- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- MIUI / HyperOS topik
- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kontakthiba. Vagy egy nagyon csúnya vírus, amilyet utoljára valamelyik mission impossible szintű kamuszájberkrimiben láttam.
Ja, kukaccal meg valaki tapintatosan közölje, hogy már szombat reggel van... Hm, sőt, lassan délután.
Szerk.: A hozzászólással frissültem, látom már voltak próbálkozások.
p
-
Winner_hun
félisten
Tejszínhabos sütemény (én csak habos sütinek nevezem)
7 tojás sárgája, 23 dkg cukor, 7 evőkanál víz robotgéppel elkeverve.
20 dkg lisztet, fél csomag sütőport és 2 lapos evőkanál kakaót kleverj össze és add hozzá a masszához.
Olajozott-lisztezett tepsibe mehet a tészta. 180 fokon kb. 20-25 perc alatt megsül.
Közben 2 adag (vaníliás)pudingot fél liter tejjel készíts el. Sűrű kell hogy legyen, azért csak fél liter. Ha rotyog akkor mehet bele 5 evőkanál cukor és 1 csomag vaníliás cukor.
A 7 tojás fehérjét verd fel habnak, majd 5 evőkanál cukrot adj hozzá. Ezt a habot keverd bele a meleg pudingba.
A kész tésztára mehet a puding, majd vissza a sütőbe 7-8 percre. Ezután hagyni kell kihűlni. Ha kihűlt akkor 2 zacskó tejszínhabport 3 dl tejjel robotgéppel habosra verj fel és ezt kenheted a süteményre. Ha megvagy akkor kakaóporral megszórva (rászitálva) kész is a sütemény. -
-
Winner_hun
félisten
-
Viszlát
addikt
Nekem ha eszembe jut, akkor neddudki miatt teszem offba, neki is túl van húzva a kontraszt a monitorán is rinyál, hogy nem látja. Ennyi igazán belefér cserébe azért, hogy elvárja az embertől, hogy kódfejtéssel párosítva olvassa a hozzászólásait.
#43854) EQMontoya: jogos.
-
zoltanz
nagyúr
Az érdekes, hogy ezekkel az órákkal pont a fiatalokat célozzák meg (mondjuk épp a mobil ölte meg a karórát, főleg ennél a korosztálynál)
Egy hagyományos szép, nem digitális órának sztem is jobb hatása, van főleg ha ha valahol meg kell jelenni.
Gondolom az Omega pl fejvesztve elkezdett ilyet készíteni. -
ladybug
őstag
-
-
concret_hp
addikt
szerintem kb. 3 hete teljesen jó idő van
namind1, kinek mi. 25-30 közti napi highok nekem pont jók, több ne legyen + éjjel legyen jó hűvös.
a barkácsolás témára visszatérve amúgy nem voltatok figyelmesek, semmit nem tévedtem, szerintem az 1 hét vagy többe belefért a szett
-
Viszlát
addikt
Haat, ha csak kiabalasrol lett volna szo... A penzes nemet nem csak bunko volt es igenytelen, hanem arrogans es alazatot elvaro, lekezelo es mindenkit szarba nezo. Igazabol mindegyik nep ilyen ha kiszabadul, a svajci is allat ha atruccan franciaba hetvegen, mig hetkozben siman feljelent mert raleptel a fure a parkban.
Az osztrakokrol is annyit, hogy erdemes elnezni a cseh hatarjuk fele. Nem a vendegmunkasoknak van telerakva a cseh oldal mar 5 meterre a hatartol "tancos" klubokkal.
-
Integra
titán
kiszabadult kelet-németek trabival, sokkal rosszabb helyen éltek akkoriban mint ami nálunk volt. egy kicsit németek akartak lenni és nyugatiabbak voltak a keletiebbeknél a keleti blokkban, a határ innenső oldalán. teljesen természetes, hogy ez történt. én úgy oldottam meg, hogy nem jártam a balatonra
nézd a pozitív oldalát, rengeteg pénzt hagytak itt.
nekem az vérciki és szégyen volt kis kölyökként, hogy mikor áttrabiztunk az osztrákokhoz, a kgm-nél kivolt rakva a tábla, hogy magyar, ne lopj.. mit foglalkozzak én akkor kelet-németekkel? -
-
-
DeFranco
nagyúr
Semmit nem szoktam kínaiból vásárolni (na jó, édes-savanyú csirkét esetleg) de a fürdőnadrág az pont az, amit igen. Soha nem volt még problémám vele, a méretét és a színét is tartja, és mivel rövid, ezért szellőzik is, nem aszalódsz bele mint amúgy a többi kínai göncbe.
-
Pisztillus
senior tag
-
fokukac
nagyúr
igazából a vihar nagyjából a hegy túloldalán lehetett (Budakeszi, Solymár, stb.).
De azért dörgött és villámlott rendesen.
mondjuk, azért lehetett fotózni, mert nálunk speciel csak csepergett.amúgy tök pozitívan csalódtam, utoljára 10 éve próbálkoztam villámokkal, és elég nehéz műfaj. Azért tükörreflexessel sokkal könnyebb volt.
-
DeFranco
nagyúr
inkognitóban? cookie ürítéssel?
(amúgy nálam céges proxy mögött pont chrome-al nem megy semmi google szolgáltatás. sem a mail, sem a docs, sem a keresés, minden más tökéletes, ez meg sem mukkan FF alól IE alól meg rendesen fut. Élmény 1 GB rammal 2 böngészőt nyitva tartani.)
-
BlacKSouL
addikt
Válaszolok Neked innen Magyarországról.
Nem. Sajnos nekünk is ilyen volt a cégnél, egy motor zajossági teszt műveletben használjuk a fülest, a Sony meg bekaphatja. Utángyártottban lehet ittott lelni neten, mindenféle kétes helyekről, kétes eredettel, úgyhogy mi azt csináltuk, hogy bevállaltuk a buhertuningot:
Mivel a Sony - aki bekaphatja - úgy csinálta meg a fülest, hogy csak akkor működik, ha ez a fekete műanyag kocka szar benyom egy mikrokapcsolót, mi szépen satuba befogva óvatosan lecsavartuk az akksiról a fekete kockákat, ami úgy jön le, hogy hozzáragad az akksit borító fólia egy része. Ezt később a ragasztó maradékával együtt el kell távolítani maradéktalanul. Veszel egy pár mezei de jó minőségű AAA akksit, feltöltöd előírás szerint (12-14 h) és erre nagyon óvatosan (akár pici kenőanyaggal megkönnyítve) ráerőszakolod a kockákat értelemszerűen. Behelyezed a fülesbe, és enjoy.
Buktatók: eredetiről leszedéskor eltörnek a kockák. újra felszuszakoláskor eltörnek a kockák. Sajna az új akksik külső átmérője általában 0,1-0,2 mm-el nagyobb, tehát biztosan szorulni fog. NEkünk speciel megrepedt az egyik, de hálistennek nem tört el.
Plusz, a füles ugye magának tölti, de ha mégis fel akarod tenni egy külső töltőre, kicsit felfrissíteni, akkor ismét b.szakodni kell a kockákkal. Mindenesetre pár hónapig, (évig?) talán megint jó lesz.
Viszont ha a kockák eltörnek, akkor bukta van (A Sony bekaphatja) -
-
sztanozs
veterán
exFAT-ra inkább ne. Médialejátszók még kevésbé támogatják, mint az NTFS-t (ami szintén nem túl támogatott) - mondjuk mind a kettő zárt MS szabvány, úgyhogy ez nem meglepő. Amúgy linux simán elboldogul az NTFS-sel. kb 5-8 éve voltak még vele problémák, de mára már az utolsó nyitott linux firmware-es router is támogatja az NTFS-t. (Ráadásul exFAT-ra XP-hez meg még kell plusz drivert is telepíteni, mert csak VISTA-tól van beépítve a támogatás)...
-
Tim82
félisten
Nem írtad, hogy Dune a médialejátszó, de most utánaolvastam, valóban nem támogatják a Dune-k az exFAT fájlrendszert.
NTFS-t azért nem szokták ajánlani, mert (elvileg) több írás/olvasási műveletet produkál, mint a FAT32 és az exFAT, aminek egyenes következménye lenne a pendrive élettartamának csökkenése. Lehet, hogy Win 7 alatt már nem így van, ezt nem tudom biztosan.
Valamilyen hálózati megosztásban/filmlejátszásban nem gondolkodtál? Engem kellemesen meglepett tegnap este, amikor végre üzembehelyeztem és kipróbáltam a NAS-omat, hogy 720p-t is probléma nélkül lejátszik róla a Popcorn A-100-am (rákötve wireless ethernet bridge-ként egy Linksys WRT160N). A NAS (Zyxel NSA-310 + 1 TB vinyó) meg rá van kötve utp kábellel a routeremre (TP-Link WDR3600).
Ugyanez a felállás, NAS helyett a routerre wifin csatlakozó notim dokkolójában lévő vinyóról sokkal nyögvenyelősebb volt.
Igaz, nálam a biztonság kedvéért a Popiban is van egy 400 GB-os vinyó.
-
ClayMore
aktív tag
elvileg igen. te meg megmondhatod, hogy nem fényképezel hanem térerőt vadászol
sztem nincs joga elkérni és megnézni a képek mappát.csak ne használj vakut mert akkor az már nem hihető.
fokukac: az UPC monnyon le ha ekkora rohadék. tudták jól h bővíteni fognak. tudták jól h ha nem tudnak rávenni akkor ingyen fogják adni. szemetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest