- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #2448 üzenetére
Én is jó sokat mozgok a levegőn mikor dolgozni járok, mert a metrók szigetelése tragikus.
Ja, és hazafelé munkából is sokat mozgok levegőn, mert a metrók szigetelése a másik sínpáron is tragikus. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #2446 üzenetére
Akkor megvolt a torna mára is?
-
válasz
kételkedem #2440 üzenetére
Legalább adtak volna valami jó műsort rajta
-
válasz
kételkedem #2440 üzenetére
Igen, emiatt késtem le a vonatot
!
-
válasz
kételkedem #2438 üzenetére
Hüleeeeeee
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #2414 üzenetére
Az utolsó mondat helyesen: A patika annyiért adja, amennyit nem szégyell elkérni érte.
Innentől meg olyan dolgok vezethetőek le belőle, amelybe inkább nem mennék bele. De a ki nem mondott rész valahol választ ad az ironikus részre is, onnan kiindulva, hogy a patikus is szegényen kezdte... No, az ilyen dolgok miatt lassan viszont én szégyellem magam... -
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #2407 üzenetére
A gyógyszeripar már csak ilyen. Mielőtt tönkreteszi az embert, még jól le is húzza
-
válasz
kételkedem #2407 üzenetére
Kopoltyú és a probléma megszűnik
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #2400 üzenetére
Kinyitod a szád és alszol tovább...
-
válasz
Még elvileg ez a szerencséd :
"A vonatkozó rendelet értelmében a társaság fogyasztói ekkor sem maradnak gáz nélkül, ugyanis az energia hivatalnak ilyen esetekben ki kell jelölnie egy vagy több szolgáltatót az érintett fogyasztók szünet nélküli kiszolgálására." -
Dylen
senior tag
válasz
inhalálás kamillateával vagy mentolos nózi
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #2383 üzenetére
Coldastop, ez majd helyreteszi a kiszáradt, esetleg sebes orrnyálkahártyát (igaz, ez orrcsepp).
Mawyx: No akkor megvan az ok, nagyon nem is lőttem mellé...
Jobban kell figyelni rá, én soha nem stopperrel* főzöm a tésztát, hanem az ősi módszert (kóstolgatás) használom.
Pohár: Könnyen ítélsz, de ha épp nincs nyitva más a környéken, és vásárolnod kell...
*: Hanem gázon, vízben és fazékban. Ja és fakanállal kevergetem.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #2383 üzenetére
Erőspaprika.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #2370 üzenetére
legalább elkérte volna a neved hogy a látszatát mutassa annak hogy utána néz, ekkora hülyét
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #2359 üzenetére
szerintem a napfogyatkozás hatását minimálisan lehet csak érezni, eleve annyira alacsonyan van a Nap, és tiszta felhő az égbolt is...
képek a 2003-as májusi, részleges, 81%-os napfogyatkozásról, ami annyiban páratlan, hogy napfelkelte közben volt, így akár szabad szemmel is lehetett nézni.
napfelkelte után fél órával viszont már olyan erős fény volt, hogy az emberek 90%-a észre se vette, pedig akkor volt a legnagyobb takarásban a Nap.http://www.mcse.hu/galeria/main.php/asztrofotok/20030531_reszl_napfogy/
(én is lefotóztam anno a Gellérthegyről /felkeltem miatta!/, persze az én képeim jóval gagyibbak lettek)
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #2357 üzenetére
az hagyján, de az egyetlen földrész, amely kisebb, mint Európa...
Ui. Okos a szisza
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #2357 üzenetére
Szerintem ő is szeret engem, csak még nem merte elmondani.
(najó, igazából csak a hangjába vagyok szerelmes)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #2317 üzenetére
Hát a felsoroltak közűl az egyéb maradt csak,ami meg jelenthet bármit
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #2314 üzenetére
Köszi,lefutattam egy keresést,tényleg volt 4 vírusos file a gépen. Az egyik az svchost.exe volt.Gondolom ezért fagyott a gép mindíg.
Már csak azt nem tudom,hogy működő vírusírtó mellett hogyan lehet vírusom -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #2267 üzenetére
itt egy frissebb cikk:
[link]amúgy nekem az a véleményem, hogy azért, mert egy kormány átalakít mindent, ami kialakult az elmúlt tizeniksz évben, még nem kell megijedni. fogalmuk sincs, hogy mit akarnak, de az valószínű, hogy ők sem lesznek örökké hatalmon (bár lehet, hogy hamarosan befagy a duna, és királlyá választják a viktátort)
Olyan nincs, hogy vonják a járulékot, de ezért nem kapunk jogosultságot! Ez hosszú távon nem maradhat így, ezt valakinek kompenzálni kell... a következő kormányok valamelyikének.Amúgy pedig:
Szerintem, aki az átlagnál jobban keres (mondjuk minimum 300k bruttó), és még sok (min. 25-35 év) van hátra neki a nyugdíjig, annak megéri maradni, még ilyen feltételek mellett is, hiszen a magánpénztárba fizetett járulék aránya 8,5%-ról 10%-ra nő, és a magánnyugdíjban nincs jövedelmi korlát, úgy, mint az állami nyugdíjnál. Annak is megéri, aki most jól keres, és már csak kevés van hátra neki a nyugdíjig, hiszen az ő eddigi állami jogosultsága is megmarad. Akik középen állnak, annak nehéz lehet a döntés, hogy mit válasszanak ennek a zsarolásnak a tükrében
Nekem cirka 2,1 millióm van a számlámon, és nem adom ezeknek, hogy elköltsék...
(merthogy benne van a 2014-ig szóló költségvetési tervezetben, hogy konkrétan elköltik - ahelyett, hogy kiadást csökkentenének - persze, az populistáknál nem népszerű lépés)Amúgy pedig csináltam egy excel-magánnyugdíj-kalkulátort, amiben mindenki megadhatja a valószínűsíthető paramétereit, és megnézheti, hogy pusztán matematikai alapon mire számíthat a megtakarításaiból.
Én a megtakarításomban hiszek, meg a matematikában és a fizikában.
Egy ilyen populista, orwelli módon hazug, de legalább dilettáns kormány ígérvényében (ti. hogy majd mi adunk neked nyugdíjat) nem igazán tudok hinni, nem tudom arra alapozni a jövőmet, sok víz folyik még le addig a Dunán. Elég csak ránézni a korfára - a felosztó-kiróvó rendszer nem fog működni... Az a korrekt hozzáállás, ha mindenki belátja, hogy csak magára számíthat, az államra nem, ennyi.
Ui. az új pesti szitok: védje meg a Te nyugdíjadata a Selmeczi GAbika! :- ))
Uui. A Tücsök egész nyáron lopta a napot, míg a Hangya szorgosan dolgozott - aztán jött a tél, és mindketten megfagytak...
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #2293 üzenetére
kösz, alkalmazom este a legtöbbjét
Dylen: 100db-os 1g-s adagot vettem, de ha elfogy lehet veszek 3havonta
sajnos a bosin a piac ma zárva, így gyömölcsöt nem tudok venni, ami a kisboltban van az messze nem gyümi -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #2279 üzenetére
A nagyobbik gond, hogy nagyrészt olyan szakemberek vannak és lesznek, akik semmihez se értenek. Ugyanez pedig érvényes az orvosokra, mérnökökre stb.
bandusz: Javítottam, így remélhetőleg megfelel.
-
pohár
félisten
válasz
egy mostani tanáromnak a lánya hozzáment egy sráchoz, akik kint lakik és dolgozik Svédországban mint sebész és kiment a tanárom lánya is, ő most diplomázott itthon és kint fog szakosodni, de még a nyelvet tanulja, és ezért még az ottani állam fizet neki átszámolva kb 400k-t havonta
és csodálkozik itthon a sok majom politikus hogy miért mennek külföldre a frissen diplomázottak?
-
válasz
[link] ez pont ide vág, egyszer annak is érdemes meghallgatni, aki nem szereti a hip-hopot
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #2270 üzenetére
én épp emiatt maradok a magánnyugdíj-pénztárnál. ha mindenki kilép, összeomlik, és az összes pénz a definíció szerinti legrosszabb gazdához megy. ez a rendszer egész egyszerűen nem tartható, tehát valamilyen formában össze fog omlani.
amúgy kíváncsi leszek, hogy mikor, és ki fogja először feljelenteni a nyugdíjbiztosító első emberét csalásért. de ez már politika, ne menjünk bele. pont elég más fórumon feszegetik ezt a kérdést.
-
válasz
kételkedem #2267 üzenetére
naigen, ezszó szerint zsarolás. mondjuk nekem még nincs túl jelentős összeg a számlámon, inkább szívás ez a szüleimnek, akik jópár éve odapakolják, meg gondolom neked is.
ez a nyugdíjas balhé adta meg a végső lökést, hogy ha végzek a sulival akkor bizony elhúzok innen a francba...
a következő kormányváltáskor meg mindent vissza fognak csinálni, és akkor megint fejeltenség lesz... -
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #2255 üzenetére
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #2223 üzenetére
Igen.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #2062 üzenetére
Miért van ruha a pezsőtartó vödörben? Talán remeg a kezed a szesztől?
BUÉK!
-
kraftxld
félisten
válasz
kételkedem #2003 üzenetére
Eddig jobb, jobban ízlik a Glenmorangie
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #2006 üzenetére
Egy 1 db -os tétel esetében, és nem most hanem lassan mondjuk 1-2 hónap kb.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #1956 üzenetére
Ugyan, csizmás macsek nem hólapátol. Mozsárágyú illik hozzá.
-
negyedes
addikt
válasz
kételkedem #1947 üzenetére
na hat azon a 2.2es athlonon nem fognak gta4et jatszani. azert szepen rajuk soztak egy 4 eves gepet......
-
negyedes
addikt
válasz
kételkedem #1939 üzenetére
3 honap alat tonkrevagtak az xpt multkor admin modba. 2 ora szivas utan sem tudtam visszahozni. most mindenkinek van sajat fiokja(anyuci meg a 2 gyerek + az admin jelszavazva). most ha nem megy valami akkor az azert van mert en igy csinaltam meg.
es mi nem megy? nem tudja megnezni az rtl oldalan a baratok koztott. nem jut el a kiscsipas agyaig, hogy be is kellene lepni. nem tud belepni iwiwre, mert a yahoo-t j betuvel irta.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #1937 üzenetére
Nem akartam javasolni, nem akkora horderejű a dolog.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #1931 üzenetére
azt tudom, hogy lehetne széttörni, de utána már nem funkcionálna megfelelően. egyébként a tűszelep vízkövesedett be, és befelé nem tudom belőle kipiszkálni... de nem lehet úgy szétszedni, hogy a másik oldalról hozzáférjek a tűhöz. :|
tehát aki jót akar magának, az ezt ne:
mert bármi gond van, szívás indul keményen.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #1901 üzenetére
és még szebben is néz ki
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #1893 üzenetére
Ertem en, meg tudom is, ezert nem ertem a totalis megszuntetest a frankhitelek felvetelenek. Mert ez meg jobban tolja felfele a frankot.
Vagyis ertem valamilyen szinten -> igy a bank jol jar, ha tud az ugyfel fizetni....
Mondjuk ez alap, alacsony arfolyam vasarolni erdemes kulfoldi devizat, magas aron eladni. Hitelnel forditva, akkor szabad felvenni ha magasan van , es akkor visszafizetni , mikor alacsonyan.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
viszont aki akkor yenbe fektette a pénzét (nem hitelként), az most nagyot szakíthat. én kínai yüanba akartam, de mindenhol csak bután (mondhatni ferde szemmel) néztek rám, hogy miért. hát azért, mert aki meg bírja billenteni a kínai népköztársaság pénzügyi rendszerét, az nagyon tud valamit.
-
lujó55
addikt
válasz
Az APEH néha csinál mikulásajándékot a gazembereknek (érsd: ha befizeti az adóparadicsomokba kimentett jövedelem elenyésző százalékát, akkor eláll a további követelésektől). A bankok nem szándékoznak ilyet meglépni? Mondjuk kárcsökkentési címszó alatt. Ha nekem azt mondanák, hogy nézd koma, felvetted 143-nál, most 223. Visszafizeted 180-nal? Belemennék biz'isten!
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #1870 üzenetére
Hm. ilyenkor erdemes frankhitelt felvenni, nem?
Ennel sokkal magasabb mar szerintem ugy sem lesz.
mint a masik topikban irtam, amikor az emberek felvettek a CHF hitelt, joval olcsobban vettek fel, mint Euroban/Forintban . Valahol most egyenlitodik ki a helyzet , nem?
-
válasz
kételkedem #1885 üzenetére
Imádom...
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #1870 üzenetére
Akkor marad a háború. Genfben milyen légvédelem van telepítve?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #1852 üzenetére
Viszont mikor megjöttek a nyugati kocsik első nagy élményem, hogy kiszáltam az Opel Senator -ból egykét óra út után és nem zsibbadtam el.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #1859 üzenetére
Ráadásul nekünk ők a konkurencia, már ami az idegenforgalmat illeti...
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #1852 üzenetére
London - 7,5 millió lakos (agglomerációval 12-14 millió)
Madrid - 283 km 3,9 millió lakos elővárosokkal
Párizs - 211 km 9 millió elővárosokkal
Berlin - 146 km 3,4 millió
Bécs - 75 km 1,7 millió
Prága - 60 km 1,2 millió
Róma - 41 km 2,8 millióBp 1,7 millió
lehet számolgartni
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #1854 üzenetére
Ismerősöm versenyzett egy rally trabival megvitt vele, élmény volt.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #1847 üzenetére
Mondjuk a Yarisban átmászni az anyósűlésről a kormányhoz nem eltúlozva is Copperfieldes. Annyira szűk a hely, az űléseket totál hátra kell tolni. Elmúlt már az a régi szép trabantos elsőűlésen is szexelhetős, sebváltó nem zavarós időszak.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #1840 üzenetére
fura, nem kicsit. ebből nem tudom megállapítani, hogy ki állt be később, a bömbi nagyon kis ívben fordult be, az biztos. és a tükre is fényezett, nem úgy, mint a yarisé
-
venember83
nagyúr
válasz
Ha nem karcolta meg a másik autó tükörházát, akkor szép parkolás. Mindkét autós be tud ülni, igaz, a toyotás csak az anyósülés oldaláról, de ilyen apróságokra nem adunk. Mondjuk utóbbi valószínűleg nem is lesz túl boldog a helyzet konstatálása után.
-
válasz
Szép, azért kis helyre is befér az a 7-es bömös, biztos sürgősen menni kellett neki a netkávézóba
.
Azért a rendszámot nem kellett volna
.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #1788 üzenetére
tegyük fel, hogy a hülyeség fénysebességgel száguld. Akkor e=mc2
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
kételkedem #1781 üzenetére
Köszönöm.
Nem vagyok ebben olyan jártas,mert általában két nap alatt feleszem.
Meg egyébként ilyen termék lejáratos mániám van, mindent kidobálok, ha egy napja lejárt.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #1771 üzenetére
Az elég vicces irodákhoz vezetne. Bár nem tudom, hogy irodai környezetben megérné-e ez a befektetés, mivel csak az egeret lehetne így pótolni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
kételkedem #1763 üzenetére
Magyarán, mind1, csak NE otp!
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #1738 üzenetére
ennyi bizony, bár határozottan emlékszem, hogy ebéd utáni bejglit majszolgatva, otthonról regisztráltam, akkor tuti nem kellett két ünnep közt melózni, mondjuk az is biztos, hogy teljesen más volt az élet.
de hogy az része, az 100
-
runner 125
nagyúr
válasz
kételkedem #1738 üzenetére
..szerintem ez már kb. őstagság után elmondható.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #1723 üzenetére
Magamnak, de igazából három oka lehet a mellékíznek:
1.) új fajta őrölt kávét kaptam karácsonyra
2.) elővettem egy olyan kávéfőzőt, amelyet kb. 2-3 hónapja nem használtam, bár most kimostam használat előtt
3.) tegnap kifogyott a tej, ma meg még nem vettem újat, így tej nélkül, csak tejszínhabbal és fahéjjal készítettem. -
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #1718 üzenetére
ma már máshol mutatták, ötletes, fesztiválokon nagyon jól jöhet, kíváncsi vagyok, ide mikor tör be...
(sejtem)
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #1714 üzenetére
Elvileg úgy volt, hogy január 1-től Románia is a schengeni övezethez tartozik. De úgy néz ki, hogy mégse: [link]
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #1594 üzenetére
Gondolod, hogy azokat fel merte rakni rá?
ngabor2 #1592: Vagy a Kalmopyrin?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #1585 üzenetére
esemény helyetti tabletta
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #1587 üzenetére
Vagy tudja, hogy ki fog újulni így karácsonykor s már szeptemberben előrelátó volt. Csak épp elfeledkezett a receptről.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #1585 üzenetére
Nem, hanem egy kombinált hashajtó, a Tabl. Phenolphtaleini Comp. (egyébként odaadtuk, de teljes árban, mert a 90 nap miatt - lejárt recept - csak a TB támogatást bukta), amely ugye receptes.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #1521 üzenetére
na jó, lehet, hogy végkielégítés lesz az...
de hát néha nem árt kielégülni se...
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #1531 üzenetére
a kés remekül bírja, s imádom, egy álom. vigyázni kell rá.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #1531 üzenetére
én egy életet is
-
venember83
nagyúr
válasz
nyugi, a munka hősei előbb vagy utóbb elnyerik méltó jutalmukat - hősi halál?
-
tildy
nagyúr
válasz
A francba , hogy hozzaszolast nem lehet lajkolni
Nekem holnap is munkanap van. Illetve lenne. De a fonok azt mondta aki akar az jojjon be, de nem fontos. Ha nem fontos, akkor nem fontos
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #1481 üzenetére
Azért remélhetőleg nem fogadtad meg a tanácsot. Vagy ha igen, akkor sikerült már valami áthidaló megoldást találni.
Azért imádom, hogy így az utolsó munkanapon karácsony előtt szépen lassan mindenki lemorzsolódik és elhúzza a csíkot. Még szerencse, hogy én betartom a munkarendet, mi lenne a céggel nélkülem, ugye... Vagy mi lenne velem a cég nélkül...
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #1507 üzenetére
Dobjunk össze neki pár forintocskát?
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #1507 üzenetére
év eleji lesz, ha lesz.... az idei marginális adókulcs (pluszjövedelemre) ugyanis kb. 58%, azaz kb. 42% jut el a munkavállalóhoz nettó formájában... ami egy vérlázító arány.
de jövőre eljő a kánaán, a határ-adókulcs kb. 38%-ra csökken, ami azért nem mindegy... -
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #1498 üzenetére
A sertéssel meg a marhával elmászik
Tehát növényt kell enni, mert az nem változtat helyet. -
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #1494 üzenetére
Nem, de ezt írtam is szerintem akkor.
Ennek köszönhetően dolgozom 26-án is, meg 31-én. 31-én én leszek ráadásul a "szerencsés", aki lekapcsolja 22 órakor a villanyt a melóhelyen.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #1491 üzenetére
Miért, aki mindkét héten dolgozik, ráadásul legalább négy napot per hét, az szerencsés?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #1465 üzenetére
nekem múlt hét csütörtökön volt ez, és január 7-ig oda se megyek
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #1471 üzenetére
d) ne igyál kávét, ne menj sehova, maradj ott, ahol vagy, meg ne mozdulj!!!
-
Boxer001
veterán
válasz
c
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Igyál egy 0,5L energiaitalt az felpörget rendesen
-
NoLF
veterán
válasz
tökéletesen egyértelmű, hogy a b) a helyes.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Nálunk van mind a kettő itthon, de mondom lehetnek egyes darabok között eltérések ezt nem vitatom. Mondjuk én nem néztem nagyítóval és csak az összbenyomásomat írtam le.
-
venember83
nagyúr
válasz
Ne is, mert még olyat írok, hogy kimoderálnak.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #1425 üzenetére
Nem rám gondoltál.
-
zolynet
veterán
válasz
Igaz ami igaz, biztos eltévedt a nagy hóviharban.
Santa megdolgoztatja Rudolfot: kép -
BlacKSouL
addikt
válasz
JA
Tobey: kóstold meg a wasabis mogyorót. Az még kutyább..
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #1382 üzenetére
Valóban gyerekes, de én imádom gyereknek érezni magam
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #1377 üzenetére
Pontosan. Már csak 2 csukott ablak(=két csoki) van az adventi kalendáromban
-
r4z
nagyúr
válasz
Én beállítottam egy szűrőt gmailben, miszerint ha 3-nál több "fw:" van a címben, rakja spamba
Nem mintha gyakran kapnék ilyeneket, de nem árt odafigyelni
-
venember83
nagyúr
válasz
Akár sokak által visszautasított lottófőnyeremény is lehet.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #1369 üzenetére
Kevésbé rugalmas, mint a normál számlás megoldás, szerintem nem az igazi.
-
Boxer001
veterán
válasz
Jah, van egy kis kártya, boltban rátöltetsz x fontot, aztán rányomatod, nekem is tetszett anno, egy ideig.
tildy
Első albiban nekünk is ilyen gáz+villany volt, másodiknál meg már a fűtés is villany, és nem kártyás. -
tildy
nagyúr
válasz
Prepaid gáz, prepaid villany.
Mikor ideköltöztünk még nem az volt, hanem normál óra, mikor cserélték na mikor? Október végén. Azt kapunk 30 fontot egyikre, 30at másikra.....
Nem lenne amúgy gond vele, ha kapnánk rá elég pénzt. MErthogy 30 font kb 2-3 hétre elég ilyen hidegben úgy, hogy mellette 16-18 fok van a szobában.
Egy ekkora lakás villany és gáz költsége télen: villany: ~40 font, gáz ~60 font.Sajnos nem ennyit kapunk.
Úgyhogy előbb sikeresen megfürödtem jéghideg vízben, mellkasomat kihagyva persze, francnak hiányzik influenza után még tüdőgyulladás is.
-
válasz
kételkedem #1346 üzenetére
Hoppá, hoppá, ez már nekem is perverznek tűnik. Pedig van bennem két korsó sör és 3dl Kalinka.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #1348 üzenetére
bájdövéj, ez megvolt? az erkölcs nevében...
ROTFLMAO
álszent farizeusok gyülekezete. -
válasz
kételkedem #1343 üzenetére
...az meg ki
?
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #1343 üzenetére
az kevés. attól még feljelenthet téged valami névtelen feljelentő, mint az 50-es években,
Ő pedig ugyanúgy az aktuális hatalom feltétel és demokratikus elvek nélküli kiszolgálója marad .
(cenzúrázva) -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #1300 üzenetére
aztán jól gondold meg, hogy mit írsz, mert a médiatanács figyel, és még megbírságolják a ph!-t, ha nem tetszik nekik a véleményed!
szánalmas, ami ebben az országban megy, komolyan mondom...
ez a sok zombi meg, aki itt él, ennek tapsol. kivándorlok, basszus. -
adyz.
aktív tag
válasz
kételkedem #1314 üzenetére
a megoldás az lenne, ha mindennek az ára a magyar fizetésekhez igazodna
lehet most orbitális nagy baromságot mondtam, de én így látom#1320: az is egy megoldás
-
r4z
nagyúr
válasz
kételkedem #1314 üzenetére
Most elképzelem, ahogy iskolák és kórházak helyett börtönök épülnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Horizon Forbidden West
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest