- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Jah értem, én minden nap lustálkodok melóban, jó tudni
(#19885) bandus: jó lesz az
A PH!atikusunkat keresném: másfél hete megállás nélkül fáj a fejem, nem hinném, hogy ez normális lenne. A munkahelyemen napi 8órát ülök egy crt monitor előtt, mert elvitték az lcd monitoromat másfél hete. Kicsi is a monitor az olyan munkához, amit végzek. Kérdés, hogy lehet-e hogy ettől fáj ennyire?
vagy
belenéztem a torkomba és kicsit piros, de nem látok sok különöset, ha szénsavasat iszok, akkor érzem a nyelést, de így nem fáj. Lehet valami kis lappangó mandula/torok akármi és attól fáj a fejem?
Régen Glukosepttel öblögettem, de az megszűnt.Mit javasolsz?
A privát egerem is elvitték, pedig azt én fizettem ki, sikerült a boltból számlamásolatot szerezni, kész szerencse, hogy számlásan vettem, megpróbálom a kedves cégemből kiverni, hogy adják vissza az egeret.
-
Mr.Csizmás
titán
videómegosztó oldal
-
FehérHolló
veterán
Ezen örök érvényű mondás kvantálása nem elégíti ki az előbbi feltételeket. Igazán érdemes lenne feles (=1/2 sör) egységekben meghatározni a sör sör mivoltát, majd velünk grafológiai jelekkel, verbálisan tudatni azt. Amennyiben Ön képtelen erre, nem érti eléggé a sör univerzumunkban elfoglalt materiális és ideológiai szerepét. Einsteint idézve: Amit nem tudsz egyszerűen elmagyarázni, azt nem is érted egészen.
-
-
Mawyx
őstag
Boldog NoLF napot!
(#19491) kraftxld: Nekem Panasonic FZ-20-am volt, de soha egyetlen képet nem sikerült vele készíteni, ami ne lett volna homályos. Nem működött vele a csak nyomom a gombot és kész dolog, tudni kellett volna beállítani.
Egy FinePix S5700-am van, ezt viszont imádom, nagyon jó fogása van, autóból menet közben is számomra jó képeket csinál, elég masszív, hogy letegyem, megáll magától. -
Mawyx
őstag
Guglival fordítottam, a rukkola neve ismerős, de sose ettem.
Ma májkrémes szendvicseket ettem virslivel, most ettem meg az utolsót, brr, nem esett jól. Otthon tarja van befűszerezve, remélem nem romlott még meg, tegnapelőtt volt az a kaja, a másik fele a hűtőben vár a sorára. -
ToBeY
nagyúr
Szokták még magyarul borsmustárnak is hívni a rukkolát
-
tildy
nagyúr
Altalaban mi is, legalabbis az elmult par honapban. :-)
Baromi jo, hogy ki sem kell mozdulni, helybe hozzak. 12 ket literes asvanyvizet tuti nem hoztam volna el gyalog.
Megrendeljuk, feltoltjuk a hutot, es mindig van mibol fozni. Bar azt mondja egy ismeros, hogy nem illik fagyasztott marhabol pl. porkoltet fozni. Marpedig 2 kilo marhat nem eszunk meg egy nap alatt, ergo ment mind ( a csirke is) a fagyasztoba.
Mondjuk amilyen egzotikus kajakat te gyartasz, az hm
Spargat meg eletemben nem ettem pl.
-
tildy
nagyúr
All my order items
Quantity Product Price Total
6 Sparkling Water 2Ltr £0.19 £1.14
3 Flora Pure Sunflower Oil 1 Litre £1.49 £4.47
4 Beef Casserole Steak 450G Special Offer £4.00 £16.00
6 Clearview Sparkling Spring Water 2 Litre £0.25 £1.50
1 Fruit And Barley Peach/ Apricot No Added Sugar 1L £0.69 £0.69
1 Twinings Cranberry And Sanguinello Orange Tea 20'S £1.00 £1.00
2 Spicy Potato Wedges 750G £0.59 £1.18
2 Value Diced Chicken 410G £2.30 £4.60
2 Danepak Smoked Thick Cut Back Bacon 220G £1.59 £3.18
1 Iceberg Lettuce Each Class 1 £1.00
2 Smoked Wild Alaskan Salmon 300G £3.50 £7.00
2 Lurpak Sea Salt Butter 200G £1.60 £3.20
4 2 Chicken Breast Wrapped In Bacon With Cheese 396G £3.60 £14.40
4 Special Offer Skinless Chicken Breast Fillets 432G £4.00 £16.00
1 Pepsi Regular 4 X 2Ltr £5.79 £5.79
Order summary
Total Savings: £11.60
Guide price * (41 items) £69.55
Delivery charge: £3.00
Subtotal: £72.55Kicsit feltoltotuka hutot
-
-
-
-
fokukac
nagyúr
Fateromat sokszor kísértem ki a reptérre. Egyszer mondta, hogy üljünk be az étterembe, mert még van ideje. Kért egy 2 deci bort, nekem meg egy sprite-ot, alig került az egész olyan 4000-be.
rég voltUi. egyszer münchenben lekéste a gépem a csatlakozást. kaptam is a lufthansától kárpótlásul egy 8 eurós voucher-t , amit elkölthettem a büfében. így már csak 2 eurót kellett ráfizetnem, hogy kapjak egy pohár gyümölcslevet meg valami péksüteményt.
és egy átutazott éjszaka után 6 órát ülhettem a váróban, és nem lehetett lefeküdni, konnektor nem volt, és 10 ojró volt egy óra internet a wifin. imádom a reptereket -
tildy
nagyúr
de, csak mechanikus, és nem pontos. legalábbis a csomagot 32-33nak mérte, aztan csak kevesebb volt. 32 a sulyhatar. a hatiba meg jajj csak még ezt vagy azt bár azt nem igazán szokták lemérni, jajj a pulcsi kimaradt, ó inkabb magamra kapom, ó esmeinnel még van hely, kabatzsebbe is elfér a kávé. megoldottuk, hati 9.8, nagycsomag 31.6
-
fokukac
nagyúr
figyi. ez így jó, nem ez a baj...
de ezen a helyen úgy nyomták, hogy rendelj már még egyet, olyan direkt marketinget nyomott a csaj, hogy az már túlzás volt, szabályosan úgy éreztem, hogy mintha időarányos asztalbérleti díjunk lenne, és teljesítenünk kell, különben kidobnak...Ui. az megvolt, hogy Magyarországon január 1-től törvény tiltja a borravalót? (és minden zárt térben történő dohányzást)
-
azért vegyük figyelembe a megtakarítás értékét is, mert amit te mondasz, azt az 500 ft-ot nem igazán lehet annak nevezni...
ugye a nyugdíjasoknak sokkal kisebb igényeik vannak már, kaja, ruházkodás, háztartási cuccok, szórakozás, stb,(pár havi 20-30-40k meg simán van a gógyszer...) mint egy fiatalnak, ezért sem szerencsés összehasonlítani... nameg azért sem, mert hirtelen képeztél egy homogén csoportot, hogy nyugdíjas, és kész, csak hát ugye nem mindegy, hogy miből származik az a nyugdíj... talán jó példa erre saját nagyszüleim helyzete: míg egyiküktől szinte semmit sem kapok (nem panaszkodás), addig másikuktól éves szinten néhány száz k huf-ot, mióta egyetemre járok. szóval a nyugdíjasok lehetőségei is igen eltérőek, ki mennyire tudja támogatni a családját, unokáit.
nameg amit írsz, hogy ne járjon az ember szórakozni, ne éljen társasági életet, ne menjen el moziba... kinek célja ilyen életszínvonalon élni, csak azért, hogy elmondhassa, hogy hádekirály vagyok, engem nem vezet meg a média, meg a sok reklám?
-
-
Fogalmi dugóban vagy! Világos, hogy akinek 80 ezre van az csak 80 ezerből élhet (vannak még rosszabb fizetések is!) én csak azt vitatom, hogy ebből az összegből félre is tud valaki tenni.
...nyilván néhány extrém esetet fel tudsz sorolni de azért ez baromi messze van a mai magyar realitástól.... -
Nem találgatok mert annyira nem érdekel (ha akarja megírja) de azt most is vallom, hogy 80 ezerből (ezt az összeget is tildy írta le először nem én) saját háztartást vezetve képtelenség 15 ezret félrerakni.
Szerintem Ő is csak példaként hozta, biztosra veszem nem annyiból él......
Amúgy te is itt élsz, szerinted külső segítség nélkül lehetséges?..... -
syler
aktív tag
-
maross
nagyúr
Nekem eleg tenyerbemaszo ez a hozzaallas, mar ne haragudj. Ad aki tud, aki akar. A masik kommented meg nonszensz, "minek jon etterembe, ha nem ad jattot". Ugy allitod be mintha szabalyosan meglopnanak. Nezz korul, valsag van, epp az egyik legmelyebb godreben, honnan a francbol legyen charityre penz. Orulni kell ha adnak, es nem elkuldeni magadban a k* anyjaba, vagy meg jobb, utalni ra meg az etteremben, hogy kellemetlenul erezze magat. Senkinek nem lesz jobb. Talan valtoztass az elvarasaidon, a kor penzugyi helyzetenek megfeleloen, es akkor nem lepodsz meg/erzed szarul magad minden alkalommal.
-
kételkedem
addikt
Nekem is elég döcögősen megy!
Mawyx: A mai készülékek trillió megapixeles kamerával rendelkeznek, a kijelzőjük több színt tudnak megjeleníteni, mint amennyit a szem érzékelni képes. Lehet velük csatlakozni a létező összes hálózatra, egy gombnyomással ugranak a fészbúkra. Reggeli ébresztőt beállítani, névhez csengőhangot rendelni vagy nem lehet, vagy olyan körülményes, hogy inkább beállítasz egy ébresztőórát....
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest