Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
macikos #12371 üzenetére
Vigyázz milyen hangnemben írsz, ez nem az a topic, a végén megsértődik. (Remélem
)
Tildy
Nem hiszem el.Nem tudom milyen a Don Pepe, csak úgy általánosságban nem hiszem el, hogy egy mirelit jobb, mint amit egy pizzériában csinálnak. Ahol eddig én ettem, azok alapján gondolom...
-
bnss
veterán
válasz
macikos #6202 üzenetére
Az én értelmezésemben nem az erőmű robbant fel, hanem az egyik reaktor hűtésére használ hidrogén az érintett blokkban. (Persze éppen elég nagy baj ez.) Az tény, hogy radioaktív kibocsátásról beszélhetünk, reméljük, hogy sikerül megállítani a lángokat, és biztosítják a fűtőelemek hűtését. Hiteles forrásnak a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség tekinthető.
---
Szép napot!
-
FehérHolló
veterán
válasz
macikos #6207 üzenetére
Személyi sérülés szerencsére nincs.
A mi autónk egy 2 hónapos Toyota Yaris volt. A másikról nincs info, de valószínűleg nem Suzuki, ha sikerült szarrá törni vele a mienket. (Szendvicsbe kerültünk.)Ráadásul nekem kell hazahozni őket. 4 óra oda, 4 vissza. Először viszont le kell nyugodnom, mert így nem szabad autóba ülnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest