- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipp
senior tag
Minket pár éve Szombathelyen akartak elzavarni délután fél kettőkor, mert aki hazaér a reggeli műszakból, azok közül sokan nem tudnak aludni a durrogás miatt. Aztán jött azzal, hogy ezt a pályát nem erre találták ki. Mi mondtuk, hogy akkor folytatnánk tovább. Erre elkezdett üvölteni, hogy ő ismeri a tűzoltóság parancsnokát és azonnal kihívja őket, ha nem takarodunk el. Mondtuk, hogy hajrá, hívja mellé a rendőröket is, mert milyen felháborító, hogy egy focipályán fociznak a fiatalok. Aztán még pár percig mondogatott ott, meg hívta a "bandát", aztán együtt köpködtek, hogy bezzeg régen... Azóta is előttem van az ember, ahogy habzó szájjal emlegeti a tűzoltókat.
-
Skipp
senior tag
válasz
#51177472 #44263 üzenetére
szerintem a zenei alap nagyon nincs összhangban a szöveggel/hangszínnel (ez nyilván nem változtatható
)/beszédritmussal
én így elsőre túl soknak érzek ennyi számot, lehet jobb lett volna 3-4 számra rákoncentrálniegyébként kéred, hogy mindenki írja le, amit gondol, ennek ellenére 2 keményebb kritika (peterkeT és Viszlát) kiakaszt, ha tényleg el akarsz érni valamit, akkor ezt bírni kell, a helyére kell rakni (nem gondolom, hogy légbőlkapott b@szogatás lenne bármelyik, mert érthetően le van írva, kinek mi a baja)
ha meg szerinted annyira hangsúlyosak a pozitív dolgok (amiket én abszolút nem éreztem a szövegeken), akkor ezeket a kritikákat fordítsd át magadnak pozitívra és kész is van
-
Skipp
senior tag
-
Skipp
senior tag
gondolom kapják az ívet rendesen, mert tegnap a 3 perces beszélgetés alatt kb. 6-szor hangzott el, hogy "és elnézését kérem még egyszer, igyekszünk kijavítani"
#43735: sajnos nem tudom, de anyu mondta a napokban, hogy jött egy csomó axás levél, szóval lehet valamelyikben ott a megfejtés
egyébként ha tippelnem kellene, akkor biztos lesz valami úton-módon plusz költség, eddig számlavezetési díj sem volt, most meg már van -
Skipp
senior tag
axás netbank is azt mutatja, hogy duplán levették, tegnap telefonon is elismerte az ügyfélszolgálatos csaj, hogy a hiba létezik
#43731: nekem is azért para főként, mert pénteken jött meg a fizu és egyből elutaltam, kifizettem mindent, ami esedékes, a duplázással pedig lementem mínuszba, így meg egy kiflit nem tudok venni
-
Skipp
senior tag
Van itt esetleg Axás, akinek hasonlóan duplán von le mindent a kedves bank?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Házimozi belépő szinten
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest