-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
válasz
Tharsis #71507 üzenetére
De most láthatóan vagy ferdít vagy rossz a magyar fordítás. Tessék egy hivatalos panasonic nyilatkozat:
"This week we have received the information internally that we will move the production of our future TV models from the factory in the Czech Republic to an external partner," Panasonic wrote in a statement to FlatpanelsHD. "We will continue our investment in TV and offer many new models in 2022, and all product development in both Japan and in Europe (Langen, Germany) will continue. We guarantee that we will continue to have competitive models and the best picture quality. The only difference is that our future TV models are assembled in another factory."
Akármilyen sajtót láttam eddig mindenhol csak az összeszerelés kiszervezéséről volt szó, erre azt írni, hogy a pana nem gyárt több tv-t igen csak a hatásvadász csúsztatás kategória. Persze a tévedés lehetőségét fenntartom, de eddig nem láttam semmi hivatalos ennek ellentmondó forrást. -
wyll358
tag
válasz
Tharsis #71504 üzenetére
Ez nem ilyen hatásvadász cikk? Csak a saját maguk általi gyártást/összeszerelést fejezik be, ettől még ugyanúgy lesznek termékeik csak nem pana feliratú gyárban szerelik össze azokat az alkatrészeket amit amúgy eddig is máshol gyártottak le. Mint kb. a cégek legnagyobb része is hasonló ilyen szempontból, az összeszerelésre szoktak lenni inkább saját gyáraik, de az meg nem tök mindegy, hogy bérlik vagy saját?
Aztán lehet tévedek, de én még csak ilyet olvastam ebben a témában, még itt a ph-n is volt róla szó... -
-
krx21
nagyúr
válasz
Tharsis #70493 üzenetére
Ha csak por van akkor ennél nincs jobb és kíméletesebb:
https://www.mall.hu/tisztitas-takaritas/pronto-duo-porolo-utantoelto-fej?gclid=CjwKCAiA4KaRBhBdEiwAZi1zzhNhTfZG0gtpBnV6Regmjf5Kzg5ymkdPiE4DRbpEPDCIolzbgVUp3hoCMnoQAvD_BwE
Ajánlom... -
PlayMax
nagyúr
válasz
Tharsis #70493 üzenetére
Először ,vagy ha csak pór van mikroszálas kendővel átmész rajta.
Esetleg ha van szennyeződés is ezután másik tiszta pamuttal átmész rajta ablak tisztítóval (én Clin-t szoktam használni) aztán meg tiszta papírtörlővel folt mentestre törlöd.
Én a Clin-t a kijelzőre szoktam fújni figyelve ,hogy ne folyjon az elektronikába ,de lehet fordítva is ,hogy a tiszta pamutot áztatod. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Tharsis #70284 üzenetére
+1
Igen, az teljesen oké... most nálam is úgy van (B7) cserébe kilőttem a Dynamic Contrastot.
HDR 100/100 és legfeljebb a HDR beállításokkal prüntyög az ember. (C1-en)Eleve a HDR masterek sötétebbnek tűnnek, mint az SDR, ha olyan a jelenet. Az APL (average picture level) lehet ugyan akkora persze. Mint egy 45/65 SDR-nél. Végre most nézhetővé vált a Westworld HDR. Vhiktornak köszi a supportot.
Az egészen biztos nem nyírja ki a panelt ha HDR 100/100-on használja valaki mozinál... Mert csak minimális csúcsfény terhelést kapnak a pixelek teljesen random helyeken. Egy magasabb SDR OLED fény lehet jobban öregbíti átlagosan.
Nyilván PC módban le kell venni statikus elemeknél. Ott értelemszerűen megvakulnál ilyen fényeknél.
-
bnorci71
addikt
válasz
Tharsis #70295 üzenetére
1x nekifutottunk 6 résznek nem ment 1 nap alatt.
legutóbb amikor a Lego R2-D2-t raktam össze akkor ment háttérnek, érdekes volt kép nélkül csak a hangra figyelni, de a New Hope ig jutottam. A Millenium Falcon összerakására viszont elég lett volna a 9 rész, sőt kevés is, de akkor eszembe se jutott, hogy az menjen háttérnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Facebook és Messenger
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged