Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Nem…
Nagyon rosszul fogalmazol. Egy Tesco-s kábel szinte soha nem lesz AQ minőségű. Az hogy ideális esetben működik a Tesco-s is és nincs látható kép és hangminőség különbség (digitális jel miatt), az nem jelenti azt, hogy a két kábel azonos minőségű lenne… Nagyon nem.
Szerintem ez a pontos fogalmazás.
Valamint az, hogy mindkét kábel megfelel a sokat emlegetett, nagybetűs szabványnak, az bizony nem jelenti azt, hogy belül ugyanaz a két kábel bizony nagyon nem ugyanaz…
Az AQ kábelek legolcsóbbja is messze a kötelező szabvány minőség fölé mutat. De még mielőtt megint leírja valaki, igen a legtöbb esetben működik tökéletesen az olcsó kábel is és olyankor nem indokolt jobb minőség felé keresgélni. Szerintem ez jó összefoglaló és nem félre érthető már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az AQ kábelek legolcsóbbja is messze a kötelező szabvány minőség fölé mutat. De még mielőtt megint leírja valaki, igen a legtöbb esetben működik tökéletesen az olcsó kábel is és olyankor nem indokolt jobb minőség felé keresgélni. Szerintem ez jó összefoglaló és nem félre érthető már.
Vhiktor