- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz
nickjames #108333 üzenetére
Az európai modellekben nincs ilyen opció, esetleg a szervizmenüben saját felelősségre, de ez is csak tipp.
Egy ilyen trükköt még láttam, hátha. -
eL Geri
őstag
válasz
nickjames #107686 üzenetére
Netes vásárlásnál szerintem is megvannak már a védekezési lehetőségek. Reméljük az LG webshop se most dog bedőlni. Ugyan ez igaz a futárra is… de olyan nemrég már hallottunk, hogy futár / felvevőpont cég úgy dőlt be, hogy hetekre / hónapokra beragadt az árú a raktárában.
De persze én is simán megvenném és kifizetném neten. Csak eszembe jutott.
-
makoss
veterán
válasz
nickjames #107642 üzenetére
Ha azt nézzük mindegyikből van drágább, nem is kicsivel, nem tudom az Office Depotnak hol éri meg 1.099.999-ért adni a 77"C4-et???
Csodálnám ha vennék tőlük!
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
nickjames #107600 üzenetére
Virágboltból ufo971 által feltöltött Dolby Vision anyagokat javasolnék. Ő már a torrentek nevében feltűnteti hogy az adott anyag P5 vagy P8 e. Ezek mp4 formában vannak. A P5-nek gond nélkül kell mennie úgy ahogy van. Ez a webos24 frissítés a P8-at cseszte el. Szóval ha találsz P8 Dolby Vision anyagot mp4-ben azok már nem fognak menni. Ezeket TS formára át kell muxolni tsmuxer segítségével ha mindenképp Dolby Vision-ban akarod nézni)
Mkv-ból nincs Dolby Vision az LG-n. Ott ha P5 akkor is muxolni kell ts-be és ha P8 akkor is. Mkv REMUXOKNÁL van P7..azokat felesleges bárhová muxolni..nem fog működni. Hagyd mkv-ban, úgy normál HDR-ben menni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged