-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Ezt mondtam én is, csak máshogy, a lényeg, hogy ez egy permamens folyamat (egyébként már többször belinkeltem régen) és ha valaki túlzásba viszi, akkor a pixelek hamarabb elhasználódnak. De egyébként is ha még ghosting sincs, tök homogén a kijelző, akkor mégis minek kellene pixelfrissítőt futtatni?
-
Vhiktor
Topikgazda
Nem mindenkinek fontos, de pl game módban nem kalibralható teljesen szinhelyesre a tv, a gamma kezelés is több mint fura, illetve local dimminges tv esetében lassabb a local dimming algoritmus, esetenként kevesebb zóna is van, ezáltal kisebb a kontraszt és még sorolhatnám. Game modenal hdr esetében nem igazán működik a HGIG sem.
De persze ez mind olyan dolog ami lehet hogy a legtöbb felhasználónak fel sem tűnik.
-
ricsip
addikt
Vettem egy ócska 10 méteres HDMI kábelt. AKYGA gyártmány, állítólag a full névtelen kínai selejtek után ez a leggagyibb gyártó a piacon. Én ezt nem tudtam, naívan legalábbis a HAMA és tsai fölé tippeltem volna, de a fórum nagyhangúi szerint szimplán szar és kész. Egyből kettőt is vettem belőle, mert jó áron volt (a 2 együtt volt 5ezer ft). Kíváncsiságból kipróbálom majd a 4K-dolbyvision-60Hz-et vajon viszi-é :D
-
blakey
titán
Egy Tesco-s kábel szinte soha nem lesz AQ minőségű. Az hogy ideális esetben működik a Tesco-s is és nincs látható kép és hangminőség különbség (digitális jel miatt), az nem jelenti azt, hogy a két kábel azonos minőségű lenne… Nagyon nem.
Szerintem ez a pontos fogalmazás.- főleg ha a Tesco szerződést köt az AQ-val, a mai világban ez van, szóval ne lepődj meg ha a Tesco-s kábel az "AQ gyártószalagjáról" jönne le. Ezek teoretikus dolgok, de a bérmunka nagyon általános, nagy cégeknek dolgozom, fő márkáknak és bizony nem a saját márkájukból jön a nagy profit hanem a bérmunkákból, konkrétan a sajátmárkás termékekből.
A túlmagyarázkodásod már nekem is sok, felesleges ezt túltolnod, leírtam, hogy ha 100%-ban megfelel, ezen mi a t@kömet nem értesz? - erre már nem kell válaszolni, mert látom, hogy mit nem értesz, de ennyi elég volt a kábelekből. -
-
-
blakey
titán
Olyan dolgokba kötöttél bele amibe valójában nem is kellett volna. Te is tájékozodhatsz az interneten és vissza is olvashatod, hogy mit írtam. Leírom a gyengébbek kedvéért, a Tesco-s kábel is lehet AQ minőségű, mert ugye ott minden ugyanaz (nemrég írtad) az ami a belsőt illeti (szabványnak megfelelő), tehát 15e-ért is kaphatsz 300e Ft tudású kábelt.
-
-
blakey
titán
Ne kerülgesd a dolgokat, én leírtam, hogy a drágább HDMI-kábelek leginkább a külső miatt kerülnek annyiba, nem azért, mert a kép- és hangminőséget is "jobbá" teszik. Nem beszélünk másról, csak te akarsz meggyőzni arról, hogy a drágább HDMI-kábel jobb képet/hangot ad. Azt írtam, hogy a drágább kábelek a külső anyagok felhasználása miatt kerülnek többe és amiatt, mert vannak akik ezt megveszik (én is hajlandó vagyok többet adni egy nekem tetsző dologért ami amúgy a valóságban nem jobb csak igényesebb és számomra szimpatikusabb), továbbra is hangsúlyozom, hogy abban az esetben ha az olcsó és drágakábelek 100%-ban megfelelnek az adott szabványnak.
-
Eddig csak figyeltem ezt a kábel témát, most írok is🤔
Először is, ez egy nagyon rossz példa, mert azért az általad említett dolognál a magad és esetleg a családod élete is a tét lehet, egy kábel az meg csak egy kábel 😉 Több évtizedes hifizés van a hátam mögött, és nem a belépő kategória, viszont egy valamire rájöttem, több millió forint kidobott pénz után, amiket elköltöttem kábelre, hogy az egész csak placebo/sznobizmus, és a saját magunk becsapása, hogy egy milliós kábellel jobban kihallunk bizonyos dolgokat, mint egy sima párezer forintos rézkábellel! Aláírom, a magas hangok vagy a mélyhangok valóban jobban kijönnek bizonyos kábelek esetében, ezzel lehet "játszani", de ezzel ki is merül ez a dolog, viszont ehhez nem kellenek több tízezres vagy urambocsá százezres kábelek 👍 HDMI kábel témán meg óriásit röhögtem, na az a legnagyobb pénz lehúzás ami létezik, mivel egy digitális jelről beszélünk, amin ugyan úgy fog átmenni a jel egy 1000ft-os kábelen, mint egy 100000ft-oson, maximum a szabványra kell figyelni, hogy egy 2.1-es bemenetre/kimenetre lehetőleg olyan kábelt használjunk, ennyi...
De ezzel én be is fejeztem, csak ez kikívánkozott belőlem, megvan ennek a topikja -
Vhiktor
Topikgazda
Véletlenül sem akarom azt mondani, hogy minél olcsóbb annál jobb. Azt akartam mondani, hogy az ár sem garancia semmire.
Meg kell venni, ki kell próbálni és ha nem jó akkor vissza küldeni. Olyat is tapasztaltam már, hogy egy adott kábel bizonyos avr-rel nem volt csak jó, a többivel igen.Vagy olyan kábelt kell venni amit sokan vesznek és van róla visszacsatolás, hogy jól működik.
-
blakey
titán
Rosszul "fogod" meg a dolgokat. Nem különböző szabványoknak megfelelő kábeleket hasonlítgass hanem ugyanazon szabványon belülieket, cat5e (HDMI 2.0) vs. CAT6 (HDMI 2.1), érzed a különbséget? Minőségi (azaz minden szempontból 100%-ban szabványnak megfelelő ) HDMI kábel esetében tökéletesen mindegy, hogy 5e vagy 500e, a két kábel között nem lesz különbség kép- és hangminőség tekintetében, nem lesz jobb a kép ha a kábel bevonata valódi bőr egy sima textilhez képest, árnyékolás mindkettőben ugyanolyan jó. HDMI kábelek esetében sokan félreértik a "minőséget". Lehet, hogy a rendszerembe szívesebben veszem az AQ Dragon kábeleket, mert azok tetszenek, de biztos vagyok benne, hogy a szabványnak 100%-ban megfelelő AQ Pearl kábelek is ugyanazt a kép- és hangminőséget fogják nyújtani viszont a külső megjelenésűk, ami számomra nagyon fontos, az már nem lesz megfelelő.
-
Megint rossz hasonlat csak úgy mint a gumis esetben. Azért mert a CAT 5e lassabb ember ilyen egyszerű.
Itt nem egy HDMI 1.4 és 2.1 ről beszélnünk hanem két 48 Gbps HDMI 2.1 specifikációknak megfelelő kábelről eltérő árazással.
Ezekkel a példákkal azt támasztod alá amit mi bizonygatunk, hogy megetted a marketinget. Igazából megindokolni nem tudod amit mondani akarsz miben is jobb a te kábeled mint az enyém. Elárulom neked semmivel. Sőt az enyém jobb, mert olcsóbb volt.És ez mellé hozzáfűzném, hogy nem azt írom hogy a legolcsóbbat kell venni. Nem szabad az ár alapján dönteni. Vannak gyártók aki nem tartják be a specifikációkat, de erre van a véleményezés és a topikok, ahol segítséget kap az ember.
-
Ha lesz pár perced légyszíves nézd meg ezt a videót... [link]
Nem beszélünk el egymás mellett, hanem ellenkező dolgot állítunk.
Nincsenek komoly különbségek pont erre akarok rávilágítani. Ha egy kábelgyártó betartja az előírásokat akkor az működik az adott HDMI szabványnak megfelelőenaz adott méteren.
Ha egy kábelnél 15 ember leírja hogy kiválóan működik( mert leírja) és én is használom és látom hogy minden HDMI 2.1 funciót hoz akkor egy 25 ezres 3 méteres AQ kábel semmit nem ad többet később sem ráadásul le is tesztelhető. Az általam belinkelt kábel 48 Gbps.
És pont az általad említett gyártó az akinek nagyon sok ilyen jellegű problémája volt már komoly szakemberekkel és voltak bizony számonkérések is. Semmivel nem mutat túl az az előírásokon ha erről tudsz valami mérést tényszerű tesztet mutatni szívesen várom mi alapján írod ezt.
amúgy Linus videója is nagyon jó erre. [link] -
sub71
aktív tag
Gondolom emlékszel még az analóg tévéadásokra. Néha jó volt, néha kicsit szellemképes, néha "havazott" a kép. Digitálisnál (persze a kínai kamukábeleket kivéve) ha megfelel a szabványnak pl:48Gbps sebességű HDMI 2.1, akkor nem lehet és NINCS is különbség, ott vagy van kép, vagy nincs. nem szakadozhat, vibrálhat, stb... a kép! digitális jel: 0101010101100.... ez vagy átmegy, vagy nem, ha átmegy, akkor mindegy az ára, a színe, a formája, a sodrás iránya, a végeredmény nem lehet különböző.... persze az audió cuccoknál neked van igazad....
-
powerup2
addikt
A jó vezető fontos és annak a vastagsága ezt fentebb is irtam de nem értelmetlen költekezéssel mert a kedves AQ jött azzal mennyire változik a sub hangja a kábeleivel de pl egy 20 ezres kábel és a fél milliós kábel között nem lehetett mérni semmi difit
szóval azt a 480 ezret el lehet költeni egyébre is
-
Nem azt írtam.
és nem csak nálam működik.
Akik betartják a gyártási szabványokat ott nincs különbség. Semmi különbség csak az ár. és hidd el hogy nincs. nem tudom mit tanultál de a digitális jel az vagy átmegy vagy nem. Nincs átmenet.
Mindenki azt vesz amit akar csak ne vezessünk félre embereket és játszunk a pénzükkel.
OLED TV mellé és Ps5 mellé sem kell 25 ezerért kábelt venni ahhoz hogy tökéletesen működjön. -
Ezt hívják úgy hogy sznobizmus.
Miben is nyilvánulna meg az hogy a PS5 kábel vagy a te kábeled jobb mint ez digitális jelátvitel esetén?
Mert hogy 4K 120 Hz VRR minden tökéletesen működik. Az AQ kábelnél 24 ezerért szebbek a színek vagy ilyesmi?Mond már el nekem.
Nem cseréltem le a Ps5 kábelét hanem 2 kábelt használtam amíg nem volt eARC képes erősítőm és hol a Tv re kötöttem hol az AVR re .
Teljesen fals a hasonlatod
Digitális jeltávolításra használt kábel esetén amennyiben betartja a szabványokat bármelyik gyártó nem fogsz észre venni különbséget még ha 1 milliós kábelt kötsz az általam linkeltel szemben akkor sem, míg a téli gumik között igen fogsz érezni különbséget és nagyban befolyásolja a biztonságot és vezethetőséget.
Én sem veszek gagyi gumit ,soha nem is vettem míg kábelben nem fogok 25 ezret kiadni arra amit ugyan így megkapok 3 ezerért és semmi féle eltérést nem fogok tapasztalni soha.Innentől meg hogy bejáratás meg ilyesmi szóba került inkább el is engedném a témát. Ezek a legnagyobb hülyeségek amiket olvastam és megkajálod a marketinget rendesen. látod ebből él az AQ például de azért beszélgess el néha egy villamosmérnökkel is mit gondol erről.
-
powerup2
addikt
Normálisan szigetelt jó vezető anyag akkor nincs gond és ami már 2000 huf felett van hangfalkábel azoknál már nincs gond. Amin szoktam nevetni AQ kábelek esetén mutatják a helyes bekötést
oda van irva melyik részét kell csatlakoztatni az erősitőre melyiket a hangfalra
meg a mágikus szövegek egy kábelt be kell égetni "járatni"
-
Van gagyi HDMI kábel ami nem tartja be az előírást és van olyan ami betartja. Ez utóbbihoz nem kell Audioquest vagy hasonló áru kábel. ezek digitális jelek az árnyékolást pedig egy 150 forint/ méteres kábelen is megoldják, lásd Hama vagy Ugreen..
Az hogy az ember kidob erre plusz tízezreket hogy biztos ne legyen gagyi az egy dolog, de felesleges szerintem.. azért vannak a fórumok hogy kérdezzenek az emberek vásárlás elött. Akit érdekel annak elmondom hogy én ezt [link] a kábelt használom Ps5-AVR-OLED közé és tökéletesen ellátja a feladatát.2800 forintért...
A maradék 20 ezret amibe az Audioquest kerül [link] nyugodtan el lehet költeni másra... -
blakey
titán
Viszont HDMI kábelek esetében a minőségi kábel többnyire azt jelenti, hogy a szabvány szerint van összeszerelve és nem azt jelenti, hogy a drágább a jobb, tehát egy 1m-es kábel esetében a 3e Ft-os is lehet ugyanolyan jó, mint a 300e-s (teoretikus összegek), mert mindkettő 100%-ban megfelel a szabványbak, viszont a drágábbik esetében drága kígyóbőr borítást használtak míg az olcsónál szövet borítást és a dugaljaknál titánium bevonatot a sima műanyag helyett. Képminőség szempontjából mindkettő megegyezik
-
powerup2
addikt
-
salapp
addikt
Nem tudom, mit nyüglődtök ezen a "rendszer" dolgon?
Már a W8-on se volt semmi gondom a rendszerrel. Pana rendszere tényleg fapados, amolyan "időutazásos", de beállítja az ember, aztán nem különösebben piszkálja.
Egyáltalán mennyit és mire használjátok a "rendszert", hogy ez ennyire kulcsfontosságú "nálatok"?
A Sony A80J-n meg ráadásul még az Android TV-t is ejteni lehet, ha valaki azzal szenvedne (akármiért is), benyomod, hogy "basic tv"-t kérsz, és kész. -
alaves
addikt
Pedig még a használati útmutatót is átolvastam. Fekete szint beállítás van HDMI-n, a szokásos, jel függő. Vincent azt vélelmezi, hogy az Alienware AW3423DW esetében a tükröződés gátló réteg okozza, ezek szerint az S95B-nél is ez a helyzet (rtings). Gondolom a Sony-nál nem lesz ilyen...
-
Ren Hoek
veterán
Hopsz, na ez lenyeges video Vincenttol (QD-OLED May Have Solved This Longstanding OLED TV Problem FOREVER: [link])... Nem is tudtam, hogy a gyartok ennyire mashogy probaljak megoldani a W subpixel kezeleset. Pl az A90J-ben egy szint alatt kikapcsoljak teljesen a W subpixelt... viszont van egy treshold ahonnan bekapcsol, mert ugye az RGB subpixel elfogy fenyeroben.
Kivancsi vagyok az LG-nel ez hogyan nez ki.
Egy biztos az A95K RGB QD-OLED-el lesz a csucsragadozo. Csak arban az a +300-1000 dollar azert nem keves az S95B-hez. Az mar duplaja, vagy tobb lesz a C1-nek.
A Samsung S95B meg a G2-vel versenyzik arban, viszont a DV hianyan kivul szerintem mindenben jobb lehet. Esetleg a benabb szervizhatter amirol Aleves beszelt.
Viszont az eddigi leirasok es user experiencek szerint a QD-OLED panel a legjobb homogenitasban es banding/blooming tekinteteben.
-
-
törölt tag
Az A90J támogat 2160p@120-at. Sávosodásra panaszkodtak 2160p@120 HDR-ben, azzal nem tudom, hogy mi most a helyzet.
Ennyi idő után szerintem a Sony és a VRR kapcsán sok energiát meg lehet spórolni, ha elengedi az ember. Maximum pozitív csalódás éri, ha/amikor lesz egy értelmes implementációjuk.
Nem azt mondom, hogy inkább a Sony (még ha nekem összességében most szimpatikusabb tévék is), csak hogy PS5 melllé én nem zárnám ki. Konkrétan a kérdező helyében pedig biztos, hogy használnám tovább a 65CX-et, de az ő döntése nyilván.
-
jookomak
őstag
Kár, hogy a konzolok, de főleg a játékok ezt nem így gondolják. Elenyésző számú játék van, ami 120hz, főleg nem 4k-ban. Ps5 még mindig nem tud vrr-t, se dolby visiont. Ergo simán jó bármilyen tv. Főleg ha az ember filmet, tv-t, sorozatot is néz.
Vincent tesztje pont jól kihozta. Játékra LG, filmre pana, mindenesre a sony, vagy olcsóbban a Philips. -
PlayMax
nagyúr
Vannak azok a termékek ,amiket csak otthoni környezetben tudsz igazán tesztelni és eldönteni ,hogy megfelel az igényeidnek vagy sem.
Ezért is él hazánkban ez a törvény ,ez nem etikai kérdés ,ki fizeted a terméket és nem lopod vagy ajándékba kapod.Az etikai kérdés inkább az ,hogy normálisan gyári állapotban juttasd vissza az eladónak a terméket az összes gyári tartozékkal és ne trehányan.
Amelyik boltnál ha ez meg problémát jelent - ott nem szabad vásárolni ,vannak boltok ahol ez nem jelent problémát és kedvesen állnak a rendelkezésedre még a sokadik cserénél is.Legutóbb a pc monitor vásárlás volt a legdurvább ,10 lcd monitorból legalább 7 tiszta felhős volt - nem volt könnyű eset találni egy normálisat ,de végül ez is sikerült.
-
Partz
senior tag
Nem tudom pontosan a technikai hátterét. De lehet ha túl közel lennének az egyes sub-pixelek, az gerjesztené a vörös-zöld quantum-dot konvertereket, de csak tippelni tudok.
MicroLED esetén egyébként ekkorák az egyes pixelek;
Celtis
Azt érdemes tudni, hogy a quantum-dot színkonverterek sem 100%-ban hasznosítják a kék fényt. Lehet ezzel kompenzálnak, így is nagyságrendekkel hatékonyabbak a hagyományos színszűrőknél. -
Ren Hoek
veterán
Ez állhat a háttérben, hogy nem olyan egyszerű felvinni a QD patternt. Meg 4Kban távolról ez összeolvad. Nem hiszem hogy látni lehet a csirkehálót.
A microLED-nél is nagyon kicsi az effektív area.
Egy fórumban is észrevették a kis effektiv areát.
"Interesting. That’s one blue and one green and one red square subpixel per pixel. Green and red are identical-sized and that is pretty much confirmation of a green OLED layer in the stack (green would need to be at least double the size of red in an all-blue QD-OLED architecture.
I’m surprised at how low the PAR is - arguably lower than WOLED, and certainly not 33% higher…
I’m going to guess the high and relatively uniform black space between active subpixel emitting areas has to do with Samsung’s eliminate-the-polarizer technology.
Giving up a ~33% advantage for a ~100% advantage is still a a 50% brightness increase…"
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Panasonic-nál ez, kb 1 óra alatt megy végbe.
Eltolja az egyik oldalát észrevehetlenül az egyik irányba, ha teljesen eltolta, akkor az egyik szélén (balról jobbra kezdi) több, mint 1 cm-es a fekete sáv a baloldalon ( ez szokott zavarni amikor ennyire vastag másikhoz képest), majd félóra múlva teljesen beáll középre, és félóra múlva a jobb oldalán több, mint 1cm vastag a fekete sáv. és így megy a körforgás. Ekkora és folyamatos eltolásnál, én nem hinném, hogy bármilyen logó betudna égni. -
Hát biztos nem az alul-felül "clipp-elt/crush-olt" kép van közelebb, az elveszett részleteivel...
Ez olyan eset tipikusan hogy tudod van az a játék hogy formákat kell a hozzá illő lyukon betolni, aztán ha nagyobb vagy más forma akkor nem megy, max ollóval.
Szóval tone mapping mindig kell és van. Annak a minősége és megoldása a nem mindegy. Ebben van eltérés a gyártók között, attól függően ki mit preferál... no meg nyilván a megjelenítő tech mit tud. Bár itt oled only, szóval abban nagy eltérés nincs.
-
Vhiktor
Topikgazda
A tone mapping nélküli van közelebb a masterhez, mert ott a tv megjeleníti azt amit tud egészen a maximális fényerejéig.
Csak egy példa, vegyünk egy tv-t aminek a max fényereje 800 nit.: pl az adott kép adott része 700 nit fényerejű a masteren, akkor a tv ezt tone mapping nélkül megjeleníti 700 niten , bekapocslt tone mapping mellett viszont ez már megjelenítve lehet, hogy csak 400 nit lesz.
Tehát ebben az esetben 800 nitig megjelenít mindent érintetlenül, de a 800 nit feletti részletek elvesznek mert azokat is 800 niten fogja megjeleníteni.Tone mapping mellet, viszont nem vesznek el a részletek(vagy legalábbis nem annyi) mert a fenti példával élve 4000 nitet 800 niten jelnít meg, 3000 nitet meg mondjuk 750-en, 1000 nitet meg 500-on.
Persze ez most sarkított példa volt és a számok nem a valóságot tükrözik, de ez a lényeg.
-
belan
addikt
Én is az voltam de leszoktam róla de át néztem a tv-t jobban és durva dolgokat találtam így 21 hónap elteltével jön második panel szerviz már meg rendelte képeket is el küldtem nekik . Azt tudtátok hogy 3 év plus 1 év garanciát ad a lg a 2021 modellekre kérdés egyszeri alakalom mert többször is béghet ennyi idő alatt persze felhasználói szokástól függ . Egy év gondolom plus gari mert alapból 3 év van ! Szóval ha oled csak is lg mert Sony nem hiszem ilyen bőkezű lenne pana se .
-
norbertoth
senior tag
Gyerekek, azért egy 5-600k-s tv-nél ne legyen már az normális ha látunk egy pixelhibát!
Mindenképp cseréltetni kell, ha szart ad az lg a kezünkbe, mert a jót csak a többi gyártónak adja, akkor igen is megértem. A környezettudatosság ne csak a mi feladatunk legyen már. Főleg ha tudom hogy van is hiba akkor pláne tenni kell ellene! Még a rózsaszín témára azt mondom csak-csak elmegy, ha nem annyira feltűnő, de mindent ne nézzünk már el. -
wallace 234
őstag
Igazából a nagyobb fényerő, több tartalékot jelent ezért is tolják, hogy többet bírjon.
Így elvileg a statikus tartalmat jobban bírja.
Autóval se megyünk padló gázzal, de jó ha van tartalék.
ricsip #66769
Mindenhol vannak ilyen emberek, kemény harc a marketing világ! És ha nem megy másképp jönnek a fizetett trollok. Aztán előbb utóbb az idő meg mutatja, hogy mit tud az adott technológia! -
Celtis
veterán
Már csak ezért is megéri az árát:
1-es szintű zajelnyelés: irányhelyes bekötés
Ez a fundamentuma az AudioQuest zajelnyelő technológiáinak. A hagyományos „100% árnyékolás” nem elegendő arra, hogy őrt álljon a Wi-Fi, mobilhálózat és szatelit sugárzás miatt növekvő hatásokkal. Mind a 19 vezetőszál irányított, így minimalizálható az RF zaj, amely károsítja a teljesítményt a sebezhető áramkörökbe történő bejutással. További zaj-elnyelő technológiákkal (2-es szint és tovább) még több zaj távolítható el."Szatellit sugárzás"
Már csak az ilyen vérlázító ostobaságok miatt sem venném meg. -
Chapel
addikt
Ennyire rossz a képe nativ 1080p-n?
Nem szeretem a 4k-t monitornak még 55-ben sem, de a nagyobb gond hogy oké most fut minden szépen erős a hw, de 4k-val lépésttartani...na annyit már nem akarok rákölteni
Elvagyok én az 1080p-vel. A gond az hogy nem láttam még milyen az Oled képe 4k-ban és 1080p-ben, vagy mehet az hogy win-ben 4k, de ha a játék 1080p-n van akkor autokmatikusan vált? Ezt feltételezem...
Kontraszt, színek stb-ben lenne különbség? Érdekel miért írtad mert ha ennyit költök, akkor már nem baj ha értek hozzá. -
janos666
nagyúr
Előfordult már velem, hogy miután elmentem, visszarakták a TV-t valamilyen csili-vili képmódba, mert a kalibrált kép nem tetszett nekik. Ilyenkor ez elég rossz érzés számomra (a pénzügyi vonzat miatt is, hogy olyanért fogadtam el, amit aztán kidobtak, ugyanakkor nekem is vannak költségeim, és elmegy rá az időm, úgyhogy nem szoktam visszafizetést felajánlani).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest