- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Kasga #106340 üzenetére
Ennek így semmi értelme. Ha mellé teszel egy fényes kijelzőt, azon sem látsz semmit a tartalomból (HDR-ből meg pláne). Úgy kell összehasonlítani világosban, hogy nem direkt kapja a napfényt a TV, akkor látszik a matt felület előnye. De nem is ez a lényeg, hanem hogy kinek melyik felületet kedveli a szeme, van aki a tükör felületet nem szereti, van aki pedig a mattot. A képen látható felhasználásra (csutka fényes nappali, órákig szembe napfény, stb.) is van megoldás a Samsung The Terrace.
Ui: A lányoméknál az iskolában nyílt tanórák voltak a napokban. Tavaly még a régi projektoros interaktív tábla volt (0 kontraszt/0 fényerő), gyakorlatilag ~10m-ről semmit sem láttam. Elromlott a tábla és idén már egy 98" iiyama ProLite TE9812MIS-B3AG volt a falon (elvileg 400 nit/4000 kontraszt). Mindent láttam kényelmesen, szem erőltetés nélkül, világos tanteremben (másik megoldás).
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Kasga #105412 üzenetére
Ezt mondjuk egy hasonló helyzetben lévő vásárló tudná megmondani, mert tényleg nem ismerem a Telekomot. Van olyan szolgáltató, aki a 3 napos cserénél sztornóz. Tehát nem cserél, hanem törli a rendelést és a kiállított számlát/számlákat. Így újra meg kell rendelni a készüléket, amint lezajlik náluk ez a folyamat.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Kasga #105410 üzenetére
Az azonnali csere nem valószínű, hogy megoldható. Legalábbis nem hiszem, hogy bármelyik Telekom üzletben lenne raktáron TV. Vagy ha van is, tuti nem minden típus és méret. Nem igazán ismerem hogy működik náluk, de ahhoz nagyobb raktár kellene.
Az viszont biztos, hogy tudják intézni a cserét.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Kasga #105405 üzenetére
"Az értékesítést (online vásárlás esetén a kézhezvételt) követő 3 munkanapon belül tapasztalt, rendeltetésszerű használatot akadályozó meghibásodás esetén a kötelező jótállás hatálya alá tartozó készülék cseréje kérhető, elsődlegesen abban a Telekom üzletben, ahol vásároltad azt. Amennyiben a telekom.hu-n keresztül vásároltál online, akkor bármelyik Telekom üzletben kérheted a kézhezvételtől számított 3 munkanapon belüli cserét."
Mindegy mit mondanak, így kell eljárniuk, és ezt a saját oldalukon is pontosan leírják.
-
Celtis
veterán
válasz
Kasga #105394 üzenetére
Szerintem a 3 napos csere az a jótállási feltételek része és nem a webshopos vásárlásé.
A 14 napos elállás szerintem nem korrekt, mert ugye nem az van, hogy nem tetszik, hanem az, hogy hibás a készülék. Nyilván valahogy jelezni kell, hogy a készülék rossz, mielőtt eladják másnak is.
De ez lehet csak az én heppem. -
Csocsy
tag
Én nemrég 65-s G2-t vettem, egy 5 éves sony led-et cserélt, és eddig megvagyok elégedve vele, nagyon szép a képe, sokkal élénkebbek a színek, nem hittem volna hogy ekkora különbség lesz.
Nagyon jó minőségű filmeken és Playstationon látszik igazán a különbség.460 volt az emagon, 20 havi ingyen hitellel, sztem best buy volt
-
Tyrone89
aktív tag
Hello! Technologiailag a Samsung jobb, nagyobb színfényerőt tud, homogénebb panel. Az LG 5 év panel garanciát ad. Egyébként ha már LG...a G3 vagy G4 lenne inkább konkurenciája ennek a Samsungnak, mert azokban már az MLA panel van ami sokkal nagyobb fényerőt tud mint a G2 panelja. A színfényerő is magasabb picivel. Az LG mellett szól még a DTS támogatás valamint Dolby Vision. A G2-ben még nincs DTS támogatás, a G3-ban és G4-ben már igen. Ha nem fontos a Dolby Vision akkor a Samsung is nagyon jó tv.
-
-
daneel_hu
addikt
Szerintem előbb nézd meg úgy, hogy lehűtöd a helységet 10-15 fokra, majd úgy is, hogy felfűtöd 24-re.
Az E6V-ben is van némi görbeség.
Hidegben hátul púposodik, melegben elől... valószínűleg ez a kétféle anyaghasználat hőtágulása végett van így.B7V-nél nem tudom mi van, E6V-nél egy üveglapra van (felragasztva?) a panel, amely - gondolom - műanyag. Melegben pedig a műanyagnak van nagyobb tágulása.
Amikor befűtük, akkor gömböt nézek, amikor fűtés lekapcs akkor homorú felületet.
De ránézésre nem lehet 0,5 - 1 mm-nél több középen. Ennyire van "beroskadva".Persze az okfejtésemet tekintve 18-20 fok körül nagyjából laposnak kéne lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest