- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sokan írtak negatív kritikát is rajtuk kívül, csak máshogy fogalmazták meg. Amit Viszlát írt, már tényleg nem tudtam lenyelni, és biztosan te is érzed, ahogy azért az már sok volt. Valszeg' eddig akkor nem követted a topicot. És köszi amit írtál.
De szerintem maradjunk inkább a kaja témánál. -
Mawyx
őstag
A kh-nál tegnap nem láttam a számláimat, háromszor beléptem, akkor már láttam, megcsináltam az utalást, de egész nap nem jött sms, most belépek, még ott van a várakozók között. Valami gubanc van, reggel 7 után el szokott menni minden utalás. Nem vár aláírásra, státusz folyamatban. Ez nem ilyen szokott lenni.
-
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy egyes bankoknál a kártyás vásárlások után is fizetni kell, azaz nem ingyenes, ezt bevezetik máshol is, pl AXA ? mert onnantól kezdve rohadtúl nem éri meg bankszámlán tartani a pénzt.
UI: Megnéztem, nálam nincs dupla, legalábbis az utóbbi pár nap alapján.
-
Tim82
félisten
SMS-t kapsz meg duplán, vagy az Axás netbankon megnézve is azt látod, hogy duplán zárolták/terhelték be a vásárlásaidat?
Előbbi esetben csak szimplán megkergült az SMS-küldő szerverük (meg az SMS-szolgáltatásoknál amúgy is minden bank leszögezi, hogy a küldött SMS csak tájékoztató jellegű).
*
Amúgy vicces, szeretném módosítani az aláírásomat PH! alól (eladtam az SGS-t, ki akarom venni), erre ezt kapom a képembe: -
fokukac
nagyúr
valószínűleg hiba, és majd megoldódik, nekem anno a Rafinál volt ilyenem, kicsit szívtam a fogam, mert egy 55 ezres vásárlást zároltak kétszer, és vagy egy hét volt, mire felszabadult az összeg.
de az is lehet, hogy ők is ezt alkalmazták...
[link]
amúgy nem semmi ez a módszer, de tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest