Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt hívják úgy hogy sznobizmus.
Miben is nyilvánulna meg az hogy a PS5 kábel vagy a te kábeled jobb mint ez digitális jelátvitel esetén?
Mert hogy 4K 120 Hz VRR minden tökéletesen működik. Az AQ kábelnél 24 ezerért szebbek a színek vagy ilyesmi?
Mond már el nekem.Nem cseréltem le a Ps5 kábelét hanem 2 kábelt használtam amíg nem volt eARC képes erősítőm és hol a Tv re kötöttem hol az AVR re .
Teljesen fals a hasonlatod
Digitális jeltávolításra használt kábel esetén amennyiben betartja a szabványokat bármelyik gyártó nem fogsz észre venni különbséget még ha 1 milliós kábelt kötsz az általam linkeltel szemben akkor sem, míg a téli gumik között igen fogsz érezni különbséget és nagyban befolyásolja a biztonságot és vezethetőséget.
Én sem veszek gagyi gumit ,soha nem is vettem míg kábelben nem fogok 25 ezret kiadni arra amit ugyan így megkapok 3 ezerért és semmi féle eltérést nem fogok tapasztalni soha.Innentől meg hogy bejáratás meg ilyesmi szóba került inkább el is engedném a témát. Ezek a legnagyobb hülyeségek amiket olvastam és megkajálod a marketinget rendesen. látod ebből él az AQ például de azért beszélgess el néha egy villamosmérnökkel is mit gondol erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mond már el nekem.
Vhiktor