Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
-
szabeska
addikt
válasz
junior19
üzenetére
Akkor kérdezek egyszerűbben:
Eddig csak SDR-ben játszottam, RGB Full 12bit a beállításom, PC címkével, Fekete szint magas. Minden jó.
Játszanék HDR-ben is: Bekapcsolom Windowsban a HDR-t. Mit kell átállítanom még? Amit egyből észrevettem, hogy a Lagom fekete teszt szar volt (fakó), emiatt a Feketeszintet Alacsonyra kellett állítanom a TV-n, és tökéletes lett a fekete.
Emiatt kérdeztem, ilyenkor a Windows Limited-re állítja a színkimenetet? Más magyarázatot nem találok rá, hogy miért nem jó a Magas Fekete szint beállítás bekapcsolt HDR mellett. És sehol sem találtam rá magyarázatot neten, hogy mit is csinál a Windows a kimeneti színekkel bekapcsolt HDR mellett.
A HDR kalibrálást természetesen a jónak vélt (Alacsony fekete szint) beállítása után csináltam meg.
-
szabeska
addikt
Technikai kérdés a HDR kapcsán (RTX 3080, Lg OLED, Windows 11).
A HDMI 2.1 szabvány miatt RGB Full/12bit beállítást használok.
Kérdésem: ha bekapcsolom Windowsban a HDR-t (HDR Calibration Appal, HGIG-re állítva kalibráltam, jó cucc, végre!), akkor a Windows automatikusan intézi a színbeállításokat, gondolom nem szükséges az Nvidia Vezérlőpultban turkálnom a színbeállítások között (10bit, ycbcr, akármi...)?
Bekapcsolás után a Fekete szintet Alacsony-ra kellett állítanom a TV-n, ebből gondolom, hogy intéz magának mindent ilyenkor. -> Egyébként a HDMI 2.1 miatt nem az kéne legyen, hogy RGB Full / Fekete Szint Magas beállítás a jó HDR esetén is? Vagy rosszul tudom?
-
szabeska
addikt
Kis frissítést 4 óra üzemidőt követően, nagyot 2000 óra üzemidőt követően csinál. Csak onnan tudod, hogy épp ügyködik, hogy nem kattan egyből a relé kikapcsoláskor, csak pár perccel később. Nálam mondjuk kiírás sosem volt 2 év alatt C9-en.
-
szabeska
addikt
Ha valakit érdekel a szerviz menübe lépés távirányító nélkül: Reddit LINK
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
LG C9-re jött update: "Fine Tune Dark Areas" a VRR gamma javítására. Valaki szórakozott már vele, kb hova érdemes belőni? Vagy nyissak full sötétben egy Lagom tesztet és ahhoz igazítsam? Nálam csak egészen minimális volt a black crush eddig is, érdemes piszkálni egyáltalán? Ez is adott forrásra vonatkozó beállítás, nem globális, ugye?
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
[link] Innen letöltöttem pendrive-ra egy Dolby Vision fájlt, mert még sosem néztem DV-t C9-en. Lejátssza a belső lejátszó, viszont sehol nem látok semmiféle DV kijelzést, beállítást, akármit. Honnan kéne tudnom, hogy a DV sávot játssza-e le? Miért nem jelzi sehol, hogy ez DV fájl? Neten úgy látom, már kapásból a kép beállításoknál látnom kéne ( [link] ), de nálam semmi
Ugyanúgy fest minden, mint sima hdr-nél. -
szabeska
addikt
válasz
thomasvold
üzenetére
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Az miert lehet, hogy minden jol van beallitva pc-n es oleden, de ha gamma tesztet nezek, akkor 1.5-1.6 korul van?

Rtx 3xxx
Lg c9
rgb full 12bit
pc ikon
gamma 2.2jatek, isf, tecnicolor, mindenhol ez van... vrr-t is kapcsolgattam, pc ikon nelkul is neztem, nvidia vezerlopultban is allitottam 16-235-re, ugyanez a helyzet.
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Jól látom, hogy C9-en a HGIG csak Játék képmódban kapcsolható be? Valamint mindig bekapcsolva hagyhataom? Mi tortenik ha egy jatek pl nem tamogatja?
-
szabeska
addikt
Hátha valakit érint, én nem tapasztaltam:
Nvidia Driver 471.41
"Ezentúl nem hagy ki a HDMI audió az LG C9 OLED TV-ken"
-
szabeska
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szerintem többet árt, mint használ.
-
szabeska
addikt
válasz
Ghostman78
üzenetére
Azert egy uzemorat neznek elotte...
-
szabeska
addikt
válasz
adamssss
üzenetére
Ehhez folyamatosan bekapcsolva kéne tartani a tv-t, ami nem javasolt az automatikus karbantartás miatt, meg amúgy sem, fekete háttérrel/képernyővédővel sem. De ha bekapcsolod a pc-t, elég csak megnyomni a tv bekapcsoló gombját, és ha legutóbb a pc bemenete volt kiválasztva rajta, automatikusan átvált a pc képe a tv-re, legalábbis nálam. Persze ez is hektikusan működik, előfordul hogy nekem kell a monitorról átváltanom a tv-re manuálisan, attól függ, milyen napja van a windowsnak
Egyébként az általad említett művelethez CEC kellene, de a vga ugye nem képes erre. -
szabeska
addikt
válasz
FearFmRadio
üzenetére
- Áramtalaníts mindent 10 percre és indítsd újra az egész rendszert.
- Másik HDMI bemenet (vga és tv egyaránt).
- Nvidia driver DDU-val uninstall, majd legfrissebbre reinstall.
- TV többszöri újraindítása.
- Nvidia driverben görgess lejjebb a PC felbontásokhoz, ott válassz 4k120hz-et, de gondolom ez megvolt.
- TV-n HDMI Ultra HD Deep Colour legyen bekapcsolva.Nálam az első perctől (javított tv szoftver) vajsimán megy minden ezzel a kábellel, 3080-al, C9-el.
-
szabeska
addikt
[link] itt van csak. Én tavasszal vettem, akkor volt vagy 8 helyen... Ipontól vettem, 3-at, a ps5-höz is felkészülve. Úgy tűnik, sok mindenből hiány van
Érdekes, mindenhol azt írják, hogy már nem elérhető. Vagy hiány, vagy már nem is gyártják, amit mondjuk kétlek... Én is azért csaptam le rá, hogy legyen, ha már visszafelé kompatibilis, a jövőre felkészülve. -
szabeska
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Teszek egy próbát, bár nem szívfájdalom ha nem hdr-ben megy a játék, sok a gond vele még mindig windows alatt sajnos. Oled-en sdr-ben is állati minden
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Most, hogy van RTX 3080-as karim az LG C9 mellé, elméletileg mehet a full rgb 4:4:4 120hz nonstop, és megy is szépen, de mi a helyzet a hdr játékokkal pl? Én azt vettem észre, a fekete szintet tekintve ugyanúgy alacsony beállítást kell alkalmazni, mint eddig (valhalla pl). Magas fekete szintnél szépen kiszürkül minden, a lagom tesztkép is a desktopon. (Jut eszembe, sima windows hdr-t nem próbáltam még, csak játékot) Nem "úgy volt", hogy nem lesz limitálva ez sem, és mehet magason a fekete szint is a hdmi 2.1-nek hála?
Vagy én nézek be valamilyen beállítást megint, elképzelhető, vagy a szemem csal valahol... (Egyébként kár, hogy a legtöbb játékba nem képesek egy normális tesztképet bedobni a fényerő/black level beállítások mellé, érthetetlen
) Lehet, hogy csak a desktop szar valhalla hdr alatt, de a játék más fekete szinttel dolgozik
-
szabeska
addikt
válasz
xerobyte
üzenetére
Arról nem talált valaki infót, hogy a pc címke még mindig gázos-e? Továbbra sem tudom, hogy maga a pc mód a szar, és javíthatatlan a dolog, vagy ott is a sávszélesség volt csak a gond, és elvileg már nincs plusz banding pc címkével sem? A másik amit még a mai napig sem értek, 4:4:4-et csak a pc címke tud elvileg, ezek szerint ha másik címke van beállítva, a tv felkonvertálja mégis valahogy 4:4:4-be, minőségvesztés árán? Én úgy látom, 4:4:4-ben vagyok sima hdmi címkével is, a betűk élesek, a színek jók.
-
szabeska
addikt
válasz
xerobyte
üzenetére
Igaz nekem C9 van, HDR-t még nem próbáltam, a többi dolog viszont jól működik az új fw-vel. Ez hogy működik amúgy, most már nem lesz limitálva a HDR 4:2:2-re, hanem az is full RGB-ben szalad majd?
Teszteltem pár játékot (6-8), nvidia panelben rgb 12 bit 4k 120hz, simán ment a g-sync is szerencsére, képszakadás vagy egyéb anomália nem volt, a black crush viszont jelentős, lagom teszten 1-4 négyzet kuka. VRR ment végig, nem tudom, van-e köze hozzá. Ja, mindezt sima HDMI címkével, nem tudom, a PC címke "megjavult-e" már
Ez pedig érdekelne. -
szabeska
addikt
Ampere (3080, 3090) tulajok, koreaban feltunt a hivatalos firmware (g-sync/4k120hz), letoltheto, de egyelore csak usa es koreai tipusokkal mukodik. Az europai verzio (dvb) is johet hamarosan
-
szabeska
addikt
válasz
GalaHU
üzenetére
A gsync nem megy, a 120 hz es/vagy 4:4:4 valasztasa eseten pedig "lebutul" a kep ycc-be, homalyos betuk stb. Neten sok helyen irjak, en is tapasztaltam. De ez csak a 3000-es kartyakat erinti. Foleg a gsync zavar. A szinkulonbseg pedig: most ugye nv vezerlopultban legfelul a "(nativ)" jelzovel ellatott helyen allitod be a felbontast 4k-ra, de ekkor 60hz a plafon. De ha legorgetsz a PC felbontasokhoz, ott van 4k 120hz opcio, node ekkor lebutul a kep. Az fw ezt (is) javitja majd, gondolom a "nativ" reszlegen is valaszthato lesz a 120 hz, butulas nelkul.
-
szabeska
addikt
Kicsereltek a panelt, jo lett, de a feketeszint el van cseszve. Eddig lagom tesztnel minden negyzet fain volt, csak a legelso olvadt a hatterbe, most 1-10-ig ugyanolyan fekete mind
Ez mi?

-
szabeska
addikt
Nemsokara jon a szerelo panelt cserelni. Ilyenkor elvesznek a beallitasok, vagy nem resetelodik a tv?
-
szabeska
addikt
válasz
GalaHU
üzenetére
Meg, de ebbol public fw csak novemberben lesz. Hdtv-s csoka raadasul irta twitteren, hogy a pc mod banding ugyanolyan szar maradt a nagyobb savszel ellenere is, tehat maga a pc mod szar. Azt irta, mehet az rgb a videokartyarol, csak ne pc modban, hanem barmelyik masikban. Amit nem ertek, mert csak ugy van 444. Na mindegy, en mar elengedtem, majd kitesztelem magam az uj fw-vel.
-
szabeska
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Biztos a 3080 kavar be, nálam ugye elérhető a 10-12 bit rgb-vel is, de az tuti, hogy sehogyan sem tudok előcsalni 4:2:2-t, csak rgb, 4:4:4 vagy 4:2:0 van...
Hátha majd az fw megoldja ha jön végre a tv-hez, gondolom a 4:4:4-el sem vesztek sokat, csak így a tv megint konvertálgat a háttérben, nem elég hogy a kártya is ezt teszi rgb-ből 4:4:4-re...A monitoromnál bezzeg van 4:2:2
-
szabeska
addikt
válasz
alaves
üzenetére
A color bandingre gondolok. Őszintén szólva mivel anno Janos azt írta itt, hogy szar a pc mód, plusz reddit és társai is, nem is használtam illetve próbáltam. Szóval nem tapasztaltam, csak olvastam róla, hogy kerülendő. Egyébként pc-ről csakis játékra használom a tv-t (!), ennek megfelelően szeretném belőni a 3080-as kártyával (ha megjön végre a firmware). Gondoltam az RGB a legjobb ehhez, de már bele zavarodtam többször is a témába, hogy a tv úgyis 4:2:2-be konvertál, stb stb stb, megint ott tartok, hogy az egészet nem értem
SDR és HDR pc játék menne csak a gépről, ennyi a lényeg, ehhez szeretném megfelelő módon beállítani az nvidia vezérlőpultban a színteret/bitmélységet, illetve a tv-n ha kell/megjavul/akármi, a pc módot használni, vagy ha nem kell/felesleges, akkor a lehető legjobban beállítani sima hdmi1 címkével amin most is használom (vagy játékkonzol címkével, már azt is olvastam, hogy úgy is van full rgb, fene tudja), és mehet a gsync/allm... Fura az egész, hdmi címkével elvileg nincs rgb 4:4:4, ennek ellenére ha így állítom be az nv vezérlőpultban, akkor mások a színek, és a feketeszintet is magasra kell állítanom, de ha ycbcr-re állítom, látszik hogy más a színtér, és a feketeszintet is alacsonyra kell tegyem. A tv konvertál 4:4:4-re ilyenkor? De hogy, ha nem is tud ilyet hdmi címkével?
"Csupán" ennyi a kérdésem
Oké, használjam ycc-vel, de úgy tök más a színtér, és észre is veszem (Dell monitoromhoz viszonyítva pl).Szerk: most 8 bit rgb-re van állítva az NV vezérlőpult, mivel 10 bitet így nem bír az fw miatt ezzel a karival, elmegy a kép stb. De 10 biten szeretném majd használni, rgb-vel, ha jön az új fw
És ezt elvileg csak a pc mód fogja tudni. Vagy nem.
-
szabeska
addikt
válasz
GalaHU
üzenetére
Azt esetleg tudod, hogy c9-en elmulhat e vegre a banding pc modban, ha jon az uj fw, vagy eleve a tv pc modjaval van baj, amin nem segit a 3080 hdmi 2.1 kepessege sem? Nekem mar van 3080-am, csak azert. Full rgb-hez pc mod kell ugye, de jelenleg nem hasznalom a pc modot a fent emlitett problema miatt.
-
szabeska
addikt
Sracok, elvileg van firmware c9-re 3080 kartyahoz, de csak szerviz menubol lehet ota telepiteni. Mi lehet ennek a menete? IR nincs a telefonomon.
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
RTX 3080 - hdmi 2.1 kapcsolaton is csak pc modban van 4:4:4? A firmware hibat most tegyuk felre, ami erkezik majd. Banding miatt eddig sima hdmi modban hasznaltam a pc-vel jatekra, nvidia vezerlopultban 4:4:4-re allitva (goldolom a hatterben visszakonvertalt a tv 4:4:4-re). Az uj kartyaval/megfelelo kabellel hogyan hasznaljam majd?
Tovabbra sem vilagos amugy, hogy mi van, ha nvidia vezerlopultban 4:4:4 rgb van beallitva, viszont nem pc modban megy a tv, ergo nem tud 4:4:4-et igy megjeleniteni? Megis egyertelmu kulonbseg van 4:4:4 es 4:2:2 kozott ha vezerlopulton atallitom, miert? Tv altal felkonvertalt 4:4:4-et nezek ilyenkor, vagy 4:2:2-t, csak nem veszem eszre? -
szabeska
addikt
Nem segített a néha felvillanó/halványan beragadt fehér pixelen a manuális frissítő. LG szervizt ilyen esetben is érdemes hívni (persze garanciával)?
-
szabeska
addikt
Elindítottam a manual pixel refresh-t a beragadt pixel miatt, rámentem hogy csinálja most, és hogy igen, kapcsolja ki a tv-t most, de tökre nem látok semmit a képernyőn. Nem egy csíknak kéne mennie rajta?
-
szabeska
addikt
Hogyan is tudom megnézni az üzemórákat, illetve hogy mennyi pixel refresh futott már le?
LGC9 -
szabeska
addikt
Sziasztok!
Kb fél éves a C9-em, azóta csinálta, hogy pár percenként (vagy ritkábban) felvillant fehéren egy pixel a közepén egy pillanatra, de nem foglalkoztam a dologgal. Most úgy látom, az a pixel végleg fehér maradt. Ilyennel is lehet hívni a szervizt/van értelme?
-
szabeska
addikt
Sziasztok! LG c9-en tv adast kizarolg f1-et nezunk. Mik azok a kepjavito dolgok, amiket az m4 hd-hez erdemes lenne bekapcsolni?
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Megvettem a Horizon Zero-t pc-re, hdr-ben jatszanek vele. Ha valaki esetleg szinten oled-en nyomja windows alol.
Nvidia vezerlopultban rgb 8bit.
Cimke: hdmi
Ha belovom a hdr-t a windowsban, alacsony fekete szint a korrekt. De ha belepek a jatekba, a magas fekete szint a jo, az alacsony nem. Miert lehet ez? A jatek nem a windows sajat hdr "cuccait" hasznalja? Ha igen, akkor miert a magas feketeszint beallitas a jo nalam?
-
szabeska
addikt
Game képmód kezdésnek, az alacsony input lag miatt. Többi beállítás maradhat a megszokott/filmekhez beállított. SDR játéknál Magas, HDR játéknál Alacsony feketeszint! (Ugye a beállításokat és a kép módot is újra be kell állítani ha HDR játék van elindítva ergo HDR-ben fut a tv, aztán megjegyzi azt is) PS4-en maradjon minden automatikuson a videó kimeneti beállításoknál, a hdr kalibrálását meg lehet csinálni sötét szobában a ps menüjében. Szerintem ennyi. Ja, persze minden képjavító szart érdemes kikapcsolni, főként játékhoz!
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Valaki szolgáltatna egy képpel, hogy mi a még elfogadható banding LG 55C9-nél? Most lettem figyelmes pár sávra szürke képnél, érdekelne, a gariztatása honnantól érdemes... Pár hónapos a készülék.
-
szabeska
addikt
Udv!
Valaki probalta mar az earc tobbcsatornat, mukodik-e mar a javitassal? Engem a delay erdekelne, ha van
-
szabeska
addikt
g-sync kompatibilis módban nem megy?Ja, semmi, hülyeséget írtam
A többcsatornás lpcm-re is megjelenés óta várt mindenki... -
szabeska
addikt
Nem tudom volt e már, LG fw update:
- 04.80.03
OFFICIAL CHANGE LOG:
Apple AirPlay function improvement
(the rest of changes mentioned below are UNOFFICIAL, extracted from the firmware itself)
WebOS version updated to v4.8.0-52203
The device codec capability configuration for the EAC3 codec changed from 6 channels to 8 channels.
The device codec capability configuration (EDID) for the LPCM codec changed from 2 channels to 8 channels, so the 2019 models can Pass-Trough multi-channel PCM audio via eARC
The list of CA certificates was updated.
Media server 8K video playback support added.
The max size of the saved EPG data was increased (size of the volume increased by 10MB).
Airplay application was added to the list of apps that are kept alive.
Built-In App-Updates:
WebOS Browser App (Chromium) updated (internal version didn't change).
LG Advertisement App updated.
Firmware updates of the following modules:
WIFI
Audio DSP
HDMI 2.1 -
szabeska
addikt
Sziasztok!
Beszereztem egy külső médiaboxot filmnézéshez, így pc-ről a C9-et kizárólag játékra fogom használni. Nvidia 2080S kártyám van. Mivel sima hdmi címkén használom, érdekelne, hagyjam-e 4:4:4 8bit-en az nvidia beállításokat, vagy térjek át 4:2:2 10/12 bitre állandó jelleggel? (madvr miatt voltam 4:4:4-en, úgy volt jó a beállítás) Tudom, már kivesézett téma, visszaolvasva van többféle vélemény, így inkább az érdekelne, ki hogyan használja ténylegesen. A pc címkét hanyagolnám, azt tudom, hogy nem működik jól, tehát maradna a hdmi címke.
-
szabeska
addikt
válasz
janos666
üzenetére
Ezek szerint, ha jatek modban fut a tv 60 hz-en, de madvr atvalt 23p-re, akkor kulon a 23p-hez be lehet allitani a szinhaz modot, igy a tv ugymond maga valt jatek es szinhaz mod kozott a kepfrissites fuggvenyeben?
Ez erdekes, es hasznos, ha igy van
Mondjuk a pc mod szar minosegen ez sem segit :/ -
szabeska
addikt
válasz
PlanetDada
üzenetére
En is alzatol vettem 2 hete, ugyanennyiert, bontatlan, minden rendben vele
-
szabeska
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Szerintem azt elfelejtettek, szolj nekik! A hetekben tobbeknel (valakinel tobbszor is
) volt panelcsere. -
szabeska
addikt
Errol jut eszembe, az Lg-nel az automatikus 4 orankenti frissites csak akkor aktivalodik, ha egyhuzamban megy 4 orat a tv? Pont ket hete van meg, egyszer sem lattam meg semmit a kijelzon kikapcsolas utan, igaz nem is ment meg 4 orat megszakitas nelkul
-
szabeska
addikt
válasz
janos666
üzenetére
A TruMotion mindig offon van
A tv megdoccen egy pillanatra amikor a ValosaghuMozit bekapcsolom, valamit csak csinal, max akkor pont ezek az osszefoglaloban levo judder tesztek nem mutatnak kulonbseget
Mert tenyleg nem latok valtozast, ugyanugy vibralnak a csikok, ha 20 centirol nezem is, 5 percig vizslattam. -
szabeska
addikt
Üdv!
Ismét egy kis segítség kellene. Letöltöttem az összefoglalóból a judder tesztfájlokat, próbaképpen. A Valósághű Mozi kapcsolót BE álláson használom, mióta megvan a tv (1 hete). Viszont ha fut a tesztfájl, és ki-be kapcsolgatom, semmi sem történik, ugyanúgy szaggatnak a vonalak, teljesen egyformán
Madvr be van állítva, hogy átkapcsoljon 24p-re ha 24p-s a film is, de ez nem lehet gond, mert ha kikapcsoltam ezt az opciót, akkor is ez a helyzet, azzal a különbséggel, hogy 24p helyett 60p-ben megy a monitor lejátszás közben. Mit rontok el? Vagy ez ilyen, és szó szerint semmit nem csinál ez a Valósághű Mozi hülyeség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Warships
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem csak a kontrasztrol szol, osszessegeben nagy elorelepes egy "sima" -> oled valtas.
Ugyanúgy fest minden, mint sima hdr-nél.

Egyébként az általad említett művelethez CEC kellene, de a vga ugye nem képes erre.