Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
-
-
qdak
addikt
válasz
EQMontoya #57629 üzenetére
amilyen mérsékelten ideges vagyok, h keresek vayg 1 órája semmi infó, a többiek meg magyaraznak itt a fejembe közbe...
nem értem eleg komoly antennaerősitő van , többi adónál akár kezembe is lehet az antenna akkor is hozza a 90% ot, ujra kerestem, semmi...semmi és semmi -
tbs
addikt
válasz
EQMontoya #57391 üzenetére
De ez klasszik win szopás. A vasnak vajmi kevés köze van ehhez.
Linugzon is max picit kell szopni ha 8 hangkártyád meg 12 kamerád van, hogy mindig mindegyik ugyanúgy "számozódjon"...
Ja, mac ultimate: dugj rá egy usb hub-ot, amit szeret. Dugj bele annyi usb dac-ot/webcam-et amennyit csak tudsz. Élvezd az eredményt.
-
FehérHolló
veterán
válasz
EQMontoya #57235 üzenetére
Közöm nincs hozzá.
Először a 2017 elején érkező népautóba kerül általunk fejlesztett hardver-szoftver. Érdekes módon ez nagyon hasonló lesz ahhoz, ami ugyanezen év végén kerül majd az új A8-asba. Csak hát a négykarikás cég megkövetel pár millió kilométernyi futási tesztet mielőtt forgalomba hozná az új modellt.Mondjuk az Ingolstadt-Nürnberg távon már működik a teljesen önálló vezetés is (nem csak forgalmi dugó esetén aktiválható, hanem bármikor, és elviszi az ottót 150-nel). Szóval nem kell félteni őket.
-
válasz
EQMontoya #56909 üzenetére
nem kifejezetten
ahogy már írtam is, neki jó helye van, elvan ott, és olyan nagyon konkrét céljai sincsenek.
én mióta elkezdtem az egyetemet tudom, hogy hol akarok majd dolgozni egyszer. neked úgymond könnyebb dolgod van, mert mindegy, hogy egy budapesti vagy egy madridi irodában programozol, főleg, hogy itthon is jelen vannak komoly cégek, komoly lehetőségekkel.
nekem sajnos egy rezsidémon által megcsonkított iparág jutott, ahol szerencsésebb esetben a multik még küzdhetnek a fennmaradásukért, rosszabb esetben pedig már az eladásról tárgyalnak. és olyan tulajdonoshoz kerülnek, ahol nem feltétlenül érdek a hatékony működtetés és a fejlesztés. ami hosszú távon a karrierlehetőséget és a személyes fejlődést is megöli. a mostani helyemről szerintem nyugodtan nyugdíjba mehetnék, de ha nincs szerencsém, akkor ugyanezt csinálnám 40 évig, amit nyilván nem akarok. még ha jól megfizetik, akkor sem.
szóval sajnos nem nagyon van kompromisszum, max. az, ha kiderül, hogy sokszorosan túlértékeltem a képességeimet, és nem sikerül sehol sem elhelyezkedni külföldön
gaborbol:
az igaz, hogy ez komolyan próbára teheti a kapcsolatot, de akár nagyon meg is erősítheti. szerintem előny, de van igazság a te érveidben is. -
FehérHolló
veterán
válasz
EQMontoya #54490 üzenetére
Ez még a szürke szamár.
Rengeteg gondolkozás után úgy vagyok vele, hogy legkésőbb ősszel fogok venni, addig pedig nézegetem a magyar-német-osztrák használt autós oldalakat, hátha pottyan egy kihagyhatatlan ajánlat. Amiket kinéztem: Celica (szigorúan 2005-ös, vagy 2006-os), Merci C200, Mazda3 és esetleg Mx5.
Egyik sem túl racionális döntés, de egyrészt 2-3 év múlva túl akarok majd rajta adni, másrészt ha lesz asszony és esetleg gyerek, úgyis kell egy másik kocsi. -
kraftxld
félisten
válasz
EQMontoya #54249 üzenetére
Nyáron ittam egy raklap sörnek csúfolt alkoholkihagyásos magyar szeszipari terméket, azóta csak 5% fölött jöhet szóba a cucc
Itt a helyi iparosok csinálnak rengeteg cuccot a 6-14%-os kategóriában is, multkor egy kis rostonsülthöz ittam fél liter tizenpár %-os imperial stout-ot, le kellett dőljek szunyókálni munkaidőben utána, mert kicsit megcsapta a fejem -
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya #54181 üzenetére
Sot, anno TCS-nel kb 900-an dolgoztak, ebbol majd 700 callcenteres, frissdiplomas libuska volt, de a poziciojuk megnevezese IT-vel kezdodott (asszem IT assistant vagy valami ilyesmi).
Amugy nyilvan ez csak egy stat, de meg mindig erosen lejon belole az otthoni papir fixacio...
-
degu
senior tag
válasz
EQMontoya #54052 üzenetére
Sajnos nem tudlak megcáfolni!
Tényleg bölcs vagyok...Mi több,.igen,igen bölcs.
Könyvíráson nem gondolkodom,mert az emberiség /mint pédád mutatja/ nem áll készen ekkora bölcssség befogadására!
Az MTA pedig engem ne dijjazzon,mert az már nem az én szintem...
...néha azért elgondolkodom...hogy tudhatok ennyire?... -
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #54027 üzenetére
Az igen, szóval cumshot volt
A nők miatt van.mindenektoplazma
17:45 -
fokukac
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
válasz
EQMontoya #53133 üzenetére
Engem is kerestek viszonylag pénzes melókkal. (Sokszor 60k EUR/év fölött.)
Általában három bajom volt velük:
- Világ segglyukán volt a célojjektum, ami közelébe kellett volna költöznöm.
- Arab ország.
- Magyarország.Két olyan ajánlatot kaptam, amiből végül interjú lett, de végül a mostani cégem győzött.
Szóval szerintem a linkedin minden hibájával együtt is jó arra, amire kitalálták. -
bobsys
veterán
válasz
EQMontoya #53103 üzenetére
A honlap szerint a Fotaxi az. 30 kilometer es 8800 Ft a kalkulatoruk szerint ez tenyleg nem olcso, utoljara mikor taxiztam 2011ben akkor a belvarosbol elvittek otezerert Alsonemedire
Bandus: csaladban van egy VW Polo, egy Opel Corsa meg egy Opel Astra. Egyikbe se for elferni 2 nagy borond, 3 carry-on, egy babakocsi meg 3 fo, talan ha aposom a Ducatoval jon elenk, de akkor nekem a rakterben kell utaznom
Az airport Shuttle nem visz Alsonemedire
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #52932 üzenetére
A Clarkra költözött volna a Bem rakpartról?
-
válasz
EQMontoya #52676 üzenetére
Hat, en ugy latom, hogy Mo-n a kotelezo aranytalanul olcso, a Casco meg kb. atlagos. A kocsi erteke egyebkent apro tenyezo csak. UK-ban pl. a 'sportos' dolgokat sokkal jobban buntetik, mert a statisztikak szerint nagyobb esellyel boyracerkednek vele az userek, egy dizel C5 automataval nem az, amivel ejfel utan a Hungarian lefureszelt kipufogoval szlalomozol
Az UK rendszer mondjuk szerintem tulzas, lassan mar a racial profilingnel tartanak (a kotelezod fugg attol, hogy melyik utcaban laksz, peldaul).
En azert kotottem Cascot, mert egy bal elso lampatest kerul kb. annyiba, mint az egesz eves Cascom, es ez az elso autonk, raadasul a parom nem egy szuletett autoversenyzo szintjen vezet
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya #52673 üzenetére
Jaja, a benzines Astra ezért is jó mulatság, 108 EUR csak az éves adója, és nincs rá dízelbünti.
Mondjuk a kötelező bónusz nélkül erre is 600 EUR évente, de megy ez majd még lejjebb (reméljük, minden évben). Casco-t meg nem kötöttem, mert valahol 200 EUR környékén lett volna évente, az autó meg ér itt vagy 2000-et. Ha én cseszek el valamit, így jártam, ha meg más, akkor meg őrült összegeket fizetnek amúgy is a biztosítók.
p
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya #52664 üzenetére
Igen, ez a föld napja alkalmából egy órára lekapcsoljuk a villanty dolog ez fiyelemfelkeltésnek talán jó, bár inkább az anyázás ment érte, miközben a termelősoron dübörögtek az egyenként a világítás többszászorosát fogyasztó berendezések. Ja, a gépeket meg éjszakára bekapcsolva hagyta mindenki, mert a Villamette (!) magos P4-ekkel (eleve nem mondok semmit a fogyasztásukról) a komplett vállalati rendszer 15-20 percen keresztül bootolt, ami túl sokáig tart (Tudod mi tart még sokáig? Egy új Földet építeni! - mondta ugyanerre David Schwimmer Tina Feynek pár éve a föld napja alkalmából leadott 30 Rock részben
).
Azzal viszont nem értek egyet, hogy a lakossági fogyasztáscsökkentéssel nem lehetne jelentős energiacsökkentést megvalósítani, az tény, hogy kell hozzá az, hogy nagy tételekben, és tömeggyártásban gondolkodjunk az alternatív technológiákkal kapcsolatban.
Az adott területen dolgozó szakembertől pedig azt hallani, hogy a geotermikus energia felhasználása és az ésszerű napelemtelepítés, valamint a szélkerek továbbfejlesztése, egységes európai villamosenergiai szállítórendszer nem is annyira kiépítése, mint összehangolása, hiszen elemekben már nyilván létezik, és mindezen folyamatok rendszerszintű továbbvitele 2050-ig utópia, az azért egy kicsit szomorúsággal tölt el.
Tudom, hogy a németeknél is rengeteg probléma van, de ők legalább dolgoznak rajta, és próbálnak előre menni, és nem csak demagógiai szinten. Nem lehet, mindenhol USA-t, avgy Kínát játszani, ahol egyelőre nagy ívben leszar(hat)ják az energiafogyasztással való takarékosságot, mert van (még) bőven olcsó (!) nyersanyag. Pár évtizeden belül változhatnak a dolgok, és jó lenne nem akkor kapkodni.
Persze azt is tudom, hogy az alternatív energiaforrások már régen rendelkezésre állnak, csak a tudjukkik jól eltitkolják...
p
-
Integra
titán
válasz
EQMontoya #52584 üzenetére
azt is megnézném, hogy ha egy szerényebb méretű vállas bunyós alkat lett volna, akkor mertek volna ott ugrálni e valamit.. van egy sejtésem...
concert:
ez semmilyen módon nem menti fel ezeket az aljas mocskokat.. megkapták a lehetőséget, hogy jobbak legyenek. még rosszabb lett.. -
Integra
titán
válasz
EQMontoya #52319 üzenetére
ez mentalitás, nevelés és kondíció kérdése, bennem azért van vidéki vér rendesen, 17 fokban vagy kevesebben alszom, ha valamelyik barátnőm nálam alszik, akkor viszont legalább 21 fokra felkell fűtenem, szó szerint érzem, hogy hőhullám van, nem esik jól, nem érzem magam jól benne. és nem ülök felöltözve 20 fokban sem, rövidujjú, jól vagyok
nike:
ez komoly? semennyire sem egészséges, ráadásul rendesen el is tolod a szervezeted velemajd ha te fizeted egy nap zsebből a fűtés számlát, hamar letekered a hőfokot
-
-
válasz
EQMontoya #52069 üzenetére
tudom, tudom, szerinted nincs létjogosultsága a tabletnek
integra: pont a 8" a lényeg, nekem a 7" nem lenne megfelelő, ezért várom ezt ennyire. egy ipad minibe már majdnem beruháztam, de aztán győzött a józan ész, mert azért mégis csak nagyon túlárazott az a cucc szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- OpenWRT topic
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest