- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
cattus #48169 üzenetére
Tudásra vágyol..? Bemelegíthetsz D.E.Knut A Programozás Művészete című örökbecsű könyvecskékkel.
A suliban meg gyakorlatorientált képzésre menj (bme), mert hiába ismert kacifántos algoritmusokat, ha fogalmad sincs hogyan kell implementálni...
Bár a progmatos srácok között is van jópál dulva alc.
Szvsz.
-
EQMontoya
veterán
válasz
cattus #48166 üzenetére
Reagálva 1-2 lentebbi véleményre:
BME-re jártam én is. Tényleg jól mutat a CV-ben, el tudsz vele helyezkedni itthon simán, meg ebben a szakmában külföldön is. A papír azért nem elég, szóval nem árt, ha van fogalmad is arról, amit az egyetemen oktattak. Legalább abban, amiben utána el akarsz helyezkedni.BSc vége felé érdemes elkezdeni melózni, MSc meg szerintem csak munka mellett érdemes, imho elég nagy foshalom. A munkaerőpiaci értéke pedig ehhez mért.
Nők: azért a helyzet annyira nem lesújtó, mint itt lentebb leírták. Volt, hogy 1024 exem lakott a Schönherzben. (Kettő, a tizediken ^^) Nem mondom, hogy sok csaj van, mert tényleg nem, de azért akad 1-2 normális. Amúgy is lehet azért máshol is ismerkedni, pl. Sote, illetve később IT cégnél is dolgoznak csajok, akár a HR-en is, szóval nincs ezzel para.
Amit el kell felejteni, az a napi 8 órás munkaidő, cserébe normálisan meg lehet belőle élni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
cattus #48158 üzenetére
A lokál részlegen mindkettőnek van aktív topicja.
De összegezve: végig fogod szívni az 5-6 évet, nőt csak jpg formátumban látsz, cserében lesz egy olyan papírod, amit a világon szinte bárhol elfogadnak, és ha jól csinálod, egyetem végére 1-2 év szakmai tapasztalatot is össze tudsz gyűjteni.
Ha az a kérdés, hogy a kettő közül melyik, akkor szerintem ELTE inkább elméletibb, BME inkább gyakorlatorientált. Tehát amelyik közelebb esik a szívedhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest