátóegységek 95%-a 1 km-en belül van.
Nincs igazán szórakozóhely. Ami van, az 3 hely: Saci bár, (Ex-Pécskő Café) Mojito club, Deja-Vu club.Saci az élőzene, és az elvált 40-es anyukák, valamint 40-es kiégett faszik gyűjtőhely, amúgy mi is ide járunk táncolni, de nem a törzsközönség miatt.
Mojitoban nem voltam csak még mikor Pécskő volt, az a nevével nem összefüggésben nem kávézó(volt) hanem egy diszkó(-szerű valami), pénteken mai modern, szombaton retró vagy karaoke.
Deja-Vu pedig szintén diszkó(-szerű valami) fentihez hasonló módon.
Utóbbi kettő törzsközönsége a 13-19 közötti korosztály, egy pár betévedő idősebbel (max 30)Saciban a szellőztetés az ha kinyitják az ajtót-ablakot. Télen nem nyitják ki.
Diszkókban van légkondi, de nem kapcsolják be, meg amúgyis, az levegőt nem cserél, csak hűt, meg minimálisan portalanít.
Mindhárom helyen a közönség 90%-a bagózik. Diszkókban mellé még mesterséges füstöt is nyomnak, Saciban magától is vágni lehet.
Mi a barátaimmal szeretjük a diszkót is, meg az élőzenés mulatóst is. Tehát zenében van, füstben nincs választási lehetőség.Éttermek közül kettő van ami említésre méltó, egyik nemdohányzó, másik meg szeparált, elválasztott légtérrel. Tehát étkezni tudok füstmentesen, noha ez félévente 1-2 alkalmat jelent csupán, plusz az üzleti ebédeink.
Egyéb jellegű hely a Café Frei. Ez sajnos színvonalasnak mondható, de minőségileg szerintem egyre kevésbé vonzó, ugyanakkor ha jól emlékszem nemdohányzó, és kávé mellett szendvicseket, bort, sört is lehet fogyasztani, valamint a diszkrét háttérzene miatt beszélgetni is lehet.
Minden más ezen kívül kocsma, ahol szól, vagy üvölt a zene, beszélgetni hangosan lehet vagy ordítva, inni lehet, meg vastag füst van. Minden kocsma dohányzó.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #5327 üzenetére
Rosszul formázott videoazonosító van az URL-ben. Sajnáljuk.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #5321 üzenetére
Először valamelyiknek ki kell mondania, hogy Jehova!
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #5318 üzenetére
kurvajó -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #5314 üzenetére
most nem is az ugrálás volt a lényeg, hanem a router hatása...
nem gondoltam volna, azt hittem, a wifi az 54 Mbit, az utp meg 100 Mbit, azt' csókolom. Franc gondolta, hogy ez nem konstans
nade mindegy. megint tanultam valamit, na.#5317 @ Vénség: a kockák biztosan.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #5312 üzenetére
Megy a függvény a sivatagban. Egyszer csak eléugrik egy rabló.
-Állj, függvény! Add ide az értékkészleted, különben derivállak!
-Ha-ha-ha, nem félek én tőled, deriválj csak!
-Miért, ki vagy Te?
-Hát én vagyok az e az ikszediken! -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #5306 üzenetére
Nem a gyakorlati hasznáról van szó, véges pontossággal szinte bármi kiszámolható.....
Tudtommal nem lehet véges számmal reprezentálni az irracionális számokat, de én régen tanultam a matekot, nekem a rendszerváltás sem történelem......
Nekem úgy tanították, hogy a pí és az e végtelen nem szakaszos tizedes tört...
Persze más számrendszerekben nyilván másképp kellene neveznünk és másképp számolnánk ki....
A kérdés az, hogy létezhet-e pí vagy e alapú számrendszer, ahol mondjuk az egy vagy a kettő nem kifejezhető pontosan..... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #5303 üzenetére
Bajom nincs vele, hanem kérdezem, hogy miképp lehetséges....
Pi = 4 * (1 - 1/3 + 1/5 - 1/7 + …) +
---------------------------------------------
2 -
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló #5178 üzenetére
Ezek szerint azt sem tudhatom, hogy a hollok mire kepesek, ilyeneket szamolgatnak, hogy mi lenne, ha a kukacok a feny sebessegenek 94.3%-aval kozlekednek, mikor csak megkene nezni az adott hsz-t es nemi elozmenyt, hogy rajojjunk, az angolszasz/US mertekegysegekrol esett szo
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló #5176 üzenetére
En eddig is biztos voltam a dolgomban
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló #5174 üzenetére
Es a UK merfold = 5280 UK yard? Tanits mester
-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló #5172 üzenetére
Mivel US/Angol szasz mertekegysegekrol volt szo, gondolom nem a norveg merfoldrol beszelt.
Tetszik erteni? -
válasz
FehérHolló #5161 üzenetére
elegem is lett belőle... az erasmust én nem tartom sokra, szvsz, azok alapján akik eddig kinnt voltak külföldön ilyen ösztöndíjjal, szerintem nem más, mint egy féléves fizetett városnézés, buli. arra tökéletes, ha csak nyelvet akarsz tanulni, de ha valami mást is, akkro szerintem nem ez a jó alternatíva.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #5134 üzenetére
ó, akkor sokan milliomosok lennénk...
Ui. Én azért hiszek Bob Dylennek...
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #4943 üzenetére
D
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #4939 üzenetére
Mindketten magyarok vagyunk, korábban is dolgoztunk együtt, akkor is hasonló mentalitású volt. Ráadásul ezt a munkahelyet kvázi én ajánlottam neki.
Hallgattam pár beszélgetését más munkatársakkal, eléggé érezhető volt, hogy csak a saját igazát véli jónak. Ezzel nincs gond, addig, míg nem az én munkám a tét "esetleg". Merthogy azt már hallottam mástól, hogy roppant keményen tud érvelni .
Elég durva konfliktus, inkább már akkor sem kérdezek, ha tényleg érdekelne más fejlesztő meglátása.... Kicsit besokalltam , több okból is.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #4853 üzenetére
Kinek jó az? Még a potenciálkülönbségnek sem.
-
zolynet
veterán
válasz
FehérHolló #4853 üzenetére
kösz, felírtam...ha nem felejtem el akkor majd otthon minimalizzélek
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #4832 üzenetére
dehogynem...
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #4830 üzenetére
ja, kurva nőies vagyok ám...
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #4827 üzenetére
rákerestem Vágányzárhozzászólásaira, olvasgattam, és visítottam a röhögéstől...
Kéxarvas, mondd meg neki, hogy hiányzik, vegyél neki egy rekesz sört a nevemben, lécci, és mondd meg, hogy várjuk az író imunkássága bővítését!
Van, akinek nem tesz jót az antialkoholizmus! -
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló #4814 üzenetére
vágányzár dógozik. egyre gyakrabban kerül annak a bizonyos orálisan izgatott szervnek a rosszabbik végére, nem nagyon van ideje írni. ráadásul ide általában alkoholos befolyásoltság alatt írogatott, és szerencsére az is egyre ritkább nála.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #4803 üzenetére
"sokan sokféleképpen magyarázták, evolúció, gravitáció, zuhanás, föl, le.. de nem, de nem, a kollektív tudatalatti nem más, mint a csikló makróobjektívvel bandzsán az életre szusszanó kéregbe exponált tágranyílt képe, örökkön odasütve
őrizd a titkot"
(báj Vágányzár) -
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #4739 üzenetére
Értem Yoda mester! (mélyen meghajló szmájli)
NoLF: aki nem mindennap olvassa a topikot, annak áruljuk el, hogy az egyik szemednek kell utolérnie a másikat!
Hajrá szem!
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #4739 üzenetére
Let the field work on you?
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #3133 üzenetére
Tettlegesség? Itt most lemaradtam, de visszatérek Maximushoz, a többi nevét már elfelejtettem.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #3128 üzenetére
De néha legalább találok valakit, akivel lehet 1-2 szót váltani.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #3121 üzenetére
A lépcsőházi világítás a tolvajok ellen van 30 mp-re állítva? A tolvaj legurul a lépcsőn, az ott lakók meg már a sötétben is elbotorkálnak kapcsolótól kapcsolóig!
Ja igen! Sikerült megfognom a történet lényegét!
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #3128 üzenetére
Sípcsont az, nem lábszár, de mindegy.
kételkedem: Nem tudom, a földszint és a harmadik között 30mp. A harmadik és az ötödik között ~3 perc. Nem értem, de legalább annyi fényt adott a fenti, hogy mindig eltaláltam a lenti kapcsolókig.
-
válasz
FehérHolló #3123 üzenetére
Huh, hát nem szép, én is tavaly vágtam el az ujjam egy ablaküveggel, én nem varrattam mert nem volt idő, azután sebesedett és már nem akartam bántani, így szépen összehegesedett, és nem lett szép. Majd felvágatom valamelyik sebésszel és összevarratom ha épp ráérek, akkor legalább szépen összeforr majd, bár eddig nem zavart, lehet ezután se fog.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #3125 üzenetére
Most erre mit írjak? Ja. Utálok egyedül filmet nézni, nem foglalja le eléggé az agyam.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #3121 üzenetére
Szóval vérző kézzel törölted magad után a vért, miközben futkostál harminc másodpercenként a kapcsolóhoz. Nem lett volna egyszerűbb meghekkelni az elektromos rendszert vagy csak hagyni holnapig az egészet, ahogy van, max szilánkokat összeszedni?
Baleseti sürgősségit nem látogatod meg? Rondán hegesedhet a bőr, ha csak úgy magától gyógyul össze.
Ui. Milyen bor volt?
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #2907 üzenetére
Huncut módon tegyél a vödör tetejére néhány narancsot, majd ártatlan orcával közelítsd meg a pénztárakat!
Mivel zárták le? -
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #2858 üzenetére
Semmi. Ez itten a baj. Folyjon?
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #187 üzenetére
nem úgy volt, hogy tilos az á?
-
zolynet
veterán
válasz
FehérHolló #187 üzenetére
jaja, jótvágyat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BIOS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Filmvilág
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest